Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djszikras
tag
Sziasztok!
Segitsetek legyszi!
Nem megy a gps a telefonomon, gps test nem talal semmit, nem allitottam el en semmit. Az igazsaghoz hozza tartozik, hogy osszetorott a telefon hatuljan az uveg, de minden funkcioja mukodik a telefonnak, nem tudom van-e osszefugges. A factory reset torol mindent ugye? Koszonom! -
djszikras
tag
Sziasztok! Rakattam a kijelzore uvegfoliat, nyilvan ehhez valot. Minden jó, csak az ujjlenyomat elég bizonytalanul mukodik. Ami nem is afeloldasban gond, mert.feloldom kóddal, csak a netbank ki is tiltott egyből, mert nem érzékeli az ujjlenyomatot. Ti mivel veditek a kijezot ugy, hogy az ujjlenyomatot is tudjátok használni? Le kell szedetnem az üveget? Köszönöm!!!
-
djszikras
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy a névjegyzékben hogyan tudom megváltoztatni ennél a telefonnál a vezetéknév, es a keresztnév sorrendjet? Koszonom! -
djszikras
tag
Sziasztok! Amatőr kérdés lesz, de tudja valaki, hogyan tudom megvaltoztatni a nevjegyzekben a vezetek es utonevek sorrendjet? Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest