-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djszikras
tag
Sziasztok!
Segitsetek legyszi!
Nem megy a gps a telefonomon, gps test nem talal semmit, nem allitottam el en semmit. Az igazsaghoz hozza tartozik, hogy osszetorott a telefon hatuljan az uveg, de minden funkcioja mukodik a telefonnak, nem tudom van-e osszefugges. A factory reset torol mindent ugye? Koszonom!nokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
-
djszikras
tag
Sziasztok! Rakattam a kijelzore uvegfoliat, nyilvan ehhez valot. Minden jó, csak az ujjlenyomat elég bizonytalanul mukodik. Ami nem is afeloldasban gond, mert.feloldom kóddal, csak a netbank ki is tiltott egyből, mert nem érzékeli az ujjlenyomatot. Ti mivel veditek a kijezot ugy, hogy az ujjlenyomatot is tudjátok használni? Le kell szedetnem az üveget? Köszönöm!!!
nokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
-
djszikras
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy a névjegyzékben hogyan tudom megváltoztatni ennél a telefonnál a vezetéknév, es a keresztnév sorrendjet? Koszonom!nokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
-
djszikras
tag
Sziasztok! Amatőr kérdés lesz, de tudja valaki, hogyan tudom megvaltoztatni a nevjegyzekben a vezetek es utonevek sorrendjet? Koszonom
nokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest