-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
válasz
telefonmágus #3295 üzenetére
Gondolom a következő a Fold 2.
-
norbi93
senior tag
Sziasztok,
tegnapi "vicces" kaland:Adott egy TMH CSC-s note 10+. Augusztusi a legújabb verzió rajta, OTA sehogy sem akar frissülni, naprakésznek írja. Gondoltam Smart Switch-el ránézek, egyből kiírta hogy van novemberi patch-es frissítés. Update közben 47%-on megállt, órákig nem csinált semmit. Lehúztam, átállt vészhelyzeti helyreállítás módba, SmartSwitch újrapróbálkozás után megint 47%-on megállt.
Gondoltam rápróbálok odinnel, system írás közben az is megállt ugyancsak 47%-on. Bekapcsolni már az első próbálkozás után sem tudott, kikapcsolni nem lehetett, szépen égett folyamatosan az emergency screen.
Zárás előtt egy órával befutottam a váci úti szervízbe, ahol fél óra alatt sikerült újrahúzniuk a legújabb verzióra, azóta jó.Mindig is féltem a kábeles frissítéstől, most már a maradék kedvem is elment tőle a jövőben
Remélem OTA megjönnek rá a frissítések ezentúl...Valaki tudja esetleg a novemberi secu patches rom changelogját? Jó lett volna tudni, mi frissült, de így csak egy up to date állapotban kaptam már kézhez.
[ Szerkesztve ]
-
hanti
senior tag
válasz
eladogeppc #3290 üzenetére
Ha még tudtad volna, hogy a Note és S szériát összevonják és márciusban jelennek meg új néven
, augusztusban az összehajtható teló fog bemutatkozni!
-
aggleány
addikt
Van valami ötletetek, hogy miért nem érkezik meg a Telebankos sms? A régi telefonomon rögtön jött, ha történt valami, itt meg nem érzékeli, ha változás van. Kifejezetten az sms-re gondolok, mert a SmartBank-ot még csak most aktiváltam, az még egy nap, mire dolgozni kezd.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #3290 üzenetére
Ha olcsón veszed akkor nem akkora gáz,hogy 4-5havonta telót cserélj
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
eladogeppc
veterán
Kicsit pipa vagyok. Beugrottam a Note 10-esbe, erre jön mindjárt az S11. Ha meg abba ugrottam volna bele, akkor jön a Note 11, vagy az S12.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
HaliGab23
senior tag
Most mondjuk azzal szenvedek, hogy smart things-el össze tudjam hangolni a tévét, meg is csinálja, de a távirányító része nem nyílik meg, viszont ki-be kapcsolni lehet a tévét.. illetve kiírja mi megy éppen. Lehet az app visszaállítás kavart be.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz
TODI1111 #3282 üzenetére
A netflix sehogyan sem ment alatta nekem, és az kellett
Egyébként nem volt különösebb hiba, talán annyi, hogy beágyazott videó teljes kijelzőre tételénél csak fél oldalon jelent meg, alul befagyott egy fekete sáv. Újraindítás megoldotta, az is lehet chrome hiba volt..Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Yager01
senior tag
Mi a legjobb pdf szerkesztő a Note-hoz szerintetek?
-
Gyula84
veterán
válasz
mkriszadmin #3262 üzenetére
én is így csinálom
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
TODI1111 #3278 üzenetére
Lehet rossz file-t töltöttem le, mindjárt töltöm újra, és kiderül.
Hát ez nagyon érdekes, totál más file-okat dob most fel a sammobile, mint az első letöltésnél! Ezt nem értem, valami nagyon nem stimmel az oldalon, pedig kb. 3szor is leellenőriztem elsőre is, hogy jó helyen vagyok... Na még 10 perc és meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
Odinnal nem lehet visszatenni az andorid 9-et??
A béta van fent most nekem, próbáltam visszatenni az XEH 9-et, de azt írja ki egyből, hogy Re-partition operation failed.
Re-partition nincs bejelölve... és megszakad az egész folyamat.
Ez mi lehet?
-
Bandeee007
csendes újonc
válasz
mkriszadmin #3269 üzenetére
Köszi! Éltem én is a lehetőséggel!
Ezer hála!
-
válasz
Mikulásbá #3272 üzenetére
Nekem kifejezetten Gear S3-hoz illetve Watch Active-hoz kell, mert nem akarok vezetékes töltőkkel szenvedni. Asszony mint elfelejti feltenni a töltőre telefonját...talán ez praktikusabb lesz. Szerintetek 2 db wireless eszközt is tud tölteni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Teal'C
veterán
válasz
Ez egy remek cucc már vagy fél éve használom hiba nélkül teszi a dolgát. Bár azt mindenki vegye figyelembe hogy a vezetéknélküli töltésnek sok a vesztesége így ott nem tud 10000mA-t ez fel is van tüntetve egy táblázatban hátul. Viszont kifogástalanul tölti pl a buds-t is.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
válasz
Nagyon köszi, berendelve( Napok óta keresek valami normális power bank-ot, majdnem vettem ma egy xiaomi-t kintről, de szerintem ez jobb választás lesz)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
spider80
őstag
válasz
F_Gergely #3263 üzenetére
Nappal? Nappal ne akarj hosszú záridővel fényképezni,mert fehér kép lesz,ahogy irtad is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
válasz
Mikulásbá #3260 üzenetére
Jo ez amit mutatsz, a te posztod utan vettunk egyet mi is. De mi ezt kimondottan arra, ha valami tura lesz, vagy ha a parom 2-3 napos horgaszatot tervez /remelem nem lesz ilyen
/ De otthonra ilyen van: [link] Nincs vele gond, jol mukodik. Gyari bor tokban, es masik ket nem Samsung tokban is tolt.
-
F_Gergely
őstag
Srácok, hogy kell hosszú záridővel fényképezni?
Hiába viszem le az ISO-t 50-re akkor is csak egy fehér képernyő lesz a fényképen... -
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de note 4 óta ez a legkarcolodekonyabb note. A keret a gyári protective cover alatt botrány karcos.
My name is Bond, James... Dean.
-
válasz
mkriszadmin #3259 üzenetére
Én még mindig ezt javaslom,nekem nagyon bejött : [link]
-
mkriszadmin
tag
Vezeték nélküli töltőt melyiket ajánljátok note 10+ hoz?
-
hmb
aktív tag
https://www.amazon.co.uk/Splitter-Adapter-Headphone-Chipset-Charger-2-USB-C-Port/dp/B07R59BWQX/ref=asc_df_B07R59BWQX/?tag=googshopuk-21&linkCode=df0&hvadid=375497553272&hvpos=1o1&hvnetw=g&hvrand=12429474546567445212&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9045873&hvtargid=pla-766092508314&psc=1&tag=&ref=&adgrpid=85278569188&hvpone=&hvptwo=&hvadid=375497553272&hvpos=1o1&hvnetw=g&hvrand=12429474546567445212&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9045873&hvtargid=pla-766092508314
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
nylacika
aktív tag
válasz
Mooka-Miki #3255 üzenetére
Igen, érdekes, hiszen elvileg ugyanaz a verzió van fent mindenkinek a T-nél, ha gyári...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
bigsee
addikt
Smart Switch-el lejött a november 1-i szoftverfrissítés
TMH/Telekom... Összeszedték magukat, vagy mi van...? (S10-re viszont még mindig semmi...)
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
sompetike
aktív tag
válasz
telefonmágus #3242 üzenetére
November 1-én már a novemberi biztonsági frissítés van a telefonon....(mivan a samsunggal???)
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
telefonmágus
senior tag
N976B/BTU 140Megás frissítés érkezett
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Évekig használtam én is a Swiftkey-t , de amikor egy darabig nem frissült, cseréltem Gboard-ra, aztán a samsung billentyűzet is tudta a csúsztatásos írást, így az lett, de most már a Gboard-ra is kijött ez a funkció, és a beépített Google kereső nagyon jó. A Samsung billentyűzet nem értem, miért hányt így be?!
-
iceQ!
addikt
válasz
Zsolty20 #3234 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom. Én még abból a "korból" jöttem mikor a SwiftKey fizetős volt
Akkor megvettem azóta is az van.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Most jött el a pillanat, hogy a samsung billentyűzet menjen a kukába! Egyre hülyébb! Nem tudom, hogy én gépelek folyton mellé, és azért tanul hülyeséget, vagy egyéb okból, de már használhatatlan. Gboard on the board again.
-
Divinity
őstag
Sziasztok!
Bejelentkezek én is
Két hete van nálam a kisebb, az ismerkedős időszak után végül úgy döntöttem marad.
Egy Pixel 2 XL-t váltott. Kicsit vegyes érzésekkel tudok nyilatkozni a kettejük kapcsolatáról.
Alapvetően ha belegondolok, hogy közel 2x annyiba kerül ez mint a pixel akkor kicsit azért fáj a szívem érte mivel teljesítményben nem szignifikáns a változás. Persze az erősebb hw érezhető de lehet nem annyira mint amire számítottam. A kijelző viszont top, imádom
Az elején szenvedtem az értesítéses mizériával is de végül sikerült úgy beállítani mindent, hogy ez is megoldódott. A One UI szokatlan a szokatlan az eddigi után de közel se vált ki belőlem olyan érzéseket mint anno az S8-am, azzal nem voltunk barátok. NiceLock-al és egy Lawenchair launcherrel sikerült közös nevezőre jutnunk most.
Az S-Pen, mint new comer, elég aktív használatban van és elnyerte a tetszésem, még Note 2 időszakban használtam azóta is vágyakoztam utána
Az üzemidő az egyetlen ami nem olyan fényes, mint kiderült ez főleg az AOD hibája volt mivel nem nyomja le magát ha kijelzővel lefelé vagy zsebben van. Ez, mióta használom az aodNotify-t teljesen elmúlt, tökéletes, hogy csak ertesítéskor lesz aktív amúgy meg csak tap to show így normális üzemidőt produkál.
Így, hogy marad rendeltem mellé egy Rhino Shield CrashGuard-ot és egy 15W wireless charger-t is amikkel remélhetőleg még jobban megkedvelem.fun User.resolveSign() = StringUtils.EMPTY
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Oposzumtoszó #3229 üzenetére
Igen. Pont ez a lényege, hogy az aod-ot kikapcsolva tartja és csak akkor kapcsolja be ha értesítés érkezik.
Viszont más beállításnál is működik. Nagyon jól be lehet állítani.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Bandeee007 #3224 üzenetére
Az aodNotify akkor is működik, ha valaki nem használja az aod-t? Mert én olyan megoldást szeretnék.
-
pufi35
csendes tag
Note 8 - ról váltottam Note 10+-ra és nem bántam meg, bár a tokot igen. Clear view cover kék. Szeretem látni a telefon szépségét de ennél nincs meg számomra az a huuuuuu.. kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Velocity
aktív tag
hát nehéz ügy... nekem ugye ma volt az első teljes napom vele és hiányzott az a wow érzés, hogy minden szempontból valami jobb cuccot vettem (bár ennek valószínűleg egyik oka a One UI bénasága, a másik meg, hogy a Note 8 amúgy egy bitang jó telefon a mai napig).
Gondolom használattal fog változni a véleményem valamennyire (remélhetőleg pozitív irányba
) és most úgyis lesz egy kis időm barátkozni vele. Szóval jövő hét elején megint leírom a tapasztalataimat és meglátjuk hova jutunk, 1 nap alatt nem akarok pálcát törni a készülék felett.
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan jack adaptert a telefonhoz, ami lehetővé teszi a töltést is?
Van csomó ilyen adapter mindenféle kínai oldalakon, de legtöbbször vagy írják, hogy nincs benne, vagy - az ára alapján - tippre nincs benne DAC. Nekünk meg az ugye kellene...[ Szerkesztve ]
-
Zsolty20
senior tag
válasz
mkriszadmin #3222 üzenetére
Nekem ezt délelőtt jelezte, fel is raktam. November elsejei biztonsági frissítés, illetve a benne foglaltak.
Kérdés
A kamera körüli animáció, nem lehetne esetleg értesítési LED-ként is hasznosítani? Plusz programmal esetleg? -
kutyek
senior tag
válasz
Pioneer #3215 üzenetére
Nekem már az alábbi 3 dolog miatt is esszenciális:
- OneHandOperation+: normális gesztus navigáció
- EdgeTouch: inaktív zónákat lehet beállítani a kijelző szélén, így a véletlen érintések blokkolhatók
- QuickStar: státusz sor ikonjai beállíthatókDe van még beépített screen recorder, notification logging, lockscreen tuning, routines "backport" stb..
-
kutyek
senior tag
... és Yager01: nem tudom, milyen okból, de régió korlátozással szerepel maga a Good Lock és a legtöbb plugin is a Galaxy store-ban. Tudtommal csak dél-koreai és US régióban elérhető, de ebben nem vagyok biztos, nem szoktam régiót állítgatni...
Amúgy maga a Good Lock app felesleges, a NiceLock még jobb is, azonban sajnos a pluginek többsége sem érhető el számunkra a Galaxy store-ban. Ezeket lehet Sammobile-ról, apkmirror-ról tölteni. A NiceLock jelzi is, ha valamelyik frissül, nem kell állandóan vadászni őket.
-
-
TODI1111
veterán
Arra viszont felhívnám a figyelmet, hogy aki használná a Good Lock ( NiceLock.) plugineket az ne akarjon 10 bétát használni mert azon egyelőre még nem működik.
-
-
Yager01
senior tag
Jól értem hogy arra nincs semmi lehetőség hogy a good lock programot felrakjuk? Nem is értem hogy Magyarországon miért nem elérhető mi az oka ennek? Van egy izraeli sim kártyám a hangrögzítés hackelése miatt rendeltem
ha esetleg berakom azt és azon keresztül megyek föl a Samsung store ba akkor lehet hogy le tudom tölteni
-
kutyek
senior tag
válasz
Velocity #3206 üzenetére
Maga a Good Lock app csak a pluginek indításához kell, ezt jól kiváltja a NiceLock. A plugineket lehet XDA-ról vagy Sammobile-ról frissíteni, pl. a Task Changer-t innen: [link]
Button-based navigáció helyett érdemes kipróbálni az oldalsó gesztusokat a OneHandOperation+ appal (ez is gyári Samsung, a Good Lock-nak is része, de store-ból is elérhető). A Good Lock trükkök szerintem sokat dobnak a UI-n (én S9-en használom)... -
Velocity
aktív tag
válasz
Yager01 #3207 üzenetére
itt bemutat róla pár jó dolgot Saki: [link]
lehet kameralyuk körüli értesítés visszajelzést beállítani, gyakorlatilag full személyre tudod szabni a navigációs sávot és még van ezer féle dolog, amit tudsz vele szabályozni...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
Velocity
aktív tag
Nos váltottam én is Note8-ról Note10+-ra.
Összességében tetszik, de vegyes érzéseim vannak... pár dolgot még szokni kell, OTG és MicroUSB átalakítót nem kaptam én sem, a telefon független duos a Vodától.Bekapcsológomb és az ujjlenyomat érzékelő szokatlan, 2 évig tapicskoltam hátul, szóval ezt szokni kell. Ezzel nyilván nem lesz gond, bár az ujjlenyomat olvasót nem lehet kitapogatni, mint régen... Ami jobban zavar, hogy a kamera exponáló hangját sehogy sem tudtam kikapcsolni (erre akintud megoldást jelezze) illetve ha már kamera, a képek minőségétől sem vagyok elájulva egyelőre. Natív alkalmazások híve vagyok, nem rajongok az utolagos appokért, szóval remélem jön meg ra frissités.
Bár ez nem a telefon hibája, hanem inkább a szoftveré, de ez a One UI 1.5 valami borzasztó ronda ezekkel a lekerekítésekkel, rádasul faltól falig érnek a kis dobozok ami szintén csúnya nekem (Note8 esetében direkt nem frissítettem már erre, azon Android 8.0.0 volt 9.0-s Samsung Experience-szel). Billentyűzet rezgő visszajelzése borzasztó, össze vissza és erősen rezeg, pedig a Note8-on imádtam ezt a fajta visszajelzést. Kamera felülete is gyengébb lett szerintem, mint a Note 8-on volt, ez a csúszkás üzemmódválasztó kegyetlen szar szerintem. Utólsó kép gyors ikonja átkerült a bal oldalra, nem értem ezeket miért kell folyton variálni.
Alkalmazás ikonok hátterét nem lehet kikapcsolni... hihetetlen :/ vagy legalábbis én nem találtam meg, de valahol azt írták, hogy ez szolgáltató/régió függő feature... what? Sötét téma amúgy fasza lenne, de nem minden alkalmazás barátkozik össze vele, ezért van, hogy a fehér szövegmezőbe fehér szöveggel kell írni. A nagy kijelző nagyon tetszik, de emiatt a navigációs sáv valahogy nem akar kézreesni, nagyon lentre kerültek a gombok. Kameralyukat is szokni kell még, bár ez a legkevesebb, jobban zavar, hogy az egyes alkalmazások felső sávja pont a kameralyuk aljánál ér véget, nincs alatta még akkora hézag, mint a lyuk felett. Sajnos mint kiderült, a Samsung Good Lock alkalmazást (ami csomó hasznos dolgot tudna), na azt pont nem lehet feltelepíteni nálunk, meg még egy rakás másik országban sem... Beszédhangszoró helye is furcsa kicsit, kiváncsi leszek mennyi idő után megy tele kosszal és nem hallani majd semmit, most mindenestre még szép hangos, csak hülyén kell tartani a felefont fülhöz.
Dex 17" fullHD laptopon elég homályos, nem jöttem rá hogyan lehetne szebb a kép.
Egyébként gyors, szép stb, hangzása is kiváló és a toll új funkciói is tetszenek, de mindent összevetve nem lettem maradéktalanul meggyőzve és erősen gondolkozok, hogy elválnak útjaink és visszatérek a Note8-ra
Részemről röviden ennyi, a sok jó dolog ellenére is kicsit összecsapottnak érzem most ezt a telefont, sok dolog az üzletben pár perc alatt megnyomkodva nem derült ki a fentiekből, várok még pár napot, Note8 úgyis megy most garis felújítasra, aztán meglátjuk mi lesz a vége. Őszintén szólva kicsit csalódott vagyok...
[ Szerkesztve ]
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
F_Gergely
őstag
válasz
Blue meth #3201 üzenetére
Annyi, hogy az elején kevesebbet bír, de tanulja a telefon is a szokásaid pl nekem magától kapcsolja a wifit bluetooth-t ahogy jövök megyek (otthon kapcsol wifit, kikapcsolja a bluetooth-t, elindulok melóba kikapcsolja a wifit bekapcsolja a bluetootht) első 1 hét ilyen tanulós meg kell neki pár teljes feltöltés amig beáll az akku de onnantól nagyon stabil és lehet is rá számítani, nem fog lemerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem