-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszi a dolgat, nem panaszkodott meg ra
Kb 80cm-re van a fejetol az asztalon, de nem hallani, hogy zugna stb, szoval jo. A ledre nem tudok mit mondani, szoval nem tudom, hogy allithato e!
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Hol a legolcsobb Note 10+ 512GB gyari 2 ev Samsung garanciaval? Itt UK-ban nincs
Koszonom
-
válasz
eladogeppc #3607 üzenetére
Igen mi is kiprobaltunk mar mindent, de tenyleg. Raadasul nalunk meg akkor sem jon be az uzenet, ha az app-ot elindutjuk. Meg appon belul ra kell frissiteni es azutan latjuk csak, hogy jott e valami
Megcsinaltunk pedig mindent ami itt le volt irva, meg volt youtube video alapjan is, de 1 napnal tovabb meg nem volt jo:) De szamunkra ez annyira nem eletbe vago, teljesen jo az outlook. Bar megertem akinek fontos a gmai app.
-
válasz
Kamikazeman #3601 üzenetére
Nalunk is problemas a gmail, amit irtam is. Mi is beallitottunk mar mindent amit lehet, de csak ideig-oraig jo
Az S10-en ilyen nem volt, pedig ott nem is matattunk a beallitasokban. Erdekes ez, hogy valakinel jo valakinel nem. Az outlook-kal mukodik tokeletesen, meg is szoktuk mar, szoval szamunkra nem olyan nagy problema, de B_Csaba semmikeppen nincs egyedul.
-
Sajnos ez ilyen
Elvileg a gmail-el van gond. Itt ha rakeresel, van beteve, miket lehet megprobalni. Valakinek jo lesz valakinek nem
Mi mindent megcsinaltunk amit irtak, de nem jo. Ha elolvasod a play aruhazban a hozzaszolasokat, akkor latod, hogy rengeteg embernek ez a problemaja mindenfele telefonokkal. Nem olyan regen jott frissites a gmail app-ra de most sem jo, legalabbis nalunk. Mi most az outlook-ot hasznaljuk, evvel nincs gond
-
válasz
Kamikazeman #3434 üzenetére
Szia. Gondolom ezt sem lehet hasznalni amikor BT-on vagyok
Az ACR kiirja a neveket egyebkent
-
válasz
Száguldo #3400 üzenetére
Hat igen. Mi sem orultunk, hogy meg kellett venni a kabelt+ a jack atalakitot:( Raadasul jack kabelt csak feherben tudtuk beszerezni, a telefon pedig fekete
Viszont ezektol eltekintve szerintem nagyon franko telefon. Annyit nyomkodtam mar, hogy szerintem en is veszek, nem erdekel, hogy nagy
-
válasz
Mikulásbá #3260 üzenetére
Jo ez amit mutatsz, a te posztod utan vettunk egyet mi is. De mi ezt kimondottan arra, ha valami tura lesz, vagy ha a parom 2-3 napos horgaszatot tervez /remelem nem lesz ilyen
/ De otthonra ilyen van: [link] Nincs vele gond, jol mukodik. Gyari bor tokban, es masik ket nem Samsung tokban is tolt.
-
-
-
válasz
HaliGab23 #3125 üzenetére
Igen chrome-ot hasznalunk. Egy van engedelyezve ott es az a google.com. Mondjuk legtobbszor a google pay ugrik elo, de legutobb peldaul valami programot ajanlott. Pont ugy mintha pl jatszok valamivel, es ket jatek kozt felugrik egy hirdetes. De ugye most ezt ugy csinalja, hogy semmi nem megy, pl: kepernyo feloldas utan, vagy amit emlitettem is, navigacio kozben, teljesen random. Koszonom, hogy probaltok segiteni.
Most persze az Istennek nem jon elo, hogy tudjak kepet kesziteni
-
Nem tudom, nem latni mi csinalja. Raadasul egy program sem lett telepitve.
-
Sziasztok. Esetleg valakinel volt mar, hogy elougranak hirdetesek teljes kepernyon? Google play, jatek telepitese? 2 napja csinalja, meg akkor is ha megy valami, pl navigacio. Marha idegolo, es fogalmunk nincs miert csinalja?
-
válasz
telefonmágus #3025 üzenetére
Szia. Akkor vegulis csak Nemet SIM a megoldas erre jelenleg?
Mondjuk nem vagyok egy nagy profi ilyen dolgokban:) Nalunk UK keszulek van de nem talal semmi frissitest:)[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok. Lenne megint egy kerdesem:) A naptarba ugye lehet kezzel irni, de nem talaljuk, hogyan lehetne kitenni widgetkent egesz kepernyore, hogy latszodjon a beiras? Ha ranyomok a naptarra akkor bejon, de widgetkent nem latszik sajnos. Megoldhato ez valahogy? Koszonom.
-
Sziasztok. A Samsung Pay-t ki lehet valahogy iktatni? Ha alurol felfele huzzuk akkor az jon elo. Az edge kepernyoknel nem talaltuk, egyszoval nem tudjuk, hogyan lehet eltuntetni
Koszonom.
-
Ugy alakult, hogy vennunk kellett foliat. Ilyet rendeltunk: [link] Nagyon konnyu felrakni, olyan jol sikerult, hogy ha nem lenne kamera korul kivagva eszre sem lehetne venni, hogy folia van rajta. Nekem ugy tunik, hogy a toll is jobb, mintha jobban csuszna. Mondjuk nem tudom, hogy otthon beszerezheto e, de hatha valakinek segitseg a vasarlashoz
Igy par nap nyomkodas utan azt kell, hogy mondjam huha! Nagyon tetszik, viszont nekem mindennapi hasznalatra nagyon nagy. Megneztem a kissebbiket, de az is eleg nagynak tunik. Igy delutan-este viszont imadom nyomkodni -
Sziasztok. Nem tudom volt e mar, es lehet hulyeseget kerdezek
Meg lehet valtoztatni a szinet a felso reszen levo dolgoknak? /ora,wifi,akku, stb?/ Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan