Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Eddig minden egyes hozzászólásoddal egyetértettem, ahogy a cikkel is. Viszont itt megjegyezném, hogy 720p-s rajzfilmgrafikával sokkal kevesebb erőforrást igényel a jó interakció, mint realisztikus animációkkal, 4K textúrákkal megcsinálni ugyanezt, plusz utána még optimalizálni a rendszerre. Nem is ezt vártam a RDR-től, hanem egy olyan játékmenetet és történetet, ami odaszögez a képernyő elé. Az már más kérdés, hogy aki felült a hypevonatra, az a nagy részletességgel kidolgozott világgal magyarázza, hogy ez egy jó játék, ami - ahogy írtad is - nincs meg benne. Az open world játék és a csőjáték között az a különbség, hogy csinálnak egy nagyobb pályát és szétdobálják rajta a csőjáték elemeit. Ez a játék ékes példája ennek. Rengeteg lovaglásra kényszerítenek, hogy kitolják a játékidőt és beleraknak néhány random eventet ami egy vagy két scriptből áll. Nekem már a játék elején túl sokszor ismétlődő vagy semmitmondó és/vagy idegesítőek ezek. Nem azt mondom, hogy nem raktak bele elég munkát a készítők, de rossz irányba mentek el. Jobban tették volna ha ezeket a félrealisztikus elemek helyett inkább olyan dolgokat építenek a játékba, amik szórakoztatóak és érdekesek. Megjegyzem a western téma ilyen szempontból is enyhén szólva sem termékeny táptalaj.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest