Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz Döglött Róka #149 üzenetére
Hát nem tudom. Én PC-s vagyok, ha nem erőlteti folyton a haverom, hogy vegyek PS-t az exkluzívok miatt és hogy co-opozzak vele, akkor sohasem ismerem meg a God of Wart, a Horizont és a Last of Ust, ami igazából pont azt volt amit kerestem játékokban egész életemben, csak nem tudtam róla Szóval jó játékot, multiplatformra mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
Valaki írta itt, hogy van PC-s emlulátor is, de erről én személy szerint nem tudokEgyébként Wii U-n is fut, azt is lehet ezért venni, majd eladni, habár én inkább Switchet vennék az Odessy miatt, azt legalább el lehet adni később a Wii U kutyának sem kell már, szerintem simán bebukhatod.[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
Kb. ugyanaz, csak ugye itt rengeteg interakció lenne, valamint azok kombinációja. Elég sok időt venne igénybe leprogramozni, főleg ha azt akarjuk, hogy a környezet is dinamikusan reagáljon, realisztikus animációkkal. Ugye amikor 8 éve a RDR-t elkezdték fejleszteni, arról nem is tudtak a rockstarnál, hogy ilyen interakciókat léteznek játékban. Remélhetőleg több játék elindul majd ilyen irányba, amelyeket 2017 környékén kezdtek fejleszteni.
-
hajbel
addikt
Eddig minden egyes hozzászólásoddal egyetértettem, ahogy a cikkel is. Viszont itt megjegyezném, hogy 720p-s rajzfilmgrafikával sokkal kevesebb erőforrást igényel a jó interakció, mint realisztikus animációkkal, 4K textúrákkal megcsinálni ugyanezt, plusz utána még optimalizálni a rendszerre. Nem is ezt vártam a RDR-től, hanem egy olyan játékmenetet és történetet, ami odaszögez a képernyő elé. Az már más kérdés, hogy aki felült a hypevonatra, az a nagy részletességgel kidolgozott világgal magyarázza, hogy ez egy jó játék, ami - ahogy írtad is - nincs meg benne. Az open world játék és a csőjáték között az a különbség, hogy csinálnak egy nagyobb pályát és szétdobálják rajta a csőjáték elemeit. Ez a játék ékes példája ennek. Rengeteg lovaglásra kényszerítenek, hogy kitolják a játékidőt és beleraknak néhány random eventet ami egy vagy két scriptből áll. Nekem már a játék elején túl sokszor ismétlődő vagy semmitmondó és/vagy idegesítőek ezek. Nem azt mondom, hogy nem raktak bele elég munkát a készítők, de rossz irányba mentek el. Jobban tették volna ha ezeket a félrealisztikus elemek helyett inkább olyan dolgokat építenek a játékba, amik szórakoztatóak és érdekesek. Megjegyzem a western téma ilyen szempontból is enyhén szólva sem termékeny táptalaj.
-
hajbel
addikt
Már várom a fanboyokat, akik a játék topikjában bármilyen jellegű kritikára személyeskedéssel válaszolnak. El is vették a játéktól a kedvem. 2.-ik hete nem is játszom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest