Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Igen, a Porsche Unleashed jó volt, akartam is írni, hogy ez volt az utolsó NFS amit még élveztem. Egyébként a Hot Pursuit epizódok is ilyenek voltak emlékeim szerint.
A Shift epizódokra meg már nem sok időm jutott, éppen csak kipróbáltam, de ebben a műfajban meg vannak nála sokkal jobbak is.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz davidsone #21 üzenetére
Miért legyek kitartó? Annyi jó játék van amivel lehet játszani, az én szabadidőm meg erősen véges. Nem fogok fogcsikorgatva energiát fektetni abba, hogy végigtoljak egy játékot, ami egyszerűen felidegesít.
Az NFS-ek meg jó hangulatuk ellenére már rövid távon halálosan felb*sznak az állandóan csaló gépi ellenfelek miatt. Az EA nem tud egy fakockánál intelligensebb mesterséges intelligenciát összehozni, ezért azzal ellensúlyoz, hogy a gépi ellenfelek sokszor csalnak. Értem én, hogy ez a játék érdekében történik, különben az ember tök egyedül körözne a pályákon, de akkor is zavar és nem tudok túllépni rajta.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz davidsone #15 üzenetére
Felteszek rá egy rekesz sört, hogy ez a rész is olyan lesz, hogy a gépi ellenfelek megállás nélkül csalnak és teljesen irreális gyorsulásokkal próbálják fenntartani a verseny izgalmát. Aminek rendszerint az a vége, hogy elküldöm őket a jó büdös... oda... aztán letörlöm, mert engem csak frusztrál.
Minden NFS ilyen volt és ilyen is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest