Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
válasz szupermacs #122 üzenetére
teljesen érthető a GoW box legenda
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
szupermacs
veterán
válasz davidsone #121 üzenetére
PS exkluzív játékok sosem fogtak meg. Nyugodtan lehet hülyének nézni, de nekem Gears of War nagy kedvencem volt régen és mindig vágytam rá, hogy a többi részben is darálhassak, főleg multiban. Soul Calibur 2-ben meg Spawn az X-Box karakter, ami régi kedvenc képregény anti-hősöm.
-
davidsone
addikt
válasz szupermacs #120 üzenetére
én ps4-en gondolkozom last of us bloodborne és amúgy a ps exlúzívok miatt
-
szupermacs
veterán
Gears of War. Első simán elfut ), nagyon szeretem és mai napig elő szoktam venni. Ez és az Army of Two a két cím, ami miatt csak X-Boxon gondolkozom. Más konzolos játék nem is érdekel (esetleg a Soul Calibur 2, de az is csak X-en).
Közben látom, hogy valaki már javított. Azt hiszem sörözés után kicsit belassulok én is így estefelé...
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz szupermacs #115 üzenetére
GoW? Ez melyik?
God of War? PC-re tán sosem lesz.
Gears of War? Abból meg PC-re nincsenek részek, csak 1 darab van, ami most jön majd ki, az ugyanaz, felújítva, HD-sítve.
A régi szerintem elfutna a mostani kártyádon, a felújított meg fene tudja, de ahhoz biztosan valami modernebb cucc kéne. -
davidsone
addikt
válasz szupermacs #115 üzenetére
Úgylegyen
-
davidsone
addikt
válasz szupermacs #113 üzenetére
Ja egy jobb PC vagy valami nem árt alá
-
davidsone
addikt
válasz szupermacs #111 üzenetére
az utóbbi hármat pótold be
-
Stanbacsi
tag
Várom már hogy mit dob. Bár nekem az NFS MW után egy se jön be
-
haxiboy
veterán
Régen is a grafika volt a fő húzóerő az átlaguser számára. Ha egy játék jó sztoryval vagy játékmenettel rendelkezik az már csak a pluszpont. Emlékszem mikor még ámultunk gyerekkorunkban amikor a Descent 3, vagy az Unreal Tournament megjelent és milyen állatul nézett ki. Persze akkoriban még a minőség volt a fő és a játékmenet is király volt. Ma már bármit el lehet adni ha jó a grafika (vagy jól reklámozzuk).
Mint mondtam nekem még ma is személyes kedvencem az Xcom : UFO (a legelső), a Faster Than Light, vagy éppen a Duke Nukem 3D.
De! Ma már igény van a fotorealisztikus grafikára, csak ez általában a játékmenet rovására megy, egy autós játék esetében meg a fizika rovására. Az aranyközéputat sosem sikerül megtalálniuk , na majd a DX12-vel.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
CoDWaW07
őstag
Ha a leírásodban lévő gépről van szó, akkor csúnya lenne ha nem indulna el. Max egy VGA-t kéne újítani, és akkor szerintem nem lenne vele nagy gond
Meg max adsz egy kis kakaót a procinak, hadd szóljon●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #99 üzenetére
Vagy ha fut is, úgy fog kinézni, mint kb. a Carbon.
batai15: A tiéden szerintem elindul majd, de túl sok jóra ne számíts.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
batai15
félisten
Ez se fog menni a gépemen.
-
CoDWaW07
őstag
válasz nyisziati #66 üzenetére
Nekem meg az első autós játékom Valahogy ez szerettette meg velem az autós játékokat, aztán utána megtetszett és rögtön megvettem a Most Wantedet is
Emlékszem, én is 640*480-as felbontásban toltam, hogy legyen elég fps, egy mai jó grafot elcserélnék egy olyan játékélményre-hangulatra mint egy régebbi NFS-é
Remélem nem olyan lesz ez is hogy kb 250-nel nitrózva driftelgetni lehet össze-vissza a kanyarokban, és úgy visszafordítani a kocsit a helyére mintha 30-cal mennénk
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
BiP
nagyúr
válasz szupermacs #94 üzenetére
Nem tudom, hogy lesz-e benne, szerintem igen.
Érdemes böngészgetni a youtube-ot a videoanyagokért.
-
shiftac
aktív tag
válasz szupermacs #90 üzenetére
Engem pont hogy a második rész kötött le, szerintem a mai napig a legjobb NFS. Az első rész ilyen GTA3 szintű grafikával nem jött be nekem.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
BiP
nagyúr
válasz szupermacs #90 üzenetére
Én amit eddig láttam az új NFS-ből, az eléggé emlékeztetett az Undergroundra, szóval szerintem ezzel nem lesz gond.
szerk: és ahogy utánaolvastam kicsit, ha hivatalosan nem is Underground folytatás/reboot, azért elég nagy öröksége lesz az Underground vonalnak.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz pzolika9512 #60 üzenetére
Én nem bánnék egy open-world NFSU-ot sem. Az volt a kedvencem. A 2. rész nem kötött le, nem tetszett a grafikája. Szerintem visszalépés volt az elsőhöz képest, túl rajzfilmszerű volt a világ látványa.
Az egyetlen NFS amit megvettem az az Undercover volt, nem volt rossz, de sose vittem végig, mert nem tetszett a története. A multija viszont már halott, pedig biztosan jó lenne. A PS2-es kiadásban viszont jobban tetszett a grafikája a színvilága miatt.
A Pro Street sem volt rossz. Kár, hogy már nem látom sehol a boltokban, pedig szívesen kipróbálnám. -
nyisziati
veterán
Kifáradt már az NFS, több, mint 20 éves. Minden évben új, az túl nagy tempó. Kell idő az ihlethez, különben egy gépies darálás lesz az egész. Nem véletlen, hogy a legjobbnak tartott részek az első 10 éven belül jelentek meg, főleg az ezredforduló környékén. Addigra érett össze a gárda, a projekt, az ötletek, nomeg a júzerek hardvere.
Utána még volt-egy-két jó cucc, de a többség elég izzadtságszagú lett. Ki kell fújja magát a széria, pihentetni, ötleteket gyűjteni és nagyobb hangsúlyt tenni a KÖZÖSSÉGRE. Általában sokkal jobbak szoktak lenni azok a cuccok, ahol figyelnek a gémerek javaslataira, véleményére.
-
félisten
-
LeventeV
senior tag
válasz FoxiestFox #85 üzenetére
Igen, E3 után kiszivárgott pár info, többek között ezt is megerősítették, sőt a Grip és Drift irányítást a készítők is hangsúlyozták, mondván, hogy mindkét szegmensnek vannak rajongói (facebook kommentek olvasása előtt el sem hittem, hogy azt a driftes irányítást valaki hiányolná, pedig de).
Pletyka szinten kiszivárgott az is, hogy ez az utolsó dobása az EAnek NFS terén, és hanem jön be, akkor szüneteltetik a szériát, ezért is hagytak a Ghostnak 2 évet fejleszteni, és a tuning visszatérése, amit már régóta kérnek a rajongók is ezt igazolja.
@Sultansmith - ha jól tudom, akkor orichalcos ott lesz a Gamescom-on.
-
shiftac
aktív tag
Underground 2 örök kedvencem, első NFS, amivel játszottam és nagyon megragadott a hangulata. Még mindig kiráz a hideg a THX logó hangjától, ha túl magasra van állítva a hangerő
Aztán most a Most Wanted 2005-t tolol (az új MW egy rakás szar), Blacklist 5 vagyok de nem tudom megcsinálni az Milestone-t, mert ha meg is csinálom, már rég 5-ös körözésem van. És amikor hajtok 300-al, jön egy útzár, akkor 1-2s alatt lehetetlen eldönteni, hol van szögesdrót, át tudok-e rendesen törni a sünök között... Ja és a kedvencem, amikor 2 SUV beléd jön. Na majd egyszer kipihenten megcsinálom De a régi részekben legalább volt kihívás. Porsche 2000 doboza itt van az asztalon
Már nagyon várom az idei részt, de félek előrendelni (optimalizálatlan lesz, mégsem lesz jó játék...).Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
félisten
-
MaXX81
tag
Az id Tech 4 engine is többre volt képes mint amit a doom 3-ba mutatot, vagy az Unreal Engine 3 is csak hát már akkor is mondták (2007)hogy nincs az a hardver ami megfelelő sebességben futtatná (még lehet ma sem) de legalább szóltak hogy igen ezt tudja a motor, de a játékban majd azért nem így fog kinézni.
-
MaXX81
tag
válasz sultansmith #77 üzenetére
Ez oké, de itt még ki is van hangsúlyozva hogy NEM a játékból való a kép azt se írták hogy így fog kinézni csak a grafikus motor tud ilyet is. Persze nézhet így ki a játék csak az utóbbi időkben nem ez volt a tendencia. Ezért nem értem ezt a fajta reklámozást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Várjuk a 30fps -t
-
LeventeV
senior tag
Egy cikk apropóján jelentek meg ezek a képek, de már van játékmeneti videó is, így már lehet sejteni, hogy kb. hogyan fog kinézni. Rivals grafikájával sem volt baj, jól nézett ki, úgyhogy kevesebbet ettől sem várok.
Augusztus 5.én pedig jönnek az új infók és videók a gamescomról, ahol már kipróbálható lesz a játék.
Várjuk majd a PH küldöttségének beszámolóit.[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
válasz sultansmith #73 üzenetére
én haza mentem suli után és reggel 7-ig toltam aztán vissza a mókus kerékbe aludni...
-
MaXX81
tag
Annak mi az értelme hogy mutatok pár képet hogy tessék, ezt tudja az engine, de mire a játék is megjelenik a grafikája köszönőviszonyba sincs az előtte beharangozott képekkel? A techdemók jutnak erről az eszembe hogy ott is azt mutatják be hogy milyen lenne a grafika ha lenne rá idő pénz stb...
-
Csapoati
nagyúr
válasz sultansmith #73 üzenetére
Amatőr! Nálam volt, hogy csak 1 órára mentem be (egyetem), de még azt is megbántam.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sultansmith
senior tag
Lehet hogy ez lesz az első játék az életemben, amit balga módon előrendelek.
Anno az NFSU 1-2 miatt még a suliból is ellógtam az utolsó órákról...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
junkie0002
csendes tag
HP2 nekem is az egyik kedvenc. Én anno PC-n játszottam vele sokat, de amikor megláttam PS2-n, azt hittem eldobom az agyam. Sokkal jobb, több content, szebb atmoszféra... A PC verzió egy lebutított szar ahhoz képest. Na akkor ingott meg a PC-s játékokba vetett hitem, azóta nem is erőltetem.
[ Szerkesztve ]
-
junkie0002
csendes tag
Én kb. 3-szor futottam neki az egyórás rendőrös résznek, utána elolvastam egy guide-ot. Volt egy buszállomás, aminek a tetejére fel lehetett ugratni, ahol nem értek el a rendőrök, és ott kivárni az egy óra végét. 1 perc alatt odakocsikáztam, leparkoltam, elmentem kajálni, aztán egy óra múlva visszaültem
-
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
Az oszt aztán igen. Gyanítom nem könnyű fekete autón helyretenni az árnyékokat meg stb, de ezek a képek baromi közel vannak a valóshoz. A látvány tényleg rendben lesz.
Sokkal inkább aggaszt a buta kameranézet pl kanyarodásnál. Remélem kikapcsolható fícsör lesz.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
.LnB
titán
Miért ne? Legyünk igénytelenek? Elégedjünk meg a sz*rral?? Igen is vegyenek példát a Forza minőségéről. És itt most nem arról van szó, hogy arcade vagy nem. A minőség nagyon is számít.
A probléma az, hogy az utobbi évek NFS játékai lehúzás szagúak voltak. Kíváncsi leszek erre az új részre.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nyisziati
veterán
Nekem ez volt az első X360-as játékom, rengeteget toltam. Volt hangulata, főleg a freeride-nak. A zenéje most is ott csücsül a telómon.
@Gebriel: így van, én már a 640*400-ra is azt mondtam, hogy teljesen megfelel. Nekem a játékélmény mindig fontosabb volt, mint a grafika.
@pzolika9512: ja, az Underground 1-2 nekem is nagyon bejött, a toplistámon a Porsche unleasheddel elöl vannak.
-
nagyúr
Hát a The Division körül is ami megy... Nagyon vártam azt a játékot, de hogy minden évben az E3-as bemutatón simán észrevehető a "graphic downgrade", már annyira nem is várom a jövő márciust (amennyiben nem tolják még ki tudja meddig). Értem én, hogy nem a grafika a leglényegesebb, de azért fontos, milyen környezetben puffogtatok.
A lényeg, hogy tuti megvárom az első értékeléseket és tesztvideókat mostmár minden játéknál, előrendelés nálam ilyenek miatt el van már felejtve.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Pedig az uj Hot Pursuit es az uj Most Wanted sem rossz. A Shiftek (foleg a 2) pedig kivaloak. De egyiket se vartam meg annyira, mint az idei uj reszt.
-
CoDWaW07
őstag
válasz nyisziati #44 üzenetére
A Carbont sokan lehúzták, de én személy szerint imádtam. Nem véletlen szereztem meg a Collector's Edition, bár valahogy az extra kocsikat sosem sikerült megtalálnom, meg a végén nem kaptam meg az R8-at valamiért sosem, biztos én csináltam valamit rosszul
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
haxiboy
veterán
"Grafikailag jól néz ki?"...van egy olyan érzésem pontosan olyasmi lesz mint anno a Watchdogs esetén
Megint hitegetés megy (és bár bejelentik hogy nem így fog kinézni az emberek nagyrésze hasonló minőséget vár).Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
pzolika9512
aktív tag
én kipróbálom az újakat is, de legnagyobb need for speed szerintem az underground 2 volt! annál jobbat eddig nem tudtak csinálni !
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
sotetlovag97
tag
Nekem az igazi nagy kedvenc és örök az NFS Most Wanted volt és lesz, ps2-n játszottam vele a jó öreg képcsöves tévén, akkor sem a grafika kötött le, hanem az üvöltő éppen oda illő zene, amiket ma is szívesen meghallgatok és a nagy nyitott tér, illetve a tuning téren nyújtott kellő szabadság.
Nekem ennyi a véleményem, az újakat nem próbáltam, én a carbon első pályáját sem vittem végig inkább visszaültem ps elé...
Pedig mondhatni mai gyerek vagyok.
De azért ez felkeltette az érdeklődésemet, már csak egy gépigény kellene.
[ Szerkesztve ]
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
deakpeti
tag
Nekem meg mindig a jo regi nfs hot pursuit 2 az igazi!
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
myckie2
őstag
Szerintem a Forza Horizon 2-höz képest elég gyenge a grafika. Ráadásul ha kinagyítjuk a képet akkor durván látszik az AA hiánya/gyengesége. A Frostbite motor sose volt autós játék alá való, ráadásul ezt még szereti a Ghost games megspékelni a retek szar optimalizációjával és a 30Fps lockkal. Úgy érzem ez a játék se fogja hozni azt amit igazán akarnak az emberek.
-
Buster17
addikt
Lassan szebb lesz a játékok grafikája mint a való élet.
-
sixpak
nagyúr
A nappali képen a főútvonal tábláról üvölt, hogy nem igazi...remélem megoldják ezt valahogy, mert így erősen csorbulni fog a játékélmény.
Amúgy a Carbon volt az utolsó nfs, amit próbáltam, de már az sem tetszett...majd talán ez...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Chapel
addikt
válasz pzolika9512 #51 üzenetére
Na
Az ördög a részletekben rejlik. Oké, szép, de 20+ év pc játék után azért 1mp- alatt kiugrik.
Fogalmam sincs milyen lehet annak aki pl. xboxon nő fől, én XT-n kezdtem, 2 Mhz-es proci, turbóval 3,5 Mhz! Majd 286, 386,486, pentium, cyrix 686, majd mmx....heljj, öreg vagyok?Nézd meg a talajt, szinte steril a valódihoz képest. Arról nem beszélve, hogy el ne higgye senki, hogy ezek a képek nincsenek immel-ámmal megutómunkázva. 1 perc, pár csúszka, kis clarity és tádá
Szép, de azért senki nem keverheti a valósággal még egy mp-re sem és persze nem fog ez ám minden szögből és fényben így kinézni.Bár akár ki is nézhet így felőlem, ez a drift kanyar 250km/h-val továbbra is messz integetést vált ki belőlem...de ha jól sejtem úgy 15 évvel vagyok a célközönség felett.
Porsche Unleashed, Shift 2 volt nekem a jó irány.
Bip,davidsone: kösz az infót!
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
tatabike
őstag
válasz pzolika9512 #51 üzenetére
Egyik sem a játék képe. Csak erre képes a az a grafikai motor, ami a játékban lesz. Nem mindegy...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
pzolika9512
aktív tag
most melyik a valódi kép ?
nagyon durva, de először nem olvastam végig a szöveget, csak a képet nézem meg, és nem tudtam megállapítani hogy melyik a játék
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
BiP
nagyúr
A Run alatt az volt. (2-es vagy 3-as) Az utániakat nem tudom, mindegyiket más csinálta, de merem feltételezni, hogy az EA nekik is a Frostbite-ot adta alá.
szerk: gyors utánanézés: The Run: Frostbite2 ; Rivals: Frostbite 3.
A közte lévő új Most Wanted az Criterion-os fejlesztés, így Chameleon motor van alatta. (ahogy előtt az új Hot Pursuit alatt is volt)[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Én tévedek, vagy már jó pár rész óta frostbite motor van alatta?
Na igen, amikor még EA szlogenje a "challenge everything" volt...ha megláttuk a logót tudtuk hogy bitang jó játék vár
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
proci985
MODERÁTOR
válasz nyisziati #44 üzenetére
en shift2ben alltam meg 98-99% korul, az utolso Driftet keptelenseg volt megcsinalni.
--
most wantedben (a regiben) viszont olyan tier12 koruli verseny, ahol kb hibatlant kellett menni, mert az ellenfelnek ott meg jobb autoja volt. az "egy oras rendori uldozes egy gallardoban" utolso rendoros kihivas egyszerubb volt, mint az (karrier modban rendorozni olyannal mentem, ami indulasnal nem kaparta el magat szoval ott egyszerubb volt).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
intelMMX
senior tag
Ezt majd megnézem mindenképp. Remélem azért színes egyéniségek is lesznek a játékban kis humorral
off:[link]
[ Szerkesztve ]
-
DFlash
tag
Első ránézésre nem is rossz..
-
Szép lett
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Joccc07
addikt
Kövezzetek meg de én ez miatt veszek majd next-gen konzolt.
Az összes NFS részt kijátszottam már. A The Run-t többször is. Ezzel se lesz másképp.
Várom már nagyon.
+ még a mobilos NFS No Limits-et is.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
CoDWaW07
őstag
válasz Stauffenberg #17 üzenetére
Kedvencem amikor a legerősebb kocsival vagyok, és legyorsul/megelőz egy teljesen alap kocsival lévő ellenfél, meg ha például lemarad mert nekiment valaminek, akkor pár másodpercen belül behozza a kilóméteres előnyt hiába nyomom tökig a gázt
-
SkyS1gn
félisten
Naná hogy nem így néz ki, mivel elvileg éjjel only lesz... kár érte.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Brewtus
csendes tag
-
ZooLLeR
tag
Ez a vidikártya nekünk simán működött nagyjából 8-9 évig úgy hogy napi 6-8 órát ment.Aztán lerohadt a venti róla,az bezuhant a gépház aljába.Túlmelegedett a kártya és kinyiffant. Amúgy az NFSU első és második részét valamint a Most Wanted-et sokszor végigjátszottuk vele.MW még multiba is ment .
Farhát eladó.
-
Gebriel
veterán
Ígéretes az új NFS
-
gantum
tag
6600 GT-n elmegy ugyan?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #28 üzenetére
Shift2nek van a classic DLCje, az kb mar majdnem annyira jo, mint a Porsche.
mufajon belul a Shift1et a gumifizika miatt moddolni kellett, a Shift2nel nem voltak hatalmas elteresek a tobbi hasonlo koru szimulatortol. persze jelenleg mar az Assetto Corsa / Project Cars / RaceRoom mar jobb. meg elvileg meg van par, bar iRacinget nem probaltam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Igen, a Porsche Unleashed jó volt, akartam is írni, hogy ez volt az utolsó NFS amit még élveztem. Egyébként a Hot Pursuit epizódok is ilyenek voltak emlékeim szerint.
A Shift epizódokra meg már nem sok időm jutott, éppen csak kipróbáltam, de ebben a műfajban meg vannak nála sokkal jobbak is.
-
davidsone
addikt
válasz Stauffenberg #25 üzenetére
Teljesen érthető az álláspontod én is így vélekednék ha nem lennék nfs b*zi kis szaros korom óta
Rengeteget toltuk testvéremmel, haverokkal, barátnőmmel egymás rekordjait felülmúlva......reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #25 üzenetére
a most wanted / underground 1-2/undercover voltak erintettek a rubberbandinggal.
a porsche nem csalt, a shiftek szinten nem.
ha nem zavar a palyan autozas, akkor a project cars gyarkolarilag Shift3.
mondjuk NFSbol a Run itt a polcon meg bontatlanul, a Hot Pursuit (3)al meg par versenyt toltam csak. a Shifteket imadtam, viszont a Hot Pursuitnal idegesitett, hogy nem viselkednek normalisan az autok, nem lehet csuszni, nem lehet hataron autozni.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz davidsone #21 üzenetére
Miért legyek kitartó? Annyi jó játék van amivel lehet játszani, az én szabadidőm meg erősen véges. Nem fogok fogcsikorgatva energiát fektetni abba, hogy végigtoljak egy játékot, ami egyszerűen felidegesít.
Az NFS-ek meg jó hangulatuk ellenére már rövid távon halálosan felb*sznak az állandóan csaló gépi ellenfelek miatt. Az EA nem tud egy fakockánál intelligensebb mesterséges intelligenciát összehozni, ezért azzal ellensúlyoz, hogy a gépi ellenfelek sokszor csalnak. Értem én, hogy ez a játék érdekében történik, különben az ember tök egyedül körözne a pályákon, de akkor is zavar és nem tudok túllépni rajta.
-
davidsone
addikt
válasz Stauffenberg #17 üzenetére
Vannak ilyen helyzetek is de én szinte az összes részt kitoltam fullra még world record-ok közelében is voltam így csalhatnak észre sem veszed mondjuk keményen rá kell állni az adott mapra, futamra... ha harmadszorra nem megy és feladod akkor van az amit Te írtál de kitartással mindent ki lehet vinni
4.re menni fog...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
VictorHUN
aktív tag
Ilyen egy mézesmadzag és utána jön a pofára esés
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
PR0JECTNR56
addikt
Jól fest, de eddig sem a grafika volt az, ami miatt a széria mélyrepülése minden egyes új résszel meredekebb szögben zajlik.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz davidsone #15 üzenetére
Felteszek rá egy rekesz sört, hogy ez a rész is olyan lesz, hogy a gépi ellenfelek megállás nélkül csalnak és teljesen irreális gyorsulásokkal próbálják fenntartani a verseny izgalmát. Aminek rendszerint az a vége, hogy elküldöm őket a jó büdös... oda... aztán letörlöm, mert engem csak frusztrál.
Minden NFS ilyen volt és ilyen is marad.
-
LeventeV
senior tag
Úgy fogod megszokni, hogy kameraállást váltasz, mert az csak egy opcionális nézet, az Action Cam.
Irányítás terén lehet választani, hogy Drift avagy Grip irányítást szeretnél, valamint visszatér az Underground 2ből a Fine Tuning, úgyhogy még lehet majd állítgatni ezt azt.
Nagy reményeket fűzök a játékhoz, és látszik a készítőkön is, hogy ez nekik egyfajta utolsó esély volt.
Ha jól vettem ki az egyik készítői videóból, akkor lesz Single Player rész is, úgy mint a Rivalsba, hogy ha nem akarsz más játékost beengedni akkor nem muszáj, és az always online rész az arra kell, hogy ha pl. az autódat díjazza más játékos akkor azért te XP-t kapsz akkor is ha Single-be nyomod.
[ Szerkesztve ]
-
Brewtus
csendes tag
Mindig ez van. Gyönyörű, nagyon trendi, aztán mész két kanyart, és elmegy tőle a kedved.
Rocket Bunny kaszál majd rajta azért :))
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
10 pont
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
plejik
addikt
Az a baj, hogy hiába lesz szép, ha az irányítás vagy fizika, kinek mi a szimpatikusabb, egy rakás sz@r lesz..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
DR01DMAN
aktív tag
Ha nem lett volna a szövegben feltüntetve, hogy a bal kép a NFS motorjával készült, akkor nem tudtam volna külömbséget tenni. Ez igen, de mit érünk vele? Lesz valamikor ilyen grafikájú egy játék? Az E3-as NFS gameplay-t végignéztem, de nekem nem jött át az éjjszakai felvételnél, hogy valójában milyen is a grafika. Kéne egy nappalit nézni és ott látnánk igazán, hogy mit hoztak ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Manbal
senior tag
Szóval nem a játékból származik, de nézhetne ki így is, de nem fog.... hát gratula! köszönjük, leülhet, egyes...
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jól néz ki, ez nagyon várós
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
davidsone
addikt
nem lesz ezzel gond a the run is látványos volt meg amúgy sem rondák az NFS-ek csak hozza a "régi" nfs érzést (is)
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Grafikailag tényleg jól néz ki. Bár nem is ez volt az NFS-ekkel a baj eddig sem.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
CoDWaW07
őstag
Váratós már nagyon
Lényeg, hogy a játékélmény és a törénet meglegyen.
Felőlem Underground 2 graffal is kiadhatnák, csak legyen már egy igazán jó Need For Speed mostmár[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest