-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz hodostamas #16580 üzenetére
Budapest, XI. ker, UPC net. Párhuzamosan UPC topikban is kérdezősködök, ott az IP-ket hoztam fel, illetve a port forwardingra onnan kaptam segítséget. Ezáltal értem el, hogy legalább helyi hálózatban működik az ftp funkció, tehát valószínűleg nem eszközhiba van.
Itt még annyi sincs, hogy a nason futtatott alkalmazások elégségesek-e egyáltalán ahhoz, amit akarok, vagy valami pluszt kéne telepítenem.A DDNS pont arra jó jó, hogy a dinamikus IP-t egy fix domainhez rendeli. Vannak jó minőségű fizetős szolgáltatások, pl a dyndns.org is ilyen, régen használtam is, de nincs kedvem a nas árának kb negyedét évente rákölteni a nasra ahhoz, hogy használható legyen. Ezt figyelembe véve egy tetszőleges árú synology ára is belátható időn belül megtérül, de egy DS216-é biztosan.
A titkosított ftp létezéséhez is volt kérdés, onnan sincs válasz, de a syno ezt is alapárasan tudja.
Ha a héten nem oldódik meg, majd hétfőn visszaviszem.CoolBoy323: akkor vedd a fáradtságot és segíts!
Jelen pillanatban el tudom fogadni a 70k-s árat egy működő rendszerért.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan Microsoft Surface Pro 11 32/1TB eladó sok extrával!
- L15 Gen2 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 4060Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó LG 55" Qned753RA 4K Ultra HD Thinq AI Smart TV