-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
Még egy szempont: a curse b.sza meg a launcherét, nem vagyok hajlandó feltenni azt a reklámfost. A khm.. nem a saját gépemre pedig nem is tudnám feltelepíteni.
Attól még, hogy van egy undok társaság, akik maguk alá akarják gyűrni az összes modpakk kiadását, még nem kell őket támogatni.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Amur
addikt
Arisen 2 mellett szól, most nézem: ha lefrissítem Arisen 3 lesz 1.9.4-re full release! Eddig Arisen 2 2.6-os verziót írt, most már Arisen 3 (release).
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
föccer
nagyúr
válasz Serricon #20595 üzenetére
Vanila szerverre várható valamikor update? Lehet becsábítanám bátyámat egy kis bevezetésre és én is fent lennék pár napot mókázni vele.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Amur
addikt
válasz #90933760 #20593 üzenetére
Igen a vanilla szerszámok eltörnek, tinkers mellett viszont van iguana, és van xbow.
A chance cube meg nagyon durva lett!
van belőle mostmár több féle is, az egyik un. giant cube-ra kattintva pl. hullámokban jöttek a TNT-k, és egy fél falút kb. 20 block mélységig pusztitottak le... mintha meteor csapódott volna be.
De volt olyan hogy cursed earth-et "varázsolt" alám, majd rögtön este is lett a nappalból! (nagyon troll!!!)
A pink wither már régi szivatás, de azért megijed az ember.
Volt hogy feldobott 50 block magasra
Ja egyiknél 20 enderman lett körülöttem.
Hogy mokás is legyen, ezért acsi is járt: szinváltós barik táncoltak körbe, alattuk a szivárvány minden színében pompázó gyapjú blokkokra cserélte a földet.
Egy másik dudvára cserélt az inventorymban mindent, beleértve az armor, és a fegyvert is, azok pedig a földön vártak..
A questekkel az elején kifejezetten jól lehet haladni, és van loot bag is!
Találtam generált vártornyot, ággyal, enchanting table-el(és csapdákkal)Az arisen 2-ben meg van egy olyan mod, hogy egy kártyával indulsz amivel ha lekattintasz akkor generál neked egy kezdő házat.(beállíthatod miből legyen a padló, a falak, a tető), rak bele ládát,sütőt,ágyat, elé egy kertet bevetetlenül, és lejáratot 10es szintig a bányába létrával! Nagyon hasznos, látványos, szerethető.
Tali: Project Ozone 2-őt Black, és én is teszteltük, titan módban szerintem(Black szerint akár kappában is) élvezhető, és stabil 1.7.10-es pakk, egy kis csavarral.
Az Arisen2 viszont sokkal egyedibb, "sima"(nem HQM) pakk, újdonságokkal. Nem dire papa által összehányt pakk. Nagyon sok videós tolja vele ha rákerestek. Erre sincs panasz.megyek is tolni egy kis Project Ozone 2-őt, mert újra kellett kezdenem miután utolsó életemmel belefulladtam a galacticraftos olajba!! (arra majd kérnék OP-t,ha ez a pakk lesz, hogy eltüntessem a környékemen mert gyülölöm!!!!)
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Serricon
senior tag
Na akkor úgy érzem eljött egy újabb váltás ideje, jöhetnek a javaslatok.
Részemről a szokásos feltétel (nem alfa/béta verzió) mellé az utóbbi pakkokból tanulva javasolnám hogy max 1.9.4-es verzióig menjünk. -
apatyas
Korrektor
válasz #90933760 #20590 üzenetére
Akkor, bővítem a röhögési lehetőségeket.
Amit crushernek mutat, az volt a két middle láda, mellettük tinkers asztalok. A crushert kiütve legalább a láda tartalmát visszaadta. Fél siker. Fent néhány drawer volt, a fal sky stone block helyett sky stone chest lett. Mind ott van, csak a fele láthatatlan perpill.
Ez az oldal egész rendben van..
A kandallóban volt az energiatárolásom, 25M kapacitor bank, láva tartály, coal generator így belső használatra. A bal oldalon hátrébb a másik gépsorom. Szép színes lett.
Ez az alsó kijárat volt. Lépcső, ablak. Ilyen dizzzájnossat még sose építettem, halljátok.
Frankofális, a drawer sor... Ezeket kiütve, nem kapok semmit. Szerencsére csak a bányászott dolgok voltak benne.
Így néz ki egy jól megépített smeltery:
Az IC reaktor, MFE és társai, trafók, nem látszik de ugyanígy néz ki a UU matteres sor is.
Kitalálgathatjátok, hogy ez mi volt:
Na szóval, gyakorlatilag minden nem vanilla dolog megsemmisült. Hurrá. Még 10% esély van arra, hogy van gyomrom újraépíteni a dolgokat, mivel a technikai dolgok megmaradtak rendes, vagy kiüthető chestekben, nem teljesen vesztettem el mindent.
Kíváncsi leszek, ezek után a dungeonokban a lootos ládákban mit lehet találni.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz #56573440 #20591 üzenetére
Ebben kétszintes expert mód van?
Annyiban jópofa ez a mod, hogy lehet benne skyblokkozni ha épp akar valaki, vagy maradhat a földön és darálhat követ is nyersanyagért. Nagyobb a rugalmasság. Sajnálom a Twilight forestet viszont.
A Magneticraft és ProjectE húzómod lehet az ezerszer kiismert 1.7-ben. Csak Botania van varázsmodokból az jó, legalább folytatom a kiismerését.
Van Thermal, Chickenchunk és jóöreg enderquarry, meg BC quarry kezdésnek. Ide nem kell chunkház még, egy rohadt nagy kúriát fogok csinálni.
Nekem tetszik.Itt is megvan a csavar, hogy nincs vanilla szerszám csak Tinkers és az is szintezve? És a gépek itt is 10x annyi áramot pörgetnek?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Bátyámnak átküldtem az Mc-s belépési adataimat, mondván csak a demóval tudja tolni. Azóta nem reagál. Asszem egy újabb áldozatot szedett ma az MC.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
Nem akartam úgy otthagyni a szerót, hogy a farkasok ládába vannak, mindenképp fel akartam szedni őket, csak 10 sec után kidobált állandóan, szóval eltartott egy darabig mire odaértem, de sikerült. Így végül megnyugodva léphettem ki. [link]
Csak néhány látványelem:
Nagyjából a 130.1.0 verziónál beszélhetünk róla, hogy játszunk-e vele megint.
Kétségtelen vicces volt azért, de most valahogy nem voltam a vicces hangulatomban és szerintem Amur se feltétlen ekkora építmény felénél tartva, de Cucu és Apaty is bőven tolta még. -
Amur
addikt
válasz Serricon #20587 üzenetére
Sajnálom a map-ot, meg a vele töltött időt... de ez még nagyon gáz sajna..
Black által javasolt Project Ozone 2-öt toltam single-ben, csak titan módban(kappa azért erős ahogy nézem).
Elég jól balanszolt, nem egy rohanós pakk, azzal ellenénk normál világban.
Viszont ugyan egyedi, és teljesen felforgatott receptek vannak benne(pl. magical crops hogy ne legyen OP, botaniázást igényel, meg frász látja milyen oltár is kell hozzá), de 1.7.10Én még mindig jónak találom az Arisen 2 pakkot is. Az 1.9.4
(AA,Agricultural,Blood magic,botania,chisel,doomlike dungeon,enderIO,extra utils,IC,just jetpacks,ProjectE,refined storage,reliquary,RFtools,simple teleporters,tinkers, veinminer,weaponsplus)Mod összetételben nagyon hasonló packok. HQM miatt lehet érdekes a project, az újabb modok miatt meg az Arisen 2
(most nézem azt írják hogy pár hét és kidobják az 1.10-es verziót az Arisen-ből. Mondjuk ezek után fene tudja akarjuk-e. Lehet éppen hogy Dire papától jobban összeboronálják a modokat.)
[ Szerkesztve ]
-
dogab93
tag
Sziasztok!
Látom eléggé benne vagytok a minecraft-ban ,kedvet kaptam hozzá én is.Milyen módot/módokat ajánlanátok hozzá amitől jól is néz ki a játék és esetleg kinézeten kívül is hozzáad a játék élmenyhez?
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
Serricon
senior tag
válasz #90933760 #20582 üzenetére
Ne is mondd, az előbb esett le mikor mondtad, hogy backupnál resizik, hogy benne maradt a beépített cucc és teleírta a VM-et, mert ugye neki nagyon fontos ám minden resinél menteni.. és abból volt egy pár..
Szerencsétlen McMyAdmin emiatt meg nem tudott backupolni, mert nem volt hova..
Próbáltam downgradet, hátha az kiszedi, de nem, aztán upgrade-nél láttam hogy kiszed 2 blokkot, és így jó lett.Most lenyírbáltam a mentéseket, kapott újat, de majd egyszer át kell költöztetni hálózatis VM-re, mert szűkös a hely a vasban lévő SSD-ken.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[sadface][/sadface]
-
törölt tag
Kifeküdt. Kettőkor volt a mentés, a failed, a restart és azóta elérhetetlen. Felváltva cant connect és old vanilla, ez így bootloop ha jól tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Tali, azt a beépített backup cuccot ami lilával kiírja, hogy épp menteni akar, ki kéne iktatni, mert minden órában mikor menteni próbál failed lesz és egy restarttal ajándékoz meg cserébe.
Gondolom amúgy is csak az éjjeli mentést használod, ezeket nem. -
piko88
tag
Sziasztok!
Szervert szeretnék készíteni, hogy ismerösökkel játszhassunk együtt.
A linkelt videó alapján meg is csináltam, be is tudok lépni, amig a szerver ip-nél localhost van nem pedig a valós ip címem. Mihelyt átírom az ip-mre kijön az alábbi hibaüzenet:
A szerverhez való csatlakozás sikertelen
java.net.ConnectException: Connection timed out...?
Mi lehet a gond? Valakinek sikerült már szervert összehozni, úgy hogy a hevrjai is felmehessenek? -
törölt tag
válasz apatyas #20565 üzenetére
A másik end portálnál van még ilyen biom, akkor oda tudok menni. Bár bányászni az end erőd miatt meg szar ott is. Máshol nem tudok ilyen biomról. Érdekes, hogy pont az end erődök felett van mindkettő.
Mindegy nézelődöm térképen és ha valami megtetszik odamegyek. Egyébként megint ledobta a kábeleket, azt a párat is amit a múltkor visszaraktam.
Black tőled meg kérhetek majd egy nukeot? Mert látom kraftolni nem lehet. Meg persze a bele való cuccokat. Szeretnék a pakkhoz méltóan tereprendezni a régi házamnál mielőtt máshol újat húzok fel.
-
apatyas
Korrektor
válasz #90933760 #20562 üzenetére
Tőlem északra ne akarj költözni, 51-es körzet a következő sivatagi faluig (end erőd). Elég a saját gépeimet elhajtani a laposról, nem kell másé is. Neked se kell, így is volt már elég bajod.
Liftelgetésbe még nem másztam bele, lehet hogy kényelmesebb lenne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ha Apaty is úgy akarja akkor odaköltözök mellé a wasteland biomra, porbafingástól kezdve.
Nem akarsz amúgy RFtools liftet? A te házad az ahol igazán nagy értelme volna.
-
törölt tag
Nem vicc, láttam a modpackodat anno.
[link]
Ez a csirkés tojásos mod melyik?[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz #90933760 #20559 üzenetére
Viccnek szántad de létezik olyan.
1.6.4-es alapon dobtam össze még multi MC-vel, és röhögni fogsz, de az alapja egy direwolf modpack volt, csak kivettem belőle instabil modokat, meg beleraktam pluszba párat.
Amur Modpack videósoriAmúgy a szerveres hibák ellenére az egyik kedvencem volt a Project Ozone pack!
Látom Black megint kijátszod mielőtt szeróra kerül.
Olyan vagy mint az egyszeri kovboj, aki mikor látja hogy ki van írva a kocsmában: aki meg bír inni 30 korsó sört, kap 100 dollárt. Megkérdezi a kocsmárost hogy él-e még az ajánlat. Mikor igen választ kap, eltűnik egy órára, majd visszajön, megissza a 30 korsó sört, és bezsebeli a pénzt.
A kocsmáros kiváncsian kérdezi: csak azt mondja meg, hová ment el előtte?
-Csak ide a szomszéd kocsmába! Kipróbáltam hogy meg tudok-e inni 30 korsó sört![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez az ozone ez nagyonjó De csak skyblokkon ahogy nézem. Rendesen haladós, nincs annyira eldurvulva mint az expert volt előzőleg, pl az immersive waterwheel kappán is maradt teljesen eredeti, nem kell a fél ic-s géppark a dinamójához se. Cserébe van bőven kihívás mid- late game is.
-
apatyas
Korrektor
Hajnali kettő óra hat perc. Automatikus mentés elindult, majd kiírta hogy javablabla sikertelen volt. Én beraktam egy stack yellot a SAGból át az AA double sütőbe. Pillanatokon belül kidob, a szerver nem elérhető, gondolom újraindul. Mára ennyi.
-
törölt tag
válasz apatyas #20554 üzenetére
Nem mondanám bohócműsornak, csak kicsit fura ilyen early gamer szinten nyomniuk. Legalábbis nekem eszembe nem jutna a fa mellé építeni, mikor tudom, hogy 3 blokkig elterjed a láva hője.
A smeltery automatizálása a transfer node-dal viszont tetszik, bár eddig is tudtam, hogy lehet így is, de csak most lett szimpatikus hogy nála láttam.
Meg a seared brick kiöntés is, én mindig lekraftoltam 8 stack groutot, de elég lenne 2 is, a többi téglát meg kiönteni formába kőből.
Te is úgy szoktad, csak te castin basinbe és az seared blokkot ad ami nekem nem tetszett, de így ingot castba öntve sima seared bricket dob, mintha groutot sütnél ki.
Szóval mindig tanulni tőle valamit, még akkor is, ha tudtam róla előtte is csak eszembe nem jutott. -
apatyas
Korrektor
válasz betyarr #20552 üzenetére
Abban az elején egy kis segítséget adhatsz neki, hogy a játékbeli szerszámokhoz a recepteket megnézzétek neten. Ingame ezek nincsenek benne, és kitalálni kicsit hosszadalmas lenne. Meg, hogy egyáltalán milyen dolgok vannak benne. Nem fogtok unatkozni.
Balto:
Átment bohózatba a műsor? Elég kiábrándító. Mert, ha ugyanezt barkácsasztalokkal és ládákkal oldják meg, azt mondom: clever.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Papáék sikeresen lerakták a cobblegent a wooden slab platformra.
Azért ez a cserélhető szitabelső, meg az egyszerre több szitát is tudsz nyomatni az tetszik.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Délután négykor is van már ütemezett reset? Nem láttam bent előtte senkit. Elvileg.
-
apatyas
Korrektor
válasz betyarr #20548 üzenetére
Szia!
Ha a vásárlással megvoltál, akkor be vagy jelentkezve a minecraft.net weboldalon. Menj a downloadra, és onnan tudod installálni, illetve más platformra alkalmas állapotban letölteni.
Ha a loader elindult a gépeden, akkor azon is be kell majd jelentkezni egy helyi profil létrehozásával, de ha ezt megjegyezteted vele, akkor általában véve nem kell folyton neten lógnia a gépnek az elkövetkező indításokhoz - már amíg csak single player az óhaj.Jaa, hogy a Classic, mint a webes demóra gondoltál, ami öt játékbeli napig megy egy fix pályán, ismerkedés kipróbálás céljából.
demo
"You can play the demo mode of Minecraft for PC and Mac by registering for a Mojang account and then downloading the Minecraft launcher. "
A linkek a rendes launcherre és a regisztrációs oldalra mutatnak benne. Gondolom, akkor a launcherből ilyenkor csak a demo módot lehet elindítani. Launcher letöltése u.a. mint előbb.
(Régen a demo mód weben futott a böngészőben.)[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
üdv!
gyermekem szeretne játszani a minecrafttal,de nem jöttem rá eddig,hogy a classic verziót hogyan indítom el belépés után?le kell tölteni,vagy valami webes dolog?
előre is köszi a válaszokat! -
törölt tag
válasz apatyas #20546 üzenetére
Ezt se ő rakja össze, hanem az ftb csapata legyenek azok akárkik is. Egy bizonyos szintig persze tesztelik biztosan, de ha bizonyos funkciók vagy blokkok bizonyos körülmények között meghülyülnek az vagy nem jött elő náluk, vagy szólnak gondolom a mod készítőnek aztán megoldódik vagy majd update-kor, vagy akármi. Annyi kombináció van valljuk be ugyanarra a funkcióra, buildre, hogy azt mind végignézni kvázi annyira esélyes mint ezeknek az update-ek utáni viselkedését
De azért ez még mindig jobb mint az ozone ami tök random, kikapcsolt hardcore quest mellett kaptam extra életet, majd amikor megettem szólt hogy okécsáviszlátbocsi, majd bezárta az ablakot és törölte a mapet amiben vagy 30-40 óra már volt. Azóta se tudtam reprodukálni, és hqm mellett is 3. halálra kéne ilyet csináljon, ha rotten heart van akkor is -1 élet legrosszabb esetben... Az azért kicsit meleg
-
apatyas
Korrektor
válasz #90933760 #20545 üzenetére
Kösz kösz kösz, rég hallottam ilyet. Megyek a mérlegre, megnézem mennyivel gyarapodott az alkohollebontó szervem
Amúgy a chunkhatárokat mostanában már nem szoktam nézni és azért szélesebb is szokott lenni, ha már az elejét elhagytam.
Dirétől nem tudom mit vártál, amennyire nekem jött át, videókat gyárt, nem pakkokat. Az csak mellékes, hogy a videókat legyen min csinálni. Nem mondom, nyilván nálam sokkal jobban ért hozzá, de mégsincs annyira letesztelve, mint egy FTB vagy Cursed vagy ATlauncher pakk lenne. Gondolom én.
A tinkers + bigrea kombó régebb óta megvan, több pakkban kijött már a hiba, nem azokon múlik hanem a két modon. Az első kör Karmán meg én is megdöntöttem a szerót, egy faék egyszerű üveg microblokk lappal. Az experten is volt az elején régió reset mert valami folyóparton beleragadtam valamibe - aki háza benne volt a régióban, azt se nagyon láttuk később azon a mapon játszani.
Nabumm, előfordul hogy beüt valami.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #56573440 #20544 üzenetére
Itt inkább az volt volt tré, hogy én Dire-t valami hatalmas krapeknak hittem, egy névnek a szakmában, aki ehhez ért is. Nem.
Project Ozonnál meg Donutcraftnál se érdekeltek a bugok, itt bosszantott csak igazán fel.
Karmán se, ott attól megfingott, ha Tinkers cuccal Bigreára kattintottam.Nem tudom az Immersive kábelekkel mi lett, mert update és editálás után is játszottam és megvoltak rendesen. Cucunál is megvoltak és működtek, mikor nálam már nem, csak a következő random restart után tűntek el nála is.
Mivel Immersive-re nem csatlakozik fel más (megintcsak tré configolás a papától) így kénytelen voltam ilyen kábelt használni. Tudom, hogy szarok, a skyblockon is meghülyültek ekkora mennyiségben és nem adtak át áramot, de azért nem tűnt el az összes, csak egy sima restarttól.Nem probléma, megvárom a cserét, ha sorra jönnek ki még ilyen bugok úgy is kaszálva lesz a többiek által is. De azt biztos megtanultam, hogy többet túl nagy volumenű dolgokba nem fektetek semmit, mert nem fog normálisan működni úgy se. Apatyas módszere sokkal kézenfekvőbb, szűkös de legalább korrekt és ha bug is van, hamar visszaépíti. Egy chunkot foglal az egész háza, nincs a határoknál se gondja vele legalább.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #90933760 #20543 üzenetére
Azért azt tisztázzuk, hogy az elmúlt 6 évben nem játszottunk olyan packkal, amiben ne találtunk volna bugot. Volt olyan, hogy nem jött probléma, ettől még én pl a karma alatt is tudtam nem egyet amitől bármikor lefekszik a szerver, itt is volt több ilyen, update óta nem néztem mondjuk. Egy olyan játékról beszélünk, amiben az állatok szerintem mind a mai napig át tudnak buggolni egy nyomorult kerítésen, vagy meghalnak a falban, és erre hobbiból írnak gyerekek modokat. Valószínűleg azok atomstabilak lesznek jah.
Egyébként én szóltam, hogy nem biztos hogy ez a kábelezés a jó megoldás, minden szerveren jellemzően volt vele gond, nem adta át a konnektor az áramot, régen is volt hogy eldobálta a kábelt ha épp a két konnektorból csak az egyik volt beöltve, etc
Értem hogy nagyon dühítőek ezek a bugok, én is mint írtam futottam bele chunkhatáron enderio conduit hülyülésbe, szívtam a seared furnace inventory bugjába, amikor a processzálásra beküldött dustot simán hagyja magából kiszedni, és agyon kell filterezni ha azt akarod hogy működjön is, hogy arról ne is beszéljek, hogy a két hétig közel 0-24-ben gyártott 6000 darab maxos enderio solarom kétharmadánál több rohad az ae-mben, mert ha letettem és átteleportáltam hozzá megborult a szerver. Ahogy az első bázisom se tetszett és elköltöztem amikor rájöttem hogy ez nem lesz jó.
Nálad meg speciel az update utáni szabály él, történhet bármi vagy akármi is. Bementem, és azt látom, hogy a konnektorok bár ott vannak, de nem hajlandó a kábel rácsatlakozni, csak ha felszedem és leteszem újra. Viszont restart után is ott maradnak jelenleg, úgyhogy vagy amikor tali editálta a mapot történt valami, vagy méginkább az update során. Utóbbi sanszosabb, mert 1.2.0 alatt jött egy nagyobb, immersive-et is érintő frissítés. Ezek se egyedülállóak, volt pack ahol a drawereimben lettek olyan itemek amiket soha nem is láttam, gépek és társaik.
Ezek ezzel együtt járnak sajnos vagy nem sajnos, szerintem soha nem lesz még egy dw pack se olyan hogy azt bárki vagy akárki ne tudja megborítani, vagy ne legyenek gondok. Értem én hogy fáj ha az ember belefut valamibe ami minden wiki és tervezett funkció szerint megy, aztán egy idő után meg mégse, de ezzel senki nem fog tudni semmit kezdeni. Ha nem updatelünk nem jönnek bugfixek. Ha updatelünk, akkor lehetnek ilyen hibák. Pack és verzió függetlenül...
Kétszer ennyit tudnék írni az egyébként rohadtjó project ozone-ról is már most pl
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cucuska2 #20542 üzenetére
Nem kell sajnálni, amúgy is tele volt már bizonyos testrészem vele az egyéb bugok miatt, egyébként a Draco időjárás állító gép is mindig behülyült és nem csinált semmit, de azt írta épp dolgozik. A ház is ronda lett, a környék is a szétásás miatt, ez egy szar map lett nálam az elejétől fogva, nem is sajnálom. Egyet sajnálok, hogy nincs Draco reaktor a ház közepére építve és valaki nem üti ki a magot rajta.
-
törölt tag
Cucunál megvannak a kábelek, máshova nem mentem el, mindegy, én ezzel nem szórakozok tovább ha meg is lesz javítva, azért hogy holnap ismét egy újabb buggal gazdagodjanak ismereteim, tudok én vanillázni is.
Felszedtem a 70 farkasomat, azon kívül minden más ott van, lehet vinni.[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
-
törölt tag
Draco cuccaim a ház közepén ládába, vihettek minden cuccomból, gépeket, nyersanyagot, akármi, loadereket felszedtem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én hallucinálok vagy tényleg eltűnt az öszes Immersive kábelem? Nem haluzok, mert tele az egész ház mobokkal, nem megy a powered lantern se, semmi gép. Az egész thermoelectric farm szétesett.
Oké, akkor a következő modpacknál találkozunk, Wolfi a papa meg harapjon rá a saját farkára....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy látom ez a random restart a semmitől még mindig megvan.
Én nagyon csipázom Dire papát, elvégre farkas-farkas, minden jóság. De ez nálam tákolmány kategória tőle és elég nagy tré nekem farkasnak, hogy a farkastársam ilyen szutykot ad ki kezei közül. Volt egyáltalán nem béta map ennyire bugos, mint ez? Mert a Project Ozone és a Donutcraft is amivel szívtunk, béták voltak.
Következő feltétel az lesz, hogy 2.5 verzió alatt semmi.... -
törölt tag
Kicsit elszámoltam magam, 60 stack prizmarin, 20 stack lapis és 20 stack kék virág kellett volna. Én mindből 60 stacket csináltam, szóval csinálok még hozzá és lesz ingyen zöldház mindenkinek. Vuhúúúúújeeeeeee.
Cserébe pár stack lapis blokkot elfogadnék, mert ezzel a remek elszámolással majdnem az összes elfogyott ami az 512x512 területről kijött, meg a ház alatti 256x256 területről. Csodálkoztam is, hogy miért kell ennyi.
-
törölt tag
Eszem a pofiját annak aki berakta a netherbe a piros levegő effektet, de öcsém 4 chunk a látótáv tőle, mint a sivatagokban néhány pakknál.....
-
Buster17
addikt
Garyvel mi van?
-
-
Amur
addikt
válasz Cucuska2 #20523 üzenetére
Ami nem épület, hanem gép, szerszám,páncél stb.. mond és dobok a postára. Van autocraftom elég sok mindenre, nyersanyag meg(kis túlzással) szinte már végtelen.
kb. egy óra múlva leszek fenn.(kb. 3/4 9)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Serricon #20522 üzenetére
Ilyenkor mi biztosít amúgy, hogy holnap nem bugol be megint és kell újra rollback? Mert most csak az anyját szidtam Direnek és az FTB teamnek, de egy másodiknál már az apjukat is szidni fogom.
Ez még erősen elmehetne béta pakknak így, átmegyünk AAA játékba, ott divat kiadni bugosan mindent és hetekkel később adni hozzá a csoda patchet.
Bár legalább ez nem kerül 20 ezerbe és nem merül ki két hét játékidő után. -
Amur
addikt
-
Serricon
senior tag
válasz Cucuska2 #20517 üzenetére
Valószínű, hacsak nem raktatok le egymás mellé 10-20 teleportot..
Mi legyen?
a) Elő az ágyút, régió törlés
b) Rollback tegnapira.Szerintem jobban járunk az utóbbival, csak a mai nap 360 crash reportnál járunk, én többet nem törölgetek ebből blokkonként az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
-
Amur
addikt
válasz Serricon #20511 üzenetére
Igen az a deep darkos kapu lesz..frissítés csinált akkor valamit vele, eddig nem volt gond.
A másik is gondolom az csak vki másé.Enyémet sikerült kiműtened szívsebész finomsággal? (a komplett cuccom ott van benn refined storage-ban)
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz Serricon #20509 üzenetére
Deep dark-os "kapu" van csak ott. Teleporterem nincs..ez fura. Lehet a frissítés cserélt le vmi blokkot.
-
Serricon
senior tag
válasz Serricon #20505 üzenetére
A piramisban egy teleporter, most indul, mindjárt kiderül.
Nem, még mindig bootloop.Újabb találat:
Details:
Source block type: ID #1629 (tile.blockConduitBundle // crazypants.enderio.conduit.BlockConduitBundle)
Block: extrautils2:Teleporter[type=overworld,unbreakable=true]
Block location: World: (240,65,328), Chunk: (at 0,4,8 in 15,20; contains blocks 240,0,320 to 255,255,335), Region: (0,0; contains chunks 0,0 to 31,31, blocks 0,0,0 to 511,255,511)[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
extrautils teleporter ahogy nézem, nem tudom ő csinált-e olyat.
Én vagyok még relatíve közel, de én nem építettem még teleportert.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Serricon
senior tag
válasz #56573440 #20498 üzenetére
Details:
Name: blockConduitBundleTileEntity // crazypants.enderio.conduit.TileConduitBundle
Block type: ID #1629 (tile.blockConduitBundle // crazypants.enderio.conduit.BlockConduitBundle)
Block data value: 0 / 0x0 / 0b0000
Block location: World: (144,68,-171), Chunk: (at 0,4,5 in 9,-11; contains blocks 144,0,-176 to 159,255,-161), Region: (0,-1; contains chunks 0,-32 to 31,-1, blocks 0,0,-512 to 511,255,-1)
Actual block type: ID #1752 (tile.ExtraUtils2:Teleporter // com.rwtema.extrautils2.blocks.BlockTeleporter)
Actual block data value: 0 / 0x0 / 0b0000Kinek a micsodája ez?
Megpróbálom sebészetileg eltávolítani, ha nem megy akkor jön az ágyú.[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
3,3giga volt adva neki a 8 gigából ami van, eddig elég volt, most fel kellett raknom 4,1-re hogy elinduljon.
Majd meglátjuk ha megy a szeró hogy funkciónál majd.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest