Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• apatyas

Korrektor

válasz #90933760 #20590 üzenetére

Akkor, bővítem a röhögési lehetőségeket.

Az IC gépsorom:

Amit crushernek mutat, az volt a két middle láda, mellettük tinkers asztalok. A crushert kiütve legalább a láda tartalmát visszaadta. Fél siker. Fent néhány drawer volt, a fal sky stone block helyett sky stone chest lett. Mind ott van, csak a fele láthatatlan perpill.

Ez az oldal egész rendben van..

A kandallóban volt az energiatárolásom, 25M kapacitor bank, láva tartály, coal generator így belső használatra. A bal oldalon hátrébb a másik gépsorom. Szép színes lett.

Ez az alsó kijárat volt. Lépcső, ablak. Ilyen dizzzájnossat még sose építettem, halljátok.

Frankofális, a drawer sor... Ezeket kiütve, nem kapok semmit. Szerencsére csak a bányászott dolgok voltak benne.

Így néz ki egy jól megépített smeltery:

Az IC reaktor, MFE és társai, trafók, nem látszik de ugyanígy néz ki a UU matteres sor is.

Kitalálgathatjátok, hogy ez mi volt:

Rubber fák:

Energiatermelés:

Ilyenem is lett, bebe-beeeee:

Na szóval, gyakorlatilag minden nem vanilla dolog megsemmisült. Hurrá. Még 10% esély van arra, hogy van gyomrom újraépíteni a dolgokat, mivel a technikai dolgok megmaradtak rendes, vagy kiüthető chestekben, nem teljesen vesztettem el mindent.
    Kíváncsi leszek, ezek után a dungeonokban a lootos ládákban mit lehet találni.

[ Szerkesztve ]

pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

Új hozzászólás Aktív témák