-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
#90933760 #20590 üzenetére
Akkor, bővítem a röhögési lehetőségeket.
Amit crushernek mutat, az volt a két middle láda, mellettük tinkers asztalok. A crushert kiütve legalább a láda tartalmát visszaadta. Fél siker. Fent néhány drawer volt, a fal sky stone block helyett sky stone chest lett. Mind ott van, csak a fele láthatatlan perpill.
Ez az oldal egész rendben van..
A kandallóban volt az energiatárolásom, 25M kapacitor bank, láva tartály, coal generator így belső használatra. A bal oldalon hátrébb a másik gépsorom. Szép színes lett.
Ez az alsó kijárat volt. Lépcső, ablak. Ilyen dizzzájnossat még sose építettem, halljátok.
Frankofális, a drawer sor... Ezeket kiütve, nem kapok semmit. Szerencsére csak a bányászott dolgok voltak benne.
Így néz ki egy jól megépített smeltery:
Az IC reaktor, MFE és társai, trafók, nem látszik de ugyanígy néz ki a UU matteres sor is.
Kitalálgathatjátok, hogy ez mi volt:
Na szóval, gyakorlatilag minden nem vanilla dolog megsemmisült. Hurrá. Még 10% esély van arra, hogy van gyomrom újraépíteni a dolgokat, mivel a technikai dolgok megmaradtak rendes, vagy kiüthető chestekben, nem teljesen vesztettem el mindent.
Kíváncsi leszek, ezek után a dungeonokban a lootos ládákban mit lehet találni.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest