Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Nincs mese , megkell várni a windows10 és a DX12 párosát,ez már csak igy fog menni,a jelenlegi dx programozás sok energiát/pénzt/időt emészt meg,látni hogy már nem akar foglalkozni vele az Ubi , sebaj majd a következő AC jobb lesz. Addig ezt elkell tűrnünk vagy szenvednünk
-
dergander
addikt
Szerintem nemsoká lesz egy bejelentés hogy ezek 4K-s felbontáshoz írt gépigények,ott pedig mérvadó lenne a minimum 7970-es kártya,máskülönben ez az első olyan játék aminek iszonyat nagy gépigénye lesz. Szerintem még a GTA5nek se lesz ekkora és ott azért lesz bőven pálya,de ha mégis akkor az Ubi eltemetheti magát,akkor mit várjunk a Far Cry 4től?
-
dergander
addikt
Azért sose láttam volna még egy játékba se ahol minimum 7970 vagy 680 VGA kellett. Ezek a kártyák erősek közép felső kategória,de valakinek majd ezt megkell magyarázni miért kell ekkora VGA hozzá.
Amúgy ez PhysX kompatibilis gamma lesz,ha a hírek igazak,a mantle ide nemigen fog eljutni ugyanis az nvidia fogja az Ubi kezét
-
dergander
addikt
Ez nem gyengén megint pofátlanság,nem arról szólt az egész hogy az új rész milyen optimalizált lesz? Mostmeg kapunk egy hatalmas gépigénnyel rendelkező példányt ami nem elég hogy 30fps-el meg még igyis majd szakadozni fog
Kell már a népnek az a DX12 ez is mutatja hogy a fejlesztők nem is nagyon akarnak már foglalkozni a dx11 apival
Új hozzászólás Aktív témák
gp A teljes vizuális élményhez mindenképp egy erősebb konfigurációra lesz szükség.
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest