Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
etohun
aktív tag
Ahozz képest hogy mien közriadalom volt körülötte most hogy kint van, énekem személy szerint megváltozott a véleményem. Lagg nélkül fut 40 körüli fpssel teljes ultrán, és ha nem is nevezhető nagyon szépnek, a grafika sem ordenáré.
-
Televan74
nagyúr
Bocsi, nem írtam oda hogy a játékos által elvárt FPS -hez kellett volna az UBI szerint az SLI.
De látom nem olvastad el a apró betűs részt.Ahol írtam a 280X -ről.Igaz nekem ott be volt kapcsolva a vsync és azért váltakozott az FPS 30-60 között.
Pontatlan voltam,azért elnézést is kérek
-
parampa
aktív tag
válasz
Televan74 #117 üzenetére
NEM igaz hogy SLI 780Ti kell az Ultra-hoz.
Szomorú hogy ezt a következtetést vontad le. Direkt csinálod?
A fennti video ugyanúgy fut egy 670/760-on HIGH/ULTRA-n.A full Ultra-hoz (Ultra Textures) 1db 4GB VRAM-os VGA kell.
pl GTX970 4GB (= sima 780) vagy 4GB-os AMD(#112) Akos96
Ez így van ha tetszik ha nem. Multiplatform gáma a leggyengébb platformhoz
tendál mindíg. Lásd mostani PS4 butítás, beleestek a saját csapdájukba.
PC-Übermenschek pedig nincsenek csak mindenütt trollkodó konzolosok.Valaki egy gyenge-közepes PC-vel védi a mundér becsületét a saját topikjában
az csúnya dolog. Hülyeségeket terjeszteni, trollkodni az rendben van... -
Pubszon
veterán
Szerintem ha BF3!! grafika lenne a hozzá való gépigénnyel, akkor jó lenne.
Ahhoz GTX670 is elég fHD ultra beállításhoz még multin is. És a grafika is kiváló. Na de az nem Ubi -
phanze
aktív tag
Hát lehet hiába kapok új gépet karácsonyra azon se fog elmenni.
remélem fele ilyen lesz a gépigénye
)
-
Akos96
senior tag
"Ahhoz képest hogy pont a PS3 -ad mint szük keresztmetszet miatt nem lehetett jobb."
Ammán megközelítés. De hát így van, te, kedves Gertrius, s társaid, Jancsi, Erzsi, Paul Connecticutból és minden más bűnös, ti és csak a ti személyetek hibás azért, hogy a WD nem lett olyan, amilyen lehetett volna. Szégyelljétek magatokat. Eljön még a PC-Übermenschek ideje.
[Megjegyzés: fanatikus oldalválogatás nélkül. Ha ennek morzsája is kivehető a szövegből, az pusztán a véletlen műve]
-
parampa
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #108 üzenetére
-
-
nonsen5e
veterán
"PS3 -ad"
Kifejthetnéd bővebben, hogy jön ide az ÉN ps3-am... 3-4 exkluzív játék miatt van, eszembe nem jutna rajta multiplatform címeket játszani.
És attól még, hogy egy játékban lehet találni szép részeket, összességében lehet
nem szép. De, hogy ne tudj ebbe is belekötni inkább úgy mondom, hogy ronda. Ultra + élsimítás mellett is kevés recésebb élű játékkal találkoztam eddig. -
parampa
aktív tag
válasz
nonsen5e #105 üzenetére
(#99) Gertrius Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen
eszméletlen rondán néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye.
Lejjebb veszem elfut, de cserébe még 3x csúnyább lesz.Nocsak mostmár egyes részei szépnek is mondhatóak ? Gyors pálfordulás.
Watch Dogs PC - Recreational Boat Trip - i7 4770K GTX 780 Ti - 1440p
Ahhoz képest hogy pont a PS3 -ad mint szük keresztmetszet miatt nem lehetett jobb.
Ezt miért hagyod ki. Érdekesen formáltok véleményt annyi szent ... -
-
parampa
aktív tag
Konzolon PC Ultra grafika, 30+ FPS, magasabb felbontás ? Ja vájál nincs...
Ha igaz lenne hogy évente kell vga-t cserélni akkor konzolt minden 3. évben.
További jó hazudozást !
-
Televan74
nagyúr
Most veszel egy ajánlott gépet és a következő konzolgenerációig nem lesz gondod.
-
parampa
aktív tag
Az ubisoft védőügyvédje tecccik lenni?
Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen eszméletlen rondán
néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye. Lejjebb veszem elfut, de cserébe
még 3x csúnyább lesz.Ezt azok figyelmébe kellene ajánlani akik szerint megéri 9 évig konzolon ülni !!
P.S: egyébként hülyeség amit írsz. 1080p HIGH-ULTRA-án eszméletlenül ronda lett volna ?
-
nonsen5e
veterán
Az ubisoft védőügyvédje tecccik lenni?
Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen eszméletlen rondán néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye. Lejjebb veszem elfut, de cserébe még 3x csúnyább lesz.
Most megállna az idő, holnap a Windowsos flipperhez meg aknakeresőhöz is 4-way 980 SLI kéne, mit szólnál? Mi indokolná azt a gépigényt?
Aztán kezdhetjük a sort nem csak a bámuló_kutyákkal, AC3 sem a sebességéről volt híres, más játékokban fps lock, optimalizálatlanság, miegyebek. Szerintem mindent a legjobban csinálnak most is, remélem nem is várható semmi módosítás, és az AC6 minimumhoz már a NASA szervereit kell rádugnom a monitoromra...
-
parampa
aktív tag
Konkrétan mire gondolsz ?
Azokra a lastgenkonzolosokra akik telesírták és szét trollkodták az
összes Watchdogs hírt, pedig pont a 9 éves vasaik miatt lett szétbutítva.Vagy arra hogy 3GB-os VGA-val nem ment 8xmsaa 1080p Ultra textures-el ?
Le kellett venni High-ra a Texturest és az msaa-t értelmes szintre máris elég
FPS -el futott HIGH-ULTRA beállíásokon 1080p-ben.Ezek mind kamu hsz-ek amivel csak egymást hülyítitek, épeszü embert nem.
Természetesen van gond az Uborka háza táján de nem akkora és nem úgy
ahogy itt el van magyarázva + 3x -ára van nagyítva.Minimum gépigény i5 + GTX680
Hogyne persze FiFa / Sims / SuperMario -hoz már i7 + GTX780 kell.
-
parampa
aktív tag
Úristen ne legyetek már ennnyire naívak.
Komolyan elhiszi bárki is hogy i5 + GTX680 a minimum gépigény ??
( GTX680 = 50-60e Huf -os vga )PS4 szint : 900p 30FPS HIGH
Haswell i3 + GTX660 Ti elég a 900p 30FPS HIGH-ULTRA -hoz.
Amivel már konzol szint felett vagy. 5eHuf-al olcsóbb játékárral !650 Ti - HD7770 -en is elindul majd 720p -ben megfelelö grafikán.
A PC remekül skálázható tessék használni az Options menüt! -
7time
senior tag
válasz
djculture #91 üzenetére
Tudom de csak egyes részletek amik egyelőre gondolom nem nyilvánosak viszont a mantlenak már készül a 2 kiadása és tudják mi nem működik jól az alapban, amíg a DX12 még csak jövőre érkezik a Microsoftot ismerve egy esetleges javítás 2017 lehetséges, bár ne legyen igazam.
-
dergander
addikt
Nincs mese , megkell várni a windows10 és a DX12 párosát,ez már csak igy fog menni,a jelenlegi dx programozás sok energiát/pénzt/időt emészt meg,látni hogy már nem akar foglalkozni vele az Ubi , sebaj majd a következő AC jobb lesz. Addig ezt elkell tűrnünk vagy szenvednünk
-
winhate
őstag
Rohadtul elszálltak az Ubi-nal.
Emlexem meg a Settlers 1 0.5mb chip +0.5mb fast rammal is ment.
Ha figyelt a gepbe nemi + fastram mar a nagyobb palyakkal is lehetett jatszani.
Ehhez kepest ez ...
Nagyon gusztustalan iranyba ment el az egesz. -
wolfman
veterán
Ha igaz az amit Abu leírt, akkor az Ubinak most kellene a használt 5 motorból hármat kukáznia és arra a megmaradt kettőre koncentrálni. Persze ez annyira egyértelmű, hogy már én csodálkozom magamon, hogy ilyet írok ide, mikor mindenki tudja (csak az Ubi nem).
-
sz.balazs.95
veterán
kíváncsi vagyok, mikor jön a HD remake
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát azt hiszem itt az ideje, hogy elássa magát az Ubisoft. i5 meglesz, RAM meglesz, VGA nem. Nem telik rá, pedug erre a játékra fejlesztettem gépet. Illetve VGA-t fogok is, de kíváncsi leszek.
-
Pubszon
veterán
Az durva azért hogy a GTX670-em nem elég a minimumnak sem.
-
Liquid Snake
aktív tag
OMG....I5 proci minimumra
-
Shing
őstag
Én akkor sem értem, hogy miért vállaltak be olyan grafikát amit nem bírnak el a jelenlegi hardverek. (Jó, most azt hagyjuk h bírnák csak mégsem)
Nyilván nem PC nekik a fő piac, de pont azért Abu leírása alapján nem kell túl sokat foglalkozniuk vele? Ráadásul most annyira megy a felbontás/FPS hiszti konzolokon is, nem lenne jobb odaírni h 1080P/60FPS? -
marquuard
veterán
Ugyanannyira irreális, mint a Max Payne 3 gépigénye.
-
etohun
aktív tag
De jó lesz ha minimumon laggol a 7970en.
Meg mi az h egy i5 kevés egy játéknak
-
athomi
veterán
Azért az a minimum gépigény nem semmi, az átlagnak közel nincs i5-2500K procija, meg HD7970 VGA-ja.
-
pkornel
aktív tag
Meglátszik pc-n optimalizálni már nem volt pénz sajnos :/
-
dergander
addikt
Szerintem nemsoká lesz egy bejelentés hogy ezek 4K-s felbontáshoz írt gépigények,ott pedig mérvadó lenne a minimum 7970-es kártya,máskülönben ez az első olyan játék aminek iszonyat nagy gépigénye lesz. Szerintem még a GTA5nek se lesz ekkora és ott azért lesz bőven pálya,de ha mégis akkor az Ubi eltemetheti magát,akkor mit várjunk a Far Cry 4től?
-
parampa
aktív tag
Ubisoft Assassin's Creed Unity PS4 900p 30FPS HIGH 17eHuf
Nem elég a PC-t butítani, mostmár az egyik nextdzsen konzol miatt kell a másikat is?
Akkor a fennti gépigény hazugság után milyen PC is kell ahhoz
hogy 900p 30FPS HIGH -on vigye az Assassin's Creed Unity ??
Ráadásul 5eHuf-al olcsóbb a PC-s verzió ára.Hölgyeimézsuraim ez az igazi trú nekszdzsen az AMD jövö .
-
CoDWaW07
őstag
Szerintem be voltak cuccozva az Ubinál és a minimum gépigénybe írták az ajánlottat, az ajánlottba meg az álomgépüket
-
kpal
nagyúr
engem csak az 50GB zavar
minek ekkora
#43) DigitXT:
-
Seikai
aktív tag
2gb-os 7970 meg 3gb-os 290x...már most nagyon komolyan veszem
az oc-zott 280x-emmel röhögve fogok vele ultrán játszani egy 4770 társaságában (kérdés hány patch után..alias ac3 város lagg.....) -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
dergander #31 üzenetére
Az Ubisoft Havokot használ. Nincs idejük PhysX-et optimalizálni. Inkább kifizetik a Havok árát és kapnak egy kész és egyben marha gyors motort. A PhysX maximum töltelék lehet, ahogy az AC4 esetében a füst, de csakis a játék kiadása után. Viszont most a füst nem annyira fontos, mert ahhoz csináltak egy saját rendszert, tehát azt nincs értelme cserélni egy ugyanolyanra.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
DeathAdder #26 üzenetére
A motorban van Mantle, de az a gond, hogy az Ubisoft széttördelte a fejlesztéseket. Szinte minden PC-s port úgy születik majd meg, hogy valamelyik külsős csapat készíti, tehát a végleges verzió a PC és a konzolok esetében nem fog egyezni. Hiába van tehát a motor új verziójában Mantle, ha azt a verziót a PC nem kapja meg. Az AC: Unity esetében még a modellek és az épületek is eltérnek a konzolon és PC-n. A PC-s verziót úgy kell megcsinálni, hogy minimális ismétlődés mellett lehessen az egészet agyoninstancingelni, míg konzolon erre nincs szükség, mert nem draw call limitesek a platformok. A PC-s Ubisoft portoknak mostantól rendkívül kevés köze lesz a montreáli csapathoz. Lényegében a történet és a játékmechanika származik onnan, míg a többit külön dizájnolják PC-re Kijevben. Innen jön a magas gépigény is. Egyszerűen van egy büdzsé, amibe épp hogy beleférnek a modellek elkészítésével kapcsolatos munkálatok, és optimalizálásra egyszerűen nem marad idő vagy pénz, esetleg egyik sem.
Ez egyébként az Ubisoft szempontjából rosszat jelent. Túlzott pénzt költenek majd szöszölésre, technikailag nagyon le fognak maradni, mert ugyanahhoz a minőséghez dupla-tripla munkát kell végezniük. Ez természetesen dupla-tripla kiadás is, ami azért nem mindegy. Egyértelműen azok a kiadók döntöttek jól, akik kijelöltek egy motort és azt optimalizálják agyon minden platformra. Az Ubisoft belekerült egy pénznyelőbe azzal, hogy négy-öt motort tartanak fent párhuzamosan. Se a minőség megtartásában, sem pedig optimalizálásban nem lehet ezt pénzzel bírni.
-
-
parampa
aktív tag
Ezen gépigényeket azon igen intelligens és önelégült internet szerte trollkodó
konzol júzerek kedvéért adják meg akik a mai napig szentül meg vannak
gyözödve arról hogy a konzol szint egyenlö a PC-s 60 fps Ultra 8xmsaa -val.
Nehogy még a végén bepereljék öket miután képtelenek voltak eligazodni az
Options-n menüben. -
7time
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #51 üzenetére
Azért eddig ha a PC -re sz@rtak is legalább a konzolokra rendes szoftvert írtak és lehetőleg újat, most gondolták minek kínlódjanak vele ha úgyis megveszik, a PC-s társadalom nem nagyon számít de a konzolos ha összefogna nagyon keményen meg tudná büntetni őket.
-
djculture
félisten
válasz
tothjozsi96 #49 üzenetére
Nyugi az ubi tesz róla hogy igaz legyen, már az ac3 se arról volt híres hogy pc-re optimalizálták. Emlékezzünk rá hogy 1 magot használt.
-
7time
senior tag
válasz
tothjozsi96 #49 üzenetére
Úgy látszik az Ubinál nincs lehetetlen, bár lehet kamu az egész de továbbra sem értem hogyan gondolják ilyen elavult 7-8 éves játék motorral elsózni és még a Next Gen nevet is megemlíteni.
-
Televan74
nagyúr
Faja kis gépigény. Már kezd körvonalazódni miért is lenne fontos egy általános low level api.
A minimális GPU nagyon erős. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Jeanne d'Arc #46 üzenetére
Milyen vga-val tolnád?
-
Ez nálam sajnos nem fog menni, főleg a vga miatt.
-
Rakamaz
tag
Nahát, nahát...
Asz'szem ezt már nem veszem meg. Úgy látszik nem kell nekik a pénzem
(Titokban azért még vágyakozok, hátha kicsit lejjebb szorul az a gépigény...) -
vhw
addikt
válasz
fasterware #36 üzenetére
Ezt néztem én is... pedig hát... vannak 9-es FX-ek is
(az már túl sok/jó lenne?
)
-
DigitXT
félisten
Csókolom, a GTX780 a 30 fps-hez kell?
-
floax94
tag
Ezek a gépigények általában nagy túlzások .A minimumhoz elég lesz a fele gépigény . Csak valahogyan rá kell venni az embereket a fejlesztésre . Akinek a WD ment annak ez is fog !
-
Dr. Romano
veterán
UBI embere szerint sok a 60 fps, itt a cég megoldása
-
Döglött Róka
veterán
Azt a valag NPC-t meg valahogy odavarazsoljak, azok szamitasi igeny nelkul ellesznek a jatekban.
En nem vagyok meglepve a gepigenyen...
-
shiftac
aktív tag
100%, hogy egy 2. generációs i5 elég lesz neki.
-
7time
senior tag
Gratula az Ubisoftnak az optimizálatlan bughalmazhoz, mégis mi lenne a maximum gépigény ?
-
fasterware
aktív tag
Elég érdekes a minimum és ajánlott gépigénynél is az az FX-8350, legalább a minimumhoz írtak volna kisebbet vagy az ajánlotthoz nagyobbat AMD oldalról.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
mentoloshypo #34 üzenetére
Egy ilyen next-gen játékként ítélve én egy HD 7790/7850-re gondoltam belépőnek, de ez tényleg sok így.
Amúgy a HD 7850 is sok, inkább 6750. -
mentoloshypo
senior tag
Várható volt, hogy erős gép kell, ezen már nem szabad meglepődni a mai világban.
De hogy mesterségesen nagy lett a rendszerkövetelmény az is ziher... -
goro1000
aktív tag
Van ám Gépigény.
-
Az NV GTS250 AMP-met kidobom a kukába
És befordulok
-
dergander
addikt
Azért sose láttam volna még egy játékba se ahol minimum 7970 vagy 680 VGA kellett. Ezek a kártyák erősek közép felső kategória,de valakinek majd ezt megkell magyarázni miért kell ekkora VGA hozzá.
Amúgy ez PhysX kompatibilis gamma lesz,ha a hírek igazak,a mantle ide nemigen fog eljutni ugyanis az nvidia fogja az Ubi kezét
-
-
Ryder62
őstag
Inkább játszok valamelyik régebbi résszel. Úgy is annyi AC van mint égen a csillag...
Amúgy meg már szemem sem rebbent, ez a mai PC-s játékipar...uborka meg rátesz egy lapáttal...
-
Shing
őstag
válasz
tothjozsi96 #27 üzenetére
Csak azért mondtam, mert a leírásban 100 ezres kártyák vannak, úgyhogy nyilván nem a memória lesz az első tényező, ami miatt nem indul el. De egyébként ja, ez csak egy leírás, majd kiderül. Felbontás sokat dobhat a teljesítményen. Én is sírva olvasom a gépigényeket, aztán 1280x1024-ben teljesen jól futnak a mai játékok is, pedig 4 éves hardvereim vannak.
Szerk. Amúgy meg ha a memória elfogy, ott a lapozófájl. Lehet, hogy nagyokat akad majd néha a játék, de ennyit kilehet bírni. Meg talán végre értelme lesz a game boosteres programoknak, felszabadíthatunk velük azért 100mb memóriát, az is valami.
-
tothjozsi96
addikt
Ahogy írtam, öcsém gépem.
Tehát nyilván nem lesz benne 70.000Ft-os VGA, de kicsit bosszantó lenne ha a GTS 450 OC nem vinné, így is idejét múlta de a Black Flag-et igen szépen vitte.
Ne hogy már 8GB legyen a minimum, mert nagyon úgy néz ki.Egy használt Xbox 360 lassan jobban megéri mint egy R9 290X
-
DeathAdder
veterán
Arról egyébként tudunk valamit, hogy Mantle kompatibilis lesz-e?
-
Shing
őstag
válasz
tothjozsi96 #23 üzenetére
Hát ha valaki nem tud egy 70ezres videokártya mellé bedobni egy 10ezres memóriát, az csak sírjon nyugodtan.
Amúgy sztem korrekt gépigény videók alapján. Egyedül a minimum túlzás. Vagy most mit értenek ez alatt? Mert mondjuk HD felbontás/low grafikához nem hiszem el, hogy olyan gép kellene. Persze ezek a leírások sohasem túl jók, éppen ezért fejleszthetnének a dolgon és kilehetne listázni h milyen felbontáshoz, grafikai beállításon, milyen FPS-t kapunk egy adott hardvernél. -
tothjozsi96
addikt
Az lesz a poén ha nem jön hozzá RAM FIX patch, sokan sírni fognak szerintem ...
Öcsémet is beleértve. -
szami777
addikt
válasz
tothjozsi96 #19 üzenetére
Számomra ez még mindig hihetetlenül hangzik, egyszerűen képtelenség.
Úgyis az lesz, hogy majd 2-3 nap múlva az ubinál az egyik fejes beböfögi, hogy "ja bocs, ez a 4K-hoz kell" -
haddent
addikt
gtx680 és hd7970 a minimum?
Nincs több kérdésem..
-
dergander
addikt
Ez nem gyengén megint pofátlanság,nem arról szólt az egész hogy az új rész milyen optimalizált lesz? Mostmeg kapunk egy hatalmas gépigénnyel rendelkező példányt ami nem elég hogy 30fps-el meg még igyis majd szakadozni fog
Kell már a népnek az a DX12 ez is mutatja hogy a fejlesztők nem is nagyon akarnak már foglalkozni a dx11 apival -
tothjozsi96
addikt
Ez sokkolt, ha tényleg így lesz eladom az asztalit is már ...
Pofátlanság ne továbbja. -
tomas51
senior tag
Ha tényleg úgy fog kinézni mint az első gameplay-ekben akkor ez teljesen rendben van.
Majd meglátjuk, hogy megy.... -
Logen88
aktív tag
2500k minimum?
GTX 560 nagyon kevés lesz már ide.
Várom már a megjelenést, de örülni fogok ha low beállításokon menni fog... -
törölt tag
Vicc, sony meg ms jol lepenzelte oket hogy fogyjon a "neksztgen". Ilyen szar gepigenyhez mar szandekosan kell " anti-optimalizalni".
-
huszar90
aktív tag
válasz
DeathAdder #6 üzenetére
900p-n
-
nonsen5e
veterán
Ebből csak azt felejted el, hogy ez az ubisoft.
Amit a Kievi csapatuk művel az valami félelmetes. Szépnek szép, de nem ennyire szép. Ryse is gyönyörű, gépigénye mégis teljesen baráti ahhoz képest.Szerintem... amilyen jók maguk a játékok játékmenet, történet, minden ilyen szempontból legalább annyira nem HAJLANDÓAK megcsinálni azokat, hogy fussanak normálisan. MS, Sony jól megtömi a zsebüket, mindegyikőjüknek jobb az úgy, ha konzolra veszik meg az emberek, úgy több a profit - más meg nem számít.
-
DeathAdder
veterán
És mindezt 30 fps -en
-
Silenzio
addikt
Teljesen kamu az utóbbi években a gépigényesdi. 7790-es vga-m van, a 7970-es minimumhoz képest harmatgyenge, mégis azt hiszem, hogy faszán fog menni. Pár napja ugyanezt játszották az Evil Withinnel, 3 giga vram satöbbi. Nos tökéletesen megy az 1 gigás kártyámon full HD high-ban. Ennyit erről. Sose higgyetek ezeknek, annyit fejlődtek a hardverek az elmúlt 10 évben, hogy már akarattal se tudják a gépeinket annyira leszedálni, hogy ne fussanak el az új címek.
-
Lenry
félisten
sok lesz az...
na mindegy, egyébként is terveztem már az új VGA-t
-
Psychopeti
senior tag
Nak akkor az optimális amin már élvezhető is lesz ennek a duplája lesz
-
Jhonny06
veterán
Kellemes
Azért 800X600-ban elmegy remélem a 2500K-mmal.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A teljes vizuális élményhez mindenképp egy erősebb konfigurációra lesz szükség.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest