Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
"PS3 -ad"
Kifejthetnéd bővebben, hogy jön ide az ÉN ps3-am... 3-4 exkluzív játék miatt van, eszembe nem jutna rajta multiplatform címeket játszani.
És attól még, hogy egy játékban lehet találni szép részeket, összességében lehet
nem szép. De, hogy ne tudj ebbe is belekötni inkább úgy mondom, hogy ronda. Ultra + élsimítás mellett is kevés recésebb élű játékkal találkoztam eddig.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
veterán
Egyedül éjszaka ÉS esőben tudom azt mondani ultrán is rá azt, hogy szép. Különben nem üti meg a 2014-es színvonalat SZÁMOMRA - és ha ehhez hozzáadjuk még a hardverigényét... Ha neked tetszik, akkor tetsszen csak, én elmondtam az én véleményemet.
-
nonsen5e
veterán
Az ubisoft védőügyvédje tecccik lenni?
Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen eszméletlen rondán néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye. Lejjebb veszem elfut, de cserébe még 3x csúnyább lesz.
Most megállna az idő, holnap a Windowsos flipperhez meg aknakeresőhöz is 4-way 980 SLI kéne, mit szólnál? Mi indokolná azt a gépigényt?
Aztán kezdhetjük a sort nem csak a bámuló_kutyákkal, AC3 sem a sebességéről volt híres, más játékokban fps lock, optimalizálatlanság, miegyebek. Szerintem mindent a legjobban csinálnak most is, remélem nem is várható semmi módosítás, és az AC6 minimumhoz már a NASA szervereit kell rádugnom a monitoromra...
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Ebből csak azt felejted el, hogy ez az ubisoft.
Amit a Kievi csapatuk művel az valami félelmetes. Szépnek szép, de nem ennyire szép. Ryse is gyönyörű, gépigénye mégis teljesen baráti ahhoz képest.Szerintem... amilyen jók maguk a játékok játékmenet, történet, minden ilyen szempontból legalább annyira nem HAJLANDÓAK megcsinálni azokat, hogy fussanak normálisan. MS, Sony jól megtömi a zsebüket, mindegyikőjüknek jobb az úgy, ha konzolra veszik meg az emberek, úgy több a profit - más meg nem számít.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest