Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
"PS3 -ad"
Kifejthetnéd bővebben, hogy jön ide az ÉN ps3-am... 3-4 exkluzív játék miatt van, eszembe nem jutna rajta multiplatform címeket játszani.
És attól még, hogy egy játékban lehet találni szép részeket, összességében lehet
nem szép. De, hogy ne tudj ebbe is belekötni inkább úgy mondom, hogy ronda. Ultra + élsimítás mellett is kevés recésebb élű játékkal találkoztam eddig. -
-
nonsen5e
veterán
Az ubisoft védőügyvédje tecccik lenni?
Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen eszméletlen rondán néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye. Lejjebb veszem elfut, de cserébe még 3x csúnyább lesz.
Most megállna az idő, holnap a Windowsos flipperhez meg aknakeresőhöz is 4-way 980 SLI kéne, mit szólnál? Mi indokolná azt a gépigényt?
Aztán kezdhetjük a sort nem csak a bámuló_kutyákkal, AC3 sem a sebességéről volt híres, más játékokban fps lock, optimalizálatlanság, miegyebek. Szerintem mindent a legjobban csinálnak most is, remélem nem is várható semmi módosítás, és az AC6 minimumhoz már a NASA szervereit kell rádugnom a monitoromra...
-
nonsen5e
veterán
Ebből csak azt felejted el, hogy ez az ubisoft.
Amit a Kievi csapatuk művel az valami félelmetes. Szépnek szép, de nem ennyire szép. Ryse is gyönyörű, gépigénye mégis teljesen baráti ahhoz képest.Szerintem... amilyen jók maguk a játékok játékmenet, történet, minden ilyen szempontból legalább annyira nem HAJLANDÓAK megcsinálni azokat, hogy fussanak normálisan. MS, Sony jól megtömi a zsebüket, mindegyikőjüknek jobb az úgy, ha konzolra veszik meg az emberek, úgy több a profit - más meg nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A teljes vizuális élményhez mindenképp egy erősebb konfigurációra lesz szükség.
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest