Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Dark KillerX #199 üzenetére
oke, benne vagyok
-
Dark KillerX
addikt
válasz Neil Watts #198 üzenetére
Csinálsz egy frapos mérést? ,mert így szavakban bármit lehet mondani.
-
veterán
-
DoxaM
aktív tag
válasz ErosenZold #193 üzenetére
HAHA, hát ez még azért (iszonyat) qva messze van a valóságtól már eleve az, h egy 2D-s monitort bámulsz...a texturák sehol sincsennek..és a megvilágítás is még fényévekre van egy élő képtől.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy szebb mint az eddigi játékok.Ez szvsz találóbb...De nekem pl. még egy warez/torrent linket se ér meg ez a játék, nem hogy még pénzt költsek a gépemre miatta
Esetleg, ha valaki licenszelné az engine-t és csinálna, egy értelmes játékot belőle, akkor talán...de elég szomorú, h totál semmit mondó a mostani játékok 90%ka..kreativitás hiány, ellőtt ötletek és egy picit a konzol "háború" is bejátszik közvetetten sajna.
Eként én pl. nem szeretnék élethű grafikát..több okból kifolyólag -
Bugsbunny
csendes tag
Feltettem az új patch.et, a Dx11-et, a High Res Texture-kat eddig minden rendben is ment de amikor elindítom a játékot csak egy fekete képernyő és a kurzor jelenik meg, de a játék alatta megy mert hallom a menü zenéjét meg ahogy lépkedek meg minden csak kép nincs. Mi lehet a baj, hogy orvosolható?
Az idő illúzió. Az ebédidő kétszeresen az.
-
-
ErosenZold
senior tag
Azért valljuk be, ez már nincs messze a valóságtól
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
fasterware
aktív tag
válasz master90 #191 üzenetére
Ja dx10 le van tojva, meg le is volt mindigis. Emlékszem bejött a win vista és dx10 így dx10 úgy nagyon jó lesz... Csakhát alig adtak ki játékot dx10 - re.
Meg is vettem egyből 8600 gt-t, bárcsak az x1950 pro - t vettem volna.
A marketing nagy duma, még1x nem veszem be . -
master90
aktív tag
Dx10 az kimarad a javításból Inkább Dx11 fókuszáltak !
-
toronyhaz
aktív tag
Csak azt tudnám hogy miért nem tudok patch-et fölrakni!Nem találja a telepítő a játékot.Pedig már oda telepítettem ahová alapban teszi -.- Fuck
-
feka007
veterán
Nem tudom mit bénáztok, nekem gigafullon singlebe szaggat de elfogadható, és a grafika mindent visz szerintem, nekem mindjárt kifröccsen..
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
fasterware
aktív tag
Meg kell várni az 1 TB - os vga - kat, aztán mehet a játék full hd ultrában dx11 - el .
-
MZperX75
addikt
Hát nem tom,látvány ide vagy oda ,szerintem multiba mindegy ,hogy hogyan játszom csak ne akadjon,
Ano a crysis 1-et 2007 dectől haveokkal tóltuk,nálam 800X600 low-ban és így is élveztem
Most mivel nekem a krizis 2 ultra nagy csalódás így,(persze kipróbáltam a multy demót me a törtet,de 1 óra alatt megutáltam,így nem veszem meg,pedig Crysis plusz a warhead itt a polcomon,) kimaradt az életemből,persze szép szép a grafika DX11 oda ne rohanjak,
HD4870-em is eladtam (sokat zabál,nem játszom már annyit sőt havi max 3-4 óra miatt nem érdemes áramot fogyasztanom)
5670-re cseréltem a karit 61 W max fogyasztással,persze gyenge lett tőlle a megjelenítés ,de nem érdekel.
Azért próba képp E-350 HTPC vel beugrottam egy kis COD-ba végigvertem egy pár pályán az osszes trollt
MW2
640X480low-on játékélményem ugyan az volt mint FullHD maxon 4870-.el
tudnék még egy kettőt mutatni mert össz ennyit tóltam a kis géppel.... nekem bejött ,annyira nem izgat a grafika
A TF2-letöltöm rá egy kis ökörködés belefér
Természetesen a WM2 eredeti games is.....
OFF csak ezzel azt akartam mondani nem veszek 1,5 G GTX580-at mert ez a "shit" 8G rammal,mert nem használom, ki(igaz a 2Giga már kezd kevéske lenni,de jól elvan köszöni szépen,egyedül a Photoshop köhécsel néha,.....[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Engem is fekete képernyő fogad, pedig a játék eredeti...delete...
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Vigilante
őstag
1,5GB Vram?? na ne hülyéskedjünk már! Az lenne a szép, ha Vram limit feküdne meg alatta a húzott GTX470 SLI-m! Igaz, mát Metro 2033-ba teszteltem, és ez az opció bizony hozott +100MB Vram szabad helyet! Lehet nekem is rá kell fanyalodnom erre az opcióra az 1,25GB RAM-ommal, kát, hogy 2 kari esetében nem adódik ez össze Lényegében ez csak lelövi az Aero-t amíg játszol az adott gammel, a 3D Mark Vantage alapból így indul el egyébként! Mindenkinek ajánlom, aki úgy mond az élen táncolna Vramilag, és mondjuk csak 1GB-os karija van!
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
feka007
veterán
4GB DDR3-mal és 5870-nel itt multizok Ultrán új textúrákkal full folyamatosan (1680-ban), szerintem nagyon brutál.
[ Szerkesztve ]
-
kyle23
tag
óóó, értem De ez akkor sem jó hogy egy majd 300 kilós géppel nem lehet egy gémet kompromisszumok nélkül futtatni. Elvileg azért adtam ki érte ennyit anno. Dehát ez van. Vennem kell egy másik 6970-et a régi mellé, vagy robbantok és egyből 2db 6990 jön a gépbe. Márcsak a BF3 gépigényére leszek kíváncsi. XD
-
kyle23
tag
Üdv újra. Próbáltam feltenni az új cuccokat amik kellenek a dx11-hez. Elindítottam az 1.9 patchet de nem találta a gémet. Ez azért lenne mert nem a C-n hanem a D meghatóra raktam fel annó? Mit kell tennem hogy sikeres legyen a "szintlépés"?
-
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz Neil Watts #172 üzenetére
Ultran full hd-ba diavetítés lesz ezt most meg mondom, nálam a 2x 6970 van hogy letérdel.
"A lenyeg "DX11: Enabled"
Nem lényeg mert csak Ultran érvényesülnek az effektek szal "hiába" van bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
yakuza.tora
addikt
válasz Neil Watts #168 üzenetére
Igen, légyszi mérd le ultra beállítások mellett! Kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni fullHD-ben tesszallálás bekapcsolása mellett az 5770... Borítékolok egy diavetítést, de ne legyen igazam!
(#169) SzlobiG: Nem tudhatod... Elkurt@d! 5770-ből kellett volna CF-et építeni!
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
SzlobiG
félisten
válasz Neil Watts #165 üzenetére
Feltetted a patchet meg a kiegeket?
(#168) core2 Első kép fekete. Amúgy nálad nem Ultran van szal tuti nincs tesszelláció+a dx 11-es effektek azért fut jól. Remélem nem xp-n játszol.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Alister71 #166 üzenetére
Most miert mondod? Ne csinald ezt velem!
Ultra van most latom (nem nyitottam le a sima Graphicsban a fulet, azt holnap megnezem, hogy ugy mikent megy.Szoval a kepek:
Sima Graphics
Advanced GraphicsNa erre mit leptek? FRAPS-szel holnap csinaljak videot? vagy Moto Defy-jal?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az ultra az új opció, kell hogy legyen. 1.9 patch+DX11patch+HD textúra patch feltéve rendesen?
Live-Die-Respawn
-
Alister71
nagyúr
Miért nincs ultra?
orichalcos: megnyugodhatsz, hogy csak 9-ben fut neki.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
veterán
válasz yakuza.tora #163 üzenetére
Igen kerlek, ugy bizony!
Van egy advanced graphics menupontom, ott toltam fel mindent maxra, ameddig ment, csak a vicc kedveert. Csinaljak kepet?
CDGalaxisban a megjelenes masnapjan vasarolt termek, dobozos, DLC-vel, kaptam melle BFC2-t isorichalcos: Olyanom nincs.
-
deter
aktív tag
Ha játékfejlesztő volnék akkor magasról tennék a PC-sekre. Leghangosabb és leginkább warezoló közösség, miközben az adott címeknél összesített eladásoknak nagyon jó esetben max. 10% teszik ki. Mondom ezt úgy, hogy csak PC-ém van.
Titkon abban reménykedem, hogy Steam és Apple csinál valami játékos platformot...
Egyébként meg "cry moar"
-
yakuza.tora
addikt
válasz Neil Watts #160 üzenetére
5770-nel maxon, FullHD-ben?
Lord Vader: Mondjuk, nagyon nem izgat a +4GB ram, mert három hete vettem egy plusz kitet, de akkor is megütött...
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Alister71
nagyúr
válasz yakuza.tora #159 üzenetére
Az első résznél még úgy voltam, nem csak én, hogy nincs az a játék, aminek 2 giga ram ne lenne elég. Egy átlagos C2D és egy 1 gigás 9800GT állt még rendelkezésemre, és úgy gondoltam, hogy aránylag jól fog majd futni rajta. XP-n jó is volt 9c-ben. De jött a Vista, és hirtelen kevés lett minden. Főleg a 64-esen. Crysis akkorákat lassult mint a fene. Jöttek javítások, 64-es exe, és akkor szántam rá magam, a +2 giga ram megvásárlására, amibe bele is "buktam" mert a P31-es Giga lap, nem tudta kezelni a 2 oldalas 1066-os ramokat, ha mind a 4 slott tele volt , elmentem dühömbe vettem egy P45-ös lapot. 4 gigával megszünt minden lassulás, de teljesen. Nézegettem, 2 gigával totál játszhatatlan volt, 3-al már szinte tökéletes, 4-el hibátlan.
Ezért könnyen elképzelhető, hogy nagyon hamar belépünk a 8 giga rendszerram világába, és ennek megint a Crytec a hírnöke.
Alister from Hell
-
veterán
Kerem tisztelettel akkor ez mi? Bizonyitsam keppel? Valami nalad nem jo.
Ide is bemasolom akkor a gepem:
Gigabyte GA-MA770-UD3 rev. 1.0, AMD Phenom II X4 955 BE @ stock, 4x2G 800MHz Kingston RAM, Sapphire Ati Radeon HD5770 Vapor-X 1GB, Western Digital 500GB SATAII+Samsung 1TB SATAII+Samsung 1TB SATAII, Chieftec CTG-500-80P táp
Itt minden Extremen, FHD-ben, Magas Felbontasu textura pakkal megy tokeletesen folyamatosan.
Udv. core2
-
yakuza.tora
addikt
válasz Alister71 #157 üzenetére
Olvastam a hozzászólásokat és OK, de én abból indultam ki, hogy "elfogadtam" a cég által közölt adatokat és elvonatkoztattam a valóságtól. Ebben az esetben szerintem igen erős, hogy 8GB ram kell(ene) a röccenéstelen futtatáshoz!
Ezek szerint a soron következő gémek is hasonló vasat fognak igényelni, ha DX11-es, tesszallált verziót akar futtatni az ember, vagy csak a Crytek hozta a formáját?Alléz Olympique de Marseille!
-
multiplikato
tag
Akkor ez most nem fog futni az alaplapi x4500-amon?
-
Alister71
nagyúr
válasz yakuza.tora #155 üzenetére
Gondolom azért azt te is elolvastad, hogy a játék még mindig 32 biten fut, tehát a 8 giga ram csak vakítás? Ellenben a vga jó ha 2 gigás.
Lehet hogy lassan eljön az ideje a Sparkle 4 gigás, DDR2-es GT430-as kártyáinak? Crysis2-edtion
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Polllen
nagyúr
Most nézem, hogy ebben már transformers-k is vannak...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
yakuza.tora
addikt
Én még az első részét sem toltam végig, a WARHEAD-et el sem kezdtem, bár megvettem a MAX packet...
Azért "picit" erős, hogy 8GB ram és csúcs egy GPU-s vga kell hozzá, s a melegen ajánlott kategóriában még a CF/SLI is befigyel!Alléz Olympique de Marseille!
-
-
kpal
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #145 üzenetére
nem igazán akkor inkább 2DB 580 3GB
-
Arena87
aktív tag
Aztán pár kocka neki áll consol parancsokkal játszadozni és nem 30 fps lesz belőle hanem 50.
De ahogy elnézem Carmac tanult ID tech 4 hibáiból (legalábbis optimalizációval kapcsolatban).Én már csak BF3 gépigényére leszek kíváncsi.
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
L4R$()n
tag
Szép, jó, de én megint kimaradok ebből az élményből is .... (az vigasztal, hogy ti is )
-
Joe.36
addikt
Egyetértek !!! Nagyon igazad van sajnos.....
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt nem hiszem el
Eddig az volt a baj hogy konzolos port a Crysis 2, meg már milyen szar egy játék mert elfut egy 8800GT ősrégi vgan....ez ment mikor megjelent a játék!
Most meg az a baj, hogy ultra brutál a grafika, de ezt csak felső kategóriás gépen lehet élvezni....
Hát komolyan mondom, ezt nem hiszem el...nektek semmi sem jó
Tisztelet a kivételnek -
kpal
nagyúr
8gb ezek nem normálisak .na akkor ide már a 3Gb -os 580 kell
-
ricsi99
addikt
nah kiváncsisságbol felraktam a játékot rögtön frissités patch minden de csak fekete képernyö fogad... közben hallom a hogy megy a game... ötletek?
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Azta durva!!!! Húzós cucc lesz
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Lézerparaszt
őstag
Mondjuk a vakítás és a hazudozás ellenére nekem bejön, szép is, a multi is bejön, a gépemen is megy. Nekem ennyi egyelőre elég. Aprópopó van akinek van klánja vagy ilyesmi és nem riad vissza attól hogy segítsen egy 19-es kezdőnek ?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
kyle23
tag
Ez besz@rás. Most akkor egy 2500k - 6970OC - 2GB - 8GB rammal nem tudom maxon futtatni ezt a dögöt mert az NV csinálta a DX11 pachet?
-
Alister71
nagyúr
-
Lézerparaszt
őstag
Tényleg, már én is látom, 32 bites nekem is. Viszont minek neki 8 giga ram mikor fél óra játék után 950Mb -ot mutat a feladatkezelő ? Érdekes dolgok ezek
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Jhonny06
veterán
válasz Lézerparaszt #133 üzenetére
Jobb oldalon ott vannak a nyilak, azokkal elő tudod hozni a többi fület is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Alister71 #120 üzenetére
Elvileg ha 64 bites wined van, akkor eleve arra patchel az automatikus update. Többet nem is indul el a játék 32 bites módban. Aztán lehet, hogy ez megint egy Crytek átbacás. Lassan ezen nem kell csodálkozni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz Lézerparaszt #127 üzenetére
Elindítod a játékot, ablakba váltod és a feladatkezelőben szépen tisztán írja, hogy 32 bites Crysis2 exe fut.
Az 1-be van, ott az is fut. De ebbe sehol semmi, csak duma.Akkor hova a 8 giga ram?? Kit vakítanak már megint?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
ffodi
veterán
válasz Lézerparaszt #125 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem működik a DX11, és/vagy a High Res pack, hanem, hogy 32bites maradt az alkalmazás.......
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
atidzsiforc
őstag
válasz Dr. Romano #5 üzenetére
serious engineben van, de nekem tnt2-vel is kerek volt minden
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Apone33
őstag
Erre kíváncsi leszek.
Play Hard!!!
-
Gude
senior tag
Asszem be kell szereznem még 4 giga ramot
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
M3Ny3'T
senior tag
Ha most jön olyan ember, aki azt mondja, nem lát különbséget, falnak megyek!
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Neks
tag
Hali! Felraktam mind a 3 pack-ot, elindítottam a játékot és, csak fekete képernyő jön elő. A kurzort tudom mozgatni, hang is van + a menüben hallom, hogy tudok lépkedni, be is tölti a játékot, de egyszerűen nincs kép. Ha valakinek volt ilyen problémája és megtudta már oldani az kérem írjon! Előre is köszi.
-
XoZ
aktív tag
A Pcgameshardware.de tesztje szerint érdekes módon nem gyorsabbak a dupla memóriás videokártyák, ez két dolgot jelenthet:
1. Mégis elég az 1-1,5 GB VRAM
2. Olyan jelenettel teszteltek, ahol nincs nagy VRAM igény -
veterán
-
EneMy84
tag
válasz WongFeiHong #6 üzenetére
Úristen emberek hát ez mi?????
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
veterán
Most nem azert, de milyen megnovekedett gepigenyrol van szo?
Az adatlapomon levo Phenom II X4-es gepen, minden extremen, a magasfelbontasu textura pakkal, FullHD-ben megy, folyamatos, tokeletes, HD 6850-nel meg jobb lenne (tobb FPS, de nem lehezne eszrevenni) -
M@trixfan
addikt
Gamersyde-on van két jó minőségű 1080p videó, összesen kb. másfél giga. Sokkal jobb mint amit a Youtube videókból ki lehet venni. A tesszelláció jó lenne ha jobban kontrolálható lenne. Pl. Metro 2033 összehasonlításokban egy-két helyen kifejezetten rosszabb volt a tesszellált modell mint a sima. Jó lenne erre odafigyelni, hogy ne egy ilyen utólag ráeresztett effektként működjön, hanem a művészi tervezés közben tudatosan alakítható legyen. Néhol itt is "odabiggyesztett" hatást kelt.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Nagynozi
aktív tag
Akkor i7 920-szal, 3GB ram-mal és HD5850-nel 1240*1024-be azért próbálkozhatok?
-
8zabi
őstag
elolvastam
"A High Res Textures mód 64 bites operációs rendszert követel..."
bocsi, de az nincs benne, hogy írtak 64 bites verziót is
-
olbaidhun
őstag
Szuperül néz ki. Konzolra nem adnak patch-ot? Nem lepődnék meg, ha egy ütősebb munkával még azon is tudnának javítani.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
8zabi
őstag
ha egy 32bites folyamat úgy sem tud megcímezni 8 giga ram-ot, akkor minek ajánlják? mert jól néz ki? megy a hülyítés ezerrel megint...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest