- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
Lehet, hogy ezek új dolgok de ez a Crysis 2 akkor is egy rossz vicc az egész CryTek-el kapcsolatban. Sokat vívódtam rajta de örülök, hogy egy penny-t nem adtam ki érte. EZT érdemes elolvasni. Vérlázító amit a CryTek művel. Az egy dolog, hogy rossz döntéseket hoznak egymás után, dehogy egy CEO kijelentse, hogy a beígért DX11-es pack-ek/patch-ek ajándékok, meg a Day1 patch azt javította, hogy az auto aim-t és a press start-ot javítsa hát akkor nekem ne sírjon a CryTek, hogy többé nem fejleszt PC-re mert mindenki leszedi a játékait.
A Crysis 2 véleményem szerint abszolút nem forradalmi semmilyen szempontból sem. Mi most komolyan annak örülünk, hogy kiszúrják olyannal a szemünk ami eredetileg benne kellet volna, hogy legyen a játékban?! Ráadásul ez a ráncfelvarrás se teszi sokkal szebbé a játékot. Sehol nem éri el azt a szintet mint anno a Crysis. De a teljesítményt hazavágja.
Arról nem is beszélve, hogy az egész játék egy bughalmaz. Lassan elérjük a 2.0-ás reviziót?! Vicc. Ami még jobb, hogy a DX11-es ill textúra pack-ek újabb javítanivalókat generáltak. Tele van az internet a sok 'síró' emberekkel akiknek ilyen meg olyan bajuk van a játékkal még mindíg az 1.9-es patch után. Talán nem a tetves MP kéne folyamatosan foltozni és azzal kiszúrni az emberek szemét, hogy 'hurrá x cheater technikát kivégeztünk'. Hát őszintén teszek rá, hogy javították a cheater problémát MP-en (persze koránt sincs még megoldva ez a kérdés sem)és szerintem az emberek többsége inkább játszani szeretne egyéb bugok nélkül végre 'felhőtlenül' mindenféle microstutter, flickering, etc technikai problémák nélkül ill. anélkül, hogy várni kelljen heteket/hónapokat a következő driver-re, driver profilra, vagy hivatalos patch-re.
Én úgy voltam vele, hogy engem már nem érdekel inkább letörlöm a fenébe és nem is idegeskedek rajta többet. Nem ér ennyit. De persze egy ilyen pack kiadásakor mindíg beleesek abba a hibába, hogy 'na egy utolsó esély'...
Véleményem szerint ezzel a második résszel épp az a baj, hogy sem történet de még grafika szinten sem tud semmi különlegeset felmutatni. Nem lenne rossz játék a Crysis 2 ne értsetek félre, de a nagy hype ill az előd miatt túl nagyok lettek az elvárások amelyeknek korántsem tudott megfelelni. Ezt tetézi az, hogy egy bughalmaz az egész és folyamatosan jönnek a patchek 'ajándékba'.
Feka007: Elnézést, hogy a Te post-odra válaszolva írtam mindezt, ne értsd félre nem Neked akarok vitatkozni vagy bármi hasonló. Igazából a Lost Coast miatt kezdtem ide írni. : Szerintem a Lost Coast még mindíg eélg jól megállja a helyét és ez bámulatos. Nem akarok túlozni mert nyilván szebb egyes tekintetben a Crysis 2 de azért szerintem vamalyest megállja a helyét a LC vele szemben.
Viszont 2011-ben a mai VGA-kkal úgy gondolom azok az elemek amelyeket agyon hype-olnak a Crysis2-ben, természetesnek kéne hogy legyenek. Ill végre megkéne tanulni normálisan kihasználni a DX nyújtotta lehetőségeket ill normálisan motort és arra játékot írni... ill. lehetőleg a korrupciónak ellenállni. De hát ha ez mind megvalósulna akkor unalmas lenne az élet. Még szerencse, hogy van még egy maroknyi (vag annyi se) fejlesztőcsapat akik megpróbálják a lehetetlent....
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Dr. Romano
veterán
Akkor írták volna hogy Improved Ultaszuper HDR, stb... mert ez így tényleg érdekes, hisz -úgy ahogy mondod- ez minden játékban manapság benne van, minek kiemelni.
Még ha szerintük olyan király lett, akkor is teljesen természetes dolog. Jó hogy nem emelték ki a 32bites színmélységet is[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
-
veterán
-
Vigilante
őstag
A-a csak egybe van a DX11 Pack a HiResTexture Pack és a 1.9-es patch
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Görkoris topic
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest