Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

őstag

válasz RaZroX #279 üzenetére

Húzd már be a kéziféket... Nem azt mondom, hogy játszhatatlan vagy hogy annyira szar, hanem hogy ahhoz képest amennyire hype-olva van meg amennyire próbálják átmosni az emberek agyát, hogy 'wá jött egy DX11/textúra pack' elég gyenge. Mert azok a marha nagy újítások a játék alaprészét kellett volna képezniük. Alapjáraton rendben van persze, de akkor is egy bughalmaz. Az a sok ember meg igenis jogosan 'rinyál' mert a legtöbbjüknél játszhatatlan a játék.

Jelenleg várhatunk az új feature-ök miatt az új driverek-re, ill sokaknál nem megy a mentés ill. hasonló problémák vannak. Esetleg ha vetted volna a fáradtságot és elolvasod az oldalt amit belinkeltem. :U

Az, hogy nálad pont jó volt hát örülünk neki, legalább valakinél. De tudod sokaknál nem ez a helyzet és ha felmész a hivatalos fórumra vagy az nVidia/AMD fórumaira akkor sajnos az utóbbiak vannak többségben.

Nem a játékot akartam elsősorban lehúzni azzal amit írtam hanem a készítőit. Tőlük ez elég szégyen.

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

• Landon

őstag

válasz feka007 #253 üzenetére

Lehet, hogy ezek új dolgok de ez a Crysis 2 akkor is egy rossz vicc az egész CryTek-el kapcsolatban. Sokat vívódtam rajta de örülök, hogy egy penny-t nem adtam ki érte. EZT érdemes elolvasni. Vérlázító amit a CryTek művel. Az egy dolog, hogy rossz döntéseket hoznak egymás után, dehogy egy CEO kijelentse, hogy a beígért DX11-es pack-ek/patch-ek ajándékok, meg a Day1 patch azt javította, hogy az auto aim-t és a press start-ot javítsa hát akkor nekem ne sírjon a CryTek, hogy többé nem fejleszt PC-re mert mindenki leszedi a játékait.

A Crysis 2 véleményem szerint abszolút nem forradalmi semmilyen szempontból sem. Mi most komolyan annak örülünk, hogy kiszúrják olyannal a szemünk ami eredetileg benne kellet volna, hogy legyen a játékban?! Ráadásul ez a ráncfelvarrás se teszi sokkal szebbé a játékot. Sehol nem éri el azt a szintet mint anno a Crysis. De a teljesítményt hazavágja.

Arról nem is beszélve, hogy az egész játék egy bughalmaz. Lassan elérjük a 2.0-ás reviziót?! Vicc. Ami még jobb, hogy a DX11-es ill textúra pack-ek újabb javítanivalókat generáltak. Tele van az internet a sok 'síró' emberekkel akiknek ilyen meg olyan bajuk van a játékkal még mindíg az 1.9-es patch után. Talán nem a tetves MP kéne folyamatosan foltozni és azzal kiszúrni az emberek szemét, hogy 'hurrá x cheater technikát kivégeztünk'. Hát őszintén teszek rá, hogy javították a cheater problémát MP-en (persze koránt sincs még megoldva ez a kérdés sem)és szerintem az emberek többsége inkább játszani szeretne egyéb bugok nélkül végre 'felhőtlenül' mindenféle microstutter, flickering, etc technikai problémák nélkül ill. anélkül, hogy várni kelljen heteket/hónapokat a következő driver-re, driver profilra, vagy hivatalos patch-re.

Én úgy voltam vele, hogy engem már nem érdekel inkább letörlöm a fenébe és nem is idegeskedek rajta többet. Nem ér ennyit. De persze egy ilyen pack kiadásakor mindíg beleesek abba a hibába, hogy 'na egy utolsó esély'...

Véleményem szerint ezzel a második résszel épp az a baj, hogy sem történet de még grafika szinten sem tud semmi különlegeset felmutatni. Nem lenne rossz játék a Crysis 2 ne értsetek félre, de a nagy hype ill az előd miatt túl nagyok lettek az elvárások amelyeknek korántsem tudott megfelelni. Ezt tetézi az, hogy egy bughalmaz az egész és folyamatosan jönnek a patchek 'ajándékba'.

Feka007: Elnézést, hogy a Te post-odra válaszolva írtam mindezt, ne értsd félre nem Neked akarok vitatkozni vagy bármi hasonló. Igazából a Lost Coast miatt kezdtem ide írni. : Szerintem a Lost Coast még mindíg eélg jól megállja a helyét és ez bámulatos. Nem akarok túlozni mert nyilván szebb egyes tekintetben a Crysis 2 de azért szerintem vamalyest megállja a helyét a LC vele szemben.

Viszont 2011-ben a mai VGA-kkal úgy gondolom azok az elemek amelyeket agyon hype-olnak a Crysis2-ben, természetesnek kéne hogy legyenek. Ill végre megkéne tanulni normálisan kihasználni a DX nyújtotta lehetőségeket ill normálisan motort és arra játékot írni... ill. lehetőleg a korrupciónak ellenállni. De hát ha ez mind megvalósulna akkor unalmas lenne az élet. :) Még szerencse, hogy van még egy maroknyi (vag annyi se) fejlesztőcsapat akik megpróbálják a lehetetlent.... :)

[ Szerkesztve ]

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák