- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
ember, láttad a max grafikás képeket? elmegyek egy fal mellett, és leszakad a pofám... tudod te hogy hogy néz ki ez 24"-os monitoron? vagy gondolom arról is én tehetek, és 800x600-ban kellene egy 4.3"-os kijelzőn néznem? Eddig kb 10 órát töltöttem azzal, hogy menjen a game, és nekem még csak nem is volt resume problémám...
feltesznek youtube-ra valami überszuper CGI videót, aztán kihoznak egy ekkora foshalmazt?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
talán azért szidjuk mert szar?
30.000 pénzt köhögtem ki 2 példányért (öcsémnek ment a második ajándékba), és egyikünk sem játszik vele, mert:
- lószar a hangulat
- a grafika olyan mintha UT3-aznék
- a játékmenet szerintem hót unalmas az "areákkal" meg stratégiákkal együtt
- amikor preorder letölthetővé vált steam-en, 5 napig nem tudtam játszani vele, mire kiderítettem, hogy azért esik szét a kép, mert van pofám és CrossFire be van kapcsolva... persze hivatalosan semmi infó nem volt róla, valami eldugott fórumban találtam meg, hogy ki kell kapcsolni. Persze akkor még bőven nem ment a legmagasabb grafikán, közepesen meg kb tényleg UT3 szintű.
- felteszek egy 2GB-os pakkot, patch-es sorozatát, és ezek után odaállok egy fal mellé hogy kilőjek mögüle, és olyan minthat a Doom2-t nézném 300x-os blur-al? Komolyan?
- és mindezek után az 1.9-es DX11-es, ultratextúrás cucc maximum grafikán ÚJABB fajta grafikai bugot okoz, szétesnek a textúrák, így csak egyel kisebb minőségi szinten megy.EZT inkább nekem is le kellett volna töltenem és nem 30.000-et áldozni rá.
-
Landon
őstag
Húzd már be a kéziféket... Nem azt mondom, hogy játszhatatlan vagy hogy annyira szar, hanem hogy ahhoz képest amennyire hype-olva van meg amennyire próbálják átmosni az emberek agyát, hogy 'wá jött egy DX11/textúra pack' elég gyenge. Mert azok a marha nagy újítások a játék alaprészét kellett volna képezniük. Alapjáraton rendben van persze, de akkor is egy bughalmaz. Az a sok ember meg igenis jogosan 'rinyál' mert a legtöbbjüknél játszhatatlan a játék.
Jelenleg várhatunk az új feature-ök miatt az új driverek-re, ill sokaknál nem megy a mentés ill. hasonló problémák vannak. Esetleg ha vetted volna a fáradtságot és elolvasod az oldalt amit belinkeltem.
Az, hogy nálad pont jó volt hát örülünk neki, legalább valakinél. De tudod sokaknál nem ez a helyzet és ha felmész a hivatalos fórumra vagy az nVidia/AMD fórumaira akkor sajnos az utóbbiak vannak többségben.
Nem a játékot akartam elsősorban lehúzni azzal amit írtam hanem a készítőit. Tőlük ez elég szégyen.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest