Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #200 üzenetére
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Televan74
nagyúr
válasz WonderCSabo #196 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől akinek angol bill. van.Legfeljebb nem olvasom el azokat a hozzászólásokat.
A lista meg lehet,hogy csak találgatás.A harmadik rész alap története meg van biztos, aztán majd még fejlesztés közben kiderül, hogy ki az aki vállalja a szereplést és ki az aki nem.
Mindenbe beleugatok!!!
-
GAbre
veterán
válasz WonderCSabo #170 üzenetére
Thx!
Csak kissé hülyén van megfogalmazva...(mármint a cdgalaxis leírás,nem te hsz-ed...XD)[ Szerkesztve ]
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz WonderCSabo #157 üzenetére
Én is kíváncsi lettem volna, mivel nem mutatják az arcát ezért majd Mirandát szedem fel.
Egyébként Mass Effect 1 idejében a hivatalos fórumra egy srác linkelt egy saját maga által Photoshop-polt képet, hogy néz ki Tali arca, ha megtalálom belinkelem.
szerk.: Meg is van itt van 3 kép:
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
-
forgonati
őstag
válasz WonderCSabo #157 üzenetére
Miért, nem mutatják? Én nem mertem megnézni a videót, mondom, majd a játékban. De ha nem mutatják akkor tényleg csesszék meg. Akkor már csak egyetlen remény marad, hogy a 3. részben talán megmutatják.
Keelah Se'lai!
-
DiamondBack
senior tag
válasz WonderCSabo #155 üzenetére
-
GAbre
veterán
válasz WonderCSabo #107 üzenetére
Tévedsz nem lehet kimaxolni mindent!
30as a max szint,utánna nem kapsz már se csapatpontot,se 31es szintet nem éred el....
Így nem lehet kimaxolni mindent,még kéne vagy 10 csapatpont,h maxon legyen minden...Avatar
-
P00By
nagyúr
válasz WonderCSabo #107 üzenetére
Nem játszottam egyikkel se, azért tűnhet rossznak a kérdés. Gondoltam vannak fejlesztések és azoknak vannak szintjei(level). De értem, köszi!
-
Kelvin
őstag
válasz WonderCSabo #120 üzenetére
Köszi! írták, hogy jobban rágyúrnak a szerepjáték feelingre. Hát nem tudom szerintem inkább konzolosabbá tették a játékot. De azért egész jó.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Szasinka
tag
válasz WonderCSabo #115 üzenetére
Eh, hát én nem tudom. Még csak most tudtam megvenni ---> nem tudtam sokat nézegetni, de néha kifejezetten kancsalok a karakterek. Főleg a renegát, könyörtelen Shepardom, ami különösen bugyután néz ki így. Mondjuk nem mindig de néha elég fogyatékos azért...
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #101 üzenetére
A sebhelyeket úgy tünteted el, hogy 50.000 Platináért kifejleszted az orvosi szoba upgrade-et, amit az üzenet elolvasása után kapsz meg. Ezután csak el kell menned oda, ér rákattintani a megjelenő ikonra, hogy "Sebhelyek eltüntetése".
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
beta
aktív tag
válasz WonderCSabo #105 üzenetére
mindent megbeszeltem veluk amit lehetett, research maxon. viszont a karakterek egyeni kepessegei csak atlag 3as szinten voltak.. lehet ez volt a gond?
mindenesetre ujrakezdtem ugyanazzal a karakterrel es megmaradt minden kepessegem/felszerelesem + a bonus power is
-
-kdM-
senior tag
válasz WonderCSabo #103 üzenetére
1. resznel azthiszem ugy volt, hogy ha a telepitest nem autorun-bol inditod hanem setup.exe-vel akkor valaszthato az angol
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz WonderCSabo #105 üzenetére
Az összes fejlesztést nem lehet kimaxolni?
-
becoe
csendes tag
válasz WonderCSabo #101 üzenetére
Nem, például az 576-nál már lehet kapni az alap verziót
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #94 üzenetére
Az alap, hogy a hajóra megveszed a fejlesztéseket, és kifejlesztesz minden mást, amit csak lehet. Egyedül talán a sebhelyeket eltüntető upgrade a meredek, aminek gyakorlati hasznát nem látom, de mivel akkor jófiú voltam, így gondoltam, nem árt egy kis arcplasztika.
Most rossz fiúként kezdem majd el, ha megjön a CE hétfőn, úgyhogy nem fog zavarni az a pár sebhely.
[ Szerkesztve ]
-
paulka
tag
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #52 üzenetére
SPOILER!!!
Ne izgulj, én most végeztem, kinyírtam azt a nagy Csontváz Reaper-t, és a végén mindenki életben maradt. Az Illusive Man-t pedig elküldtem a fenébe, amikor azt akarta, hogy ne robbantsam fel az állomást. Naná, hogy felrobbantottam.
A BioWare is úgy mondta, hogy mindenkit életben tarthatsz a sztori végére, de ehhez az is kell, hogy addig is helyes döntéseket hozzál, mert ha nem így teszel, akkor már késő lesz, és akaratlanul is elpusztíthatod az egész csapatodat. Amennyiben viszont helyes döntéseket hoztál a játék alatt, és odafigyelsz a társaidra, akkor a játék végén mindenki életben marad.
MOD: Részemről most egy picit hanyagolom a játékot, hétfőn megjön a Collector's Edition-öm, és akkor majd úgyis új játékot kezdek, DLC-kkel meg mindennel.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz WonderCSabo #52 üzenetére
Meg sehogy, nem jott meg meg a disk.. De mar lassan 1.5 eve varom ezt a jatekot, szal gyakran olvasgattam a fejlesztok postjait. Ami nem feltetlenul er sokat, tekintve h a BW staff imad ketertelmuen fogalmazni ^^
[ Szerkesztve ]
-
CsendesMark
aktív tag
válasz WonderCSabo #47 üzenetére
szvsz nem kerülheted el hogy valakit feláldozz
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politikai mémek
- Opel topik
- Vallás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest