Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz CsendesMark #81 üzenetére
Cdgalaxison 9000Ft a sima verzió!Már rendelhető....
És "eddig" 10000Ft a collector edition!
Amúgy olvastam vhol,h a gyűjtői kiadásra szánt dlc,és páncélok pár óráig/1 napig ingyen le lehetett tölteni,1 hiba folytán.(már nem lehet!!!)
De ha vki az angol verziót venné meg,akkor kb 8100Ft-ot kell csak fizetni,persze + posta(ami olyan 800Ft még)
Vistaboy de jó neked,h van kulcsod A Star Trekhez...
Nagyon nagy rajongó vagyok,az összes része megvan(hds-be,dvd-be(még 2ő hiányzik),és azé divx-be is
Plussz persze a sorozatból is ott fityeg az összes rész a polcomon...
Tudsz írni vmi véleményt,h milyen a játék?
Sajna béta kulcsot nem sikerült szerválnom...
Az életem így 1 fabatkát se ér....XDAvatar
-
Vistaboy
veterán
válasz CsendesMark #71 üzenetére
Pedig nagyon egyszerű, csak meg kell csinálnod a karakterek személyes küldetéseit, és utána amikor csak lehet, a küldetések között, elbeszélgetni vele a személyes kérdésekről. A lényeg az, hogy többet akarjál tudni róluk. Ekkor szinte már a második vagy harmadik ilyen beszélgetés után elkezdenek érdeklődni utánad azok, akiknél esélyed van a románcra. Csak szimplán választanod kell. Mondjuk nekem éppenséggel pont az esett rosszul, hogy jófiúként igyekeztem hűséges maradni Liara-hoz, és pont ővele nem tudtam folytatni a románcot, ellenben az összes női csapattársam felkínálkozott. Már alig várom, hogy megjöjjön a Collector's Edition-öm, elkezdem ismét rossz fiúként, kíváncsi vagyok, hogy hányat tudok gerincre tenni a vége előtt. (Remélem lesz Cat-Fight!)
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
jahrn
senior tag
válasz CsendesMark #50 üzenetére
Van egy ilyen nevu achievement h: No One Left Behind. Emiatt azt gondolom h aki raszanja az idot az elerheti h mindenki elve maradjon.
-
Vistaboy
veterán
válasz CsendesMark #20 üzenetére
Én most 32 óránál tartok, de még nem értem a végére. Most megyünk kis csapatommal a végső ütközet felé, miközben Samara fölénk tartott Biotikus mezővel véd minket a "darazsaktól".
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz CsendesMark #1 üzenetére
Oké, köszi az észrevételt. Amint lehet, kijavítom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest