Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Homefront: The Revolution trailer
A trailerrel megerősítették a múltkori szivárgást, valóban május 17-én jön a játék. Bétára lehet jelentkezni a hivatalos oldalon, már ha épp hajlandó az működni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalosan bejelentették: Május 17-én jön a játék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
SQX_Barto
addikt
Nekem igy a video alapjan tetszik, meg mar reg rajta van Steamen a Wishlistemen. Kivancsi leszek, mi sul ki belole. Az elodjevel jatszottam, sok emlek nem maradt meg rola...
De ez most elegge mas megkozelites a jatekhoz.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Kristof93
senior tag
A Dambuster az a Crytek Nottingham aki eredetileg is fejlesztette a játékot, csak a felvásárlás után átnevezték őket.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Snip3r_HUN #3 üzenetére
"...a játékot felvásárolta a Koch Media, a fejlesztést pedig rábízták a Deep Silver Dambusterre."
-
Snip3r_HUN
addikt
Most gyakorlatilag ki az aki fejleszti a játékot ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
CsonkaImo
addikt
Ennyi nehézség után nem hiszem, hogy bármi jó kisülne a játékból. A videó alapján sincs benne semmi kiemelkedő, teljesen unalmas és vontatott. Bár az első rész sem volt számomra maradandó, de ezt biztosan kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Lehetséges, hogy idő előtt kiderült a premier napja, ugyanis a Target üzleteiben már megvásárolható a játék előrendelői kiadása.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Stellar Blade
- Béta iOS-t használók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kutya topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest