Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Homefront: The Revolution trailer
A trailerrel megerősítették a múltkori szivárgást, valóban május 17-én jön a játék. Bétára lehet jelentkezni a hivatalos oldalon, már ha épp hajlandó az működni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalosan bejelentették: Május 17-én jön a játék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
SQX_Barto
addikt
Nekem igy a video alapjan tetszik, meg mar reg rajta van Steamen a Wishlistemen. Kivancsi leszek, mi sul ki belole. Az elodjevel jatszottam, sok emlek nem maradt meg rola...
De ez most elegge mas megkozelites a jatekhoz.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Kristof93
senior tag
A Dambuster az a Crytek Nottingham aki eredetileg is fejlesztette a játékot, csak a felvásárlás után átnevezték őket.
-
CsonkaImo
addikt
válasz Snip3r_HUN #3 üzenetére
"...a játékot felvásárolta a Koch Media, a fejlesztést pedig rábízták a Deep Silver Dambusterre."
-
Snip3r_HUN
addikt
Most gyakorlatilag ki az aki fejleszti a játékot ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
CsonkaImo
addikt
Ennyi nehézség után nem hiszem, hogy bármi jó kisülne a játékból. A videó alapján sincs benne semmi kiemelkedő, teljesen unalmas és vontatott. Bár az első rész sem volt számomra maradandó, de ezt biztosan kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 1 / 2
- Konteó topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest