Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black Dragon

addikt

válasz Jander #12 üzenetére

Hát én meg ezt nem tudom megérteni, hogy ennek a MoH-nak hol van jo single része, mert, ha volt is, én nem vettem észre. Mész házról házra, ölöd akit kell, semmi + élmény, ami ott tartana a gép előtt, csak mész, mész....

A cod4 és 6-nak pl viszont olyan állati jo a single része, hogy nem birtam letenni, kb 6x végigjátszottam, mert annyira akarod tudni, hogy mi lesz a következő küldetés, végre elfogod azt az embert akit kell, és mi lesz, hol lesz, hogy valami eszméletlen, sőt az már csak a plusz poén, hogy 2 szálon megy a story. A MoH-nál még az az 1 szál sem sikerült.
    És a codban sokkal élvezetesebb grafika, 1000x jobb fegyverkidogozás, fegyverhangok, pályák..... És szerintem nem hiába játszák annyian, valamit mégis csak alkottak.

Ez is személyes vélemény, és még jópár barátomé. Nemtudom, hogy a PC-n jobb e az élmény, de nem hinném.:)

Balance87: Igaz, hogy nagy a reklám, de azért nemhinném, hogy az összes ember az alapján vette volna meg, vagy a név miatt. Nemtudom hány eladási rekordot döntött a cod6, és nem hiném, hogy a név miatt van.

[ Szerkesztve ]

• BalaNce87

addikt

válasz Jander #12 üzenetére

Hát jah ez így van, számomora meg az érthetetlen hogy még mindig veszik az mw2-őt, azt miért vették ennyien mert nagy reklám volt, ezt is azért veszik mert moh, nem azért mert egy korszakalkotó játék lenne. Manapság bőven elég egy név ahhoz hogy eladják, hozzá se kell nyúlni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák