Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
1. Medal of Honor
Tipikus "lövöldözős" játék, most mit vártok? Az Operation Flashpoint / ARMA soha nem lesz az élen, mert Pistike már az első sarkon elvérzik benne és akkor az már számára szar játék.
Egyébként el lehet ökörködni vele, de számomra a grafika sem üt annyira, meg a linearitás is idegesít, de nagyon (láthatatlan falak, addig nem ugorhatsz le a fél méter magas falról, amíg a többiek fent vannak, stb.). A robbanástól kétszáz métert repülő emberekről ne is beszéljünk. Tegnap meg az egyik társam beleakadt az ajtóba és csak futott és futott és...
-
Taky
senior tag
Gothic 4 bejövős nagyon...
-
Dano58
tag
válasz
Black Dragon #23 üzenetére
Nekem személy szerint a MoH singlije is tetszett, habár ott a CoD mellett felsorolt erényekből csak lopakodás van.
Amúgy a Black Opsban is benne lesz Price?
-
v!ct0y
veterán
válasz
Black Dragon #23 üzenetére
Még jó, hogy csak egy játékról beszélünk.
-
Black Dragon
addikt
Mert a cod singleban vannak olyan személyek( Ghost, Cpt Price...) aki miatt érdemes játszani.
Vannak árulók, lopakodás, megtorlás, minden ami egy storyhoz kell! A kitalált személyek teszik jobbá a játékot, mellette harcolhatsz, ilyesmik. De aki nem érez rá, az ezt nem értheti.
-
Dano58
tag
válasz
Black Dragon #15 üzenetére
Hát én meg ezt nem tudom megérteni, hogy ennek a MoH-nak hol van jo single része, mert, ha volt is, én nem vettem észre. Mész házról házra, ölöd akit kell, semmi + élmény, ami ott tartana a gép előtt, csak mész, mész.... A COD ugyanez, ott mi különbség van a singliben mész és lősz, az MW2-es multi meg hitványabb, mint a MoH-nak, sok értelmetlen perk, meg a sok köcsög g18 akimboval!
-
Black Dragon
addikt
Azért nézd csak meg a fegyverek kidolgozottságát a codban és az új moh ban.
Kicsit megdöbbentem.
Mellesleg ne értesetek félre, amikor elkezdték hirdetni a moh-ot, nagyon rákaptam, vártama játékot, örültem amikor ki is jött, nah uccu neki kipróbáltam, és komolyan életem legnagyobb csalódása.
Tudom viszonytani az előző mohokhoz, mert azokkal is játszottam, de ennél még az Airborne is jobb volt.
-
Daczy
aktív tag
válasz
Black Dragon #5 üzenetére
Ez egyszerű. Csak a sok előrendelés. Abba biztos lehetsz, hogy aki játszott vele, az mind tudja, hogy ez a játék nemhogy 10k-t , de egy fillért nem ér kb.
-
BalaNce87
addikt
válasz
A black ops-tól is mit várnak hogy ez mennyivel jobb lesz mint a moh, pedig nem lesz jobb csak mindenki a cod-hoz szokott hozzá azt ismeri, és ami attól valamennyire eltér elég a név is az már kapásból csak rossz lehet (bemagyarázás), pedig nem a cod s...rta a spanyol viaszt. A moh pc-s változatát még az iw-s emberek csinálták, akkoriban jobbak voltak a single playerek valahogy nagyobbat ütött, mára meg rengeteg ilyen játék van, ezért nehéz sőt lehetetlen újjal előrukkolni, a játékmenet mit sem változott.
Az új codot sem azért veszik meg sokan, mert jobb lenne mint az mw2 hanem pont azért mert ugyanaz, és hát ha így folytatják akkor az lesz hogy minnél kevesebb munka volt a játékkal annál többe fog kerülni. Sokan megvették mw2-t aztán pc-re bukta lett és hamar tovább is adták, így nekem ebből az jön le hogy mégiscsak a név miatt vették, mivel az iwnetes dolgot előre lehetett tudni és azt is hogy nem lesz egy problémamentes megoldás, sőt. Érdekes a bo-t készítő treyarchot eddig mindenki leszarozta, de most hirtelen mégis jó lesz amit ők csinálnak?pedig a cod3 semmivel sem szarabb egy cod2 singlenél, a cod5 igaz hogy gyenge lett, de ott is a mész oszt lősz csőben mászkálok vonalat követték ahogy azt teszi az összes ilyen játék, és ide a moh is beletartozik. Nem hiába ezek a játékok multira készülnek, persze játszhatóak a single-k is, de nem is olyan jók ahogy azt állítják, pl a waw kifejezetten s..r volt, egyszer végignyomod és köszöntem, te nagy valószínűséggel kivétel vagy azzal hogy 6x végigjátszottad, valaki ki se próbálja.
Én se értem a moh-ba mi ilyen jó, sőt eléggé alap, egyszerű, de ettől még nem sokkal rosszabb egy mw2-nél, ez tévhit egy kategóriát képvisel a két játék. A moh most az első és azért mert ez az új és ezt veszik, és nem azért mert korszakalkotó lenne, ezek a tömegjátékok, ami lehet bármilyen jó vagy rossz venni fogják, itt tart a játékos társadalom. -
Ki vesz MW2-őt a Black Ops megjelenése előtt pár héttel?
-
v!ct0y
veterán
válasz
És a codban sokkal élvezetesebb grafika, 1000x jobb fegyverkidogozás, fegyverhangok, pályák.....
Ez igaz az Allied Assaulthoz viszonyitva. -
Benyaking
aktív tag
Szerintemis a cod lesz az elen! Ha jo lesz ehez en is hozzajarulok!
-
Black Dragon
addikt
Hát én meg ezt nem tudom megérteni, hogy ennek a MoH-nak hol van jo single része, mert, ha volt is, én nem vettem észre. Mész házról házra, ölöd akit kell, semmi + élmény, ami ott tartana a gép előtt, csak mész, mész....
A cod4 és 6-nak pl viszont olyan állati jo a single része, hogy nem birtam letenni, kb 6x végigjátszottam, mert annyira akarod tudni, hogy mi lesz a következő küldetés, végre elfogod azt az embert akit kell, és mi lesz, hol lesz, hogy valami eszméletlen, sőt az már csak a plusz poén, hogy 2 szálon megy a story. A MoH-nál még az az 1 szál sem sikerült.
És a codban sokkal élvezetesebb grafika, 1000x jobb fegyverkidogozás, fegyverhangok, pályák..... És szerintem nem hiába játszák annyian, valamit mégis csak alkottak.Ez is személyes vélemény, és még jópár barátomé. Nemtudom, hogy a PC-n jobb e az élmény, de nem hinném.
Balance87: Igaz, hogy nagy a reklám, de azért nemhinném, hogy az összes ember az alapján vette volna meg, vagy a név miatt. Nemtudom hány eladási rekordot döntött a cod6, és nem hiném, hogy a név miatt van.
-
BalaNce87
addikt
Hát jah ez így van, számomora meg az érthetetlen hogy még mindig veszik az mw2-őt, azt miért vették ennyien mert nagy reklám volt, ezt is azért veszik mert moh, nem azért mert egy korszakalkotó játék lenne. Manapság bőven elég egy név ahhoz hogy eladják, hozzá se kell nyúlni.
-
fasirTTT
őstag
válasz
hát most kinek mi tetszik....
nekem annyira nem jött át a gém....de haverom kb elélvez ha játszik vele -
Jander
senior tag
Én meg Téged nem értelek fekete-sárkány barátom! A MoH single része szerintem ezerszer hangulatosabb lett mint a COD4-5-6 közül bármelyiké. Valósághű szaga van, reális alapokon fekszik, voltak benne technikai hibák (1-2x volt, hogy nem indult be a script) de baromi jól szórakoztam vele.
A multi is csak azért volt csalódás, mert egy-az-egyben Modern Warfare copy-paste, én a DiCE-tól egy picit egyénibb megközelítést vártam de hát ez van. Marad a Bad Company 2 ami szintén hatalmas köröket ver a COD szériára.
Apró megjegyzés: ez mind személyes vélemény (illetve a baráti társaságomé is), valamint mi speciel konzolon játszottunk vele, lehet az élmény másabb PC-n nem tudom (nem a vita miatt mondom, csak a pontosság kedvéért).
-
Sicilian
addikt
válasz
Mert most jelent meg
-
Tituka
senior tag
válasz
nem sokáig veszik...
megérkezik a black ops, aztán jó ideig az trónol majd
-
Black Dragon
addikt
Én csak azt nem tudom, hogy miért veszik a MoH-ot.
Számomra érthetetlen.
-
zazahoho
őstag
f1 2010 elég jól bírja,jövőhéten jön ki hozzá patch
-
HS 2142
őstag
MoH uralom (kivéve Wii-n, mert arra nem jelent meg), kb erre számítottam, viszont a Star Warson meglepődtem.
-
dfdfdf
őstag
World of Warcraft Prepaid Card ha a digitális árusítást is nézzük akkor tuti ez a befutó
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hazai játékeladások következnek, Medal of Honor és Fifa 11 uralommal.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest