Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz savior #21 üzenetére

Azt jó tudni. :)

Oroszon játszottam de csak 1 karit vittem el az akkori max szintre és inkább csak sztorit/mellek küldetéseket csináltam meg ismerkedtem a játékkal.

Az alapján nekem nagyon tetszett csak end game szinten vannak aggályaim mint ahogy látható. :D 'bár tudom inkább velem van a baj'

Majd még azt kell eldöntenem mit kezdjek első karinak mert több is van ami tetszik de majd utána nézek.
    Van azért még idő, meg most elvileg Founder packal kéne hogy fixen kapjak belépőt betákba.

[ Szerkesztve ]

• Daelion

őstag

válasz .LnB #19 üzenetére

Mi ezt régen úgy csináltuk Vindibe, hogy kiadtak új raidet akkor nekimentünk vakon és lesz ami lesz alapon már csak poénból is. :D
    Persze általában szét lettünk csapva azt utána néztük meg YT-n Koreai verzióból felrakott videókat azt mentünk gyakorló runokat amíg nem ment normálisan.

Amúgy meg abban a játékban nagyon komolyan jelen volt az elitizmus a játék felépítése miatt és azért is van ilyen rossz tapasztalatom ezzel.

Peer2peer party rendszert használt ami azt jelenti, hogy ha raidet/dungeont indítasz akkor a te gépedről+netedről fut az egész. 'ez alól kivételt képeztek a hetente resetelő 24 emberes raidek'
    Na most ebből adódóan mivel nem mindenkinek bírta a gépe ezt, akiknek meg bírta azok sokszor kitaláltak mindenféle feltételt és a legkisebb semmikért kicsapták az embert a partyból ha randomokkal akartál játszani.
    Voltak akik konkrétan x-y karakter klasszt nem engedtek be mert csak.

Nálunk is klánba voltunk 2-3 an akik tudtunk 8 emberes raideket csinálni Lag nélkül.
    Köztük én is ami meg azzal járt, hogy minden este 8-kor itt lenni időben mert menni kell raidelni ami azért egy idő után fárasztó volt mert már szinte melónak érződött.

Esetek többségében én csak ismerősökkel meg klánnal játszottam de volt, hogy csináltam raideket randomoknak és oda én kb akárkit beengedtem még ha gyengébb is volt mint kéne.
    Amíg aktívan játszottam elég erős karaktereim voltak és simán ki tudtam pótolni 2-3 gyengébb játékost ha szükséges volt.
    Én nem balhéztam rajta ha 8 perc helyett 10-11 perc lett a run, amíg nem idegesített senki nekem az számított.

Azt, meg hogy mennyire tudott rendet tartani a leader inkább nem is részletezném.
    Simán hagyta, hogy a több éves klánt tönkre tegye 1 új ember az undorító bicska nyitogató viselkedésével és mire felfogta hogy ki kell rúgni már kiléptek a régi törzs tagok és hiába figyelmeztettük többen. :U 'neki nem volt vele baja akkor azt, hogy csak mi utálkozunk'

Ezért mondom, hogy nekem ezekhez a dolgokhoz már nincs gusztusom így 32 évesen és ha itt is hasonlóak fognak történni end game raidelés/játszás szinten lehet ez fogja betenni a szöget a játéknál nálam.

Azért reménykedem, hogy nem így lesz meg lesznek értelmes emberek mert most vettem meg a Silver Founder packot. :B

[ Szerkesztve ]

• Daelion

őstag

válasz .LnB #15 üzenetére

Ez igaz de lehet jól játszani anélkül is, hogy seggfej beszólogatós módjára viselkednél a játékos társaiddal pláne ha elvileg a csapat társaid.

Én erre gondoltam inkább, nálunk is tudta mindenki mit kell csinálni attól függetlenül.
    Voltak össze zörrenések de azért csak kihúztam velük több évig ami azért nálam ritka jelenség. :D 'na húztam melózni'

+Én utáltam a focit is régen szal nem tudom átérezni. :)

[ Szerkesztve ]

• Daelion

őstag

válasz .LnB #13 üzenetére

Nem WoWoztam soha de mint mondtam Vindictust játszottam majdnem 7 évig aktívan de összesen kb ~10 évet játszottam MMO-t mert mást is próbáltam.
    Vindiben volt kb 3-4 klánom annyi idő alatt de csak 1 hosszabb távú mert velük ki lehetett jönni és tudták is helyén kezelni a dolgokat.

Engem nem vágtak ki klánból ilyenek miatt de mást láttam illetve az ilyen Elitist/sznob guildekben nem volt ritka jelenség de ugye én azokat bottal sem piszkálom. :D

Inkább preferálom a kisebb de haveribb környezetű klánokat mert ott jobban össze tudnak ismerkedni az emberek, itt is max ilyet fogok keresni ha hosszabb távon maradok játékban.

Utána szoktam nézni a dolgoknak mint mondtam, ez nálam saját kíváncsiság hogy ismerjem a játékmechanikai dolgokat. 'Vindiben konkrétan tőlem kérdezte dolgokat a leader állandóan meg egyik koreai tagtól :DDD '

Én is sajnos már kezdem úgy érezni, hogy kiöregedek ebből a témából illetve egyre alacsonyabb a tolerancia határom más emberek felé netes játékokban. 'engem inkább ezért vágtak ki klánból mert simán vissza pofázok az ilyen gyökereknek :U '

Ezért nem is játszottam semmi ilyet elég régóta csak single player játékokat vagy ha játszottam neten ott is soloban inkább.

#12 nanocry

Nálunk a leader csaj tudott néha rendes rage quit-et tolni ha rosszabb napja volt.
    Valami nem tetszett neki raid közben amit amúgy simán befejeztünk volna, nem ő fogta magát és run közepén kilépett a fenébe és otthagyott minket aztán mentünk tovább nélküle. :C

[ Szerkesztve ]

• Daelion

őstag

válasz Edge #10 üzenetére

Ja igen az már a vérpisti kategória. :DDD 'pláne amikor a klán leader olyan'

Nem mondom, hogy én akkora profi vagyok vagy valami de nekem szokásom azért utána nézni raid boss mechanikai videóknak meg leírásoknak.
    Informálni szoktam magam ha már sokat játszok 1 játékkal mert érdekelnek az ilyenek.

Viszont 'try hard' nem vagyok és nem is nagyon bírom azokat, játék azért maradjon meg játék szórakozásnak. :)

• Daelion

őstag

válasz BoneDragon #5 üzenetére

Várom már én is csak amikor ilyen Raid videókat látok akkor realizálódik bennem, hogy ha normálisan akarok majd játékban haladni end game szinten akkor be kell majd lépnem egy értelmes klánba. :(

Megjártam már MMOk világát és ha valami nem hiányzik akkor az, sok nyűg meg idegesítő emberek akik túl komolyan vesznek mindent a játékban mintha meló lenne. 'lebasznak ha elrontasz valamit 1x is meg ilyenek'
    Tudom vannak értelmes klánok/emberek de nehéz találnom olyat akikkel ki tudok jönni hosszabb távon ezekben a játékokban.
    Vindictus is amit ~7 évig játszottam kb 1 klánba voltam több éven keresztül mert velük lehetett játszani normálisan. 'Nem Magyarok, azt kerülöm ha 1 mód van rá'

Blade&Soul-t is játszottam 1+ évig miután megjelent NA/EU-ban és akkor jutott el arra a szintre a játék ilyen raid nehézség szinten, hogy randomokkal már kellemetlen volt raidelni mert runok többsége nem sikerült azt elegem is lett belőle pedig tetszett az a játék.

Na majd kiderül, azért szerintem pár hónapot vagy fél+ évet biztos fogok vele így vagy úgy játszani azt lehet ezen a héten be is fizetem a Silver packot. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés