Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Srácok azt próbálta már valaki, hogy a bt5.0-nak köszönhetően tényleg több bt hangszorót is képeseg meghajtani a telefon?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
aTe014
aktív tag
-
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem hallott valaki olyan pletyot hogy a H930DS mikor kapja meg azt a szoftver frissitest amit a H930 mar megkapott?
Koszi! -
bakosarpi
tag
Sziasztok! Adott egy v30+ds verzió, hogyan tudok belépni a bootloader menübe? Olvastam, hogy bekapcsoláskor hang le+bekapcs, de ez nekem nagyon nem akar összejönni! Üdv!
[ Szerkesztve ]
Egy betegség gyógyszerrel 1 hét alatt küzdhető le, gyógyszer nélkül 7 nap...
-
_Ata_
tag
Sziasztok! Oreo frissítés óta nem tudom csatlakoztatni a telefont a géphez, "ismeretlen USB - eszköz (sikertelen eszközleíró kérés). Már próbáltam újraindítani, törölni a drivert, fejlesztői mód debugging, mindenfélét de nem segít Más nem találkozott ezzel a hibával?
-
polar-x
tag
Másnál milyen videót csinál a telefon? Nekem nagyon rossz a videó minősége (1080p gyári app) Sokszor pixeles a kép és olyan mint valami sd adás a tévén... Másnak is ilyen gáz a videóminőség?
-
ferrari1
őstag
Tudja valaki, hogy a POC régiókód milyen területi?
-
NandorHUN
addikt
válasz Aryon87 #2361 üzenetére
Szép képek, mondjuk én macro-t sose tartottam jó képalanynak kamerán, mert bármivel lövi az ember jól fog kinézni.
Itt van pl régi 5-6 éves HTC One m7 kép: [link]Jó mi? Pedig gépen 4MP kamera van, ami már akkor is gyenge volt, anno Samu S4 ellen.
Ettől független tudom, hogy v30-ban egyik legjobb mai kamera van, csak ezek a képek olyanok mintha Ferrárival menne az ember 30-el a trabantok mellett.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
jacis
nagyúr
-
polar-x
tag
Aki ki akarja próbálni az új cstark27 Gcam V3.7test portot az megteheti már! Ma tesztelgettem vagy 3 óra folyamatos használat közben és egyszer sem indult újra a teló! Képeken is meglepő javulást láttam,legalább is én így látom,de ez szubjektív ugye...
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz bakosarpi #2354 üzenetére
Nekem Nexus 6 volt az utolsó 6"-os telóm. Nagy volt és kényelmetlen. Akkor mikor eladtam megfogadtam, hogy nem lesz többet 6"-os telóm, aztán megnéztem élőben a V30-at a pólusban és rájöttem hogy lehet 6"-os telót gyártani használható méretben.
van különbség[ Szerkesztve ]
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Én mate 9-ről váltottam, és előtte meg voltam győződve, hogy sokkal nagyobb lesz a v30, hát kisebb, egy hangyaf*sznyival nagyobb kijelzővel... Nekem csak a dac számított a váltásnál, és nem bántam meg, nagyon nem. Vannak kényelmi dolgok amiben jobb a huawei, ezeket sajnálom is, de nem nyomnak akkorát, hogy sajnáljam. Üdv!
Egy betegség gyógyszerrel 1 hét alatt küzdhető le, gyógyszer nélkül 7 nap...
-
jacis
nagyúr
válasz JoeCockBill #2352 üzenetére
Egy kép jobban visszaadja:
((Az LG jóval komolyabb külsőre is meg szoftveresen is. Nem adnám semmiért. ))
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz babosmiki #2347 üzenetére
Hát igen, nincs tökéletes telefon.
Én már megvettem volna a V30-at csak a mérettel van bajom... Jelenleg S7 Edge-t használok és még ezt a méretet is kényelmetlennek tartom. Meg is fogadtam, hogy 5.5" feletti telefont nem veszek soha, de ez a V30 nagyon tetszetős megint főleg kamera és DAC miatt.Sajnos ebben a kisebb kiszerelésben nincs olyan telefon ami ezen a téren ennyire jó lenne. HTC 10 méret ok, de szar a kamera, Samsung S8-S9 jó kamera és méret, de szar DAC. V30 mindkettő pipa de nagyon nagy :/
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz babosmiki #2212 üzenetére
felére?
média márban 300volt most 30e -el olcsobb
hol itt a fele?
nem hivatalos forrásbol import cuccbol még 300 sem volt, tudod almát almával körtét körtével,
hivatalos árat mm-eset hasonlitani gsm-éhez vicces .
gsm-ekben nem volt 300e mikor az mm-ben megjelent.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
NandorHUN
addikt
Van aki esetleg S8-ról váltott V30-ra vagy fordítva? Mi a tapasztalatotok?
-
jacis
nagyúr
Srácok a Google Maps láttátok milyen frankó mini ablakban megmarad ha navigálsz vele és más appot használsz közben?
tök jóiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
asr27
tag
Üdv. Van olyan, akinek működik V30-on a Telekom voLTE szolgáltatása? Tehát, hogy nem vált vissza, híváskor 4G-ről 2G-re?
-
polar-x
tag
Sziasztok! Pár napja random fagyások majd újraindulások vannak a telomnál... Ma pl fél órán belül 3x indult újra! Tapasztalt valaki ilyet?
-
-
turbuczn
tag
válasz makoveizs #2324 üzenetére
Ezt valamelyik alkalmazás hibája okozhat. Nézd végig miket telepítettél fel, és ami felesleges azt töröld, és a maradék alkalmazásoknál szabd testre az értesítéseket! Aminek nem fontos az értesítése annál kapcsold ki az értesítést! Ha így sem javul meg, akkor a maradéknál egyenként kapcsold ki az értesítést és amelyik után elmúlik ez a probléma az lesz a ludas.
-
makoveizs
csendes tag
Sziasztok!
Abban segítsetek, hogy a telefonom gyakorlatilag random, véletlenszerűen pittyen egyet, vagyis az értesítési hang szólal meg.Pedig semmilyen értesítés nem jön. Azt megfigyeltem, hogy percenként biztosan csinálja, always on esetén és kikapcsolva is.De ezen felül is. Hol kell ezt kikapcsolni? Baromira idegesítő. 8.0 Android van rajta. Ha lehalkítom az értesítési hangpot, akkor sajnos lemaradok a valódi értesítésekről, szóval az nem jó megoldás.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Van olyan budapesti bolt, ahol esetleg ki lehet próbálni a V30-at?
-
es1
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon pörög ez a topik. Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy s9+, vagy V30. Előbbit láttam már élőben, a V30-at sajnos nem . Az ár miatt erősen hajlok a V30-ra, ill. elég sokoldalú, korrekt -
makoveizs
csendes tag
Sziasztok! Smartshopnál tegnap vettem egy LG V30-at. Egyetlen dolog van, amit nem értek. Általában vezetékes headsettel telefonálok. Egyik családtagnál nagyon halkan hallom őt. Nincs bekapcsolva sem a hangérthetőség növelése, sem a hangtisztaság sem. Mi okozza ezt? Valami beállítást tudtok javasolni? Köszi a válaszokat! Más számokon tisztán hallom a hívott félt.
-
válasz stemplar07 #2313 üzenetére
Sajnos ez miatt a céges flotta számomtól vettem búcsút...
(#2314) zoleeno1: LG az alap rendszer Updatet sem kapkodja el...sőt..!
V10-m és V20 -am ha jól emlékszem, mind2 egy szinten van (szoftverezettség / Security Updatet illetően)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zoleeno1
veterán
válasz MaxxDamage #2312 üzenetére
A mate 10 pronal is szivtak vele, ők a telenyomornal, a tobbi szolgaltatonal nem volt ilyen gond. De hamar javitottak egy frissitessel. V10-nel sose jott ilyen javitas sajna
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
stemplar07
őstag
válasz MaxxDamage #2312 üzenetére
ok ok De ez nem megoldása a problémának te is tudod .. és más készülékkel ez nincs , :-) másrészt 140-ért best buy lenne , de ezekre az alap hibákra már nem vagyok kíváncsi .. marad az S8-majd S9 , és hozzá zene pótléknak Astell & Kern XB10 , ezzel a hangminőség majdnem ott van mint a V seriesnek ..
[ Szerkesztve ]
-
válasz zoleeno1 #2311 üzenetére
Mint én is...párszor küldtem fel a váci útra és semmi baja nem volt...! Csak az volt a gond, hogy T-ről Vodára kellett váltani és minden probléma megszűnt.
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zoleeno1
veterán
válasz stemplar07 #2310 üzenetére
Teeeenyleg, a jó oreg V10-es, 4g-s, halozat eldobos problema, mar el is felejtettem Nalam nem sokszor jott elo, mert keveset utazom es a környéken jo volt, de emlékszem sokan mennyit szivtak vele
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
stemplar07
őstag
Nem gondolom , ez már régi ,,LG történet ,, a V10 idején (EU verzió volt ilyen 4G problémás én ezért adtam el idő előtt,bizonyos elfedettségű területeken ha a 4G-t nem kapcsoltuk ki , telefonálni sem lehetett ...) is ezzel szivattak ...az LG programozói .. ,,kisbea,, és még mások is mérgelődtek ezzel ..
De ezt,hogy ez 2018-ban is visszaköszön ,nem gondoltam volna . A V20 volt ilyen szempontból probléma mentes ... sajnálom LG de az életben nem veszek többet .. -
AuraSync
őstag
Ez a lényeg már: [link]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Közben megjött a válasz a V30+ kérdésemre is.
Tisztelt **!
159900 Ft-tól kapható a készülék. Ez magyar menü nélküli és a rendelési idő kb. 1 hónap (közvetlenül ázsiai disztribútortól rendeljük). A vételárat ebben az esetben előre ki kell fizetni. A magyar menüs (Ez B&O-s, headsettel) készülék bruttó 178900 Ft-ba kerül és 1,5-2 óra alatt meghozzuk Önnek a Teréz körúti üzletünkbe. Minden készülék bontatlan. A szoftvergarancia olyan hibákra vonatkozik, amik egy szoftver frissítéssel javíthatók.
MD
-
Kisbea
csendes tag
sziasztok, egy hónapja használom, szeretem, de kb 2 hete elkezdte megszakítani a beszélgetést.
Már megint ki kell kapcsolnom az LTE-t ? Ne máá!
Ok a Balaton felvidéken sok a rossz lefedettségű hely, de eleinte nem jelentkezett ez a gond
De most legalább nem írja ki, hogy csak vészhívás.
Nem mindig csinálja.
Tcom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest