Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz MaxxDamage #7912 üzenetére
Ma reggel ránéztem, 69%-on áll az akku. A telefonon most csak a gyári rendszer van és pénteken este 11 körül vettem le a töltőről. Azóta a wifi be van kapcsolva, és nem használom. Tehát alapból simán bír a 8-ason két napot is, ha használnám, az egy nap is simán meglenne.
A 9-esen állandóan a töltőt kellett keresnem, mert használattal reggeli százról délutánra vagy 50%-ra esett le, videó nélkül is. Úgyhogy nálam a 8-as nyert.Úgy gondolom, ha már backup telefon marad, akkor az akkut kíméljem.
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz MaxxDamage #7904 üzenetére
Most szószban vagyok, mert ezt az ablakot dobta fel nekem, és a telefonom kábelen várja a frissítést. Pedig az XDA-s leírás alapján leszedtem a kdz-t, a drivert, lgup-ot és dll-t is, de kakukk...
-
Mikemend
senior tag
válasz MaxxDamage #7904 üzenetére
A downgrade csak bootloader nyitással lehetséges? "Simán" nem működik? Keresem a leírást, de ha bootloadert kell nyitni, akkor lehet, hagyom 9-esen.
Van hivatalos bootloader nyitóm valahol, de ha nem muszáj, nem nyitnék. -
mitoman
tag
válasz MaxxDamage #7886 üzenetére
Nekem 6 példány volt eddig, 2 újjonnan, még azthiszem a7-el. Volt 2 dual sim is, az első nem tudott magyarul, majd a frissitések után nekem is letöltött downgrade lett a fenti okok miatt. Ugyhogy már fonalat vesztettem, melyik mit tudott.
* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mitoman
tag
válasz MaxxDamage #7884 üzenetére
Alapból nem tudja (x....i készülékei tudták alapból a tiltás előtti idökben) nekem a call recorder vált be, bár az meg a kb. 3 hónapnál régebbi felvételeket kitörli magának. De már biztos van jobb.
-
mitoman
tag
válasz MaxxDamage #7880 üzenetére
Az android 9 megoldotta egyenlöre a banki dolgokat.
Szerintem pont veled beszéltük itt évekkel ezelőtt, android 9 tiltja a hangfelvételt, elérkeztem ide, szerettem ezt a funkciót, ráadásul most nagyon kellene egy biztosítási ügy miatt, bár müködik a call recorder, de érthetetlenül halk lesz.* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
bwoay
nagyúr
válasz MaxxDamage #7880 üzenetére
és V50-en megy a voLTE? (ha már így előkerültél)
mitoman:
egyetértek, egy nagyon jól eltalált készülék volt összességében, szép, különleges és alulértékelt is[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Norbert0518
friss újonc
válasz MaxxDamage #7862 üzenetére
Azt, hogy már nem tudnak segíteni, mert a szerver már nem működik, súgva pedig Google frp eltávolítást javasolták.
-
bwoay
nagyúr
válasz MaxxDamage #7852 üzenetére
végül eladtad a V50-et? mert ha igen, akkor tudd, hogy ez az LG bosszú
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
rgqjx
aktív tag
válasz MaxxDamage #7850 üzenetére
Egyszer jártam így, bár akkor már nem használtam, akármeddig nyomtam a bekapcsoló gombot, nem kapcsolt le.
Várd meg, hogy lemerüljön, töltés után valószínűleg menni fog. -
bwoay
nagyúr
válasz MaxxDamage #7846 üzenetére
csak bele kellett volna olvasnom a topicjába...
-
bwoay
nagyúr
válasz MaxxDamage #7843 üzenetére
hogyhogy megy a háztól a V50???
-
mitoman
tag
válasz MaxxDamage #7843 üzenetére
Szerintem nincs gyári, én nem tudok ilyen funkciót,
régebbi xiaomi telefomokban volt, csak 1 menüt kellett bekapcsolni, gyárilag benne volt, telepíteni sem kellett semmit.* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
dajkapeter
senior tag
válasz MaxxDamage #7841 üzenetére
mitomannal egyetértek. 8.0-án vagyok és a call recordert használom én is. Emiatt nem térek át 9.0-ra, pedig próbáltam. 9.0-án már nincs hívóazonosító a hívásfelvételnél.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
mitoman
tag
válasz MaxxDamage #7839 üzenetére
Szerintem ez később jött a 9-nél, én más miatt de visszaraktam a 8-at azon müködik a call recordert használom a mai napig, és nemnagyon tudnám nélkülözni ezt a funkciót.
-
mitoman
tag
válasz MaxxDamage #7836 üzenetére
Az eredeti akku azt hol tudtad megvenni?
Nekem a silver a kevencem. A másik 1 sim-esem blue, a duálom meg black.
Végre találtam egy méltó cikket, ezt nem is láttam eddig:
[LG V30: Az okostelefon-forradalom bemutatása]* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
SkyLine3000
addikt
válasz MaxxDamage #7788 üzenetére
Csak nekem a noccs (lyuk, csepp, kapszula) a legnagyobb ellenségem. Annyira gyűlölöm, h az nem igaz. Tudom, ki lehet maszkolni, de attól még ott van.
-
SkyLine3000
addikt
válasz MaxxDamage #7782 üzenetére
-
SkyLine3000
addikt
válasz MaxxDamage #7780 üzenetére
A V50 mennyivel, vagy mivel jobb a V30-nál? Oké, olvastam, néztem arról is teszteket, de más, ha valaki régóta, napi szinten használja és úgy mond véleményt.
-
SkyLine3000
addikt
válasz MaxxDamage #7771 üzenetére
Eddig tetszik.
#7772 RetepNyaraB: Lehet, furán hangzik főleg egy V30 esetében, de nem szoktam zenét hallgatni telóról. A G3 és G4 fülesei is érintetlenül csücsülnek a dobozukban.
Közel 1 hétig volt a teló a tesómnál, mire tegnap megkaptam. Oké, nem volt bekapcsolva, de a töltöttség 1 hét után is 100%-on volt.
Meg úgy látszik, ez LG sajátosság, hogy éjszaka, kikapcsolva nem merül az aksi 1%-ot sem. Reggel is 100%-on volt... (Én mindig kikapcsolom iccakára a telót)Vezeték nélküli töltést használ(t) valaki? Tokban műkszik? Vezeték nélkül, ha tudja a töltő a QC3.0-át, tudja a madzagos verzió sebességét töltésben?
Lehet rootolni a 8.0-át? Reggel ágyból rákerestem a topikban, de még érdemit nem találtam, hogy hogyan?[ Szerkesztve ]
-
válasz MaxxDamage #7735 üzenetére
Vadi új (Kék) hátlap, kijelző (komplett) és battery
Majd 1x biztos cserélve lesz és újnak mondható majd.
Amúgy a kijelző repedésen kívül egy karc sincs rajt sehol.
Battery (original) 1 napot simán kibír.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
unravel
őstag
válasz MaxxDamage #7732 üzenetére
Nekem az LG logó helyén egy plusz fekete matrica volt. Minden más ugyanaz mint régi akkun ami benne volt. [kép]
Az eredeti hátlapot tettem vissza.
Én is azon gondolkodom, hogy lehet veszem még akksit, amíg van. Nagyon szeretem ezt a készüléket. Meg sem merem nézni mennyibe kerül egy mai hasonló tudású.
¯\_(ツ)_/¯
-
Aldorfin
tag
válasz MaxxDamage #7715 üzenetére
lehet nem látja mert régi szoftver van rajta (8.0)? vagy mert csak sima h930 a tipus?
[ Szerkesztve ]
-
attak79
tag
válasz MaxxDamage #7654 üzenetére
Ok,köszi
-
ETiborough
csendes tag
válasz MaxxDamage #7524 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni. Nekem is DS van, LgUp-al tettem fel EU-s szoftvert, és tökéletesen működik. Még a két Sim kártyát is rendben kezeli.
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7500 üzenetére
Nem kapkodod el az összerakást.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Daffit
tag
válasz MaxxDamage #7454 üzenetére
Igen, igazad van. A teló már több helyen törve van, legszívesebben vennék egy ugyanilyet, de zavar az, hogy az android telefonoknál csak 2 frissítést vállalnak (talán Samu ad 3at a csúcskészülékekre). Ebben az ájfón jobb, a '16-os SE-mre még most is jön sw update.
Helikopter zuhant a helyi temetőre. A mentőalakulatok eddig 1300 holttestet ástak ki a törmelékek alól...
-
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #7442 üzenetére
itt most nem a szép természetben levő nyugodt fotózásra gondolok,hanem a munkahelyi kapkodós.. nekem naponta 20 képet kell lőnöm..
nem azt mondom,hogy rossz,de gyakran keresi a fókuszt,másodpercekig homályos.. -
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #7439 üzenetére
Az nrm rossz ár. A g flex 2 be nekem is ott körül volt.
Amit gyengének találok ebbe a teloba az a fókuszálás A g7 fitembe nem volt lézeres fókusz mégsem keresgette egyáltslán a fókuszálást. -
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #7434 üzenetére
Én se tudnék most mire váltani.
A hátlap amugy ugyanugy GG lesz? Az akku mennyibe kerül külön? -
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7432 üzenetére
Örömmel olvasom,hogy csak összehozol egy zsír V30-at.
-
attak79
tag
válasz MaxxDamage #7428 üzenetére
Lg márkaszervíz nem cserél aksit? Lassan nekem is aktuális lenne...
-
motofi
aktív tag
válasz MaxxDamage #7423 üzenetére
Szia! Honnan szerezted be a csomagot? A cserét te oldod meg? Nekem is lassan aktuális 2 éves múlt.
-
dajkapeter
senior tag
válasz MaxxDamage #7423 üzenetére
Várom a véleményt, mert kezdem érezni, hogy korosodik az akksi...
-
válasz MaxxDamage #7412 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
aya
addikt
válasz MaxxDamage #7405 üzenetére
128gbs nincs v35böl. Akkor az neked kiesett. De viszont a renoválos megoldásod kicsit drága.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #7405 üzenetére
A magyaritásnál az első vagy második verzióval csináltad? A másodiknál nem tudom hogy kell upgradelni az lgup store frame appal? Azt a telefonra kell letölteni?
-
aya
addikt
válasz MaxxDamage #7402 üzenetére
V35 =v40 v30 testben. De komolyan. 6gb ram snap 845 még a tokok is jók rá. Inkább vegyél egy ilyet. Ha fos kijelzöt küldenek lehet bontott. Vagy lehet hogy beégett vagy könnyen beég
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7394 üzenetére
A dual screen csak egy opció, ha nem akarod nem használod, a súly pedig 2,5dkg-al több, ez kizáró ok?
aya : arról nem beszélve, hogy azért házilag kivitelezni nem biztos, hogy sikerül szépen! Imádtam a V30-at, de ilyen esetben én nem költenék rá ennyit!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
aya
addikt
válasz MaxxDamage #7398 üzenetére
Amit alkatrészekben linkeltél már majdnem egy felujitott v35 ára
-
aya
addikt
válasz MaxxDamage #7396 üzenetére
Ha alirol rendelsz telefont pl. Ne tedd!!! Rendeltem egy g8 -at 8 napig el se küldték. Tesztelni kell cimszó alatt. Mégis mit??? Ja felújított szart kapsz valószínűleg felújittot cserélt kijelzővel. Hiába olcsobb 9. Napon elálltam. Még akkor se adták fel! Kijelző is utángyárott lesz nagy esélyel.
-
aya
addikt
válasz MaxxDamage #7394 üzenetére
Ez is nehezebb mint a v30. Keskenyebb de vastagabb legalább 1mm-el. Aksit szarabbul kezeli, szerintem nem bir annyit, vagy kb ugyanaz. Kijelző ugyanugy p- oled
-
aya
addikt
válasz MaxxDamage #7391 üzenetére
Aki váltani akar: v35 vagy amcsi g8 nincs más alternativa. Fél évet eltököltem, mert nem tudtam mit akarok. :) velvet nekem köszi nem. V40 bevágott snap 845. V35 ugyanaz mint a v30 csak gyorsabb chippel. Meg volt ez a g8 855 lapkával, hifivel. Két kijelző nem játszik. És ennyi volt az lg felhozatal.
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7354 üzenetére
Az örök kérdés.....Telefonunk(bámi legyen is az)számunkra sokkal többet ér,mint a piaci ára.
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7352 üzenetére
Végülis igen.Csak nem egy használt teló árának feléből simán kijön.....
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7350 üzenetére
Ali szerintem jó választás.Elég sok dolgot szereztünk már be és megbízhatóak.Bár a Covid egy picit lassította Nálam az idén a rendelések megérkezését,de jött.
Itt lehet bányászgatni:[link] [link][link]
Bár,ha ezeket összadjuk,lehet érdemes egy másik vasat venni. 30+ Mátyás.[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #7348 üzenetére
Anno volt optimus 2x em és ott az usa ksz frissités mindig hamarabb megjelent ezért sokan felrakták teaztelni. Mert azzal a teloval voltak gondok igy a frissitéseket ugy vártuk mint a messiást.
És ott usába a g2x telefon frissitéseit tették fel és jol működött. Ezért sejtem,hogy akkor elvileg itt is jónak kellene lenni. -
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #7346 üzenetére
Usának egy ilyen kinai nagykeréből. Elvileg eus töltőt kapok hozzá. Ebay amugy.
H931 verzio lesz. Szerinted megpróbáljam lefrissiteni magyarra? Ott letéglázni nem tudom?
A 9.0 amugy nem támogatja az acr t pl? Nekem g7 en az van és működik. -
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #7344 üzenetére
Ezüstöt rendeltem. Szerintetek 8.0 val vagy 9.0 val jön? Mert nekem is szükségem vsn a hivásfelvételre.
-
Remekelek28
őstag
válasz MaxxDamage #7339 üzenetére
Ha sikerül,a gyári billentyűzet is magyar lesz?
-
ETiborough
csendes tag
válasz MaxxDamage #7338 üzenetére
LGUP-al szerintem bármelyik hozzávaló szoftvert fel lehet rakni, android verziótól függetlenül.
-
válasz MaxxDamage #7338 üzenetére
9.0-ba is van amúgy olyan EU-s verzió amit nyugodtan felrakhatnék?
Remekelek28:
Az egy próbát megér, ha mindent a leírtak szerint csinálsz, veszteni nem vesztesz vele semmit.[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ETiborough
csendes tag
válasz MaxxDamage #7333 üzenetére
Hardverban nincs különbség, szerintem még EU-s szoftver is rámegy, amiben van magyar nyelv. Én is azt raktam rá (9-est) annak ellenére hogy dual sim-es és arab régiós.
-
ETiborough
csendes tag
válasz MaxxDamage #7331 üzenetére
Szia! Biztos SEA régiós? Mert az Szingapúri. Abban szerintem nincs magyar nyelv. A tied szerintem olyan mint az enyém, ami Egyesült Arab Emírségek-i. Én azzal próbálkoznék.
-
dajkapeter
senior tag
válasz MaxxDamage #7329 üzenetére
Ha a lemezkép meg van szerintem vissza tudod tenni a 8.0-ast. Itt vannak a sea régiós romok.
-
dajkapeter
senior tag
válasz MaxxDamage #7327 üzenetére
Mi is a pontos típusa? H930DS?
-
dajkapeter
senior tag
válasz MaxxDamage #7325 üzenetére
Ezt a magyarítást nem értem. Mihez kellene magyarítani?
-
dajkapeter
senior tag
válasz MaxxDamage #7322 üzenetére
Ebben a hsz-ben leírtam a V30-ra vonatkozóan. #6478 Ott van az xda-s link. Szerintem V30+ is ugyan úgy kell, hogy menjen.
De lehet, hogy xda-n találsz hozzá leírást.
[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
válasz MaxxDamage #7322 üzenetére
Igen, simán vissza lehet rakni. Asszem én írtam be pont ide a csoportba. Keresem.
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7305 üzenetére
Miért tettél le róla? Nem sokkal lett volna több mint a V40
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7303 üzenetére
Nem csak kíváncsi voltam az árára, V50-et használok így felesleges lenne!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz MaxxDamage #7294 üzenetére
Minden program szoftveres alapon működik, nem szúr mérőeszközt az akksiba, tehát becslésekre támaszkodik, a telefon saját adatai alapján. Ennek megfelelő a szavahihetőségük.
Én, ha csak wifin lógok, akár 70 óra körül is megvan, ha minden jól megy, kb. 5,5 óra kijelzővel (no aod, minimum felbontás). Kizárólag mobilneten ugyanez nagyon max. másfél nap lenne, de nem próbálom ki, mert használom, ergo este töltő, 16-18 óra alatt simán lemegy 35-40% körülre és kevesebb, mint 3 óra kijelző...
Persze fos Telenor flottás hálózatom van, az szerintem nem a legjobb ómen. Kis térerő, folyamatos erőlködés."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7298 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7296 üzenetére
Lehet.... Én megvettem a Pro-t,de egy hétig volt a telcsimen,míg teszteltem. Nem olyan rossz.Informatív.
Érdemes legalább egy hétig futtatni,hogy kb valós adatokat adjon.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7294 üzenetére
Esetleg [ezt] nézted már?
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7291 üzenetére
Én Turbadon már nem találtam V40-et, mennyiért veszed? Nem jártál volna jobban akkor már a V50-el vagy egy G8x-el?
-
válasz MaxxDamage #7290 üzenetére
Közben megoldva és újra Magyar minden
Hét elején jön a V40-m (Turbado) de azért maradok itt is, mert a V30+ is marad nálam◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dajkapeter
senior tag
válasz MaxxDamage #7287 üzenetére
Én javaslom a kerettel együtt rendelést. Bár nem tudom az van-e. Több csere után utóbb már csak kerettel együtt cserélek kijelzőt érintővel.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz MaxxDamage #7278 üzenetére
Ezen nem, csak V20-on, de az nagyságrendekkel szerelőbarátabb készülék. Pl. Sony Z2 az üveg hátával embert próbáló volt és a kijelzőt is fos meló volt lerobbantani, millió szilánkos darabban. Biztos van tyúb videó róla, de ne számíts sétagaloppra
Cserébe ha már szét kell kapni, egyben megvan az akksi is. Egyebkent honnan próbálsz eredeti alkatrészt beszerezni? A piac gyakorlatilag úszik a kínai szutyok replikákban..."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7283 üzenetére
Én is vetyengtem eleget,sőt.......,de ezt találtam elérhető áron és a családban van Note 9 512-es+ lányomnak Note 10+.Szóval meglátom......LG Fan-ból Samu betyár.
Kijelző csere házilagosan nem lesz valószínű vízálló,de jól kiválasztott ragaccsal,akár jó is lehet.Bár a velykó foglalkozik ismerősöknek kijelző cserével,de azt mondja,hogy elég nehéz jó anyagot szerezni.
Neked is sok sikert a próbálkozáshoz.
Azért a régi LG-s Barátság marad Részemről."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
-
válasz MaxxDamage #7276 üzenetére
62.500 Ft lenne (kijelző csere) , így nem kellett és veszek majd egy másik telefont.
Amit kinéztem az 279 ezer Ft lenne (asszem most kihagyom) ami Samsung és 2+1 év gyártói garral. /Note10+ 12/256GB/
Lehet még egy darabig használom a V30+ ThinQ telefont, mert használatát nem befolyásolja és nem is látszik a sérülés, nem zavaró egyáltalán. Gondoltam teszek egy próbát és nem jött be.Ennyit erről (az LG)
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7268 üzenetére
Sztem ha éppen rosszul kapja el a sarkát, akkor azért benne van a pakliban!
-
válasz MaxxDamage #7267 üzenetére
LG azt írta, hogy "Budapesti Központi Márkaszervízünkbe be tudja vinni, ahol szervízeskollégák bevizsgálják a telefont.
Amennyiben úgy állapitják meg, hogy a kijelző esetleg valamilyen gyártási hibából sérülhetett, díjmentesen javítják." így ma viszem az MM mobil átvevő helyre és majd ők intézik a feljuttatást. "Sajnos ezen a területen nem találtam mobil leadó helyet. DES Elektronika Kft nem javít mobil készülékeket. Ezért kérem vigye telefonját az Önhöz leg közelebb lévő MédiaMark mobil átvevő helyére, és ők eljuttatják hozzánk."
Amint meg lesz a bevizsgálás eredménye, szervíz értesíti önt. leadáskor szükséges a vásárlást igazoló számla ( másolat is meg felele), illetve az Ön elérhetősége."Vizsgálják be, aztán kiderül. Ennél többet kellett volna bírnia szerintem.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz MaxxDamage #7230 üzenetére
Nekem Oreón se volt, de nem is emlékszem. Pitén mindez zajszűrés aktív és príma a hang.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7230 üzenetére
Lehet,de szerintem maradok a 8-nál.
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7226 üzenetére
Szuper!
Ezekszerint amit gretzky77 kolléga javasolt ott volt a gond.Érdekes,pedig az eddigi LG vasaknál Nálam mindínél bevolt kapcsolva és nem okozott gondot. Hmmmm,ki érti ezt.Mindegy,lényeg,hogy OK.
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7224 üzenetére
Egyenlőre teljesen rendben mennek a hívások.Semmi laggolás-akadozás.
Nálad?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7208 üzenetére
Kikapcsoltam az előbb mindkettőt.Meglátom.....Mondjuk most okés,mert pont az előbb beszéltem és rendbe lement,semmi értetlenség.
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7208 üzenetére
Sztem egy próbát megért, hogy kikapcsolod!
-
David3
őstag
válasz MaxxDamage #7198 üzenetére
Itt a hardveraprón van fent 20-25-ért gyári új kijelző, ha van szaki, aki berakja a helyére, lehet jobban járnál (mindenesetre olcsóbban jönnél ki, mint egy V50-nel).
Amúgy lehet hazabeszélek, de én ránéznék a V40-re is a helyedben, az nem tetszik? Nekem ez váltotta a V30-at, előrelépés volt, és a dual sim is megmaradt.
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7197 üzenetére
És gjoco1
Nem hiszem, hogy ez normális lenne, nekem soha nem volt gondom egyik V szériával sem ilyen téren sem! Esetleg egy tisztítás lehet orvosolná, vagy ha frissitesz akkor próbáld meg új telefonként beállítani hátha! Régebben mintha lett volna valami hangbeállítás, hogy tiszta hang vagy zajszűrés vagy mi manó, és úgy rémlik az okozott problémákat ilyen téren! Próbáltam keresni de V50-nél nem találtam már ilyetiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7197 üzenetére
Enyémen Oreo ketyeg.
Nekem most fent van itt a veterán 2db G3 patika állapotban-üvegfólia-tokban tartott.Olyanok,mint új korában.Ha elviszik Én is böngésztem a Samukat és benevezek egy A50 -re.(is)[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz MaxxDamage #7194 üzenetére
Itt nem csak a fólia repedt meg? Én is nem rég adtam ugye el, de ott csak a fólia volt keresztbe megrepedve bal felül, ill. jobb lent a sarokban (leejtés miatt... )
-
gjoco1
addikt
válasz MaxxDamage #7194 üzenetére
Nagyon sajnálom.......Én a V10 után nagyon nehezen barátkozom meg a "szappan" efektussal-fogással.Ott mint tudod remek-stabil fogást biztosított a recés hátlap.Ha akartam volna sem ejtettem el.V30 nagyon csúszik sajnos.
Hívás: nem is annyira biztos,hogy a leeséssel kapcsolható össze.Mikor birtokba vettem és belaktam,utána már az elején volt róla hívásom-fogadásom és a másik oldalon nem győztek hallózni.Azt mondták nehezen-szakaszosan hallanak. Nem tudom ez V30 búg,vagy mi a szösz?
V10 nagyon stabil a mai napig,pedig 4 évig nyúztam."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
meri
aktív tag
válasz MaxxDamage #7137 üzenetére
... közben megérkezett egy G7+ is (6/128). Nem mind fog maradni, de szerettem volna kipróbálni a választékot (így használtan ki lehet fogni jókat). V40 sem annyira drága már akár újonnan, a G8 viszont nekem még felesleges / drága.
uff
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7089 üzenetére
Igen, már régebben is jelezték, hogy meg fog szünni!
-
Midway
senior tag
válasz MaxxDamage #7070 üzenetére
Ezzel is és a gyárival is csinálja néha.
Az lehet a gond suerintem , hogy nem kapcsol át 9 voltra a töltés. -
Mik76
senior tag
válasz MaxxDamage #7072 üzenetére
Igen, ez lehet a masik opcio, bar vezetek nelkuli toltest meg nem probaltam. Nyilvan ott is van szoras hogy melyik keszulek jobb vagy gyorsabb, de pl ha jol tudom tok a telon az nem lassitja a toltest, ugye? Sima szilikon tokrol van szo, eleg vekonyka.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
RetepNyaraB
veterán
válasz MaxxDamage #7072 üzenetére
Érik a vezetéknélküli a mindennapokra. 5W üzemmódban. Az legalább megfelel a hoaxnak, hogy a kis töltési energia jót tesz az akksi életének
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #7070 üzenetére
Aha, olvasd el a korábbi hozzászólásom. Szerettem én is régen a Blitzwolfot, de a forgatható micro kábelük nagyon sok ember microUSB csatlakozóját tágította ki, fórumon is nem egy panaszos hozzászólás volt sajnos, érdekes, a G3-at amit akkor használtam nem bántotta és a mai napig tartja a sima kábeleket is a foglalat. A Type-C kábelük pedig ugyanazt produkálja, amit Mik leírt... Én újra biztosan nem BW-t vennék, Ugreen vagy valami más "nevesebb" kábelt...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
mitoman
tag
válasz MaxxDamage #7059 üzenetére
Igen igen, tudom nagy érték, de a többi része is super.
-
dSERiES
senior tag
válasz MaxxDamage #7014 üzenetére
Akkor még egy gyors észrevétel, hogy a memóriakezelése rosszabb (!).
Azt veszem észre, hogy a 'görgetős' oldalakat gyorsabbal elfelejti alkalmazásváltásnál, mint O-n. Ha ez zavarna, akkor ne⊿sff⊿
-
dSERiES
senior tag
-
mitoman
tag
válasz MaxxDamage #7010 üzenetére
Egy AUS (ausztrál) régiósról lenne szó, a hirdetésben írjak, magyar nyelv külön kell rátenni.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #6991 üzenetére
Ja, csak befelé viszi a szutykot és nem kifelé hozza, ami vízálló telefonnál nem a legjobb, mivel x koszmennyiség után, már nem tudod hova tovább fújni.
Én csak megosztom a tapasztalatom, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #6984 üzenetére
LG szerviz fog rá ajánlatot tenni és meg is csinálják, mivel ugyanolyan aksi van benne, mint a sima V30-ban, és a szerelés menete is szerintem szögre ugyanaz. Nem alaplapot akarsz cseréltetni amiből esetleg nem tudnak SEA verziót beszerezni...
(A bolt akart a szervizrészlegének egy kis plusz bevételt.)[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #6984 üzenetére
Szia sztem egy kérdést megérhet az LG szerviz, elég korrektek!
-
dSERiES
senior tag
válasz MaxxDamage #6978 üzenetére
Sima V30: én feltettem december közepén kb., azóta nyüstölöm. Jó . Ugyanúgy megvannak a fekete témák, stb.
Kicsit szokni kell, hogy mi hol van (pl. galéria picit más). Lusta voltam és én nem reseteltem.. kettő frissítést is feltett egymás után, a vége a V31a lett nekem (secu: Nov 1).
Akkuidő tényleg ugyanolyan mint Oreo-n, szóval jó. Nekem volt, hogy picit beszaggatott app váltásnál, galéria nézegetésnél, ez picit zavart. Én bekapcsoltam a force gpu rendering-et (developer options) és most vagy azért szűnt meg, vagy azért mert 'belaktam' és helyükre kerültek a cache-ek, de azóta ez a jelenség megszűnt nekem.Összességében én örülök, hogy feltettem. Nem gondoltam 1 percre sem, hogy vissza kellene lépjek Oreo-ra.
Úgyhogy szerintem bátran[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest