Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz SkyLine3000 #7741 üzenetére
Ha EU régiós készüléket veszel akkor van benne magyar nyelv!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
-
gretzky77
veterán
Fülessel sajnos nem tudom, fejhallgató esetén aminek cserélhető a kábele, ott lehet azzal trükközni,hogy előbb a telefonba dugod a kábelt és utána a fejesbe, de ez ugye nálad nem járható! Illetve azt lehet még,hogy veszel egy pár forintos Jack Jack átalakítót és beiktatod a telefon és a füles közé vagy még megpróbálhatod,hogy nagyon lassan dugod be a fülest, sajnos más ötletem nincs
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #7569 üzenetére
Igen, olyat is olvastam, hogy a budget kategóriát szervezik csak ki! Majd meglátjuk, de remélem nem lépnek le!
-
gretzky77
veterán
válasz dSERiES #7556 üzenetére
G8s-t passzolom, Velvetben ugye nincs! Ha fontos a Dac akkor nagyon sok opció nincs sajnos és szép lassan lehet ez is elhal! Azt vizionálják, hogy az LG is elhagyja, bár én őszintén meglepődnék! Igaz jelenleg is LG-t használok igaz Dac nélkülit de én nagyon szeretem az LG készülékeket!
-
gretzky77
veterán
válasz Mikemend #7552 üzenetére
A V50-V60 second screen nem kompatibilis egymással!
A V50 hátulján vannak csatlakozó pin-ek a V60 pedig az usb c csatin csatlakozik!dSERIES : A G8x igazából külföldön V50s néven fut és abban van Quad Dac
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
H930 vagy H930DS? Ha sima H930 akkor elvileg az EU modell, ebben az esetben feldobsz rá egy másik gyári EU-s Romot ami tartalmaz magyar nyelvet! De ha nem volt mókolva és sima H930 akkor elvileg kellene benne mahyar nyelvnek lennie!
-
gretzky77
veterán
válasz goranje #7480 üzenetére
Mennyi idős? Ha lejárt a gari akkor nem hiszem,hogy orvosolják azon belül! A bootloop nem nagyon érintette eddig sztem a V szériát! Esetleg várj vele míg a folyamatos újraindulás miatt lemerül és próbáld feltölteni, majd bekapcsolni! Esetleg FR, csak akkor bukod az adatokat!
-
gretzky77
veterán
válasz dajkapeter #7472 üzenetére
Az újabb LG-knél már összekapták magukat, a V50 havonta kapja a biztonsági frissítéseket!
-
gretzky77
veterán
válasz Remekelek28 #7416 üzenetére
Azt passzolom sajnos
-
gretzky77
veterán
válasz Remekelek28 #7414 üzenetére
Szia sztem lehet! Beállítások--> Hang alatt keresd
-
gretzky77
veterán
Ha normálisabb GSM boltban találsz esetleg G8x-et, ahol kapsz számlát vagy esetleg normális adásvételit akkor azt az LG szerviz beveszi gariban! Viszont sztem alapból kijelzős tokkal adják! De sztem már bőven vállalható az ára így is!
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7394 üzenetére
A dual screen csak egy opció, ha nem akarod nem használod, a súly pedig 2,5dkg-al több, ez kizáró ok?
aya : arról nem beszélve, hogy azért házilag kivitelezni nem biztos, hogy sikerül szépen! Imádtam a V30-at, de ilyen esetben én nem költenék rá ennyit!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Remekelek28 #7385 üzenetére
Gyári billentyűzet? Rendszer, nyelv és billentyűzet, billentyűzet kezelése, LG billentyűzet és ott szójavaslatok! Legalábbis V50-en
-
gretzky77
veterán
Sztem mostanin is kell engednie! Névjegyzék adott név alatt szerkesztés ( kis ceruza ikon a jobb felső sarokban) és további beállítások! Nálam V50-en Android 10 alatt itt található
-
gretzky77
veterán
válasz Remekelek28 #7372 üzenetére
Az ADB nem program, pc kell hozzá és cmd ablakban parancsokkal lehet törölni akár gyári progit
-
gretzky77
veterán
válasz Remekelek28 #7370 üzenetére
Milyen tmobilos dolgokra gondolsz? Előre telepített programok? ADB paranccsal lehet törölni gyári alkalmazásokat is, amik gyári visszaállítás esetén visszakerülnek!
-
gretzky77
veterán
válasz Remekelek28 #7362 üzenetére
Kicsi sztem a valószínűsége,hogy ne lenne eredeti!! Beállítások, telefonról menüben mit ír? Hardver infó, szoftver infó! Ha itt minden stimmel sztem kizárt, hogy kamu! B&O logo pedig nem mindegyik modellen van, USA modellen sztem pont nincs
-
gretzky77
veterán
Szia! Tök jó olvasni, hogy ez az első LG-d és megkedvelted! Sokan csak savazzák ítélkeznek, pedig nem is használtak LG készüléket! A V50 esetén a szendvics telóval mire gondolsz, a duál kijelzőre? Ha csak ez tart vissza akkor max nem használod, elteszed és kész! Én V30 után V50-re váltottam és a notch miatt óckodtam is kicsit tőle, de megszokható, de tény,hogy sztem a V30 nagyon jól és nagyon szépre sikerült! A V60 lehet még opció, de az még nálunk nincs a Velvet is nagyon szép,viszont nincs quad dac! A V50 sztem mostmár árban is jó vétel! Én amíg tudok LG vonalon maradok, megkedveltem a gyártót!! Volt G2,G3,G4,G6, V10, V30 és most V50
-
gretzky77
veterán
válasz Remekelek28 #7312 üzenetére
Próbáld meg és kiderül! Sztem nem lesz 100-as de próba cseresznye!
-
gretzky77
veterán
válasz Remekelek28 #7310 üzenetére
Szia LGUP nevű progit keress, ha jól rémlik azzal tudsz kdz-t telepíteni!
Mondjuk, azt nem tudom, hogy sikerülni fog e a terved, de az USA sztem eltérő régió kód és típus számú, nem vagyok biztos benne,hogy engedni fogja![ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7305 üzenetére
Miért tettél le róla? Nem sokkal lett volna több mint a V40
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7303 üzenetére
Nem csak kíváncsi voltam az árára, V50-et használok így felesleges lenne!
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7291 üzenetére
Én Turbadon már nem találtam V40-et, mennyiért veszed? Nem jártál volna jobban akkor már a V50-el vagy egy G8x-el?
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7268 üzenetére
Sztem ha éppen rosszul kapja el a sarkát, akkor azért benne van a pakliban!
-
gretzky77
veterán
válasz unravel #7248 üzenetére
Szia, mielőtt cseréltetnél nézz rá mi fogyaszt sokat, mert app frissítések esetén a Google appok szoktak érdekes merülést produkálni és a Chrome frissítés most pl elég gáz lett,sokan panaszkodnak fagyásokra, nálam is jelentkezett! Google services szokott rosszalkodni és szívja le az akksit!
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7208 üzenetére
Sztem egy próbát megért, hogy kikapcsolod!
-
gretzky77
veterán
Na igen erre gondoltam, kapcsold ki ezeket és lehet megoldódik a probléma! LG motoros vagyok én is G3,G4,G6, V10(2 is), V30 és most V50 és soha egyik sem volt se ilyen jellegű se másmilyen problémám!
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7197 üzenetére
És gjoco1
Nem hiszem, hogy ez normális lenne, nekem soha nem volt gondom egyik V szériával sem ilyen téren sem! Esetleg egy tisztítás lehet orvosolná, vagy ha frissitesz akkor próbáld meg új telefonként beállítani hátha! Régebben mintha lett volna valami hangbeállítás, hogy tiszta hang vagy zajszűrés vagy mi manó, és úgy rémlik az okozott problémákat ilyen téren! Próbáltam keresni de V50-nél nem találtam már ilyetiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz anonymus89 #7109 üzenetére
És ezt mind elfelejtették közölni? Az elég durva!
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #7089 üzenetére
Igen, már régebben is jelezték, hogy meg fog szünni!
-
gretzky77
veterán
Szia, szerintem lehetséges de talán a DS-nek kellene szerepelnie! A V30+ csak abban különbözik, hogy az 128gb-os nem a ds miatt +
Amúgy biztos a dual sim, így is hirdeti vagy csak kép alapján gondolod?[ Szerkesztve ]
-
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #6984 üzenetére
Szia sztem egy kérdést megérhet az LG szerviz, elég korrektek!
-
gretzky77
veterán
Boldog, Békés karácsonyi ünnepeket kívánok!
-
gretzky77
veterán
válasz Gyula1111 #6928 üzenetére
Szia! Ha frissített akkor a Factory reset nem is fog segíteni, az csak szűz állapotba hozza a rajta lévő oprendszert,jelen esetben a kilences droidot! Ha vissza szeretnél menni 8asra akkor le lehet tölteni kdz formátumban és kell az LGUP nevű program! Azzal vissza tudod tenni!
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #6873 üzenetére
Ez a volte dolog nálam kissé sántít. Én váltottam V50-re, Telekomos vagyok a szerviz menüben a volte, vowifi engedélyezve van illetve a volte provisioned kapcsoló is aktív valamint a telefon beállítás menüben is van egy volte kapcsoló ami be van kapcsolva! Most voltam a Telekomnál azt mondták aktív és, hogy nem kell külön jeleznie a fenti állapotsávon a voltet. Mondom király akkor gyorsan ki is próbálom, viszont tökre nem megy. Megnyitottam a chrome-ot és indítottam egy hívást, abban a pillanatban leugrott 3g-re illetve 3g+-ra, tehát nem marad 4g-n!
-
gretzky77
veterán
válasz AeSDé Team #6828 üzenetére
Már kint van a javított pite!
-
gretzky77
veterán
válasz dajkapeter #6792 üzenetére
Nem csak az LG nyújt ennyit a nagy többség 2 főverziót ad sajnos!
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6775 üzenetére
A 30q az utolsó javított pite csak a kolléga sztem duplán írta a 30-at
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6768 üzenetére
A tidal master kékfogról gondolom bluetooth fejest jelent!? Megkérdezhetem milyen fejes, mert mastert hallgatni bluetooth fejessel sztem felesleges.
-
gretzky77
veterán
Szintén zenész! G4/V10/V10/G6/V30 és most V50!
A V10 direkt szerepel 2x,mert egyszer eladtam de aztán annyira hiányzott, hogy vettem egy másikat! V30 nálam is rekordot jelentő ideig (több mint 1 év) volt meg és csak a V50 jó áron történő beszerzése miatt lett eladó!
Én sem szándékozom fényezni az LG-t, nem tökéletesek,mint ahogy egyik gyártó sem de soha semmilyen gondom,bajom nem volt egyik készülékkel sem illetve lehet későn jönnek a frissítések de komolyabb bugok nélkül! Én abszolút minden téren elégedett vagyok velük és szerintem a V50 sem lesz ezalól kivétel![ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz DJ. Ru$y #6739 üzenetére
Nem igazán értem én sem! Majdnem minden hsz-ben van egy lg-t degradáló megjegyzés csak nem tudom miért! Ugye a múltkor is mint kiderült egy tákolt rendszer volt a ludas, el kell adni és gond letudva!
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6729 üzenetére
Köszönöm megtaláltam, igaz nálam kicsit máshol van, de megvan!
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6727 üzenetére
Hol találtál te ilyet?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, ma elvitték a V30-at így már csak háttérből, de vagyok a fórumon!
-
gretzky77
veterán
Nem tudom ha esetleg valakit érdekel,holnap megpróbálok pár képet, videót csinálni a V30-V50 párossal összehasonlításképpen, bár sajnos az időjárás nem a legkedvezőbb! Holnap illetve talán hétfőn lesz erre lehetőségem, mert hétfőn elviszik a V30-at! Addig is ha esetleg van kérdés,nyugodtan írjátok,megpróbálok objektíven válaszolni!
-
gretzky77
veterán
Írtam egy rövid szösszenetet!
-
gretzky77
veterán
válasz stemplar07 #6697 üzenetére
Az MWC-s? Mert ugye teszt még nincs!
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6692 üzenetére
Ha netán rájössz melyik a duo alkalmazás parancsa azt légyszi írd már meg! Köszönöm
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6676 üzenetére
Szia, tehát abban a mappában nyitsz egy cmd ablakot ahová az adb telepítve van ott beírod,hogy adb devices enter itt elvileg kidobja a telefonodat ha minden driver oké! Ezután beírod, adb Shell enter majd a következő parancs úgy néz ki, hogy pm uninstall --user 0 com.amazon.aa
Ez pl az amazon assistant nevű progit törli! Kikeresgéled amit törölni akarsz és egyesével tudod törölni ami nem kell az adott paranccsal![ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz stemplar07 #6681 üzenetére
Melyik V50 topic ami úgy ahogy megyeget?
-
gretzky77
veterán
Közben meglett a V50, most ismerkedünk! De még vagyok és leszek is
-
gretzky77
veterán
válasz stemplar07 #6683 üzenetére
A notch miatt kicsit húzom a szám, nagyon szeretem a V30-ban, hogy semmi nem rondít bele a kijelzőbe és szerintem jó az ha van egy kis káva, de ezzel a kijelzős tokkal most valahogy rákattantam a V50-re! V10-et is nagyon szerettem, de a V30 valóban a legjobban sikerült eddig a szériában! Meglátjuk
-
gretzky77
veterán
válasz stemplar07 #6681 üzenetére
Igen amit itt az oldalon hirdettek, azt veszem át a plusz kijelzős tokkal! Persze írok majd! V10 után a V20 is kimaradt, most a V30 után jöhet a V50! Nagyon várom, kíváncsi vagyok rá
-
gretzky77
veterán
Lehet elköszönök a csoporttól a mai napon, de azért még itt leszek, olvasgatok! Remélem nem kiabálom el a dolgot, de ha a csillagok úgy állnak össze akkor birtokomba kerül egy V50!
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6676 üzenetére
Oksa összeszedem valamikor és elküldöm, de nem tudom mikor lesz rá időm!
-
gretzky77
veterán
V30q EURXX! Én telekomos vagyok de fogalmam sincs,hogy a kártyámon aktiválva van e a Volte ha egyáltalán kell külön aktiválni!
-
gretzky77
veterán
Én fel is tettem már OTA-n!
DonMaster a Volte kapcsoló nálam ugyanúgy szürke!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
[V50] Telekomnál elgurult a gyógyszer egy kicsit!
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6629 üzenetére
Az EU V30 már kapott pie-t csak visszavonták, úgyhogy ha valóban javítanak rajta akkor sztem biztos kiadják a javítottat is!
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #6624 üzenetére
Miért ne kapná meg?
-
gretzky77
veterán
válasz korpicschess #6618 üzenetére
Szia!
Vannak infók újabb Pie-ról viszont sztem ide még senkihez nem ért el! Nekem ellenben az első Pie-al sincs gondomiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz dSERiES #6602 üzenetére
Kíváncsi leszek,hogy pl nekem már pie van fent ilyen esetben is fog jelezni vajon,hogy van frissítés? Semmi bajom nincs amúgy vele,de ha csiszoltak még rajta az csak jó! Hogy fogom tudni vajon megnézni,hogy amit újra kiadnak az más e mint ami nekem van? Remélem nem kell visszamenni 8ra és onnan újból Pie
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest