Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
Ja a 10 es reggel 6 kozotti kikapcsot en is szeretem mint tajekozodasi pontot.
Ami kicsit zavar, az az hogy ha kapok egy ertesitest a telomra (pl egy chatbol), akkor ha arra a szamitogepemen reagalok akkor nem veszi le az ertesitest a telorol. Erre van valami megoldas esetleg valakinek?
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
-
frewwy
tag
Szia!
Én a legutóbbi Havoc custom OS-en vagyok, ez droid 10 alapú, augusztusi build, és igazából nincs semmi szembeötlő hibája, semmi random bootloop, cserébe nincs teli hülyeséggel. Pár hónapja kíváncsiságból visszanéztem stock lg-re, de érezhetően lassabb volt, így vissza is került a havoc. Egyedül annyi, hogy telepítés előtt kell egy kicsit "bogarászni" a firmware-ben a modem miatt, de xda-n le vannak írva ezek részletesen, 1-2 óra rászánást szerintem simán megér. -
RetepNyaraB
veterán
Amelyik kettőt vállal, az is már élmezőnyben van Samu a csúcsmodelleivel vitézkedik, de ugye van az a pénz...
Nem a droid verziótól lesz jobb egy telefon, ezt azért szögezzük le.
Aftermarket romokban gond lesz a quad daccal és a képernyőidővel, nem beszélve az egyre problémásabb root kezelésről (bár én ezen a telefonon még nem próbáltam, az is igaz). Én nem erőlködöm vele.A V30-ban kissé kevés a RAM (köszi google a retek OP rendszeredet) és azért érezni, hogy van nála gyorsabb teló ma már. Ezzel kinek-kinek saját dolga együtt élni, vagy váltani. Én is aktívan nézelődöm, de egyelőre nincs musthave érzés, vagy olyan áron, amit tuti nem fizetek ki egy nyavajás telefonért.
Kis kompromisszumokkal még most is 5-6 órás képernyőidők jönnek össze 36-48 órás ébrenlétekkel (AOD off, főleg wifi zóna). Amíg ez nem kezd rohamosan csökkenni, én asszem nem váltok. Sehol se kapsz ma már QHD+ kijelzős telefont pl. Noccsmentességet is aranyban mérik, stb.
De ez már mind off[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Szia,
Nekem is 8.0 van rajta és tökéletes így ahogy van!
9.0 jött rá (gyári), kipróbáltam, nem tetszett és vissza álltam 8.0-ra.
Nem kell ezen vergődni, használni kell és no problem!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest