Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Ehh, ha most kellene választanom, akkor én sem a samut venném meg.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
jacis
nagyúr
Srácok,
Holnap vagy kedden megrendelem a V30-am smartshop-tól. A kérdésem az lenne, hogy a rendeléstől számítva hány nap alatt lehet átvennia telót náluk?
Válaszokat köszi.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Aryon87
félisten
válasz Dare2Live #91 üzenetére
Ezzel azert tudnek vitatkozni ugy, hogy egy Note 8-at dobtam az altalad nevesitett telefonert...
Szal annyira xar a kameraja...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mjani1172
addikt
-
turbuczn
tag
válasz #32577792 #1678 üzenetére
A külső borítás hőmérséklete az egy dolog, de mivel töltött a telefon, közben jobban melegedett, a CPU-GPU is, amit így védhet a telefon, visszavesz a frekvenciából. Ez minden telefonnál, laptopnál, tabletnél így működik. A telefon hőelosztása jó, de visszavesz a teljesítményből, ha úgy érzi túl meleg a a SoC. A második mérést már hidegen kezdtem el, és látható, hogy nem vett vissza nagyon a telefon, viszont ha eléri a borítás a 36-37 fokot, a SoC már szerintem túl forró. Nyáron, töltés közben, ha pl GPS-ként használod, éri a nap, és navigálsz, sokkal durvább lehet, számítani kell érezhető teljesítménycsökkenésre.
-
turbuczn
tag
válasz leslien #1674 üzenetére
De segíteni szeretnék, mert ha tényleg melegszik a telefonja, akkor rosszat fogott ki, és lehet ez okozza a többi problémát is. A másik dolog, hogy aki ezt olvassa, és emiatt nem veszi ezt a telefont, akkor az elég szomorú, szeretném cáfolni, ha nálam normálisan működik a telefon.
-
veterán
Volt V30-cam is még Januárban. Nagyon jó teló,kiváló üzemidővel. Nem tudok rá rosszat mondani.
HARLEY-DAVIDSON
-
DonMaster
addikt
válasz AuraSync #1662 üzenetére
Bocs de 3-4nap-ig nem töltöd, és azt mondod hogy kevés az akksi?
érzed benne az ellentétet?
persze elehtne több de mi hetente töltenéd vagy mi?
sokan vannak akik nem meritik le 1nap alalt a telot, nem csak ezt, mást sem mikor már elmulik az ujdonság hatása és csak használod nem pedig mert uj fogdosod nyomogatod stb.
de azért 3-4nap-ig ha nem töltöd az minden de rosznak nem rossz akksira val.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
turbuczn
tag
válasz AuraSync #1670 üzenetére
Megcsináltam így is: a windows 10 64bit iso fájlt töltöttem, miközben antutu tesztet futattam. Most nem töltöttem közben a telefont, a letöltés 60-70%-ig jutott el egy teszt alatt, a második tesztnél újraindítottam a letöltést. Előtte nem használtam a telefont, most egész hűvösen indult a tesztelés, a szobában 22-23 fok van.
Első teszt után a hátoldalon 31 °C, kijelzőn 32,2. Második teszt utan hátoldal 32,2, kijelzőn 33,3. -
AuraSync
őstag
Bocsánatot kérek mindenkitől akit megbántottam a hozzászólásaimmal.
Én vagyok a hülye, hogy egy csúcs telefontól többet várok.
Az S8-nak is voltak gondjai mint mindegyik csúcstelómnak ami eddig megfordult a kezemben.
Nincs tökéletes készülék ezt mindenki tudja.Jelenleg nincs olyan telefon a piacon amire azt tudnám mondani, hogy tökéletes ár/érték arányú.
Az elvarásaim nagyok az árakhoz képest, nem a telefonok rosszak. Bye.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
AuraSync
őstag
válasz turbuczn #1668 üzenetére
Én azt írtam közben töltsél le valami nagyobbat ami maxon pörgeti majd a sávszélt. Egy szimpla szinkronizálás nem fog melegíteni.
De felesleges a hő teszt ugyan is a tesztekben nagyon jól látszik, hogy azért nem melegedik tovább a teló mert visszaveszi az órajeleket. Ezért csökkent a pontszámod.Ugyan ezt csinta a G-Flex 2-m is de az még drasztikusabban. Oké abba egy rossz CPU került.
Ismételd majd meg a hőtesztet az Android 8 frissítése közben is ha még ebben az évben megkapja az EU.
Mosquito34:
90k-ért nem javíttatok telót főleg, hogy onnantól fogva nem vízálló.
Mate széria otromba nagy ronda telefonok.[ Szerkesztve ]
-
turbuczn
tag
Kipróbáltam amit írtál: feltettem 28%-on a telefont töltőre, kivettem a tokból, letettem az asztalra, és négyszer egymás után lefutattam az antutu tesztet. A fényerőt maxra nyomtam, minden szinkronizálás, wifi, mobilnet, helymeghatározás bekapcsolva maradt, még az alkalmazásokat sem lőttem ki. A hőmérsékletet egy infrás, DT8220 hőmérővel mértem.
A teszt előtt használtam a telefont töltés nélkül, 50% fényerőn, böngészésre. A hátlapon 25-26 fokot mértem, tokban volt, a kijelzőn 28-30 fokot.
Az első teszt után a hátlapon 32,6 °C, kijelzőn 34,4 °C volt a legtöbb, a kamera alatti területen.
Második teszt után: 35,2 és 36,5.
Harmadik teszt után: 34,3 és 36,7.
Negyedik teszt után: 35,1 és 36,7.
Az aksi közben töltődött, 28-ról 44%-ra.
-
zoleeno1
veterán
válasz AuraSync #1665 üzenetére
Hosszabb út? Autós töltő? Értem én, nyilván mindenki annak örülne, ha hetente kéne tölteni a telókat, mint a 3310-et anno, de valamit valamiért. Szerintem kicsit túlliheged ezt a dolgot. Amúgy meg vannak telók 10000-es akksival, ha neked ez kell, miért nem veszel olyat?
Honor Magic5 Pro
-
polar-x
tag
Szerintem hasonlít "csak" a V30-ra?? Htc u12 [link]
[ Szerkesztve ]
-
AuraSync
őstag
válasz zoleeno1 #1663 üzenetére
Gondolom azért mert baromi irritáló az, hogy úgy kell készülnöm egy hosszabb útra, hogy azon gondolkodjak na vajon hol fogom majd töltögetni a telót.
Számomra kínos az, hogy társaságban töltögetni kell a telót főleg amikor megkérdik “mi van csak ennyit bír a csúcstelód?”Nem mellesleg egy érdekesség:
Az S8+ -on kikapcsoltam a gyorstöltést és érezhetően tovább bírta az akku mint a gyors töltés után.
Az LG-nél is ki lehet kapcsolni valahol?Régen a cserélhető akku korszakban az S4-emhez vettem nagyobb akksi hátlapot, mindjárt bírt 8 óra kijelző időt. Kár, hogy ezt a dolgot is megölték a beépített akksis xarok.
Sokan azt mindják, hogy a fejlődés jó dolog. Valóban jó addig amíg nem visszafelé fejlődünk...
-
törölt tag
Azért ne tedd már azonos elbírálás alá ezeket egy 3410-es telefonnal!
Igények manapság:
- keskeny
- lapos
- könnyű
- 90%-os képernyő
- legújabb proci
- 20k kijelző stb.
Na már most, ha lapos, és könnyű nem fog összejönni a nagy telep.
Ha nagy felbontás, wifi fogja még az északi sarkot is, bizony kell neki áram.Ha valakinek üzemidő a fontos, szerintem egy SD4xx, esetleg 62x/63x proci és 5-6000-es akkuval, 5"-os HD kijelzőset kell keresnie
Ha sok user nem venné meg az új alig akkus telefonokat, akkor kénytelenek lennének változtatni, de megveszik.
-
AuraSync
őstag
válasz turbuczn #1660 üzenetére
Vicces azt látni, hogy csak úgy lehet értelmes kijelző időt elérni egy 170k-s telóval, hogy azt direkt merítem le naponta. Ez csak szerintem röhej?
Itt tényleg mindenki meg van elégedve ezekkel az akksikkal?
Csak én latom azt, hogy évek óta ugyan azt a szart játszák el a cégek velünk?
Jó akinek mondjuk van évente lóvéja új csúcs telóra az gondolom lekakálja magasról a dolgot.Én is csak azért cseréltem le az S8+ -t mert széttörött fél méteres eséstől amit a 12k Ft-os Nokia 3410 simán túlélt volna még akkor is ha utána kétszer belerúgok.
Én nem azt írtam, hogy az LG-be kevés az akku hanem azt, hogy a mostani készülékekbe kevés...
Tény, hogy ezek a cuccok úgy vannak kitalálva, hogy naponta töltsük őket ennyi.
Tudod mit? Nem tesztelgetem tovább. Szépen visszaállítok rajta mindent úgy ahogy volt.
Animált háttér + 40-50% fényerő azt majd max naponta töltögetem mint egy olcsó kínai Doogee-t.Ha az kell egy értelmes kijelző időhöz, hogy a telót úgy használjam mint egy 3410-est akkor meg mi értelme van az okostelefonnak?
Tudod, hogy kellene ezt használni? Minden xar bekapcsolva rajta közel max fényerőn folyamat felhő szinkronnal. Erről szól egy okosteló nem másról. De félek akkor 2 óránként töltögethetném.
Az meg, hogy a teló nem melegszik hülyeség. Kapcsold be a wifit kezdjél el letölteni egy 1GB-os filmet közben futtass le rajta rengeteg benchmark progit persze ezt mind max fényerő mellett.
Garantálom még el is fogod dobni olyan meleg lesz....S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
turbuczn
tag
válasz AuraSync #1659 üzenetére
Nem vagy túl objektív, mert sok teszt szerint a V30 aksija a mai csúcs felhozatalok között az egyik legjobb, talán a Mate 10 pro lehet jobb nála, de nem számottevően. A 3-4 napos készenléti idő mellett pedig jóval kevesebb kijelzőidőre kell számítani, 3-4 óra között tippelném, bár ahogy néztem nálad minden le van tekerve, ennél akár több is lehet. De ezt semmiképp sem lehet összehasonlítani az egy napos készenlét melletti kijelzőidőkkel, ne várj 6-7 órát!
[ Szerkesztve ]
-
AuraSync
őstag
válasz turbuczn #1658 üzenetére
Hát azt még várhatjátok míg lemerül.
Nálam olyan 3-4 nap szokott lenni készenléti idő.
Az első kevés idős teszt csak a telefon felfedezése meg a belakása miatt volt.
Most, hogy minden rajta van ami kell és be van állítva nem nagyon fogdozom.Direkt meg nem fogom gyilkolni az nem természetes használat lenne.
Otthon nem szoktam a telóval netezni azért van szuper PC-m meg az iPad-em.Nyugi fogok itt még postolni. Amúgy persze, hogy jobb lesz a kijelző idő mert 15-20%-on van a teló fényereje a szobámban a korábbi fix 50% helyett.
Teljesen mind1 ki mit mond ez az akku 2018-ban kevés egy igazi erőltetett használat során jó fényerő mellett.
De ez nem csak erre a telóra vonatkozik hanem a mostani telók 90%-ra igaz.
Nem hogy nagyobbat inkább mindig kisebbet raknak beléjük.
Kíváncsi leszek a G7 mit kap.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
dajkapeter
senior tag
válasz polar-x #1656 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet. Persze, ha elkezdem nem szemből nézni akkor elkezd kékesedni... Nekem spec volt olyan telóm, amin betekintéselleni fólia volt. Nem tudom nem szemből nézni azóta... Plusz, ha kapsz egy sms-t, e-mail-t, vagy bármi mást és gyors ránézel, akár oldalról is (ahol jelen van a kékesedés), akkor sem tűnik fel a hétköznapok során.
Más:
Akkuidő!
Nálam annyit a használatról, hogy korlátlan netem van, így nem feltétlen használok wifi-t. Gps off, de a helyzetmeghatározás aktív. Automata fényerő. Mérsékelt akku kimélés. OOD aktív reggel 6 és este 8 között, akár csak a hang és rezgés. Tegnap este csináltam két képernyőképet. Az egyik a Teló, a másik az akksi.
Nálam mindig 5,5 óra kijelzőidő jön össze. Úgy saccolom 6 órára tudnám belőni.[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
jacis
nagyúr
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Quqesz
nagyúr
válasz #32577792 #1652 üzenetére
Az a kérdés mit akarsz a telefontól. Ha csak alap dolgok, akkor jó mind. Ha kamera, akkor már az op5t és a mi mix2 kiesik. 2 év gyári gari is nem mindre van: op5t és mate 10pro kap, elvileg a view 10 is.
Ha fontos a zenehallgatás, akkor v30.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz leslien #1651 üzenetére
Ha ennyire egyszerű lenne
Mi mix2
HTC U11 (tudom 5.5")
Mate 10 pro (csak használt ár játszik)
Oneplus 5T
View 10Elsősorban SD835-t preferálom, BT 5.0 miatt. De nem elsődleges. Néztem V30-at is tény.
Tudom, hogy itt ezt fogjátok ajánlani
De alapból jó lenne 2 év gari is.
Szóval ha valakinek van összehasonlítási alapja ezekkel, ne fojtsa magába -
leslien
nagyúr
ma sikerült egy ezüst V30 -at beszerezni a SmartShop.hu ról... 164k volt full dobozos, ITC a kód tehát Olasz, februári gyártás,eddig nincs probléma ... majd lesz teszt is a Pixel 2 XL-el kijelző és kamera természetesen Google app lesz a V30-on...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
Én is csak keresgélő vagyok. Beleolvasok azokba a topicba, amit számon tartok mint lehetséges eszközt.
Érdekel a negatív dolog, főleg az, az ömlengés nem annyira.( az a dolga egy telefonnak, hogy jó legyen)
Felmerült egy probléma, van összehasonlítási alapja, ezért leírta. Te meg nekiestél, mint részeg ember a Teca melleinek. 1, azaz EGY érdemi, javító szándékú, segíteni akaró szavad nem volt. Aztán meg poénkodsz mikor többen is szóvá teszik a .....
Nagy a baj....
Ha nem tudsz segíteni neki, akkor maradj csendben! -
-
OPiiPO
veterán
válasz AuraSync #1633 üzenetére
ja nem erről van szó, elfér itt mindig a negatív kritika is, nem gond - csak arra reflektáltam ha valaki annyira elégedetlen a V30-al, mint Te akkor egyszerűbb eladnod és venned S8-at, mielőtt megüt a guta, tényleg csak az egészséged védelme érdekében
"Ja hogy ez is csak a Samsung-ba volt. Nagy kár." - na erről beszéltem, vedd elő azt a Samsungot, mielőtt rámegy az egészséged az LG-re, de komolyan.
Nem neked való a V30, lásd be, csak az időd vesztegeted.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
AuraSync
őstag
válasz mjani1172 #1635 üzenetére
Hát nem tudom, ugyan az van ezen most mint ami az S8+ -omon volt és ott nem volt ilyen kevés kijelző időm.
Csak alap programokat használok aminek a zöme így is offon van tehát a legtöbbnek ki van kapcsolva az értesítése. Csak akkor kapom tőlük az infókat ha elindítom.
Majd most kiderül.(lehet csak én vagyok a hülye és túl sokat várok egy 170k-s telótól)
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz AuraSync #1633 üzenetére
Nem tudom, hogy költöztél át a másik telefonról, én nem szeretem az ilyen olyan programokat,minden esetben fr. és újként lakom be.
Az első időkben én csak a tényleg fontos appokat rakom fel, (egyébként sem rakom tele minden sz...al} , és nem is nyúlok máshoz, a fényerőhöz sem, jó az automatán, ki van ez találva.
Persze később lehet ezeken finomítani, de ha rögtön nekiesik az ember akkor nem tudja valójában mi miért történik. -
mjani1172
addikt
Jaj ne.
Ez annyira elkeserítő, hogyha valaki negatív dolgot ír az LG-ről akkor nekiesel.
Valószínűleg csak valami beragadt nála, de lehet hogy rossz a telefonja.
Akkor majd a szervíz javítja és kész.
Ha oldalakon keresztül csinálja akkor megértem, hogy idegesítő, de most közel sem ez a helyzet.
Remélem akkor is rögtön fellépsz, ha más csak dicséri, mert azért az sem természetes.[ Szerkesztve ]
-
AuraSync
őstag
A topic nevében szereplő hardverről / szoftverről / mobilról csak jót semmi rosszat mi?
Ezért rühellik sokan ezt a ph fórumot mert nem lehet rendes véleményt írni csak nyalni egymás valagát.
Szomorú, nagyon szomorú.Találtam egy ilyet: [link]
Tip 1: Na persze azért kell színes LED kijelző, hogy aztán fekete hátteret bámuljak. Így is sötétebb témát használok rajta.
Tip 2: Na persze azért vettem nagy felbontású telót, hogy aztán kínai mobil felbontást bámuljak.
Tip 3: Ez jó ötlet kár, hogy szarul működik. 19%-ra teszi nekem a kijelző fényt a szobámban. Mondanom sem kell, hogy alig látom a kijelzőt ilyen fényerőn.
De hol az automata fényerő finomhangolása? Ja hogy ez is csak a Samsung-ba volt. Nagy kár.
Amúgy ezt más oldalakon is szidták...Tip 4: Ja persze olvasás közben majd 15 másodpercenként a képernyőhöz nyúlok. Aha.
Tip 5: Csak csörgésnél használom.
Tip 6: Ezt jól látom? Így növelni tudom az akksi időt? Óránként 1% az AOD...
Tip 7: Mindig ki van kapcsolva minden, csak használat közben kapcsolom be a kellő szolgáltatásokat.
Tip 8: A nagy előnye ennek a telónak az S8+ -ommal szemben! Hogy piszok gyors. Kapcsoljam be az energia takarékosságot azért, hogy csökkenjen a sebességem? Really?
Az ilyen akksi kímélő tippektől csak nevetni tudok.
Na indul a teszt:
Feltöltöttem 100%-ra miután tökig lemerült.
Automata fény on.
Háttér kicserélve nem élő háttérre. (megjegyzem az előző animált is 50% akksi kímélő módba ment)Kíváncsi leszek az eredményre, azt ha meg van lövök screenshot-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nálam S8+ üzemideje ilyen:
1nap 20h és 4:22h kijelzőidő. Most lehet összehasonlítani mit tud a v30, de szerintem nem lesz rosszabb. Nekem ezt hozta a Honor8 és a G4 is, ugyan ezekkel a beállításokkal(24h online 4g v wifivel, 6 mail szinkron,2 időjárás szinkron, auto fényerő, face és messi lite)[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz Tibor7878 #1627 üzenetére
ja nem erről van szó, elfér itt mindíg a negativ kritika is, nem gond - csak arra reflektáltam ha valaki annyira elégedetlen a V30-al, mint AuraSync akkor egyszerűbb eladni és venni S8-at, mielött megüti a guta, tényleg csak az egészsége érdekében írtam
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
OPiiPO
veterán
-
AuraSync
őstag
válasz Diamond500 #1624 üzenetére
Nem a történet zavaros csak rossz a fogalmazás.
Egyszerűen 50%-os fényerő mellett még 5 órát sem bír ki. Akkor max fényerővel mennyi lenne?
Gondolom minimum lehúzott csúszkával talán meglenne.Egyelőre betudom annak, hogy nincs “leformazva” az akku.
Most leengedem 1-2%-ig azt feltöltöm maxra majd 50% fényerő mellett megnézem mit tud.
Megjegyzem 50%-on kint napsütésben szinte xart sem látok a kijelzőből.Azért az s8+ -om ebben a kijelző időben jobb volt... ést azt is 170-ért vettem.
[ Szerkesztve ]
-
AuraSync
őstag
Hát nekem elég ha frissítem a Play áruház progikat már melegszik, játékkal nem próbáltam nem játszok telón.
Más:
Amúgy nem tudom nektek hogy jön ki annyi kijelző idő. Nekem másfél órát ír és 18%-nál vagyok.
Mindezt rengeteg kikapcsolt és letiltott gyári alkalmazással és fix 50%-os fényerővel.
A 4G is csak akkor van bekapcsolva ha használom. (minden más off)Én már az elején írtam, hogy ez az akku kevés ide.
Mi a fenéért nem lehet 2mm-el vastagabb a teló és akkor mindjárt elférne benne egy 3500-as akku.
Ezt soha nem vágtam... régen jó volt a dagadt mobil manapsag meg minél vékonyabb legyen?
Undorító. Egy normális netezés mellett még 5 órát sem bír ki a teló nem hogy 1 napot.
Oké van 20.000mha power bankom de azt mindig cipeljem magammal?
Ráadásul lassabban tölt mint ahogy merül a teló...A jövőben lehet meggondolom mit veszek, a kínai noname telefonokba is már 4000-es akku van és inkább tovább bírja a cucc mint hogy LG vagy szamszung legyen a márkája.
Amúgy kikapcsoltam a hangfeloldást is mert ha már egy kis zaj van a háttérben akkor kiabálhatok én neki.
Próbáltam az arc felismerést is ami addig jól is működött míg nem nőtt ki a szakállam.Rengeteg, rengeteg olyan fícsör ami jó lenne ha mindig jól működne. Pl miért nem lehet neki több arcot beállítani? Teszem azt ha meghagyom a szakállam akkor is csinálok egy képet... áhh nem minek ilyen funkció úgy is mindneki minden nap megborotválkozik nem igaz?
Láttam most jönnek majd a hang utasításos dolgok.. ugyan emberek ki a pöcsöm fogja ezeket használni?
A samunál mar sok sok éve van ilyen egyszer nem használtam pedig S3 óta volt Samum.A ráncfelvarrásos kiadásoktól meg hányingerem van... már eleve úgy kellett volna kiadni nem utólag foltozgatni.
Ez ugyan olyan nevetséges idiótaság mint az hogy a 128GB-os verzióhoz 6GB ram tartozik...[ Szerkesztve ]
-
polar-x
tag
Osztrák MM-ban "csak" 639 Euró!!
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
A sima V30 4/64-es, a V30S ThinQ 6/128-as memória/tárolóval rendelkezik, ami azért nem mindegy!
Annak érdemes várni a V30S ThinQ kiadásra, aki hosszú távon szeretné használni (3-4 év)!Én Nexus 5-öt használok még (jelenleg 4 éve 3 hónapja) és a V30 az egyik kiszemelt utód (a másik a OnePlus 6), Qi töltés nélküli telefon nem kell!
Szeretném ezt is sok évig használni, ezért lenne jobb a 6/128-as!
Egyébként pár évig bőven elég lenne a 4/64-es is!Szerintem
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
-
julius75
aktív tag
válasz dajkapeter #1610 üzenetére
Csak éppen mi nem a turbadoról beszélünk....próbáld meg a partnerónál ilyen csomaggal.....
-
julius75
aktív tag
válasz leslien #1608 üzenetére
A következő történt: leírtam a tényeket a partneros vásárlással. Ezek nem feltételezések, aki itt vásárol, számoljon vele. Erre kéretlenül belémkötsz, hogy akkor a media marktból, vagy smartshopból kell vásárolni, garancia, stb....mire jó ez?
A nagyképűsködést és a személyeskedést pedig fejezd be, mert nem vagyunk haverok. -
jacis
nagyúr
Srácok,
Van olyan helyzet amikor a teló elkezd melegedni? Mennyire bírja a snapi 835 a terhelést?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Helltak
őstag
válasz dajkapeter #1610 üzenetére
Nálam is ez a szoftver van V30+on.
Elvileg rövidesen meg kellene kapnunk az új V30 funkciókat..
Már nagyon itt lenne az ideje :/Vivo X100 Pro
-
dajkapeter
senior tag
válasz julius75 #1606 üzenetére
Látod, én ezért vettem olyan "csomagban", hogy nincs szervíz, hanem új készüléket kapok.
Az LG szervizével személyesen pozitív a tapasztalatom. Így, mivel számlám is van és rajta imei is nem aggódom semmi miatt sem.Más:
Kinek milyen verzió van a telóján? Nekem V11m-EUR-XX Nem nagyon találtam a neten erre utaló infót, igaz nagyon nem is kerestem. Az biztos, hogy januári a biztonsági szint.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
leslien
nagyúr
válasz julius75 #1606 üzenetére
akkor csak neked mert ahogy látom picit lassabban megy..
személyes tapasztalat...
és hivatkozz nyugodtan rám... max még kávét és is kapsz..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
julius75
aktív tag
válasz leslien #1595 üzenetére
Nem szeretném kipróbálni, hogy mikor szükségem lenne a szervizre, akkor a partneros "sajtpapírral" elhajtanak a francba. Esetleg megpróbálhatok majd még arra hivatkozni, hogy itt a fórumon te azt mondtad, elvileg el kellene fogadják.....de mi lesz, ha ennek ellenére nem javítják meg? És nem, nem személyes tapasztalat, de a te találgatásodnál azért annyival több, hogy legalább megkérdeztem tőlük. Világosan megmondták, nem az a lényeg, kitől vetted, hanem hogy legyen imei a számlán, és eu modell legyen, ne ázsiai, mert ahhoz hozzá sem nyúlnak. Ezt az infót kaptam. A partneronál nincs számla, tehát nincs rajta imei sem, illetve nagy eséllyel nem eu modellt árulnak.
Akinek blokkra javították örüljön neki, de senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez általános. Azért szerintem ez elég drága és mint tudjuk érzékeny (bootloop) dolog ahhoz, hogy a szerencsére bízzuk. Én legalábbis nem fogom, de majd mindenki eldönti magának.[ Szerkesztve ]
-
Be is neveznék egy LG V30S+ ThinQ verzióra
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mjani1172
addikt
Az ára a kereskedelem alap törvénye miatt esik.
Ez a kereslet-kínálat. Nézd meg pl a panel lakásokat, folyamatosan esett az ára, aztán hirtelen váltás és az a lakás ami 4 éve 6,5 mill volt most 19 mill ért kelt el, mert meg vannak érte veszve.
Ez egyszerűen senkinek nem kell.Ha vinnék a kereskedő nem adná olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Persze azt mindegyiknél meg lehet adni, de amíg át nem állítod az addig úgy marad. Tehát hívás közben is azon lesz a net.
#1582: Nem kell a samunál sem megadni minden hívás vagy sms előtt, de legalább választhatsz az Lg-nél viszont nem. Persze aki keveset telefonál mindkét sim-ről egy adott napon ott nem akkora gond, de én nekem sokszor kéne váltogatni és volt már, hogy elfelejtettem átállítani... Na ezért jobb nekem a samsung féle dualsim kezelés.
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Egy korszak vége
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.