Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
És azt se felejtsd el említeni, hogy a Partnero-nál 219k -ért a V30+ verziót kapod, nem a simát (64 vs 128GB) pl.
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
aTe014
aktív tag
Főleg, ha azt nézzük, hogy 219ezer a dualsim, szóval olyan 10 ezer minusszal számolhatjuk az egysim-es árát (G6 esetében ennyi a diffi), ami így 205-210ezres nyitóárra saccolható, majd innen elkezdi az "esést.
És remélhetőleg most már a topik hangulata is pozitív irányt vesz a pesszimisták megjelenési kételyeinek elillanásával. Tavaszra nálam érik a G6 -> V30 csere.
ui.: dualsim-ből van fekete
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
Helltak
őstag
-
Helltak
őstag
Jó öreg Partnerogsm-nél is van már 219-ért.
Egy hónap és 180e körül lesz ott..Vivo X100 Pro
-
Quqesz
nagyúr
Az alza.hu-n és az xxlgsm-nél kapható már.(321e és 219e áron)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
leslien
nagyúr
válasz stemplar07 #375 üzenetére
15 millió Iphone X kelt el
azért a kettőt nem hasonlítanám össze ...teljesen más a kör veszi X et.. fele azt sem tudja mi az a Lg...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
aTe014
aktív tag
Fuuu, nekem nagyon bejövős Azt hittem, hogy nem lesz telefon, ami a G6-nál jobban fog tetszeni, de tetszik, hogy nem annyira nyúlánk, lefaragtak a kávák méretéből is, ezen kívül kellően széles és magasságban is tökéletesen mutat a 18:9-es 6 col. (Az S8+ a végén nekem még mindig női telefonnak tűnik a V30 mellett, sorry.) És ez a kék szín, hát eddig húztam a számat, hogy feketében nem lesz EU-s verzió, de már ez is elmúlt.
Szerencsére a minőségi fülest sem hagyják ki a csomagolásból.
Ja és korlátozott számban Koreában lesz feketében, 6GB rammal, 256GB tárhellyel, Oreoval,
de ez minket nem érint: [link][ Szerkesztve ]
i14Pro
-
Több mint 100 EURos füles van hozzá. V20-hoz is ugyanez van nekem is. Még nem próbáltam, de 1x majd biztos rá nézek mit szól.
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
jacis
nagyúr
Végre valami 😊
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dajkapeter
senior tag
Ahogy nézem az osztrákokat ott 799€, ahogy a Mate10 pro is. Az S8+ 899€ volt, de most akciós és 699€. Viszont a Note8 999€ és azzal említik a legtöbb helyen egy lapon... Ha 300 körül nyit, akkor az első 1-2 hónapban nem igazán lesz rá kereslek. Akkor meg persze, hogy azt hiszik hogy nincs rá kereslet... Némileg elszálltak a mobilárak...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
dajkapeter
senior tag
Reméljük, hogy az "új" igazgató kicsit máshogy tekint majd az EU-ra...
-
MODERÁTOR
Vagy kiugrasz erte Ausztriaba 800€-ert. De marha kivancsi leszek a magyar hivatalos arra. Egy 270ezres nyitoarat nem erzek tul versenykepesnek.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
stemplar07
őstag
Ebayon Írország/Fanciaország 210-20 körüli árakon van + 5 k szállítás ( 128 Gb +-os), de ezek mind koreaiak .
Tehát az EU hivatalos megjelenés kb dec végére eshet kb, és azok csak 64 GB-osak . Pont le...ják az EU-t megint ... (900 euróért ...) persze ha azt vesszük, hogy 375-ért 15 millió Iphone X kelt el , ..akkor miért adnák olcsóbban ? Ez kb Márciusra lesz sanszos , vagy szürke 170-ért vagy EU-s 240 körül ..
[ Szerkesztve ]
-
aTe014
aktív tag
Megjelenési info: LG V30 to launch on European carriers by the end of the year
i14Pro
-
dajkapeter
senior tag
válasz brainticket #369 üzenetére
Még a végén megvárom és nem note 8-at veszek
Hamar esni fog az ára, nem hinném hogy ájfonosan tartaná... Hisz az S9 már lassan megjelenik, a G7 meg márciusba bemutatásra kerül. Az már nagyon nincs messze...Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
kp78
addikt
Én az LG G4-em Au-ban vettem. Ott 2 év gyártói gari jár a telefonokra is. (G6-ot is ott vettem (volna), de végül inkább azt visszavittem a 14. napon )
Anno azt mondta magyar LG, h első évben akár itthon is, 2. évben kinti szerviz. Viszont épp nemrég írtam magyar LG-nek, hogy most, másfél évesen néha rosszalkodik a telefonom, vihetném-e Bp-re. Azt írták vissza, h vigyem nyugodtan, garisan javítják.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
MODERÁTOR
Ez fasza. El kell menni Sopronba wellneskedni kicsit aztán onnan átugrani kb 45perc a legközelebbi MM. Mo-i LG szervizeli?
-
Helltak
őstag
250e még egy "normálisnak" mondható ár. Annyi, mint egy M10 Pro nálunk.. Kár, hogy mire hozzánk eljut már nagyon késő lesz :/
Vivo X100 Pro
-
brainticket
aktív tag
az osztrák mediamarktban és saturnban úgy tűnik, hogy van végre készleten, 799€
http://www.mediamarkt.at/de/product/_lg-electronics-v30-h930-blau-1614995.html[ Szerkesztve ]
-
DeBe
tag
Sziasztok.
Ebay.com-ot nézve csomó V30-at árulnak 80-110ezer forint között.
Ennyire leesett az áruk? -
MODERÁTOR
válasz dajkapeter #361 üzenetére
Note 8-cal én is nagyon szemezek. Megvárom még a htc U11+-t, de ha nem domborít vmi komolyat és V30 se lesz még akkor N8 lesz.
-
dajkapeter
senior tag
Egyetértek koxx-xal Nekem nem ér meg +100-at egy 2 éves gari. Ha most megvenném akkor már amúgy sincs sok hátra az S9-ig. Plusz jövő ilyenkor az S9 is 200 alatt lesz 1 év garival. Igaz, hogy több évre veszek telefont. De ha baja van akkor 1 év alatt előjön, pláne úgy, hogy már most sokan használják és jönnek elő a gondok (fókuszvesztés). Nekem úgy néz ki note8 lesz, de még várok februárig, addig van türelmem a V30-ra. Utána váltok az LG-ről, mert a G7-et már nem várom meg.
Tavasz végén lesz 3 éve nálam a G3-om, de kezd idegesíteni, hogy a kezdőképernyőt elveszíti a memóriából (pedig 3/32-es), plusz azért 3 órás kijelzőt követően 0%-on van az akksi... Inkább új teló, mint új akksi...
Bár, ha a Sony értelmes ajánlattal rukkolna elő és nem mérföldes kávákkal akkor lehet az is játszhatna...
[ Szerkesztve ]
-
-
aTe014
aktív tag
Bőven 200k alatt van már? Attól függ, hogy hol...
Hivatalos Samsung Store-ban, 2 éves garival az is 299, ED-nál pedig akcióban 259, többet most nem linkelnék, de ahogy néztem, a minőségi boltok 220-nál kezdődnek...
Sufni GSM-ekben, 1 év garival persze, hogy találni 185-ért is...
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
MODERÁTOR
válasz dajkapeter #354 üzenetére
Inkább cseh
310k az vicc kategória, csak a nagy fanok fogják ennyiért megvenni. S8+ bőven 200k alatt van már.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Remekelek28
őstag
Január közepétől keresd a magyart.
-
aTe014
aktív tag
Azért nem is írtam, hogy magyar...
Ez egy elég merész nyitóár, mint ahogy az V10-re rákeresve a 274ezres [link]Ha olyan 200 körül lesz több helyen is, és az EU-s verziókra lesz legalább 1 év gyártói garancia, akkor majd elgondolkodom rajta.
i14Pro
-
observer
tag
válasz brainticket #352 üzenetére
YES!!!!
-
törölt tag
válasz Remekelek28 #346 üzenetére
Előrendelni lehetett és azt hiszem Novemberben kapták meg először.
-
törölt tag
válasz Remekelek28 #346 üzenetére
Köszi.Egy online bolt teljesen lényegtelen nemi szállítanak külföldre és az àr sem jó azért nem is mondom ,viszont be linkeltem a hol a legolcsóbb szerintem Bár nem tudom Magyarországra mennyiért viszik ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
https://www.eglobalcentral.co.uk/#/product/22427
Itt van minden színben 128 gb,dual sim
A bolt megbízható Én már rendeltem tőlük Mondjuk Angliába ingyenes a kiszállítás bizonyos összeg felett legutóbb iPad et vettem Olcsóbb az adózás miatt mert azt hiszem Hongkongban van a telephelyűk talán.
-
törölt tag
De én Angliàba vettem.
(Marocco kék abszolút nem buzis inkàbb sötét mint vilàgos nem nagyon túl sötét,mintha metàl kék lenne, viszont a boltba a kiállított műanyag meg világos volt úgyhogy meg is ijedtem de a YouTube videókon láttam ,hogy sötét azért is mertem megrendelni) ahol én vettem nem volt fekete De biztos abban is jó néz ki mondjuk én már unom a feketéket)Összeségében csúcs készülék a jelenlegi legjobb képernyővel (akinek a samsungé tetszik annak lehet,hogy csalódàs lesz ,mert ez színhelyes és gyönyörű)
[ Szerkesztve ]
-
Én V20-at vettem inkább, és 100k -ért nem bántam meg (V10 Upgrade Best Buy) bár a V10-em is megtartottam, ha V20-al bármi gond lenne, akkor "másodlagos" telefonnak megfelelő a V10 is
V30 az nem jobb annyival amennyivel "drágább" és számos funkció (számomra) nem megfelelő/kivitelezés/gyártás... (ahány ember, annyi vélemény és elvárás)
MD
-
aTe014
aktív tag
válasz #11083776 #340 üzenetére
Ez akkor tutira EU-s Köszönöm az infokat, várjuk a tapasztalatokat, és persze problémamentes használatot kívánok
Engem is csábít a V30 arra, hogy lecseréljem a G6-ot, pedig nem lenne rá okom, hiszen a G6 remek telefon, "hozza a kötelezőt" (idézve topicjának címét), nagyon pörgősen és megbízhatóan működik, de mégis bennem van a kisördög.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
törölt tag
Típusszám: LG-H930
Hardver verzió: rev 1.1
-
törölt tag
Képernyő jó nagyon jó a betekintési szöge nem látok semmiféle kékséget.
Magyar nyelv van benne persze de szerintem minden androidba , legalábbis a noname gyártókat nem ismerem. -
törölt tag
Kb fele annyiba kerűl jelenleg a moto z_ém
(Lehet,hogy megszoktam azért ,meg mert 99% stock android) de most vissza is tettem a simkàrtyàt.+ Van battery modom az új motorola logos (nem a gagyi incipo)
Képe az gyönyörű az lg v30 nak meg a dac os 3,5 jack ( kamera nem érdekel ,meg nem is nagyon próbàltam még) nagyon ott van de azon kívül nem làtok előrelépést pl a moto z hez képest,igaz ez màr bejàratott.
Nagyon szép a készűlék ,de mível a hàtlap is üveg és ha leeseik akkor törik ,meg amúgy se àrt tok és akkor meg minden mobil egyforma....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nova launcerrel nem tudom a smart doctor (gyári app) minialkalmazását (ami egy klikkre optimzál) ,valamint az órát létrehozni illetve a két koppintásos képernyőlezárás csak a legfelső sorban működik (a felébresztés bárhol jó) néha el is tévesztem illetve nem sikerűl elsőre.
-
törölt tag
Arcfelismerő nagyon jó,ujjlenyomatolvasó nagyon gyors,jó,képernyő fantasztikus (nem mesterkélt valósághűtlen mint a samsungoké) az iphone x hez közelít (egy picivel gyengébb szerintem a 2. legjobb az iphone x után.)
Szemét nem sok van rajta pár app,majd megpróbálom kigyomlálni őket.Fényerő nagyon jó ,megvakulok a moto z után -ami egy picit erősebb mint a pixelé.
Ősszeségében nagyon jó, hangszoró gyenge,átlagos. -
törölt tag
Hát nekem kicsit csalódás stock android után.(na jó 99 %stock motorola z)
De ez szubjektív.
Microlagok vannak ,de szerintem sokaknak fel sem tűnne csak aki iphoneról vagy pixelről vált.
Bánom,hogy nem razer lett egy kicsit. -
E2E4
aktív tag
válasz Jumbozorz #320 üzenetére
A V10 esetén az volt az LG Magyarország álláspontja, hogy ha EU-s országból származik a telefon, és a számlán fel van tüntetve az IMEI szám, akkor - mivel Magyarországon is forgalmazott a készülék - az egy éves jótállás hazánkban is érvényesíthető. Ha a V30 esetén is marad ez az álláspontjuk, akkor a válasz: igen.
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Jumbozorz
senior tag
Ha én veszek egy ilyen csodálatos telefont Franciaországból, és megjelenik mondjuk Magyarországon a vételtől számított fél évre, akkor érvényesíteni tudom a garit itthon a megjelenés után szerintetek??
Köszönöm.
-
babosmiki
addikt
válasz Remekelek28 #318 üzenetére
Ki mondta, hogy ezekre nincs gari? Nem magyar, de van. És én csak azt írtam, hogy aki nagyon akarja megveheti, de szerintem zárjuk...
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
babosmiki
addikt
válasz Remekelek28 #316 üzenetére
"mint a G6 nál a dacos 64 gigás verzio." Engem az sem zavart, kellett megvettem..
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Remekelek28
őstag
Alapból,hogy jól néz ki az edge és rohantak érte a vásárlók,különösebb haszna nincs,mint ahogy a flexeknek se volt értelme,de mégis jól néztek ki és ujdonság volt a piacon. Nem mindent csak azért kell kifejleszteni ,hogy viágújdonság és áttörés legyen a piacon.
Aksik terén ne is várj változást,az elektromos autokban is ugyenez a helyzet,pedig ott biztos vagyok benne,hogy néhány gyártó csilliárdokat fizetne egy olyan technológiáért,amelyel kis méretben nagy hatótáv lenne. Mutattak már be vékony lap méretű akkumulátort mobilokba is,aztán lett belőle valami? Semmi,mert a véghasználathoz kevés. Az akku esetében még a jelenlegi technológia sem elég biztonságos,ha nincs megfelelően beszerelve,lásd note7. -
mjani1172
addikt
válasz Remekelek28 #303 üzenetére
Ja a piac nem áll készen. Az LG még arra sincs készen hogy az agusztban bejelentett telefonját piacra dobja, nemhogy megelőzze a piacot.
Szvsz egy kicsit eltévedtél.
A pixel2 nél látszik hogy haladnak.Vagy nem az a legújabb készülék tőlük?
Nem hiszem hogy lesz mégegy.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Kapásból csak kettőt írtam.
A fejlesztők azt csinálják amit mondanak nekik, amúgy véletlenül sem engedve annál többet, mert akkor nem lenne mit kihozni rá fél, vagy egy év múlva.
Egyébként tudnál nekem érveket felsorakoztatni a edge kijelző, gyatra méretű aksi és mondjuk az arc,írisz,ujjnyom azonosítás kombó mellett?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
jacis
nagyúr
Teljesen igazad van abban, hogy az emberek jóval lassabban kezdik elfogadni az új dolgokat mint ahogy azokat közzé lehetne tenni. Erre egy tökéletes példa volt a Nokia MeeGo rendszere vagy a BlackBerry féle OS10. Mind a két rendszer gesztusvezérelt volt ami sokkal de sokkal kénylemesebb mint a valós vagy virtuális gombokkal felszerelt mai telók. Ez a két rendszer senkinek nem kellett akkor most meg az Apple féle BlackBerry OS10 kopi megoldás világváltónak van kikiáltva és biztos vagyok benne, hogy a droid is 1-2 éven belül át fog állni rá. Most majd mindenkinek jó lesz és mindenki ilyet akar majd mert már ott tart a felfogás hogy megértik hogy tényleg jó. Ugyanez volt az ujjlenyomat olvasókkal is az elején, mert mindenki az hitte hogy az FBI-nak kell az ujjlenyomata... Most meg azért rinyálnak hogy nincs és így ha nem ok a face id akkor le kell venni a napszemcsit. Sajnos az emberek mindig inkább nyavajognak ahelyett, hogy belegondolnának abba, hogy fejlődni kell mert a megszokott dolgokba nagyon könnyen bele lehet szürkülni. Akkor is lépni kell ha elsőre nem a legjobb az irány. ((((Szerintem))))
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Kasya
nagyúr
Hirtelen ralesve, de vegig nem neztem, van nemet licit, francia azonnali uj.
-
Kasya
nagyúr
válasz Remekelek28 #294 üzenetére
Gondoltam volt par darab, mert irtak velemenyt.
De Ebay-rol se komplikalt beszerezni, aki tenyleg ezt akar. Inkabb onnan, mint Pakisztanbol Uzbegisztanban meg van remenyem.
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Ötletet,elképzelést nem tudsz mondani,hogy mire vágynál,de azt tudos szidni,ami jelenleg van. Gratula.
A fejlesztők dolgoznak,viszont sokszor visszadobja a piac,pedig lehet hosszú hónapokat toltak egy egy ötlet kifejlesztésébe. De mégsem kelendő. Gondolhatod,hogy már az LG-nek pl már van kész tekergetős hajlitgatós telefonja is,csak a piac még nem áll készen rá. -
S e t h
nagyúr
Aha, szóval 99 másiknak igen.
Kimutatás róla?
Mármint ami nem ilyen hasraütéses.Jacis.
Passz, ez lenne a fejlesztők dolga, akik mondjuk nem lennék arra kényszerítve, hogy évente reformálják meg a mobil piacot.
Én személy szerint( gondolom sokan mások is) örülnék egy erős aksinak, ami elbírna egy built in projektort, prezentációkhoz hasznos lenne.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest