Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTe014
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #5714 üzenetére
Egész este töltőn volt és megint újrapróbáltam minden kombinációt, de szó szerint: se kép, se hang.
Öröm az ürömben, hogy a Turbadonál már kapható a OnePlus 7 Pro, úgyhogy mondom is nekik, hogy vissza se küldjék, hanem beszámíttatom abba. Még nem terveztem lecserélni a V30-at, meg akartam várni a Note10-et is (vagy Samsungra vagy OnePlusra váltottam volna mindenféleképpen), de hát az élet kifürkészhetetlen forgatókönyvet ír.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Szeretett V30-am lefagyott egy Synology alkalmazásban, onnan sehova nem tudtam lépni, majd egy idő után elsötétült és jelenleg semmilyen gombkombinációra nem reagál.
Amiket próbáltam:
Hangerő le+Power gomb legalább 10 másodpercig,
Hangerő fel+Power gomb legalább 10 másodpercig,
Mindhárom gomb legalább 10 másodpercig, de semmire sem reagált.Ha gépre dugom, akkor pittyen a laptop, hogy érzékeli, de az LG Bridge sem látja a telefont.
Egyéb ötlet mielőtt szervízbe küldöm hétfőn?Szerencsére Turbado-nál vásárolt 2 év garival.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz Cranberries #5311 üzenetére
Van barátibb áron is: [link]
És nemsokára megkezdődik az áresés..
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Nekem is frissült a német régiós készülékem, az AOD-n kívűl én még a gyári "Óra" alkalmazás felületénél látok szembetűnő változást.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz dajkapeter #5053 üzenetére
"" "Sajnos" én is hamarabb vennék LG-t, mint bármi mást. "
És "sajnos" én is, hiába nézeget(t)em a OnePlus 6t-t, vagy esetleg Pixel telefonokat, az LG felületét úgy megszoktam és megszerettem, hogy még a nem túl acélos (vagyis jobban mondva kevésbé acélos, mint más telefonoké) üzemidő sem zavar, vagy hogy kamerában sem a TOP-ok között sorolandó.
Most meg még teljesen frusztrált is vagyok, hogy kapható itthon a V40...
[link][ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
LG V30 vs. LG V40 teszt: (Speed Test, Cameras & Speakers) [link]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz stemplar07 #4472 üzenetére
Nálam lefrissült automatikusan 2 napja, de semmi gond (kopp-kopp).
És tegnap pont újra is indítottam a telót, mert 300 körül volt az üzemidő.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz stemplar07 #4285 üzenetére
GSMArena szerint sincsen még EU-s verzió a V40-ből
"Versions: V405QA7 (USA Unlocked); V405UA (Sprint, AT&T, Verizon); V405TAB (T-Mobile); V405UA0 (U.S. Cellular)"
[link][ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz bakosarpi #4141 üzenetére
Egy valamin én is csodálkozom. A gyári (B&O) füles és egy másik Beoplay H2 csatlakozója sem megy bele teljesen, olyan 3 mm kilátszik abból az ezüst részből. Ez másnál is így van?
Kicsit megmártottam, megfürdettem a kézmosó vízében, hátha nekem is por és szösz rakódott le, de ezután sem megy bele teljesen, és elég könnyen kimozdulhat/kimozdítható belőle, forgatható benne.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz stemplar07 #3780 üzenetére
Szélesebb nem lett (csak 0.3 mm-el), viszont az arányai változtak és hosszában nőtt jócskán. Tényleg egy G7+/G7 Plus/G7 Max lett.
[kép] [kép] (videóból screenshot-oltam)Én is barátkozom a formával és gondolkozom, hogy kell-e.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Amikben én tudok segíteni:
- A Beállítások nem működik osztott képernyőben, mert nagyon értelme sem lenne, viszont egy facebook+youtube vagy youtube+gmail (ezt gyakran használom) tökéletesen müködik.
- A Kijelző-Előlapi érintőgombok-Gombkombináció menüpontban kapcsold be alulra az értesítési sáv lehúzását.[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz turikcsaba #3541 üzenetére
Nekem EU-s készülékem van, gyári EU-s töltővel, de múltkor rendeltem egy ilyet ([link]), hogy munkába ne kelljen külön hordozgatni azt az egy töltőt ami járt hozzá. Ha nem sajnálsz rá 5ezret, hogy biztosan jól töltsön, akkor ezt ajánlanám...
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz babosmiki #3520 üzenetére
"jobbak" (hangsúly az idézőjelen)
Kinek-hogy, nem mindenkinek egyforma az ízlése...emlékszem, hogy neked a V30 nem tetszett, számomra meg a G6, G7 keskeny és a V30 tökéletes, ha a V40 is olyan széles lesz, mint a V30 és annyival magasabb, mint a leírtak alapján, akkor az is nyúlánka lesz..
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz stemplar07 #3491 üzenetére
Nálam is a kezdetektől fogva hozza a 4-5 óra kijelzőidőt átlagban, néha-néha 6 óra is összejön 1,5nap alatt (egyik nap reggel leveszem, másnap délutánig nem kell töltenem).
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Minden QI-technológiát használó töltővel működik, én pl. egy ilyennel próbáltam kölcsönkérve egyszer-kétszer, de lemondtam róla, mert nagyon lassú (dupla annyi, mint vezetékkel, persze a vezetéknélküli töltők lényege nem is az, hogy 0-ról 100-ra felnyomja a telefont) így inkább egy plusz hálozati töltőt rendeltem.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz Krisz1000 #3471 üzenetére
Valóban kapni már annyiért EU-s (sima H930) verziót, amihez jár a B&O füles, vezetéknélküli töltés, de átalakítót nem fogsz találni.
Ha a dobozán pl. DEC, ITC, POC vagy egyéb európai régiókód szerepel, akkor ezek lesznek benne, és persze, ha bontatlan csomagolásút kapsz.. (ezapoénrésze ) És a B&O logó is rajta van, ahogy a lenti videón.Még megjelenés után volt, hogy a sajtósoknak csak töltővel küldték, vagy éppen AT&T vagy T-Mobile szolgáltatós kicsomagolást néztél, szóval itt egy retail verziós kicsomagolás, amilyennek az EU-s verziónak kell lennie: [link]
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz stemplar07 #3394 üzenetére
Előfordulhat, nekem a legutóbbi (v20y) így volt, OTA-n rányomtam, nem dobta fel, gépre dugva pedig rögtön töltötte, bár kb. 3 óra volt az egész folyamat, nagyon gyér sebességgel szedte a szerverről.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz gretzky77 #3391 üzenetére
Általában a dualsim-esek előbb jelzik a frissítést, igen. És az EU-s régiók között is lehet több hetes eltérés.
Egyébként egy v21a jelzésű európai romot már július 30-án felraktak ide ([link]). Én nem raktam fel , mert megfogadtam, hogy erre a V30-ra csak OTA-n és LGBridge-n keresztül frissítek.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz AeSDé Team #3187 üzenetére
A kérdésekre válaszoltak előttem, egyébként én is G6-ról váltottam, amiről írtam is véleményt: [link] [link]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz AeSDé Team #3182 üzenetére
Az előzőleg említett karcolódásra vonatkozóan hozzátenném, hogy június 11 óta használom tok és kijelzővédő nélkül és nálam nincsen karc se elől, se hátul, se mondjuk a kameralencse-védő üvegen, ami pl. a G6 esetében nálam pár hónap után agyon volt karcolódva. Sima asztalra sosem rakom le, csak terítőre, határidőnaplóra, vagy füzetre.
Nemrég linkeltem ezt a videót, ami elég jól összefoglalja a V30 esetleges negatívumait (pl. enyhe blue-shift), illetve hogy miért szerethető, ami mellett több érvet lehet felsorolni.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Lehet, hogy tavaszra "halasztja" az LG a bemutatót, hogy az Android P (amit addigra kellően kidolgoznak, tesztelnek) is szerepelhessen az újdonságok között? !
Más: YouTube says its app works best on these 19 phones, köztük a V30 is.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
-
aTe014
aktív tag
válasz DonMaster #3118 üzenetére
22%-on vagyok/voltam, így nem engedte, de itt ([link]) írták, hogy júliusi biztonsági patch, azon kívűl mást (plusz még max. kis optimalizálás) nem nagyon tartalmazhat, de majd beszámolok, ha feltöltött.
"Fejlesztések: A frissítés tartalmazza a Google biztonsági frissítéseit."
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz gretzky77 #3080 üzenetére
Röviden: MEGÉRI.
Egyébként itt írtam a váltás után és raktam fel összehasonlító képeket: [link]
Hosszabban (ezt egyszer privátban küldtem egy érdeklődönek, bemásolom ide is):
A G6 is egy jó telefon, de amikor kézbevettem a V30-at, eléggé "aztak***a"-érzés kapott el, méretben, súlyban ez a tökéletes telefon szerintem. Vékonyabb kávák, szélesebb kijelző, ami így férfiasabb, komolyabb megjelenést ad, a kék eszméletlen jól néz ki akár napsütésben, akár a szobában.Én az OLED kijelzőtől annyira nem vagyok elájulva, mondjuk az AOD-n tényleg észrevehető, hogy sehol nincs fényszivárgás és csak az AOD betűi világítanak, nem úgy, mint a G6-nál (ha jól emlékszem) minden irányból jött egy kis fény. Egyébként pedig valószínű a technológia sajátossága, de alacsony fényerőn a fekete dolgok körül mosódás vehető észre. Pl. fehér képen középen egy fekete madár, akkor görgetésnél csúszkál fel-le a madár, vagy sötét háttérrel portré kép és az ember hajánál látszódik a mosódás.
Üzemidő terén is javulást hozott a V30, G6-tal olyan 3óra - 3óra 30 perc jött össze, V30-cal 4óra 40perc-5óra 10perc között az átlag.
Talán úgy lehetne leírni a különbséget, mint az XBOX One S és a One X közötti különbséget. Aki kevesebbet akar rákölteni, az vegye a One S-t (ez esetben G6), mert 4K-t és HDR-t az is tud valamilyen szinten, de az igazán b*szó, az az X (ez esetben a V30).
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Senki nem ígérte, hogy egyaltálan az EU-ban meg fog jelenni / kapható lesz a V30S...főleg nem nálunk (az alza is már kb. 2 hónapja azzal a "nagyonvárt" szöveggel hirdeti, de lehet, ők sem tudnak szerezni?!)
+ @MaxxDamage: ha azért annyira nem sűrgős a telefonvásárlás, akkor én megvárnám, mivel fog jönni az LG ősszel (szeptember-október).
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Pedig, ha valaki fegyvert tartana a fejemhez és azt mondaná, hogy válasszak egy másik telefont a V30 helyett, akkor a OnePlus6-ot mondanám, az LG felületén (nem vagyok érdekelt külső launcherekben) és küllemén kívűl az az egy van még, amivel meg tudnék barátkozni. Élőben még nem láttam, de meglepődve olvasom a tapasztalatokat.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Ha valakit érdekel néhány V30 vs. V35 benchmark eredmény
[link]i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Akit esetleg érdekel, V30 (bal oldalon) vs. Samsung Galaxy S8 (jobb oldalon) kijelző összevetés:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Az S8-on van üvegfólia, az kicsit ronthat a valós eredményen, de szerintem nagyon hasonló a 2 két telefon.
S8 is nagyjából 90%-os fényerőn, Samunál a %-ot nem szokás írni...[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz gidion90 #2985 üzenetére
Enyhe kékesedés megfigyelhető (ezt kár lenne letagadni), de egyáltalán nem zavaró mértékben annak sem, aki esetleg melletted áll és oldalról nézi a telefont, illetve hozzá lehet szokni. Egyébként a szinek nekem nagyon tetszenek, sajnos (?!) szívesebben görgetem én is facét, amióta megvan a V30
A kamera módok között én nem találtam portrét Oreo alatt sem és úgy tudom, hogy csak a G7 tudja eddig LG részről.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Ha már fólia-téma:
Milyen teljes kijelzőt lefedő (üveg)fóliát ajánlanátok?
Csak hazai webshop érdekelne, semmi ebay, aliex. stb...Szegeden kerestem már, de sajnos csak olyanokat mutattak, amik nagy helyet hagytak ki kétoldalt a lekerekítés miatt és rendelni nem mertem látatlanban. 1 hónap alatt nem lett még rajta karc, de a kijelzőre inkább tetetnék egyet, nekem a hátlapra nem fontos, csak az zavarna, ha karcos kijelzőt kellene nézegetnem...
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Az átlag nálam 4 - 4óra 20perc között, egyszer-kétszer mászott 4óra 30perc fölé, de az ritka.
Jelenleg így állok: [kép]Egyébként imádom a telefont, tökéletesen teszi a dolgát, és mivel a kijelzőidőm másfél nap alatt jön össze (tegnap reggel vettem le a töltőről), így arra sem panaszkodom.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Mindenki döntse el maga, hogy ez a sebességnövekedés megér-e jelenleg +50 lepedőt...
LG V30 vs. LG G7 ThinQ - Speed Test!Azért linkelem, hátha valaki ezen vacillálna és lesz annyira okos, hogy beírja a keresőbe, hogy G7...
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz Fail3D! #2802 üzenetére
Annyit ki lehet hozni, nekem ez lett a vége jelenleg 15%-nál úgy, hogy szombat este (47óra 30 egynéhány perce) vettem le a töltőről. Nem nyomkodom sokat, de amikor használom , akkor rendesen váltogatom a face-messenger-youtube-chrome négyest legfőbbképpen. Automata fényerőn, ezt még múltkor nem említettem.
[kép] [kép]i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz Fail3D! #2797 üzenetére
Jelenleg így állok, úgy saccolom, hogy holnap max. délig fogja bírni, majd küldök egy képet a végéről is. Szóval a 4 óra kijelzőidőt én mindig tudtam hozni (4óra 15-30perc az átlag), én sem játszom, 15-20%-nál raktam eddig töltőre, az energiatakarékos módot én nem használtam/használom, kicsit lebutították az Oreo-val és automatán be sem kapcsol 15%-nál sem, csak figyelmeztet.
[kép] [kép]Holnap lesz 1 hete, hogy használom a V30-at, úgy érzem, hogy most kezd beállni az akksi, lehet az 5óra is meglesz mostantól?! Ja, és az AOD nálam 21:00-06:00-ig off.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz kakuk100 #2792 üzenetére
A tiéd H930D? [link]
Mert akkor 06.16-tal jelent meg neked is, én azt mondom, hogy várj jövő hét végéig, ha addig nem dobja fel, akkor manuálisan felteheted.Így tudod manuálisan frissíteni: [link]
Download Uppercut and LGUP résznél töltsd le az első 3 dolgot (Uppercut, LGUP, és a drivert), az lg-firmwares.com oldalról pedig letöltöd a megfelelő KDZ-t, How to flash résznél pedig láthatod a folyamatot.[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Csatlakozom én is az előttem szólóhoz, külsőre nekem tökéletes, belsőre pedig bőven elegendő. (Na majd ha jönnek a 4K-s, 6GB RAM-os telefonok... )
Amúgy szerintetek hosszú távon nem tesz rosszat a kijelzőnek, ha én a Képernyőszín-nél > Egyéni-ben úgy használom, hogy a Piros- és Zöld-csúszka nulla, a szín hőmérséklet pedig középen? Úgy a fehér még fehérebbnek tűnik, nem annyira sárgás, mint Normál-on.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Szerintem először azt nézd meg, hogy mit ajánl fel az eredeti szoftverrel OTA-n, és azt telepítsd fel, tehát közvetlenül a telefonról indítva. Ha ugyanazt a biztonsági szintes (vagy március vs. május) Oreo-t, amit letöltenél, akkor felesles "LGUp-olni", mert ha jól tudom, akkor utána már nem fogsz OTA frissítéseket kapni, ha manuálisan raksz fel egy szoftvert.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Na sziasztok, megjöttem én is egy V30-cal. Régóta fentem már rá a fogam, most "kapóra jött", hogy megadta megát a családban lévő V10, így én továbbadom a G6-omat és egy V30-cal folytatom, előreláthatólag következő év őszig (kopp-kopp).
Néhány összehasonlító kép a G6-tal, ahogy látszik is az első képen, mindkettő 90%-os fényerőn, a V30 normál kijelző színnel, a G6-nál pedig alapbeállítás minden, hiszen ott nem is lehet kalibrálni (A V30-on még csak Nugáát van, mindjárt ráengedem a frissítést, de szerintem ez a kijelző minőségét nem befolyásolja.)
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Az állóknál a jobb oldali a V30, a fekvőknél az alsó a V30.
Nekem egyedül a billentyűzet színe fura a V30-nál és volt első használatnál meglepő, de majd megszokom, a többi összehasonítást nézve, nekem jobban tetszik a V30.A képek egyébként egy S8-cal készültek.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz JoeCockBill #2729 üzenetére
Tegnap berendeltem egy V30-at, ami váltja a G6-omat, majd hétfőn csinálok pár összehasonlító képet minden szögből mindenféle felülettel (sima fehér kép, youtube, néhány weboldal stb.) és akár privátban elküldöm.
Jelenleg még én is a G6-ot használom és nekem sincsenek gondjaim a színekkel.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz kisdobos0111 #2701 üzenetére
A teleton dobozán a vonalkód feletti 3 karakter.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz JoeCockBill #2666 üzenetére
Ha mindkét SIM megfelelően működik, akkor nem muszáj újraraknod.
A héten érkezett meg a G6-ra is az Oreo, ott nem javasoltuk, hogy dualsim-esre európai rom-ot rakjanak, de így legalább tapasztalat, hogy különösebb galibát nem okoz.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz JoeCockBill #2664 üzenetére
DualSIM-es telóra egy SIM-es, európai ROM-ot raktál?
Ha jól jártam utána, akkor az ARE régió csak dualsim-es...Neked nem ezt ([link]) kellett volna feltenni?
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz dajkapeter #2520 üzenetére
A hangerő le és fel gombbal lehet fotót készíteni, azt nem próbáltad a víz alatt?
Szerintem annak működnie kellene ott is.i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz kisdobos0111 #2442 üzenetére
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz kisdobos0111 #2439 üzenetére
A smartshop-nál jó ajánlat 3ezerért a háztól-házig garancia, ha tetszik az ezüst, akkor azt válaszd, vagy várd meg, lehet nemsokára megint lesz náluk kék is 160-ért (nem a 2 év garival hirdetett).
Ha pedig kéket szeretnél rövid időn belül, akkor: [link]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
Én tervezgetem a V30-ra váltást G6-ról a szélesebb kijelző és jobb zenei képességek miatt. Egyéb pro-érvet nem tudok felsorolni magamnak sem. (Nem vagyok rápörögve az "idei vs. tavalyi SOC" mondókára, a SNAPI821 is kellően gyors már a mindennapi, játékmentes használatra.)
Nekem a G7 azért felejtős, mert specifikációk szerint milliméter pontosan ugyanolyan széles, mint a G6, de tudás szerint meg már inkább várnék arra, ezért azt is fontolóra veszem, hogy várok a V40-re, viszont az lehet idén nem ér ide hozzánk...szóval gondban vagyok picit
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz kisdobos0111 #2435 üzenetére
Ennél olcsóbb ajánlatokat is találsz az árösszehasonlító oldalakon. Megbízható boltok, jó áron:
[link] [link] [link]Az európai modellre (a sima H930-ra, DS utójel nélkül, 1 év gyári garancia érvényes, ha a számlán szerepel az IMEI. Persze, döntsd el, hogy egy SIM-es európai, vagy dualSIM-es kell neked...
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
-
aTe014
aktív tag
válasz MaxxDamage #2297 üzenetére
Vagy az európai modellt választod B&O fülessel+logóval, kékben, 64GB tárhellyel.
Én még megvárom, mit mutat az LG május 2-án, de esélyes, hogy a fent említett verzióval csatlakozom én is a következő hónapban a táborhoz.
[Ha notch-os, GoogleAssistant gombos, DAC nélküli lesz a G7, akkor inkább a V30-at választom, ha már sajnos a V30S (még) nem kapható MO-n]
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz rejtettlampa #2119 üzenetére
A weboldaluk elég gyér...
Fekete színben csak H930DS (dual sim, 128 gb belső tárhely) van, tehát feketében nem fogsz EU-sat kapni.
Így elvileg a leírásuk ("LG V30 H930 64Gb Fekete") is téves...[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
-
aTe014
aktív tag
-
aTe014
aktív tag
Már elérhető az edigital-nál is: [link]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz dajkapeter #1493 üzenetére
"Hol tudom kikapcsolni azt, hogy a zenelejátszó zárolt képernyőjén kitegye az albumborítót?"
Blokkolni kell a zenelejátszó értesítéseit, ennek annyi a hátránya, hogy az értesítési sávból is eltűnnek a számkezelő gombok.
Beállítások > Hang és értesítés > Alkalmazások > Zene > Blokkolva ON-ra.
"Az egy pontra zoomolást nem tudom előhozni"
A Point Zoom funkció csak a Cine Video módban elérhető, ha jó tudom.
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz Diamond500 #1479 üzenetére
Max. a hónap végére
Én is fenem már rá a fogam, csak még kicsit hezitálásra ad okot, hogy vajon milyen telót hoz ki júniusban az LG...
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
És mire vártál?
Napokkal ezelőtt leírtam, hogy 290 körül fog nyitni, máshol meg 205-210ért megkapod azt, amit az MM ad. Azokra a sufni gsm-esekre (turbado, vip-phone) is ugyanolyan 1 év gyári garancia jár, ha IMEI-s a számla.Várható volt, hogy sokan az ár miatt fognak puffogni, így jönnének be a számításaim a lottón...
(#1002) turbuczn: Elvileg nem hagyták ki az európai modellekből sem. Reméljük, egy európai H930 V30-al rendelkező tulaj meg tudja erősíteni.
szerk.: nem tudom, honnan szedte a tech2.hu, de csomó tesztvideót láttam, ahol az európai modell is tudta a vezeték nélküli töltést.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
aTe014
aktív tag
válasz dajkapeter #946 üzenetére
Nyilván A 8-ast és a 0-át cseréld fel!
Ott és a vipphone-nál is egyre jobb áron van annak, aki venni akar.
i14Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest