-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz Stauffenberg #46346 üzenetére
Én a speedshoptól rendeltem július utolsó napján, most hétvégén kellett kivenni a telefonból, mert teljesen "felfújódott" az akksi..
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
cal84
tag
válasz Stauffenberg #46346 üzenetére
Nekem már csak 2 óra volt a sot.
-
zsoltip
őstag
válasz Stauffenberg #46342 üzenetére
Értem. Köszi az infót.
-
tknof1871
őstag
válasz Stauffenberg #46339 üzenetére
Ahogy oda is van írva ékes magyar nyelven, nem kötelező elfogadni a személyes adatok továbbítását ("Szabadon választható"). Én sem szoktam soha.
Oké ez világos. De ez a frissítés ezek szerint nem történik meg ha ezt az utolsó "Megjegyzés"-t / "Hivatalos Dokumentum"-ot nem fogadjuk el.gondolom elég régi rendszerverzión állsz
Android verzió 6.0
Kernel verzió 3.10.84
Szoftver verzió V20g-EUR-XXWindows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Ferrari fan
tag
válasz Stauffenberg #46275 üzenetére
Nem a kábel az tökéletes , sony töltővel volt lassú a töltés...
-
Ferrari fan
tag
válasz Stauffenberg #46250 üzenetére
Biztos újonc volt...
-
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #46253 üzenetére
thx
-
Nikaré
őstag
válasz Stauffenberg #46250 üzenetére
A héten telefonáltam én is egy kérdés erejéig.
LG G3 -hoz akkumulátort kérdeztem, hogy mennyibe kerül, a válaszon meglepődtem mert 9 ezer forintot mondott.
Kevesebbre számítottam. (6.500.-)
Tronsmart töltő infót köszi! -
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #46247 üzenetére
És mennyi volt a töltési időd?
thx -
Ferrari fan
tag
válasz Stauffenberg #46247 üzenetére
Én most vettem gyári töltő fejet a Váci úti szervizbe egy két hete 4.465 Ft-ért.....
-
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #46240 üzenetére
A bejegyzés -mivel LG telefonom van és G4-es- inkább egyfajta fricska volt az LG felé. Semmi más.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #46222 üzenetére
Nekem van olyan aqua-s akksim (ez volt az első próba). Azt nem tudom hogy eredeti-e vagy nem, felül nincs rajta az a pötty mint a gyárin (bár a helye ott van, mert ez egy kör alakú bemélyedés mind2 akksin, csak az eredetin bele van ragasztva egy kis kör alakú papír is), minden másban megegyezik.
Teljesítményben némileg jobban bírja mint a már 2 éves gyári, de ez kimerül kb.+30 percben. Szóval nagy csodát nem kell várni tőle.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #46222 üzenetére
Én nem találtam akksit az aqua.hu-n a G4 szóra keresve, belinkelnéd?
Mikor tavaly decemberben elvittem egészségügyi alaplap cserére, titkon bíztam benne, hogy adnak új akksit jó szokásukhoz híven, de ha nem, akkor veszek. Szerintem adtak is volna, de nem volt készleten, így még venni sem tudtam...
És a munkalapon ott virít, hogy az akksi állapota nagyon ergya.Közben megtaláltam LG keresőszóval, bocsesz. A termék nevében nem szerepel, csak a leírásban.
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
dewill79
tag
válasz Stauffenberg #46216 üzenetére
Szia!
Én használok LG utángyártott gyorstöltőt (QC2), tökéletesen működik mindennel. Van egy Blitzwolf QC3-as töltőm is, az is nagyon jól dolgozik. Samsung utángyártott gyorstöltőm is van, de az valami nagyon válogatós, csak néhány telefonnal tudott eddig gyorstölteni. Érdekes módon a Huawei gyári gyorstöltője eddig minden arra képes telefont tudott gyorstölteni. -
sajby
senior tag
válasz Stauffenberg #46216 üzenetére
Egyértelmű.Azért nem is mondtam azt,mert nekem is rémlik ez a nem eredeti dolog
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #46186 üzenetére
köszi , már közben sikerült...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #46182 üzenetére
Tudom hogy a 4:3 az elterjedt csak ertelmet nem latom amikor a kijelzok 99%-a 16:9 vagy nyujtotabb.
-
gixxergabi
senior tag
válasz Stauffenberg #46167 üzenetére
Akkor nem nézted meg a képeket amit a fotók-videók mobillal topicba raktam... 1 2
Ami nekem érdekes, hogy 2 különböző esti képen ugyanott vannak a kis piros színzaj pöttyök (van kék is), valszeg a szenzor adott "területének-pixelének" a hibája, amit persze a gyári app szépen eltűntet...
Mindenesetre én örülök ennek az alkalmazásnak, ezért is osztottam meg, és most olyan képeket csinálok hogy eszem ágában sincs lecserélni a telefont -
impalaman
aktív tag
válasz Stauffenberg #46158 üzenetére
Nálam felment elsőre gond nélkül Nougattal is. Konkrétan a MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk. Gondolom ugyanezt próbáltad, de ha mégse, akkor nézz rá, mert nálam problémamentes volt a telepítés.
-
kat
tag
válasz Stauffenberg #46158 üzenetére
Köszi a választ..
Ezen kívül tud újat?3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #46145 üzenetére
Igen, persze.
Pl. a pc-n 16 névjegy van a családban, ott meg 5-öt talál...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #46133 üzenetére
Köszi az infókat, a Smart Lock-ot nem találtam meg magamtól, hiába tudtam, kb merre keressem.
Tudom hogy kell kezdőképernyőt kirakni, de nem volt hajlandó megcsinálni a rendszer, tényleg...A névjegy parám viszont nem oldódott meg és ötletem nincs, mi okozza a bajt, valamint hiába szerkesztek bele pc-n, nem látom a változásokat. 6.0 alatt minden látszott, most meg semmi, és fontos, gyakori névjegyek is hiányoznak.
Ezért letöltöttem a google contacts appot külön, és ott sokkal kevesebb látszik, nézzétek.
PC:
Mobil:Bármi ötlet?
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #46138 üzenetére
Nincs csere utáni vágyam, de ha lenne elég nehéz dolga lenne a világ okostelefon gyártóinak, hogy meggyőzzenek.
Az LG G4 az első okostelóm és évekig rágódtam, hogy vegyek-e és mit vegyek egyáltalán. Az első között vettem meg - 2015. június végén - az LG G4-et, de nem bántam meg. Számomra - ismétlem, számomra - még mindig a legjobb okostelefon, ha minden tulajdonságot egybevetünk.
(Ja! ... és én csak wireless töltöm a vásárlása óta ... itthon és kocsiban egyaránt. A wireless/NFC tekercset/címkét is én raktam bele, szintén az elsők között.
A QiStone meg mindig nálam van, ha kell egy kis üzemidő tartalék.)Negatívumként említeném, hogy már kétszer volt benne alaplapcsere, (1. alkalom: klasszikus bootloop; 2. alkalom: wireless töltéshiba) de úgy néz ki most már megállapodott a kicsike.
... meg ugye a képernyő elszíneződés, de ez már nem is zavar annyira, mint az elején amikor megjelent.[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz Stauffenberg #46135 üzenetére
Nem érzem borzasztóan gyengének a kijelzőidőt, pedig előtte p9-em is volt, ami a 7et hozta. Kevesebb, mint az op5, de nem félek töltő nélkül elindulni, nálam 1,5 nap egy átlag töltési ciklus, igy nem kell éjszakára fent hagyni töltőn. A kijelző az egyik dolog, amibe szerintem egyszerűen nem lehet belekötni, hibátlan, és tudtommal eddig senkinek nem égett be. Ez a telefon egy valamiben lépett igazán előre, a szoftveres és hardveres megbizhatóságban. Szerintem ez sok embernek szempont, főleg akinek munkaeszköz is egyben.
[ Szerkesztve ]
-
MikeRenton
tag
válasz Stauffenberg #46131 üzenetére
Köszönöm.
Körülbelül mennyi idő alatt csinálják meg a váci úti szervizben? Van erre valami tipped? -
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #46116 üzenetére
Köszi neked és mindenkinek a segítséget, simán felment a 7.0 a leírtak szerint.
Eddigi tapasztalatok:
- NEKEM közel sem volt elég 2ó újra belakni, még mindig nem vagyok vele készen.
- Nem tudok plusz oldalt kirakni a kezdőképernyőre, gyárilag kettő van, és slussz.
(Ezt végül sikerült orvosolni azzal, hogy megflood-oltam a rendszert, csak akkor ajánlotta fel új oldal kirakását, ha direkt telenyomtam appokkal, hogy ne férjen ki újabb widget.)
- Valami komoly gáz van a névjegyek szinkronjával, és nem tudok vele mit csinálni. Kb 4-5 éve nincs már névjegy a SIM kártyámon, minden a google contacts-ban van, ami jelenleg 1716db. (Nem röhög, mindent ide mentek, a cégeseket is, csak be van rakva a megfelelő csoportba.) Szóval, a telefon ebből 756db lát csak azután is, hogy kézzel ráküldtem és a kapcsolódó google fiókból ráerőszakoltam, hogy szinkronizálja fel a névjegyeket a telefon memóriába. Amit megjelenít, azt sem rendesen, becenevet ír ki a hivatalos helyett, hiába van úgy beállítva.
- Nálam is húzni kell előbb a képernyőt feloldáskor, mielőtt mintát adnék neki. (Ez az, ami idegesíti Stauffenberg-et, és egyelőre engem is nagyon.)
- A kamera fura. Furák, homályosak a képek, és a telefon élőképe is zajos, világos, mintha a valóságnál feljebb lenne némi FÉ értékkel.
- Nem találom (egyelőre?) a zseb módot ami volt 6.0 alatt, hogy ha érzi, zárolás után azonnal el van rakva a zsebembe, ne kérjen feloldó mintát/PIN-t.Ha bármi ehhez kapcsolódó segítséget tudtok még adni, nagyon köszi!
-
zsoltip
őstag
válasz Stauffenberg #46124 üzenetére
Igen. Ezt éreztem is a mondandódból, valamint a saját személyes tapasztalatom is segít a megértésben. Magam részéről pszichiáternél szerzett élményeim vannak. És magam sem verem nagy dobra, de nem is szégyellem. Ugyanakkor kissé felkészületlennek érzem ennek befogadására az átlag polgárt. Nem maga miatt, hanem a társadalmi szemlélet miatt, amit megtaníttattak vele.
De meglátásom szerint egyre inkább nyitunk annak irányába, hogy merjünk szakemberhez fordulni. Egy-egy ilyen személy példája, mint akkor a tied, vagy enyém sokat segíthet ezen.
Tehát kissé ambivalens a gondolatom. Meg is osztanám, meg nem is.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
-
zsoltip
őstag
válasz Stauffenberg #46122 üzenetére
Siker!
Számítógépre kötve, a rejtett fájlokat megjelenítve kiderült, hogy a Chrome tett oda valamit...
Törölve. Solved.Végül is... ha van tapasztalatod a kérdésekben.
Egyébként érdekes a társadalmunkra nézve, hogy milyen különc dologként tekintünk az elme kutatóira, szakembereire. Pedig remek segítséget tudnak nyújtani. Csak valamiért jobban elfogadott, hogy valaki az alkoholhoz, vagy egyéb bódító szerekhez nyúljon, esetleg depis legyen, mint az, hogy szakemberhez forduljon. Pedig, ahogy lábtöréssel is szakemberhez fordulunk, úgy a lelki életünknek is vannak és lehetnek törései, és szükségei. -
zsoltip
őstag
-
zoli978
tag
válasz Stauffenberg #46112 üzenetére
Én is ugyanezt tapasztalom de én betudtam a fürdés hatásának, akkor lehet még se ez a gond? Mondjuk nem egyből a fürdés után jelentkezett ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz Stauffenberg #46112 üzenetére
"De esélyesebb, hogy lassan már tényleg eljön a könnyes búcsú ideje. Eddig bírtam a rövid üzemidőt, mert sokat voltam az irodában nap közben, most viszont sokat vagyok úton és egy katasztrófa (még a jobb pillanataiban elért 3 óra SoT is vérszegény, de a 2,5 óra jellemzőbb)."
Sajnos nálam is ez a jellemző. Töröm a fejem, hogy bohóckodjak-e még egy 6k-s aksival vagy amint lejjebb mentek az árak valamire beruházni. Pedig olyan jó telefon lenne, csak ezt az üzemidőt nem rontották volna el úgy Nézem haver S8-át, jövünk vonaton, ugyanúgy használjuk, csak neki -10% kb. nekem meg -40-50% . Ugyanolyan 3000-es aksival, neki nagyobb a felbontás is + a kijelző is. Röhej az egész... Édesanyámnak akartam adni, de inkább beadom valahova, talán kicsit megtoldva tudok neki venni egy Xiaomi R. 4X-et. Én meg keresgélek. P20 Pro elbizonytalanított... Előlapi ujjlenyomatolvasó + 18:9 + AMOLED nagyon csábító. Csak meg kéne várnom, míg nem egy használt Suzuki árában lesz.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
válasz Stauffenberg #46081 üzenetére
Nekem is ilyen a 7.0-val. Kerülőútként Smartban az arcfeloldást állítottam vagy esetleg fekete képernyőn kell kopogtatni.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
GEIL
addikt
Fiamnál van szolgálatban a G4, de most megnéztem....Telenoros gyári 6.0 androiddal van. Neki is feloldóminta van, de mindegy hogy kop kop (amikor megy ) vagy hátsó gombbal "oldja fel", mindig kell plusz egyet húzni rajta hogy beadja a "feloldó minta pontjait".....amig nálam volt a teló addig nem tűnt fel de tényleg így volt.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
brd
nagyúr
Másik telefonon, a 7.0 pont így működik. Most nem próbálom ki, mert sok mindent át kellene állítanom hozzá, de lehet, hogy azzal van összefüggésben, hogy a lock screenen egyébként meg akar-e valamit jeleníteni valamilyen app (pl. medialejátszó, az aktuális szám nevét és lejátszásvezérlőket), ill. ha esetleg állítható a lockscreen típusa, akkor még az is beleszólhat.
The only real valuable thing is intuition.
-
gixxergabi
senior tag
válasz Stauffenberg #46085 üzenetére
Nincs megoldás csak kerülő utak, anno én is morogtam emiatt... Lehet hogy ez hiba a bétában...
-
deny330
aktív tag
Én erre a Smart Lockot használom mint alternatív megoldás. Persze nem a legbiztonságosabb, de az esetek többségében amikor nem adom másnak / teszem le valahova a telefont akkor úgy érzékeli, hogy a "gazdája" viseli, így pedig nem kell pin, csak suhintás. Ahogy oda adom másnak visszajön a suhintásos pin feloldós dolog, vagy ha lerakom egy asztalra pl.
-
gabor_01
senior tag
Ez tényleg így van. Feltettem én is az egyik G4-re és ez lett.
A másikon még 5.1 van szerencsére -
Tengri
senior tag
Nekem 6.0-ás verzióval is ugyanígy működik. Annyit tudok segíteni, hogy koraeste érek haza és visszaolvasom a fórumot. Ha találok rá választ belinkelem.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #45317 üzenetére
naponta többször is lehet tölteni
-nekem van a kocsiba gyors töltő, percenként 1% nyom rajta, egy 15 perces út és máris 15% több
-munkahelyen meg rádughatom bármikor a számítógépre
-vész esetére 10000mAh-ás Xiaomi powerbank a táskában, szintén gyors töltős"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
htc07
addikt
válasz Stauffenberg #45317 üzenetére
ha kímélni akarod, csak addig kapcsolod be amíg megnézed a telefonkönyvben annak a számát akit hívni akarsz, és elballagsz egy telefonfülkéhez.
-
zsoltip
őstag
válasz Stauffenberg #45224 üzenetére
Köszönet az eddigiekért Fórumtárs.
Isten áldjon. -
Ferrari fan
tag
válasz Stauffenberg #45224 üzenetére
Sajnálattal olvasom, remélem mielőbb rendeződik a helyzet és köszönöm/ köszönjük az eddigi munkádat nagy nagy segítség mindenki számára
-
kabalababa
tag
válasz Stauffenberg #44914 üzenetére
Nézd meg ezzel:
2945#*815#
-
Laca0
addikt
válasz Stauffenberg #44595 üzenetére
Köszi a tippet, megpróbálom.
Valószínűleg amúgy a lencsevédő ragasztó anyaga változhatott meg kémiailag az idő folyamán magától, az UV sugárzástól, vagy simán csak a levegő gáz- és páratartalmától. Így levéve már látszik, hogy nem tökéletesen áttetsző.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz Stauffenberg #44557 üzenetére
Úgy néz ki, mégsincs minden rendben a fotózással...
Most lőttem pár kinti képet és ami még "jól" is sikerült, fakónak, életlennek találom... [link]
De van köztük egy nagyon életlen: [link]
Nyáron sem volt már az igazi: [link]
De azért születtek jó képek is... [link]; a csigaházra nagyítsatok rá; árnyékos és világos részek ellenére is jó az élesség; himbálózó csónakból fotóztam az acélkék lepkéket[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Chris1014
újonc
válasz Stauffenberg #44568 üzenetére
Ok köszi. Telefonon azt modta a központi márkaszervizes, hogy elfogadják a számlát.
Ha tényleg bootloop hiba van, akkor garanciában javítják/cserélik, de csak ebben az egy esetben.
-
Laca0
addikt
válasz Stauffenberg #44557 üzenetére
Az a helyzet, hogy kitöröltem minden rossz képet (nem is sok maradt ami jó...).
Viszont most csak rosszindulattal tudom produkálni a jelenséget: gyorsan lövök, túl közelre tartom, ilyesmivel.
Ugyanis hétvégén egy régi CD polírozóval kicsit megdolgoztam az AF burkolatát és használt neki! Látni még látom a karcokat, de most ha normálisan fotózok, akkor nincs baj az élességgel.
Úgyhogy az lesz, hogy rendelek hozzá egy csere burkolatot és kicserélem, ha megint elkezd vacakolni.
A makrónál nagyon figyelni kell a távolságra, mert kb. 8cm alatt már nem fókuszál jól. kb. 10cm az ideális távolság.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Trailblazer
veterán
válasz Stauffenberg #44508 üzenetére
Ez fura, hogy erre a H818p-re nem lehet ugyanúgy megkérni a nyitást. Miért nem jár ugyanaz mindenkinek?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
zazenke
őstag
válasz Stauffenberg #44417 üzenetére
így van nincs mese le kell cserélni ezt a telefont ha teheti az ember. a sírba vitt az aku ideje. Sőt arra is rájöttem hogy nem csak a kijelzője eszik sokat mert az enyém a mostani telómhoz képest (s7 edge)- nyugalmi állapotban is sokat zabált . legalább a dupláját ha nem többet. Megváltás hogy a kijelző idő a duplájára emelkedett(vagy még több)- úgy hogy nem kell tégla aksikat vennem hozzá. és mindezt úgy hogy fényerőben is többet nyújt maximum és minimum szinten is. És nem túl sötét a kép minimumnál . nem kell rá segédprogram(lux) ami utána idegesít a képernyőfedvény üzeneteivel. és semmilyen energiagazdálkodást nem kapcsolok be ezért az eredményért
-
Supercolor
újonc
válasz Stauffenberg #44417 üzenetére
Érdekes, hogy gyakorlatban egyáltalán nem tart egy mozdulatnál tovább, nekem pl. olyan - tök egyszerű -szilikon tok van rajta ami gyakorlatilag lejön a hátlappal együtt ha jól fogom meg. A kikapcs-bekapcs tovább tart. Kikapcsolod, és mire leáll, le is kaptad a tokkal a hátlapot. Egy biztos, hogy az akksit nyugodtan ott lehet hagyni a töltőn, a telefon meg mindig nálad lehet. Nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen egyszerű lifehack mennyit hozzá tud tenni a mindennapok kényelméhez.
-
zsoltip
őstag
válasz Stauffenberg #44391 üzenetére
Tegnap én is kikapcsoltam a OneDrive képfeltöltést, és telepítettem a Google Fotókat.
Kíváncsian várom a tapasztalatokat. Remélem nem bánom meg.
Jó néhány készülékemet végigkísérte az MS. féle fotó felhő, több platformon. (Nosztalgia...)
Ami a váltáshoz vezetett, általad is említett minőségben kevéssé érződő tömörítési opció, ami méretben annál jelentkezik. Kis használat után megelsem mit is jelent ez a gyakorlatban. -
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #44326 üzenetére
Stauffenberg
Már hogy a viharba nem árulnám el neked az akkufaló titkot.
Nos, egyidőben megy a Navitel (9.2.0.4), a Runkeeper (ami egybe trackat is húz), az említett nagy pontosságú GPS, a WiFi és a szinkronizáció (ezeket sohasem szoktam kikapcsolni) és esetenként a BT (mert néha nem müxik fotózáskor az "öklös" képrögzítés, Ja és néha (de csak néha) bekapcsolom a mobil internetet is, de max 1 percre.
Ennyi.
Ja, a telom már lassan 2 éves (6.0 V20), az aksim 2015 májusi, az AkkuBattery app szerint az aksimnak már csak 79%-os a kapacítása.Egyébként, hétköznaponként, teljességgel megvagyok a teló és az aksi teljesítményével elégedve. 1 nap alatt cca a felére fogy vissza az aksi.
gabor_01
Ahogy látod, túra GPS használok, (Igo/HERE/Guglival esélyem sem lenne az erdőben) ebből is a megismertek közül talán a legjobbat. Még fent van az Osmand+ is, de valahogy a ruszki produktumot szeretem a legjobban.
Persze ha tudsz jobbat, örömmel hallgatlak. -
kozma1986
tag
válasz Stauffenberg #44317 üzenetére
Na ezt mondtam nekik én is, hogy ezt nem a google vonta vissza, hanem az lg ráült alaposan, és csodálkoznak, ha nem fogynak a telefonjaik.
-
TeeJay
félisten
válasz Stauffenberg #44252 üzenetére
mióta láttam Telenor üzletben Samsung S8 és Note8 pár hét alatt hogy beégett az OLED kijelzője
azóta ha ingyen adnák se kellene.
kíváncsi leszek a V30 OLED is ilyet produkál-e mert akkor lesz sok jajjgatásG6-ra váltanék most mert gyors proci és kevésbé merül
csak ugye sokat kellene ráfizetnem a G4-reszerintem várok még 2évet addig jó a G4
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
hacki87
senior tag
Nekem mostanában ezt produkálta:
Vagy éppen nem tudok tovább görgetni böngészés közben és nem reagál az alsó gombokra sem csak ha kijelző kikapcs majd vissza. Vagy van még hogy irdatlan mód belassul és hiába nyomkodom a gombokat a kijelzőn azok is csak laggolva animálnak és nagy nehezen a google now bejön és onnantól tudom kilöni a háttérben futó progikat utána megjavul.
-
Nikaré
őstag
A korábban említett Mate 9 nem felel meg az elvárásaidnak?
-
törölt tag
Én pont úgy vagyok mint te. Már fél éve keresem a G4 utódját és nem találom.
A kamera nekem is nagyon fontos, innentől kezdve a fél piac kilőve, marad kb. az S7/S8 illetve az U11, ebből az S7 nem előrelépés összességében, S8 edge kivitel nekem nem annyira jön be normál meg nincs, és már majdnem U11 lett amikor kiderült hogy őket meg felvásárolják és elbizonytalanodtam nem-e lehúzzák a rolót pár hónap múlva.
Lg vonalon szerettem volna maradni, de hát a G6 csalódás, a V30 meg franc se tudja mikora ér ide ha ideér és ott is olvasni érdekeseket a kijelzőről...
Hozzáteszem, az utóbbi időben nekem úgy tünik hogy a mobiltelefon ipar visszafelé fejlődik. Tesznek bele gyorsabb procit meg több ramot, ami szinte lósz@rt sem számít már, ellenben az innováció mértékegysége az lett hogy mit tudnak belőle kivenni... Még pár év és örülhetünk ha hangszóró/kijelző lesz bennük mert majd valami "okos" mondjuk az almánál kitalálja hogy minek az bele úgy se használják...
-
GEIL
addikt
válasz Stauffenberg #44241 üzenetére
Amúgy most viccen kívül gondban lennék....nincs olyan amire "vágynék"......ha elér a bootloop, ha nem, jövő márciusig alaplapcsere lesz és onnan ugye újabb 1 év.....marad nálam a G4 "titanic", csak kap egy új akksit.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #44241 üzenetére
Állítólag szolgáltatói kínálatba bekerül.. Persze szokás szerint ülnek a hátsójukon.. G5 óta úgy szét van csúszva az LG hogy fájdalmas nézni.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
GEIL
addikt
válasz Stauffenberg #44226 üzenetére
Ez a csereutalvány hogy működik végülis ?
"602"-es G4-em vagy....egyenlőre bootloop nélkül , kop kop random megy / nem megy de ezenkivül megy....2018.-márciusban jár le a 2 év......telenortol hoztam ki......ott kéne levásárolnom gondolom ha ilyenre kerülne a sor.
-
Laraxior
titán
válasz Stauffenberg #44189 üzenetére
Nekünk azt mondták a nagyokosok a Váci úton, hogy szoftverhiba...
Amit egyszer már visszaküldtünk itt kint németben az LGnek, mert ugye forró volt mint az atom meg állandóan restartolt.
Úgyhogy én javasoltam, hogy vigyük el a Váci útra... Úgyhogy megutaztattuk, de nem történt vele semmi.Én anno a Galaxy S3-al is beszoptam, mert valami nem volt tuti a jack csatlakozónál. Hol szólt hol nem...
Kijöttek házhoz javítani, de aszonták nem hibás. Kaptam egy új fülhallgatót, meg egy új akksit. Még egy éves se volt a telefon, 190k-ért vettem.
Bringázás közben azért szerettem volna zenét hallgatni, ennyi pénzért. Aztán megelégeltem, megpróbáltam mégegyszer gariztatni. Elvitték, közölték, hogy nem tapasztalták a hibát.
Így adtam el a telefont 2.5 évesen. Mai napig hol szól a jack hol nem. Próbáltam mindenféle fejhallgatóval, nem azokkal volt a gond.Aztán vettem a Sony Z2-t. Csak a kamerájával nem vagyok megelégedve, amúgy a mai napig megvan. Lassan 3 éves lesz...
Meg ugye van az én LG G4-em. Augusztusban járt le a garija, végülis meg vagyok vele elégedve. Én. De én 50k-ért vettem, nővérem amit nem gariznak le, ő asszem 120ezerért.
Úgyhogy amondó vagyok, minden második évben veszek valami taknyot olyan 50k körül, és akkor annyira nem vagyok lehúzva a tervezett elavulással.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Trailblazer
veterán
válasz Stauffenberg #44164 üzenetére
Én nem fogok neked semmit bizonygatni, amúgy családtag hurcolászta a telefont ide-oda, mivel ő ért rá. Én csak azt írom, amit neki mondtak. Ha nincs érdekérvényesítő képesség, akkor neki nincs, bár nem így ismerem. Mondjuk elképzelhető, hogy ilyen technikai dolgokban őt is meg lehet vezetni. A Telekomtól elhajtották, nem adhatta le a telefont ott.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz Stauffenberg #44162 üzenetére
Annyit mondtam, hogy a Telekom elhajtott. Tehát ők nem tettek semmit, még ha kellett is volna (ahogy fentebb utalsz rá), hanem hogy vigyem én a készülék márkaszervízébe, egy inkább hírhedt, mintsem híres céghez Újpestre. Ott állapították azt meg, hogy kuka az alaplap (ami érdekes, mert egy Nougat upgrade során kukult meg a telefon), és csak garancián kívül hajlandóak megjavítani, amennyiben mélyen a zsebembe nyúlok. Nos mint írtam, nem nyúltam.
-
Trailblazer
veterán
válasz Stauffenberg #44160 üzenetére
Szó sem volt bootloader-nyitásról, odáig el sem jutottak. (Agyhalott volt teljesen a telefon, mint később kiderült, alaplapot kellett volna benne cserélni, holmi 60 ezerért. Természetesen ezt anyagi erőforrások és kedv híján nem vállaltam, és a telefont úgy ahogy volt, eladtam 12 ezer ft-ért alkatrésznek.) Úgy értem, a BL nyitva volt, de ezt semmiképpen nem állapíthatták meg. Egyébként valóban a Sony által kapott kóddal történt, hivatalosan.
Meg hát ugye egy dolog a törvényi előírás, és egy másik az, amit a kisemberrel szemben megengednek maguknak. Én meg sajnos nem vagyok az az utánajárós és asztalcsapkodós típus.Egyébként csak a mondatod másik felére reflektáltam az előző kommenttel, idézem: "viszont a Telekom, mint eladó törvény által van kötelezve a javítás elvégzésére" Tehát a BL-nyitás, root, stb. még nem került szóba.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz Stauffenberg #44157 üzenetére
Aham. Mint az én Sony Xperia XA-mat. (Ráadásul részletfizetős náluk, még mindig.) Úgy elhajtottak vele a vérbe, hogy öröm volt nézni.
-
senior tag
válasz Stauffenberg #44146 üzenetére
Már volt mind a kettőben alaplap és kijelzőcsere
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
outdoor
aktív tag
válasz Stauffenberg #44148 üzenetére
Én a grafikus kopp-ot használom. Előre megadott mintában lehet koppintani, akár lezárt, sötét képernyőn is. Tökéletes, de a tempóra ügyelni kell.
A proper digital assistant could be my best friend
-
takcslajos1
tag
válasz Stauffenberg #44146 üzenetére
Én egy quickshortcut makeres paranccsal kikapcsoltam a KnockON-t, nekem az szüntette meg a problémát - mintha úgy érzékelne 2 koppintást, hogy hozzá se érek. Amikor meg koppintottam tényleg kétszer, hol működött, hol nem. Újkorában ha felülről lehúztam az ujjamat, tudtam csak az időt nézni, ez a feature vagy szoftveres, vagy hardveres hibából kifolyólag meghalt.
-
Quqesz
nagyúr
-
kp78
addikt
válasz Stauffenberg #44127 üzenetére
"A G4 átlaga inkább a 3 órához közelít"
Nekem mobilnettel soha nincs annyi sajnos, wifin lógva összejöhet.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
zazenke
őstag
válasz Stauffenberg #44122 üzenetére
a javításról annyit hogy azt mondta a t mobil úgy a leggyorsabb ha a közelbe lévő SAMSUNG szervízbe viszem javításra . így is tettem. A szervízben azt mondták nagy szerencsém van mert 100 EZER a javítási költség ha nem lenne garis
-
Nikaré
őstag
válasz Stauffenberg #44122 üzenetére
Vállalnád a 3300 mAh akkuval?
Nekem fixálódott, hogy 3000 az nagyon kevés -
csaba1203
addikt
válasz Stauffenberg #44109 üzenetére
Ezzel megint egyetértek.
Remélem azért késik a Nougat mert tényleg jó lesz de ha nem lesz az se gond. -
DaDa
senior tag
válasz Stauffenberg #44109 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy vagy a nem minőségi update-el vagy az update hiányával akarják új telefon felé terelni a népet és ez bosszantó. A G4 minden hibája ellenére is jó készülék lett és lehet kevesen váltanak újra ezért lépte meg az LG ezt, hogy Eu-piacra nem dobja ki a nougatot vagy ha ki is dobja akkor fogja maikor a többség már megvált a készüléktől.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
csaba1203
addikt
válasz Stauffenberg #44085 üzenetére
Huh ezt jól leírtad és maximálisan egyetértek veled.
Látni kéne,hogy a konkurensek itt kiemelném a Samsungot és a Sony-t példásan ha kicsit késve is de a középkategóriához is küldik rendesen az updateket.
Elég csak beleolvasni az ottani fórumokba.
Személy szerint én is elvárnám,hogy egy flagship telefon minimum kapjon 2 fő verzió frissítést na és persze a havi biztonsági javításokat is. -
brd
nagyúr
válasz Stauffenberg #44088 üzenetére
Van akit az új UI vonz, van akit az, hogy root nélkül is bármelyik appal megy a dupla ablakos mód
Konkrétan az LG ROM-ba épített saját megoldáshoz képest a 7-es Droid megoldása egyelőre egy fos. Nem lehet szabadon átméretezni az ablakokat (főleg fekvő állapotban kínosan egyszerű a csak fele-fele állapot), valamint nem bármilyen appal működik (bár így is jóval többel, mint az LG-n root nélkül a saját).
The only real valuable thing is intuition.
-
Mentolka
senior tag
Most mi a baj? Kérdeztem valamit... Próbálom megérteni, hogy mi maradt ki eddig az életemből.
Persze, ha nagyon ráfeszülök, akkor meg tudom keresni a changelogokból, hogy mi a változás, csak a felhasználói "élmény" érdekelt volna.[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
+1
-
jolti05
őstag
válasz Stauffenberg #44013 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
dkovizoli
addikt
válasz Stauffenberg #44037 üzenetére
Nekem 511 és gyárilag jdi panel.
-
sajby
senior tag
Igen.JDI volt gyárilag.(2016 május)
Kb 3 hete cserélték.LGD-re. -
ilyenezalaci
tag
Az enyém a héten jött vissza a Telemaxtól, 512 lgd volt, alaplap csere után 708 és új lgd kijelzőt kapott.
-
jimmedly
senior tag
2015 decemberi gyártás.
-
Reinkz
senior tag
Nekem is gyarilag JDI volt benne 511.
-
MittuDomain_
őstag
Az enyém 601, gyárilag JDI.
-
q2w3
senior tag
válasz Stauffenberg #44032 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye. Kérlek írd majd meg, hogy mi volt, mert akkor én sem hagynám annyiban.
(#44031) Mentolka :
Ez a neve a kijelzőnek amivel hirdeti az LG a G4-et. Mindenhol ezt nyomatták. De ezek a JDI panelek nem azt adják vissza....[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #44016 üzenetére
Thx
-
joekajoeka
tag
válasz Stauffenberg #44013 üzenetére
Nem hinnem hogy csak bizonyos regiora adnak ki a Nougat frissitest, az eleg gaz lenne.
Ilyenrol ti meg hallottatok hogy egy nagy frissites csak bizonyos regiora jon ki? -
save
tag
válasz Stauffenberg #44009 üzenetére
Szerintem ez két, pontosan ugyanolyan páka, csak az alsót feleslegesen túlbonyolították.
-
dewill79
tag
válasz Stauffenberg #44009 üzenetére
Már csak egy 3D röntgengép hiányzik a sorból és vizsgálni is lehet az elkészült javítást!
-
Trailblazer
veterán
válasz Stauffenberg #44001 üzenetére
Én sem ma kezdtem. 2011 óta droidozok, onnantól használok recovery-t is. De ennyire para sose volt, mint a G4-nél, pont ahogy mondod. A kevés gomb, illetve általuk a TWRP fura előhívása is okozott néhány kellemetlen percet, amíg be nem gyakoroltam a pontos metódust.
[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
válasz Stauffenberg #43990 üzenetére
Köszi.
-
Trailblazer
veterán
válasz Stauffenberg #43992 üzenetére
Hja, akkor "csak" jól informált olvasó vagy.
-
Laca0
addikt
válasz Stauffenberg #43972 üzenetére
Igazatok van. Tényleg visszavált. De nem 3G-re, hanem GSM-re
-
Laca0
addikt
válasz Stauffenberg #43959 üzenetére
Telekom.
Szerintem tévedtek abban, hogy hangátvitel nem történik 4G-n. Nem véletlenül csücsül azon a hálózaton a telefon kikapcsolt mobilnettel is.
A Telekom újítása az IP alapú hangátvitel. Csak az az újdonság.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
SztiviVander
őstag
válasz Stauffenberg #43968 üzenetére
"the firmware did not recognise your phone is from Three UK and disables it", na itt hagytam abba a nagyszerű eszmefuttatás olvasását
én úgy olvastam anno hogy volte-hez a B3,B5,B40 sávokat kell tudnia a modemnek. mindegyiket, nem vagy-vagy alapon. bár vannak kétségeim hogy lehetne-e ezt egy újabb modem verzióval engedélyezni, de amennyire eddig láttam az az a komponense a fw-eknek ami szinte soha nem frissül. én is úgy tudom hogy a nálunk kapható androidos (szifon passz, az sose érdekelt) telefonok közül az s8 az első ami hivatalosan volte képes.
-
(#43967) dewill79
értem. melyik menüben? engineering? én gondolod attól majd működik is? majd szólj ha igen. -
SztiviVander
őstag
válasz Stauffenberg #43965 üzenetére
a h815-ön szolgáltatós fw-el sem lehet engedélyezni. bár maga a qc808 soc tudná, csak épp a modemből hiányzik a b40-es lte sáv ismerete. g4-ek közül a h815T (hongkong-i verzió) képes volte-re, de olyan itt szerintem senkinek sincs.
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #43959 üzenetére
az Lg G4 VoLTE képes?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Mentolka
senior tag
válasz Stauffenberg #43905 üzenetére
Ugyehogy! Ahogy elnézem, többen így vannak vele: kéne(?) másik helyette, de semmi nincs olyan faxa, mint a G4. Csak ügyes kis szerkezet lett ez a kamerásmobil!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó