-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz tknof1871 #48586 üzenetére
Visszanéztem itt a fórumban. 2020 március 17-én hozta a postás. Tehát már bő két és fél éves. Napi szinten 2021 szeptemberig használtam (tehát kb 1,5 évig), akkor vettem egy HTC U11-et. Az aksinak semmi baja nem volt. Nem vettem észre, hogy kevesebbet menne el egy kapacitással. De nyilván már nem lehetett 100%-os. Aztán az U11-et cseréltem egy LG V30-ra, ezt használom most napi szinten. De a HTC is megvan, Meg az összes többi telóm. Nemrég használtam bő egy hétig a G4-et, de ugyanúgy bírta, mint amikor napi szinten használtam.
-
SkyLine3000
addikt
válasz tknof1871 #48275 üzenetére
Nem kell mind a 3 feltételnek meglenni. A wifi csak akkor kell, ha felhőbe akarsz menteni! És nyilván az éjszaka sem létszükséglet. Én még nem próbáltam ezt az automatikus mentést, de sztem hálózaton sem kell lógnia, ha van benne elég nafta. Egy mentés max pár perc.
-
SkyLine3000
addikt
válasz tknof1871 #48271 üzenetére
Nem LG Bridge, hanem LG Backup! Ne keverd a szezont a fazonnal! Az Lg bridge pc program, az lg backup meg a telefonban van!
A telefon beállításaiban található! Itt lementheted az egész telefont mindenestől akár a belső memóriára, vagy az sd-re. Nyilván az utóbbira célszerű. De lehet csinálni részleges mentést is. Amit kijelölsz. Ez csinál egy fájlt a mentés helyére és abból ugyaninnen (lg backup) visszaállíthatsz mindent mondjuk egy reset után. Be lehet állítani, hogy automatikusan mentsen x időnként. Ugyanez van a G3-on is és gondolom a G2-őn is.
Én ezt használom már régóta. Tökéletesen megfelel, amire kell.
Ez az sms-eket is menti, ha be van állítva. Beállításokat, kezdőképernyőt, mindent.
Nyilván akkor kell mentést csinálni, amikor belakta az ember a telót és látszólag hibátlanul műxik. Ettől függetlenül vannak olyan appok, amiket nem árt újratelepíteni.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz tknof1871 #48271 üzenetére
Igen, sajnos a Google nem ment mindent. De nemcsak az lg-nél van ez így. Én sms-ek mentésére már régóta az SMS backup and restore programot használom. Ment sd-re, felhőbe, időzíthető, stb. Igazából még egyik beépített mentési lehetőségről sem hallottam, hogy maradéktalanul visszaállítana mindent. Ráadásul, én személy szerint, nem is preferáltam sosem a mentésből visszaállítást. Általában rendszerhiba miatt csináltam új telepítést, ha pedig oda mindent visszaállítottam volna ahogy előtte is volt, akkor valószínűleg a hiba is visszatelepül. Nyilván ez nem vonatkozik az sms-ekre, fotókra, névjegyekre.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz tknof1871 #48269 üzenetére
A telefonon az LG backup-al le tudod menteni az egész rendszert. Letöltött alkalmazások, jelszavak, beállítások, home screen, mindent, amit akarsz. Komplett, vagy csak amire szükség van. Ha véletlen fr-t kell csinálnom, általában előtte csinálok egy ilyen mentést, aztán a reset után megy vissza minden. Bár, nem minden progginál jó az ilyen visszaállítás. Jobb, ha a play-ból újra le van szedve. Én nem felhőzök.
-
tknof1871
őstag
válasz tknof1871 #48268 üzenetére
Factory reset után mindent visszaállíthatok a Goolge felhőből? Telepített appok + azok jelszavai, összes korábbi SMS, home screen, stb? Minden olyan lesz a telefonon mint 1 napja?
Ha az egész belső memóriát HDD-re másoltam abból visszaállíthatom ezeket?
A lehető legtöbbet szeretném visszakapni Factory reset után.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
brd
nagyúr
válasz tknof1871 #48234 üzenetére
Ha sokszor úgy töltöd, hogy nem mindig várod meg a valós 100%-ot, de már 100%-ot írt a töltés végén, akkor igen, kezeld fenntartásokkal az általa nyilvántartott értéket, mert alá fog mérni. Igen, az akku valós kapacitását csak úgy tudod lemérni, hogy feltöltöd a tényleges 100%-ra, majd egy mérő eszközön keresztül átfolyt áramot összegez a mérő eszköz a teljes lemerítésig.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz tknof1871 #48224 üzenetére
"Bejáratni" nem kell, mert az akku nem változik tőle, viszont a készülék jobban tudja majd, hogy mire képes az akku', ha teljesen lemeríted és feltöltöd 1x 100%-ra. Fontos tudni, hogy a kijelzés alapján 100%-ra töltés valójában nem (mindig - ha rögtön lehúzod, amikor 100%-ot ír, akkor nem) jelent 100%-ra töltést, egy kicsit (ha teheted, +1 órát) még hagyd tölteni, hogy tényleg 100%-ra töltődjön, mert a telefonok egy része már akár 85-90% valós töltöttségnél is írhat már 100%-ot a felületen (ez a G4 ilyen), de valójában még tölt egy ideig a valós 100% eléréséig.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz tknof1871 #48209 üzenetére
Jó áron jutottam hozzá, sok kiegészítővel. Amióta 5.1 van a telón 100%ban megvagyok vele elégedve. Nem lassú, nem melegszik és árához képest nagyon jó képeket csinál.
Csatlakozva az elöttem szólóhoz én se adok ki pénzt egy olyan telóra aminél egy akku csere hőlégfúvós feszegetős vagdosós mókával jár.... sajnos az összes új teló így van már össze kokányolva, hogy "vízálló" legyen...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
SkyLine3000
addikt
válasz tknof1871 #48209 üzenetére
Nekem jópár évig G3 volt és most februárba vettem egy G4-et. 7-es droid volt rajta. Downgradeltem 5.1-re. Egyáltalán nem lassú. Nincs semmiféle lassulás. Én meg vagyok vele elégedve. Napi szinte használom az LG Health beépített alkalmazást sportra. Gps-t is másodpercek alatt talál. Nem melegszik a teló.
Én is vettem volna újabb telót, de olyan idióta trendek vannak évek óta, hogy képtelen vagyok ilyen szarokat venni. Egyszerűen hányingert kapok a mai telóktól. Ebben meg minden megvan, ami nekem kell. A G3 is még megy, hibátlan. Nem is adom el.
Nem mindenkinek az a fontos, h a legújabb telóval szaladgáljon.
Asszony most kapott egy Xiaomi Redmi Note 8T-t. Azt mondja, hogy gyors, meg minden, de hiányzik neki a G3 is. Először úgy volt, eladjuk, de azt mondta, inkább ne... Úgyh neki is megmarad.[ Szerkesztve ]
-
-
SkyLine3000
addikt
válasz tknof1871 #48177 üzenetére
UIgyan még nincs több éves tapasztalatom az akksival kapcsolatban, de eddig jónak tűnik. Két napot simán kibír. Ebben volt telefon, fotózás, böngetés, filmnézés, yt. 26 perc videó talán ha 5%-ot evett meg az akksiból. A G3 (igaz, használt) akksija minimum a dupláját ette volna meg.
A G4 eredeti akksijával 50% alatt már nem nagyon volt értelme fotóznom, meg sokszor volt, hogy kikapcsolt a teló. Amikor belkapcsoltam, alig volt az akksiban 1-2% nafta. Ezzel 20% körül is simán fényképeztem vakuval, nem történt semmi. És ez volt még csak az első feltöltése. Ez csak jobb lesz még. Sztem 4200at bőven megért. Ennyibe került alin postával együtt.
Mivel új és talán nem is gagyi, jó lesz egy darabig. -
Busterftw
nagyúr
válasz tknof1871 #48084 üzenetére
Szerintem akku nelkul nem fog menni.
Viszont ha az akku 100%-on van es kozben tolton van a telo, akkor elvileg az elektronika nem "hasznalja" az akkut, hanem a toltotol kapja az aramot.En most egyelore LineageOS-t raktam ra minimalis Google appokkal (Open Gapps nano) es Navigaciora/Android Autoval akarom hasznalni. Kocsiban van navi, de nem art megegy.
De lattam XDA-n egy otletet, valaki vett egy hosszu endoszkopos kamerat amit elvezetett hatra a csomagtarton keresztul es a telefonon keresztul tolato kameranak hasznalta.
-
SztiviVander
őstag
válasz tknof1871 #48076 üzenetére
Én a speedshopba anno vettem egy csomagolás nélküli de "eredetinek mondott" akkut. Újan fél napot birt és 8%-nál már kikapcsolt a teló. Szerencsére neten rendeltem úgyhogy 3 nap után visszavittem elállásba. Azóta onnan semmi csomagolás nélkülit vagy utángyártottat nem veszek. Végülis a speedshop is csak egy felfuttatott csillivilli sufnigsm akik kinából rendelgetik az ilyen csomagolás nélküli, -jobb esetben- a valódi lg gyártósorról a szar minősége miatt kihullott és a kukába szánt akksikat...
-
Tengri
senior tag
válasz tknof1871 #48037 üzenetére
Xiaomi Mi Power Bank 2-őt használok az LG G4 mellé teljes megelégedéssel. Villámgyorsan feltölti a telefont.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
KPistike
aktív tag
válasz tknof1871 #47971 üzenetére
Üdv!
Meg kell jegyezni melyiken hogy vannak kiosztva a gombok. Nincs más megoldás.
Ha nem garanciális valamelyik, erre van egy ötletem: a multifunkciós gomb alá és fölé pöttyints egy gömböcöt pillanatragasztóval.
Van komoly mértékű látássérült a családban - ráadásul pont ma voltam Nála -, ezért jutott ez eszembe.K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz tknof1871 #47968 üzenetére
Üdv!
Az igaz, hogy nálam csak egy Arctic P324 BT füles van használatban G4-gyel (és nincs másik), saját tapasztalataim a következőek:
- Kattintás: zene play / pause - bejövő hívás esetén hívásfogadás
- Hosszabb (kb 2 másodperc) nyomás: zene közben utolsó tárcsázott szám újrahívása
- Még hosszabb nyomás: füles leválasztása és kikapcsolásaNem lehet az, hogy a Te esetedben a Számodra play / pause funkciónak megfelelő nyomást hosszabbnak érzi a telefon rendszere? Ami miatt ez felmerült bennem, hogy mindhárom kiegészítőd esetében előfordul újrahívás, holott Te csak a zenét vezérelnéd.
K. P.
-
brd
nagyúr
válasz tknof1871 #47968 üzenetére
Hello!
Root nélkül szerintem sehogy. Az ilyen megoldások kikapcsolt képernyőnél nem szoktak működni. Ha van root, akkor valamilyen button remap programmal lehet próbálkozni (a play-ben keresgélj a témában, legalább 3 csillagos megoldást).
-
Troy.
addikt
válasz tknof1871 #47945 üzenetére
A kérdés jó! Régóta kínlódok az akkumulátorával, napi 2-3-szor töltenem kell (azt hozzá kell tegyem, hogy telepítve van kb. 50 program, bluetooth, folyamatos értesítés, automatizáló program stb.) de emlékeim szerint régen nem volt ilyen.
Pár hónapja nézem a kínálatot, vannak is tetsző modellek csak nem abban a kategóriában, amiben nézelődök.
~4-5 ezer forintot még megérne nekem..
-
KPistike
aktív tag
válasz tknof1871 #47911 üzenetére
Nos, ez az új tény - legalábbis az előző hsz-ben nem szerepelt, feltételezem, Te is azóta próbáltad - engem is elbizonytalanít. Itt már nincs az az eltérés, mint anno Nokia CA-101(D) és egyéb microUSB kábelek között - ha médiatartalom átvitele megy, akkor Bridge-nek is mentenie kellene.
Az én esetemben épp frissíteni akart Bridge (addig nem is indult el, hogy menteni tudjak), így a legújabb verziójú (1.2.54) program játszott velem és kolléga telefonjával ilyet. Kicseréltem a kábelt egy sajátomra, és akkor Bridge már végrehajtotta a mentést - ráadásul csak Személyes adatok és Beállítások mentése kellett. Akkor nem néztem az első kábellel a tárhelyek elérhetőségét. A telefonon V20i firmware üzemelt.Most elővettem a korábban jónak bizonyult kábelemet, és készítettem egy mentést ugyanazon a gépen saját telefonomról - most is gond nélkül zajlott le. Ami eltérés van még, hogy V29a-ra frissítettem a saját telefonom rendszerét. Valamint nálam Professional verziójú Win 10 van telepítve - de ennyire nem tér el a Home-tól.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
DaDa
senior tag
válasz tknof1871 #47888 üzenetére
Érdemes lenne a közelség érzékelőt újra kalibrálni. De ez csak tipp. Keresőben talán lesz leírás, hogy kell.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Mezcal
addikt
-
-
nagyúr
válasz tknof1871 #47789 üzenetére
Semmiben. A maga idejében, amikor megjelent a G4, akkor kimagaslott mezőnyből, amik mind irgalmatlanul fos képeket csináltak. A G4 csak középfos képeket csinált. Ma már a legtöbb csúcstelefon tud középfos képeket csinálni.
Mindenki csodákat vár egy telefon kamerától, de légypiszoknyi érzékelő egy kisujjkörömnyi lencse mögött nem csinál csodákat. Evvan. Aki fényképezni akar, az vegyen fényképezőgépet. Dokumentálni dolgokat meg szelfizni viszont tökéletes bármelyik telefon manapság...Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
válasz tknof1871 #47789 üzenetére
Semmiben, túl van értékelve kicsit szerintem.
A szenzorok nem lettek rosszabbak azóta, a lencse minőségére már újkorában is voltak panaszok, a zajkezelése sem a legjobb (színzaj meg pláne), stb.
Raw-ban az új telefonok jobb minőségű fotókat készítenek, és bár az automatikájuk sok esetben túldolgozza a képeket, a GCam feltelepítésével ezt is ki lehet küszöbölni és így szinte bármivel jobb képet tudsz lőni már, mint a G4 gyári szoftverével.
Na meg jóval sokoldalúbbak is a mai telefonok kamerái, gondoljunk csak a low light képességekre, vagy a többféle látószögekre.
Én imádom a G4-et, nyüstölni fogom, ameddig csak bírja. De nem fog fájni a szívem a kamera miatt, ha egyszer cserére kerül a sor.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tknof1871 #47782 üzenetére
A vásárlok a 8200mAh-ás termék alatt azt nyilatkozták, hogy nem tart tovább, mint az alap 5-6000mAh aksi.
Például idén márciusban: "говно! не держит заряд даже сутки! китайская подъебта в самом ее говяном виде. Те пидоры, которые 5 баллов поставили, вы нехорошие люди. Я повелся на отзывы и получил хуету за штуку денег."
decemberben egy magyar vásárló: I think, this battery not 8200MAh. Need charge this also same times than what i used before.
Nohon aksi volt jó, de ahogy nézem már csak normál méretű van nekik."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
dkovizoli
addikt
-
KubanitoS
veterán
válasz tknof1871 #47446 üzenetére
Ez a telefon egyáltalán nem kuka. Pont egy kicsit feljebb írtam, hogy a teljesítménye a mai napig bőségesen elegendő. Az, hogy az akkumulátora ennyit bír nem a 3 év hozománya, ez már a kezdetek kezdetén is probléma volt a sokat zabáló proci miatt.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
gixxergabi
senior tag
válasz tknof1871 #47438 üzenetére
Pontosan az Accubattery 100%-on még azt írta 675mA val tölt.
12 perc múlva még 478mA, még 10 perc múlva 350mA, még 16 perc múlva 237mA. (screenshotokat csináltam)
Nyilván vmennyit a bekakapcsolt (nem piszkált) telefon is fogyasztott ebből - azt pótolta, de az látszik hogy a 100% töltés még nincs "tele"...Amikor írják pl G6-nál (szintén 3000-es akku): Quick Charge 3.0 továbbra is adott, tehát körülbelül 1,5-2 óra alatt gond nélkül feltölthető a készülék
Ezt a G4 is tudja sima töltővel: [kép]persze úgy hogy még egy fél órát rajta kell hagyni
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz tknof1871 #47401 üzenetére
Az elso kerdesed nem igaz. A mai akksik Out of Box mukodnek. Nem kell kisutni, formazni oket. Egy a fontos: ha lehet sose meritsd le teljesen es sose toltsd fel maximumig. 30%-nal mar erdemes toltore rakni. 98%-nal meg lehuzni a toltorol. A legjobban igy fogja birni.
A masodik kerdesed az mar valamelyest igaz. Eleg ha 1x feltoltod es ugy rakod el. Akar 1 evet is elall jelentos kapacitasvesztes nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
válasz tknof1871 #47386 üzenetére
Speedshop-ban 3650-ért vettem 2 napja új gyári akkut, szerintem megéri. A régi akku annyira megdöglött pár hét leforgása alatt, hogy rögtön kikapcsolt a telefon, amint kihúztuk a kábelt. Powerbankot cipelni kell, zsebre sem lehet csak úgy tenni, csak a baj van vele, plusz 1 eszköz amit tölteni kell.
-
sajby
senior tag
válasz tknof1871 #47386 üzenetére
Szerintem érdemes új akkumulátort venni és úgy használni a készüléket.A powerbankot meg kerülni, ha lehetséges.
A gyengélkedő akkumulátorod úgy is csak tökönszúrást kapna tőle.
Nálam pl úgy jelentkezett az aksi gyengülés,hogy hidegben kikapcsolgatott.Nem bírta a reggeli nulla fokot
Jelenlegi akkumulátorom bő 1 éves,azzal még nem volt gond.[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
válasz tknof1871 #47248 üzenetére
Ennek a telónak nagyon dúrván leesett az ára. Azért egy Samsung jobban tartja. Valszeg ezért is esett ekkorát az ár, mert "csak egy LG".
Én is keservesen adom el ennyiért. De ennyiért azért megválogatom kinek adom el. Akinek nincs annyi pénze új telefonra, neki, ez, ennyiért még tud örömet okozni egy-két évig.
Nálam úgy is csak leamortizálódna munka helyen. Másodlagosnak el menne, de a fémipar nem kíméli a zsebbe tuszkolható kütyüket.
-
Mezcal
addikt
válasz tknof1871 #47201 üzenetére
A 720p elég nagy visszalépés lenne, és nem is nézne ki olyan jól ebben a képernyőméretben. De valószínűleg, akkor is melegedne erőforrás-igáényes feladatoknál, mert a snapi e szériája nem volt valami fényes.
A G4 magas felbontása arra mindenképp jó, hogy fényképeket nézegess rajta, vagy felvételeket.[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
SkiDev
őstag
válasz tknof1871 #47159 üzenetére
"Más. arukereso.hu-on ránéztem a H815-re és 2018.07.22. után megugrott a H815 ára. Rossz az arukereso?" ~ valószínűleg kikerültek boltok a listából, és már csak ezt az egy boltot hozza fel a beragadt árával, szerintem.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
-
dkovizoli
addikt
-
brd
nagyúr
válasz tknof1871 #46771 üzenetére
Nem tudom, mi az a rögzített alkalmazás, de ha eltűntek az ikonok, amelyeknek az appok futása közben ott kellene lenniük (tehát nem rejtetted el, vagy kapcsoltad ki az adott app-ban), akkor jó eséllyel bezáródtak (igen, nem veszi fel).
-
Reinkz
senior tag
válasz tknof1871 #46698 üzenetére
Szerintem két év simán benne van, utána is inkább az applikációk nagysága és bonyolultsága lenne a baj.
Motion_Blur
Én S8-ra váltottam, nem olyan rossz az 12mp nem érzek vissza lépést, annyi hogy digitálisan belenagyítani annyira nem lehet mint G4-nél, de este jobb képeket kapok, és fókuszálás is gyorsabb hiába a lézeres autófókusz.
Azért annak van varázsa hogy 2 hónap alatt több frissítést kaptam S8-on, úgy h már rég nem az első számú flagship, mint a G4-re 2 és félév alatt, valamint hogy nem forr fel a telefon 5p Gmaps-től, vagy egy frissítés telepítésétől.A G4 egy nagyon jó telefonom volt, annak ellenére, hogy végére megutáltam a nem létező támogatás miatt, emellett messze ezzel a telefonnal jártam legtöbbet szervizbe, ennek ellenére sem lett tökéletes, hol működik hol nem a dupla koppos feloldás. Ha úgy gondolja bármikor otthagyhat minden előjel nélkül.
Eladni én se adtam el, többet ér mint amennyiért el lehet, de fent említett okok megtették hatásukat a használt piacon. Most faterom használja de ő csak telefonál úgy meg szr akkuval is 5 napot elketyeg (V29A)
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz tknof1871 #46698 üzenetére
Ne haragudj, nem értem a kérdésedet.
Hogy értve használható? Ha optimisták vagyunk, és azt mondjuk, hogy egy napon nem megy tönkre pl. a mikrofonja, vagy a kamerája, akkor úgy gondolom, bármeddig. Főleg, ha rá lenne költve kb. 15 ezer ft (6700 új akksi, 8000 MicroUSB port csere, illetve lassan érne talán egy jack csere is, de abból nem jön még ki a kábel, csak már nincs az az érzés, amikor belehelyezed a kábelt, hogy szorosan fogja). -
Stauffenberg
nagyúr
válasz tknof1871 #46340 üzenetére
Én mindig OTA frissítettem, ott amit nem volt kötelező elfogadni, nem fogadtam el és lefutott a frissítés.
(#46341) zsoltip: Nincs felső korlátja annak, hogy hányszor végezhetnek el egy javítást. A szerviz akkor szokta felajánlani a cserét, ha a javítás nem gazdaságos nekik (de ekkor sem kötelező, ez az ő belátásukra van bízva).
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz tknof1871 #46338 üzenetére
Nem tudom milyen frissítésed van, gondolom elég régi rendszerverzión állsz, ezért ajánlja fel, amúgy régóta nem frissült a G4.
Ahogy oda is van írva ékes magyar nyelven, nem kötelező elfogadni a személyes adatok továbbítását ("Szabadon választható"). Én sem szoktam soha.
-
nagyúr
válasz tknof1871 #45781 üzenetére
a benne lévő kábelek vastagsága miatt, töltésre van optimalizálva
adat is átmegy rajta, csak nem valami gyors a hosszabbakbanvan hosszú adatkábelem, azzal meg nem igazán lehet tölteni, az csak 300-400mA
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó