Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Már csak azért is elő kéne venni újra, mert anno egyik SW részt sem fejeztem be, pedig imádom a Star Wars-t. Valami akcióban fel is kéne pakolni a Steam-re, és már onnan játszani, kicsit akciósabb áron a Jurassic World is kell majd. LEGO-t is imádtam, a Jurassic Park-ot is megnéztem 9 évesen a moziban 1993-ban, azóta is rajongok érte, a játék még így 30 fölött is jó lehet, a Marvel-t is élvezem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Lehet újra előveszem, emlékeim szerint nagyon ugrálós volt. Most a LEGO Marvel Superheroes-al újra kezdtem legózni, ez nem fogja felemészteni a kontrollert, pedig itt is kell nyomni mindent. Lehet csak egy FPS-hez, meg GTA-hoz képest tűnt ugrabugrának.
Amúgy nem értem én ezeknek a DLC-it. A játék felépítéséből adódóan bónusz küldetésekre nem nagyon lehet számítani, a Jurassic World-höz is csak pár új figura meg jármű van, de figura gondolom ugyanúgy van a játékban bőven, m int a többiben, csak győzzed mindet játszhatóvá tenni. És a 3 DLC összesen nincs 4€. A Marvel-hez is van pár DLC, kb. ugyanennyiért. Mintha nem akarnának vele pénzt keresni.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Az már egy későbbi, gyűjteményes kiadás. A legelső az előzménytrilógiás rész volt, az volt a Traveller's Tales első LEGO játéka a sorozatban. Utána egészen mostanáig nem játszottam LEGO-val, amíg nem vettem egy X360 gamepad-ot, lazán kinyírtam a billentyűzeten a space-t vele a játékkal annak idején, működni működik, de nem rugózik vissza úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A népszerű játéksorozat következő epizódja a dinoszauruszos Spielberg-széria történetét dolgozza fel, a régi és az új filmekből is átélhetünk ismert részeket, de érdemi újítás nem került bele.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Tesla topik
- Honda topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest