Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
ez a játék egyeltalán nem izgat
-
Cipó
csendes tag
Hát nagyon nem értek egyet a cikkel és a hozzászólásokkal.
38 éves vagyok és 1000 játékkal játszottam már. Vagyon két gyerekem 5 és 7 évesek. Harmadszor tolják végig. Én is a 2/3-ánál járok már, csak ritkábban játszom mint ők.
A grafika simán 9-10 pont. Mert nem kell mindig érdes fémfelület abszorpciós réteggel. Karcos bőr borostával.
Ez egyszerűen cuki. Mint a Settlers sorozat. Ott sem kell csili-vili itt sem, meg nem kell olyan sem mikor minden úszik a kék fények tengerében. Ez így jó. Tökéletes.Hangulat szintén remek. 8 pont. Jópofa ellenfelek, vicces helyszínek, aranyos környezet, változatos környezet.
Ami szar az a zene. Valami hihetetlen egyhangú néha mintha nem is lenne. 4 pont (de az effektek viszont teljesen normálisak átlagosak 7 pont)
Játékmenet nah itt tényleg lehetett volna néha csavarni. Erre én is csak 6 pontot adnék.
Összességében: 7.5 pontos játék simán van. (mivel a zene hiába 4 pont nem a zenéről szól egy játék)
-
hommeros
őstag
Ennyi pénzért jó nagy gagyiság
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
-
Lei559
tag
Háát igen.. túl nagyon voltak az elvárásaink.. Bár egyenlőre csak kipróbálás szinten ismerkedtem vele de nagyon nem fogott meg..
Elég gyengén rajtolt el a nagy NextGen mindkét fronton.. ha az exclusive címeket nézzük persze..
-
Bencus88
nagyúr
osztom a véleményt. Crashhez hasonló játékot kerestem ezt ajánlották, de egyre többen és sajnos saját magam is rossz véleménnyel vagyok a játékról. Egy demo azért lehetne, de ennyi pénzt biztos nem adnék érte. Remélem jön majd egy szuper mászkálós esetleg egy next gen crash
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pedig milyen jónak tűnt az első videókon...
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Hát ez sajna ilyen lett, a 18-16 éves Crash játékok jobbak ennél
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG Ally
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal
- XBOX Series X - 1 kontroller - nem sokat volt használva - 2,5 éves
- Spirit of Gamer CROSSGAME 2 egér + billentyűzet adapter konzolhoz
- Eladó Xbox Series X + Turtlebeach Stealth Gen 2
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest