Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
Igéretesnek tűnik,a zene is jó,worth a shot.
-
XuChi
addikt
Én teszek vele egy próbát. Nekem a térképes dolog csak plusz pont. Jobb mintha egy hatalmas piros nyíl mutatná hogy hova is kellene mennem
-
snecy20
nagyúr
Itt még elmenne ez a dolog, mert csak egy hobbi-szintű bemutatásról van szó, de a legnagyobb játékokkal foglalkozó lapok is lépten-nyomon ellövik ezeket az olcsó, nyelvet totál megerőszakoló szóvicceket.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
M_AND_Ms
veterán
"Tudja valaki Khol vagyok?"
Ez nagyon olcsó és fárasztó. Ráadásul egy ilyen béna szóviccért még a Kholat szót is önkényesen megfaragtad Khol-ra. Jobb lett volna ezt kihagyni.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
snecy20
nagyúr
Uncsi lett, és nem is elég parás. Kár érte.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
tnt512
csendes tag
Egy próbát mindenképpen megér.
-
törölt tag
Azért nem ártana, ha már létezik a magyar átírási szabályokat elővenni az angolszász helyett.
Nekem a térkép plusz pont.
-
hemaka
nagyúr
Egész jónak tűnik, kipróbálom majd.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
ricshard444
veterán
Még nem volt sok időm játszani vele, de annyit leszűrtem, hogy fantasztikusan (szinte páratlanul) néz ki és egészen egyedi atmoszférát alakít ki magának.
A cikket köszi.
Vannak dolgok...
-
mark!
őstag
Ez a játék egy fantasztikum (már ha van ilyen szó ). És igen, a Djatlov-incidens "megjátékosítása". (Szeretem ezeket a hülye szavakat). Ilyen játékokat vár el az ember, legalábbis én igen. Legendákon alapuló játékokat kéne csinálni, meg ilyen szellemstoykon alapulókat, nem még egy 725. Falloutot, 666. Forza 6-ot. Várom a The Poltergeist of Enfield játékot. Ha az kijön, én megeszem a cipőmet.
>
-
gabber01
addikt
Ne hülyéskedjetek már, mi az hogy "az ugrik be", meg "tuti az az alapja", meg hasonlók?
A játék a Dyatlov incidens történéseit dolgozza fel, és a teszt is említést tesz erről természetesen. Mintha nem lehetne tudni, vagy nem írnák le. Kész.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
LLKobe
veterán
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Jaja, tuti az az alapja...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Nekem is az Igor Djatlovhoz köthető túra ugrott be, ennél a valóságos eseménynél is belülről volt kivágva a sátor.
-
félisten
Diatlov incidens, te vagy az?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest