Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrás47
senior tag
válasz
Roxbury #10357 üzenetére
Bocsi, nekem lehet nincs ilyen , igazából 7 Lite van nekem, csak annak a topicjaban nem nagyon pörög úgy tudom szinte ugyan az mint a 9 lite, azért írtam . Más olyan óra van erre ami látható lenne lezárt képernyőnél is, és az ujjlenyomat olvasó is működni fog ,ha telepítve lesz az óra? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Üdv ! 7 rendszert telepítettem előtte működött az ujjlenyomat feloldás, most csak jelszóra akarja, (mi lehet a hiba ha a minta pedig megvan), azt néztem ? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Órát a záró képernyőre közvetlen a telefonról ki lehet rakni ?
Ha nem van ilyen program ami jól működik, nem sokat fogyaszt , és ingyenes ?
Köszönöm. -
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudnátok segíteni milyen hiba lehet pár napja nem akarnak megérkezni az e-mailok, sem Wifin, sem mobil neten próbálgattam de azt írja ki a szinkronizálással problémák vannak, hamarosan helyreáll, de ez nem történik meg.
Lehet véletlen valamit el állítottam esetleg valamit, nem emlékszem rá,sok mindent próbáltam már , de nem működik , a net megy , levelek semmi .
Ha van valakinek ötlete írjátok meg.
Köszönöm. -
andrás47
senior tag
Üdv ! Időközönként beérkezik virusuzenet, gondolom nem valós, hogy lehetne ezt meg akadályozni, hogy ne jelentkezzen. Alig lehet kilépni belőle zavaró, nem észlelek semmi hibát különben.
[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
válasz
Roland0224 #3052 üzenetére
Koszonom segítséged.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudnátok segíteni, hogy az értesítések hangját pl:e-mail, sms, stb. hol lehet kikapcsolni ? Koszonom. -
andrás47
senior tag
Üdv!
Állitólag a Honor7 Lite, szinte ugyanaz, mint a P9 Lite, talán a külcsiny más, de mégis sokan a drágább kb 15k P9 Lite-t válasszatok, most elöttem is ez a dilemma, meyiket válasszam, logika szerint, ha ugyanaz az olcsóbbat, segitenetek, miért ig döntöttetek, esetleg volt mar vaakinek mindkettő, és leírná a különbségeket ?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)