Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azigazimoris
aktív tag
Ablakosból Nillkin sparkle vagy gyári tok ?
Igazából az anyagminőség érdekelne.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
kbyte1024
veterán
Uraim hol találom ezt a zseb módot? Hiába állítom be a hangerőt,mindig üvölt.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
törölt tag
válasz nagymolnar #3592 üzenetére
Én kicsit kiegészíteném.
Honor 8 -ban okos gombos az ujjlenyomat-olvasó. Tehát tanítható, funkciók társíthatók hozzá. Meg van irda. Viszont Huawei P9 -ben magasabb órajelen futnak az erősebb, A72 -es CPU magok. Illetve a P9 tud RAW -ba menteni, Honor 8 nem. Meg nekem úgy tűnik, hogy Honor 8 nincs kamerás tudásban ezen a szinten.
Honor 7 -hez képest a P9 mindenben nagy előrelépés. Honor 7 -ben gyakorlatilag középső kategóriás SoC van, vagy jóindulttal mondható rá felső kategória alja. Ez azért is lett így, mert az akkor rendelkezésre álló erősebb A57 magok marhára nem voltak energiatakarékosak, plusz még melegedni is imádtak. Főleg, hogy Honor 7 -ben még 28 nm -es HPC kialakítású SoC van.
[ Szerkesztve ]
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
P9-hez milyen típusú-márkájú sd kártyát érdemes venni, amivel garantáltan nem lesz gond (sebesség, megbízhatóság)? Akár link is jöhet ha van jó áron valahol (64.128GB).
Köszönöm!
-
tutyesz
csendes tag
válasz nagymolnar #3592 üzenetére
Köszönöm!
Igen néztem a Honor 8-t is.
De a fém nekem elegánsabb, jobban bejön!
Az árak között pedig kicsi a különbség! -
nagymolnar
tag
válasz tutyesz #3587 üzenetére
Tyutyesz!
Kamera ég és föld.... ez tökéletes számomra.
A többi hasonló, a proci jobb, a telefon elegánsabb, de ez ízlések és pofonok kategória... spec nekem a Honor 6 jött be a legjobban
De viccet félretéve, stabil gép, jó telefon, szoftverben ugyanaz...
Az USC C csati jobb, mert bárhogy bedughatod, az ujjlenyomat érzékelő gyorsabb, de nincs selfi vaku... (gondolom most sokan felsikítanak és felvágják az ereiket...) Ha olcsóbb telefont szeretnél akkor most jön a Honor 8, szerintem ugyan ezzel a tudással....Ennyi....
-
MK VII
veterán
No.. Visszaérkezett ismét a telefonom a szervizből. Kamerát megint nem sikerült nekik normálisan összehozni. Most a lencséken van por és csak sávokban tud élesen fókuszálni. Harmadszorra nem megy vissza. Megyek a Telekomba újért.
Vigyázzatok a telefonjaitokra, hogy ne kelljen a TMX-be küldeni...[ Szerkesztve ]
-
BrownB
tag
Sziasztok! Win 7-es géppel USB-n összekötve a Fájl módot választva miért csak a gyökér könyvtárat látom és néhány fájlt? pl.: DCIM-en belül már a Camera mappát sem látom vagy éppen a Download mappa tartalmát. MagazineUnlock mappába meg látom a képeket.
-
Zsuppim
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem ! Hétfőn jön. Ebay-ről van valakinek tapasztalata autós töltővel és kábellel kapcsolatban?
-
Tosee
őstag
-
tutyesz
csendes tag
Honor 7-ről váltanék P9-re!
Van olyan aki Honorról váltott?
Pro, kontra jöhet!
És a kamera különbség érdekelne nagyon még!köszi
-
Sztoti
újonc
válasz brainticket #3582 üzenetére
Lehetséges. Bár egy Egerszalóki apartman wifijén és az itthoni T-home interneten is ugyanezzel a jelenséggel találkoztam. Ebből gondoltam, hogy bár az apartmani wifi még lehetne valahogy külföldi, itt Miskolctól 10 kilométerre ezt valahogy nem tudom elképzelni Főleg, hogy asztali PC-n még nem találkoztam ezzel a jelenséggel.
Mindkét helyen pedig maga a telefon vodafone HU hálózaton működött, de valahogy kétlem, hogy ez befolyásolná.
Mobilnetről értelemszerűen nem szívesen videózók, sajna nem korlátlan nettel rendelkezem
[ Szerkesztve ]
-
Sztoti
újonc
Sziasztok!
A P9-el totálisan meg vagyok elégedve. Jó akku idő, gyors rendszerműködés, amire kell tökéletes számomra, kimondottam jó vételnek tartom mind a mai napid másfél hónap használat után
Azonban van egy idegesítő probléma, amin egyszerűen nem tudok továbbmenni és néha jól jönne. Nevezetesen arról van szó, hogy amikor filmet néznék böngészőn keresztül, vagy azt írja ki, hogy "úgy tűnik külföldön tartózkodom" és emiatt nem tudom megnyitni a filmet, ha magyar lejátszóról nézném (indavideo) vagy azt, hogy "wrong ip", tehát hibás ip cím, ha külföldi videomegosztóról tenném ugyanezt. (vidtome, youwatch, stb).
Tudtok erre valami megoldást, vagy azt, egyáltalán, hol keressem a hibát?
Köszi mindenkinek előre is a válaszokat!
-
mazsiii92
aktív tag
Köszi mindenkinek!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
őstag
-
törölt tag
Navigálás közben azért tud melegedni, de nem olyan durva, mint a legtöbb telefonnál.
mazsiii92:
Minden hivatalos forrásból származó készülékre jár a 3-3-3. Amennyiben az összefoglalóban is leírt országokban lett forgalomba helyezve.Honor 8 szerintem nem lesz más szolgáltatónál, csak a Telekomnál.
[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
válasz mazsiii92 #3571 üzenetére
egyáltalán nem vészes ahogy melegszik a telefon. gps+mobilnet+full fényerőn a kocsi ablakában szokott kicsit kézmeleg fölé menni, akkor ha töltöm is mellé.
ha sokáig kamerázol és videózól akkor érezni még langyosodást rajta.
ha meg mobilnetet osztasz és vagy 8-an kapcsolódnak rád, akkor el tudom képzelni, hogy jobban melegszik, de melyik teló nem olyankor?
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz mazsiii92 #3571 üzenetére
Közben megkaptam a válaszlevelet a huawei supporttól, így a 3-3-3 kérdésemre a válasz kielégítő, mivel szintén beregisztrálható
A többi kérdésemre szívesen fogadnék még válaszokat, tapasztalatokat
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Hedgehog9780 #3572 üzenetére
Ott igen, viszont a Telenornál nincs. Nekem pedig az kellene.
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ha a Telenornál vásárolnám meg a P9-et, akkor arra a készülékre is érvényes lenne a 3-3-3 garancia?
Ez a garancia megmondom őszintén megéri a felárat nekem a Honor 8-al szemben, na meg a H8 nem is hiszem hogy lenne a kínálatukban valamikor is..
Egyedül az infra hiánya zavar, de túl tudok lépni rajta.
Még egy kérdésem lenne felétek. Mennyire melegszik a készülék? Én azért elég sokat gyűröm a telefonomat, egész nap megy a mobilnet, sokszor meg is osztom a netet, plusz mennek a közösségi és kapcsolattartási appok.
A válaszokat előre is köszi!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz azigazimoris #3565 üzenetére
Kész lettünk a beállítgatásokkal.
Első benyomás a próbálgatások után: Fasza kis cucc 👍😀Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
JDMKid
tag
válasz the_pimp #3554 üzenetére
P9 és p9 lite van a környezetemben, igy ezek mindennapi használatával kapcsolatban van tapasztalatom.
Én úgy látom, hogy egyedül a kamera egy icipici kompromisszum a lite esetében, de annak a képei is bőven a vállalható kategórián túl vannak. A pro mód egyáltalán nem életbevágó. A két telefont egymás mellé téve látszik, h a lite kijelzője azért nem egészen annyira penge mint a sima verzió. De ha csak magában nézed, az is elég meggyőző képminőséget ad. Sebességet tekintve szintén nem túl észrevehető a különbség.
Még annyi, hogy nálam a p9-et kézbe fogva azért ott van az a húdeegybenvanezatelefon érzés, a lite-nél ezen kicsi ront a műanyagos tapintás. Ettől függetlenül a lite is egy nagyon jól összerakott darab.
Szóval szerintem ha nem fáj kiadni a különbözetet a p9-re vagy a plusra, akkor vedd őket, de ha a lite-ot választod azt sem fogod megbánni, ebben biztos vagyok.Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Friss android userként lépnék be egy P9-el (ZTE Blade volt az utolsó zöld kukás telóm ). Eddig WP-t nyomtam (Lumia 930). Új, dual simes P9 esetén érdemes valamit csinálnom vele belakás előtt -frissítés, valamilyen tesztek, csodás dolgok beállítása, voodoo baba böködése, imádkozás stb...)? Néhány napon belül fog jönni, ezért kérdem..
Köszönöm!
-
azigazimoris
aktív tag
Becsatlakoznék asszony telójával a csoportba 😀
Most a bekapcsolás utáni frissítés megy kurva lassan, de a telefon valami über szép.
Szerintem jóban leszünk vele 👍Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
the_pimp
senior tag
válasz Motion_Blur #3562 üzenetére
Tökéletes, köszönöm.
Amúgy a többi kérdésre valaki tud valami okosat mondani?
-
pepetech
őstag
válasz Zolom89 #3553 üzenetére
Soha sem értett egyett ezzel a torz képekkel . P9 előtt S7 edge volt viszont mutasson nekem bárki olyan nagylátószögü lencsét ami nem torzít csak 1-et. S7 ,S7 edge egy remek telefon de amíg szoftveresen egy hulladék addig samsungékkal nem tárgyalok.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg oneplus two készülékem van, de már gondolkodok cserén, és a p9 egy jelölt.
Honnan érdemes beszerezni?
Szolgáltatót kihagynám ha lehet.
Másik meg, hogy érezhető a különbség mindennapi használatban a lite/sima/plus között?
Gondolok itt gps, zene, böngészés, email dolgokra.Köszönöm a választ!
-
Zolom89
senior tag
válasz Zsuppim #3552 üzenetére
Én is így voltam mint te, viszont az s7 torz képei miatt választottam a P9-et. Gagyi lencsét használtak, próbálják szoftveresen eltuntetni, részben sikerült is, de nem teljesen. Ha érdekel a téma bővebben akkor az s7 edge topikba olvass vissza. Remélem segítettem
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Zsuppim
csendes tag
válasz bluemirage #3549 üzenetére
Telekomnál nekem a P9 118500,- az S7 135800,- lenne.
-
brainticket
aktív tag
-
őstag
válasz Zsuppim #3538 üzenetére
Egy különbséget kihagytál. A sima S7 kb. 35%-al drágább, úgy kb. 60 eFt-al, mint a P9. Ráadásul úgy, hogy jelen pillanatban az S7 akciós árát nézem a P9 nem akciós árához.
Szerintem vedd kézbe és, ha nem számít az +1/3-os felár, azaz +60 eFt plusz, akkor amelyik tetszik azt vedd meg, érzésre.
Szerintem nincs köztük olyan hardveres különbség ami a mindennapi használatot befolyásolná, azaz észrevehető lenne.Meliora sunt bono inimica
-
Motion_Blur
félisten
edigitalnál most kuponos akcióban 144e a készülék
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JDMKid
tag
valaki nézze meg legyen szíves, hogy a hangerőszabályzó gombnak van-e egy kis lötyögése, vagy az enyémet érte valami? nem áll olyan stabilan mint a bekapcsológomb
-
MK VII
veterán
válasz Tekergő82 #3535 üzenetére
Ezzel én is szemeztem, de nem mertem megrendelni.. Túl vastagnak találom az egészet. 1,2mm vastag a tok pluszba..
(#3538) Zsuppim
Szia.. Vannak többen akik S7-ről tértek át P9-re és semmi pénzért nem váltanának vissza.
Éjszakai képek készítéséhez minden telefonnál állvány kell.. Kézből nem lehet éjszakai képeket alacsony ISO-val lőni. Képtelenség.
Az S7 amikben erősebb azt kb ki sem használod. -
Zolom89
senior tag
válasz Zsuppim #3538 üzenetére
Hát ha végig olvastad akkor nem értem a kérdésed..
Nem hallgatok zenét a telefonon így nem tudom milyen ez a része, de a többi része rendben van. Éjszakai képekre rá terve pedig.. Esti képekhez állvány kell alacsony ISO mellett ugyan úgy mint másik telefonal.
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Zsuppim
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és kezdek nagyon tanácstalanná válni . Az egyetlen kiszemeltem eddig a P9 volt, tetszett a külseje, tetszett a dupla kamerás rendszere és a Kirin 955 + 3 GB ram is teljesen elfogadható a számomra (4 éve P6-om, amivel majdnem teljesen elégedett voltam, kivétel a hangerő és néha szemcsésedett a kijelző, ekkor újra kellett indítani). Most viszont képbe került nálam a Galaxy S7 is (jelenleg egy i9506 S4-em van és az eddigi két év alatt 3 fagyáson kívül semmi bajom nem volt vele, nagyon szépen és erősen hajtja meg a füleseket is, viszont az egész telefon mállik rendesen) ami tanácstalanná tett a P9-el kapcsolatban. Az S7 erősebb, tudja a QHD-t, 4 GB ram, IP68, Ultra High Quality audio codec támogatás is van benne, a P9 viszont nappal szebb képeket csinál, a rendszer optimalizáltsága nekem jobbnak tűnik, a készülék külseje is jobban fekszik nekem.
Kérdéseim a következők lennének: mennyire szépen és erősen hajtja meg a füleseket a P9 ( jelenleg és a jövőben is egy KZ Zn1-et használok az S4-el és fél hangerő fölé nem kell húznom a telót, mert dinamikában és hangerőben nagyon odaver)? Videózáskor nagyon gáz az képstabilizátor hiánya? Az éjszakai képek kézből történő készítése mennyire macerás? Esetleg tudnátok e más negatívumot mondani a P9-el kapcsolatban?
Válaszaitokat előre is köszönöm ( a fórumot oda-vissza végigolvastam) !
-
rafis83
tag
Ha a gyári billentyűzetet használod, akkor a Beállítások/ Spec. beáll./ Nyelv és bevitel/ Huawei Swype/ Beállításokon belül kapcsold ki az automatikus javítást.
Ékezet nélküli karakterekkel szerintem SMS üzeneteknél találkozhatsz. Itt az SMS beállításokon belül a haladó résznél kell kikapcsolni a 7-bites optimalizálást.
Billentyűzetre alternatíva valóban a SwiftKey, sms alkalmazásra pedig pl. a Textra sms. -
Ricsmo15
csendes tag
válasz Trionin #3512 üzenetére
Holnap lesz a napja annak, hogy utánajárok annak, hogy hogyan is működik ez a cseregaranciás dolog, szóval köszönöm a hasznos tippet neked is, valóban ehhez hasonlít legjobban a hiba és így legalább el tudom normálisan magyarázni akár telefonon keresztül is a hibát. Mivel hardveres a hiba és elég zavaró a fotókon ez a hot/deadpixel szám, valamint még benne vagyok a VIP garanciába így szerintem kötelessége cserélni a cégnek a telefont, ha már bevállalták ezt a 3-3-3 garit. Ráadásul a kamerával promózták annó akkor nehogy már ne cseréljék szenzorhiba miatt. Vagy tegyék bele akkor a következő frissítésbe a csillagos ég szimulációt amivel még több hibás pixelt tudok generálni szoftveresen és így saját kis tejutat varázsolhatnák minden egyes képemre. Szerintem a szépítés funkció mellett megférne egy ilyen funkció is.
-
cenzor
tag
-
cenzor
tag
válasz nagymolnar #3478 üzenetére
Frissítettem EVA-L09C02B132-re. Sajnos itt is megy a bluetooth akadozás. Kicsit elszomorító, hogy egy ilyen alap dolog nem működik.
-
BéHGT
senior tag
Valaki tudna segíteni...??
Nem igazán tudok ékezetes betűket a telefonról írni... Illetve mindig rosszul javítja ki a szavakat, ez ellen mit lehet tenni? Elég sokat szenvedtem vele de nem sikerül a beállítás. -
jegenye77
addikt
Köszönöm!
Márka hű maradtam ha lehet így fogalmazni : P1, P6, P7, P9 Lite után most P9
Majd jövök a hülye kérdéseimmel bár így nem lesz annyira idegen a teló.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
törölt tag
válasz Stevenstyle #3520 üzenetére
Persze.
jegenye77:
Utána kell járni, elég necces téma így. Hova szól a garancia, hol lett forgalomba helyezve...stb. Nem minden országban van 3-3-3 garancia. Meg ha már egyszer megvette, akkor használt. Főleg ilyen esetben, ahol a vásárlás dátumától ketyeg a 3-3-3.[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Közben eszembe jutott még egy kérdés,a Huawei, hogy áll jelenleg a szoftvertámogatással? N várható a készülékre?
-
p2pp
őstag
A Telekomos verzió független?
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
jegenye77
addikt
Ilyen telót szeretnék vásárolni. Ebay en néztem és olyat találtam, hogy új most másodikán lett vásárolva a készülék. Ki van bontva de nem használták.
Szerintetek? 375 euróért adja.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
moleculez
veterán
válasz Stevenstyle #3513 üzenetére
Elfogultság nélkül P9, az S6E nagyon jó telefon, de nálam a P9 teljesen stabil, és gyors, megbízható.
Batai15: köszi, érdekes hogy ilyenre van szükség. EMUI téma szerkesztővel csináltam egy témát, az kavart be.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
JDMKid
tag
ha munkaeszköz, akkor gondolom az akkuidő is fontos, ebben is jobb a p9. egy s6 edge-nél sokkal jobb választás.
kicsit több mint 2 éve, a huawei már nem csak egy a sok kínai gyártó közül, hanem minden szempontból ott a top 3-ban.
-
őstag
A kettő közül egyértelműen a P9-et válaszd!
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a napokban végleg megadta magát (főpanel hiba) a G4-em, amire az LG alkatrész híján kiállított egy csere utalványt. Sajnos G4 már nincs a szolgáltatóm kínálatában így az árban két legközelebbi "csúcs(vagy a közeli)készülék" jöhet csak szóba, mint csere, ami esetünkben vagy a P9 vagy az S6 Edge. Esetleg van itt olyan akinek már volt G4 (vagy akár S6 Edge), hogy melyik lenne az optimálisabb készülék a váltás miatt.
Elsődlegesen munkaeszközről van szó nálam, ha telefonról beszélek, kiemelten fontos, hogy villámgyors legyen (játékok nem érdekelnek, nem játszom), stabilan működjön és a gyakori készülék, leltári számok, licence matricák fotózása (gyengébb fényviszonyok között is) miatt kamerában is az élmezőnyhöz tartozzon.
Elsőre a P9 talán egy kicsit még szimpatikusabb is mint az S6 edge, de a régebbi, olcsóbb Huawei készülékek miatt kicsit idegenkedek a márkától.
Ha pár mondatban megosztanátok a véleményeteket (pro és kontra, illetőleg kifejezetten a kontra is érdekelne) azt igazán megköszönném.
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Trionin
tag
válasz Ricsmo15 #3490 üzenetére
Én dslr-el videózok/fotózok. Ezek a pöttyök a képeiden tipikusan hotpixelre/deadpixelre/ stuck pixelre utalnak... Most nem vagyok szaki, nemtudom mennyi összefüggés van egy telefonos szenzor és a dslr szenzor között a méretein túl, lehet e egyáltalán egy telefon hotpixeles.. de ha dslr-nél ha ilyen kép készül az szenzor probléma. Canon géppel dolgozok, ott van egy szabvány, asszem 800as iso és 1 vagy 2 másodperces záridőnél látható ilyen pöttyöket javítják garanciába vagy 16ezer pénzért. Extrém esetnél meg, hogy fél meg 1 perces záridő, 20ezres iso .. ilyenekkel kiröhögnek és elküldenek mert hát nem lesz 100%-ig tökéletes egy szenzor, ennyi szórása mindig is lesz.. Most telefonnál hogy javítják-e vagy ez egyáltalán a probléma... nemtudom, de észbe tartanám a hotpixeleket is.. Remélem tudtam valamennyit segíteni
Nem =)
-
moleculez
veterán
Témákat cserélgettem, de a betűtípus beragadt , mit lehett tenni? Restart megvolt.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
knox83
senior tag
válasz pepetech #3482 üzenetére
Nem fog. Xprotectoros üveg olyan ronda volt körbe, undorító. Most egy Nilkin üveg van rajta, az is levegős de kisebb sávban. Van otthon egy harmadik gyártó (valami diamond glass) az nem levegős, cserébe vagy fél centivel kisebb körbe az üveg.
Szerintem nyugodtan el lehet felejteni az üveg fóliát ezen a telefonon. -
őstag
válasz #08132608 #3503 üzenetére
Van rá normális fólia. Kapásból tudok mondani kettőt is..
Más: Nektek nem csinál olyat a telefon, hogy jön az értesítés, jelez is, de az értesítési led csak elsőre villan fel és utána nem? Nálam néha produkálja ezt a hibát és elég idegesítő tud lenni. Legfrissebb független rom van fent.
-
törölt tag
válasz Zolom89 #3501 üzenetére
Szia! Én bátran merem ajánlani az S7 Edge-t, tökéletesen meg voltam elégedve vele, csak az edge képernyő miatt nagyon vigyázni kell rá, főleg hogy nincs rá normális fólia! Én nagyon szerettem, de a P9 jobban tetszik na meg ott a KNOX a Samsungnál és ha azt rootolod tuti ugrik a garancia! Na meg a P9-et könnyebb fogni, pedig lapát kezem van, de ez nekem kényelmesebb és szebb! Mindössze a design miatt váltottam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest