Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Nekem is hamar megcsinálták szóval elégedett vagyok.
(#6097) mjani1172
Igen. Biztosításom van a telefonra. 23 ezer forintba kerül a javítás/új készülék, ha valami történik vele.(#6099) Lauda
Üdv itt..
Ismerős arc.
Látom a Lite felé csábulsz.. Végül is, ha elégnek érzed azt a készüléket az igényeidhez akkor feleslegesen költenél többet.
Most volt amúgy múlt héten MediaMarkt-ban akcióba, valami 55990, ha jól emlékszem. Elég jó áron volt.. De talán ma is a BF-en több áruházban is megnézheted. -
japy
őstag
-
MK VII
veterán
Nem használok spotybiszbaszt... Erre nem tudok érdemi választ.
Kódos témára pedig annyit, hogy, ha van ujjlenyomat beállítva akkor kérni fog... Ha nem állítasz be védelmet akor nincs.
Szerk.: Most néztem, nem akartam kitörölni az ujjlenyomatokat, csak kikapcsoltam, de így is kért.
Akoor x... Valószínűleg mindenféle azonosítót törölki kell..[ Szerkesztve ]
-
sohi83
tag
Ti tapasztalatok már olyat, hogy ha Spotify-al zenét hallgattok, és közben messenger t használtok, akkor meg-megszakad a zenelejátszó?
Elég idegesítő...
Plusz még egy: valahol ki lehet kapcsolni, hogy a telefon indítása és pin megadása után ne kérjen még jelszót is? -
darál0w
Jómunkásember
szevaaaasz kutya
én ha most választanék ( amikor vettem nem volt még honor 8, csak 7 ), akkor is a p9-re esne a választás...
nem hatna meg a 4gb..a többi vagy azonos, vagy jobb a p9...
üveget meg ha lehet, akkor inkább kerülöm...elég volt az opx-nél
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Trevize1987
aktív tag
Thermal throttling esetén (igen, még mindig RR3, mással nem is játszok mostanában) nagyon idegesítő, hogy a képernyő fényerejét is leszabályozza. Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Egy kis akadást még eltudok viselni, nehezebb lesz a verseny, de a fényerő ugrálás már durvább. Nem is láttam még ilyet telefonnál.
-
japy
őstag
#6051 Ezt megnézné nekem valaki, hogy nála is így működik?
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
No..
Ismét csatlakozom hozzátok egy vadi új P9-cel.
Visszaérkezett a szervizből a telefonom.. Most sikerült nekik elsőre makulátlan, hibátlan készüléket küldeniük. Mindenhol fólia van rajta. Még a töltő csatlakozó körül is a gyári fólia.
Kamera hibátlan, hangszóró jó.. Szóval örülök.. És most elég gyorsak is voltak. -
törölt tag
válasz Shyciii #6079 üzenetére
Jah hát az 5x baromi gyenge akksiban. Az SoC sem az igazi, fogyasztásban sem. Bár az utóbbi frissítéseknél némileg javult, de még mindig kevéske.
Aktív használatban van nálam is nettel, levelezéssel, egyebekkel. A fényerőt nem szoktam lehúzni. Mobilnettel, mert sokat mászkálok napközben. Kb. 4 mail -t szoktam szinkronizálni, abból csak 2 forgalmasabb. Néhány kép a szemlék, munka miatt, illetve időnként szkenner helyett. Aztán esténként mennek a napi felhő szinkronok Wifi -ről, utána megy töltőre. Néha 40-50 perc játék online. Azt főleg tabon szoktam.
5 óra körül alakul nálam is.
Viszont alapban nekem nem nagyon fogyaszt. Nincs FB, Messenger, csevegő. Éjszakára nincs bekapcsolva a net, és legkésőbb este 8 -ig feltöltöm mindegyik telefonom.
Viber -t munkára, illetve hívásokat másik telefonon bonyolítok.
Másszóval szerintem a 3.5 órás kijelző időt valamelyik háttér szinkron vagy egyéb fenti dolog húzza. Szerintem. Azt nem mondom, hogy sz*r, mert nem az 2 teljes napos használattal.
Csak ha neki kevés, akkor valamelyik programot (/programokat) korlátozni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz #86973952 #6075 üzenetére
Nekem 1 nap alatt 5 és fél óra kijelzőidő van kemény használattal. 2 nap alatt 3 és fél kijelzőidő jött ki nekem egyszer. Szerintem 2 nap alatt ennyi nem rossz idő. Más telefon 1 nap (reggel töltő le, és este töltő fel) alatt ér el 3 és felet: pl LG Nexus 5X.
[ Szerkesztve ]
-
rafis83
tag
válasz Ferenczi Áko #6073 üzenetére
Én ezt rendeltem, működik rendesen az adatmásolás.
-
Balzak83
senior tag
Sorry, az OTG-t már nem olvastam. Arra jó a hipermarketes 300Ft-os is, nekem évek óta hibátlan.
-
MK VII
veterán
válasz #86973952 #6075 üzenetére
Valami beragad neki és szopja az akkut ezek szerint..
Bár az én véleményem az, hogy két teljes nap alatt 3,5 óra nem rossz... Mármint, ha használaton kívül valami a háttérben meríti az nem azt jelenti, hogy rossz lenne az akku, gyengül vagy ilyesmi.. Szóval hardveresen biztos, hogy semmi gond a telefonjával.
Illetve itt van még az is amit Te is írtál, hogy olyan helyen tartózkodik ahol gyengébb a GSM jel.. Szóval akkor már mindjárt tök reális a 3,5 óra. -
MK VII
veterán
Esetleg próbálj rá erre. Szerintem jónak kell lennie.
-
MK VII
veterán
válasz Thunder86 #6066 üzenetére
Az, hogy két napig elmegy egy töltéssel és 3,5 óra kijelző időd van, ebből az jön le, hogy nem használod a telefont...
Folyamatosan játssz meg netezz meg ilyenek.. Figyeld meg, hogy felmegy az 5 órára szépen.
Akkor lenne gáz, ha naponta töltenéd és úgy tudna csak 3,5 óra kijelző időt..Más!
Elég szép teljesítmény a Huawei-től. Remélem tényleg lesz már elég pénzük, hogy sajkát szervizhátteret alakítsanak ki itthon Magyarországon is.
Köszi Ákos. Épp észrevettem face-n, hogy tetszikelted.[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz Ferenczi Áko #6070 üzenetére
Én szívtam már meg olcsó kábellel, többel is, nem ajánlott. Nagyon visszafogta a töltőt. Szerintem csakis márkást válassz, vagy itthon menj el valamelyik szakszervizbe, és onnan.
@Lauda: Nálam is játszott mindkettő, győzött a fém ház és a jobb kijelző a 4Gb ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Nézegettem az Aliexpressen Usb-C OTG kábeleket.. Valaki rendelt már onnan, és megosztaná a tapasztalatait? Vagy teljesen mindegy melyiket veszem..? Nagyjából 1-3 dollár között vannak..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
törölt tag
válasz Thunder86 #6066 üzenetére
Ezen nem látszik, hogy az alkalmazások, elemek mennyit fogyasztanak. Meg például az android rendszer mennyit eszik. Meg ahogy feljebb írtam a hálózatkeresés, -váltás is eléggé le tudja terhelni a telefont. Az meg nem konstans, mert lehet a környéken hálózat felújítás is.
Vagy nem túl friss, esetleg vágott kártya is okozhat hálózat ingadozást, ezzel plusz merülést.
Esetleg mentés után egy FR sem fog ártani.
Szerk.:
Illetve ha van fent valamilyen task killer az is inkább árt, mint használ. Mert amit kilő a memóriából, azt sok esetben újra vissza fogja tenni a rendszer. Így sorozatosan egymással harcolnak, aminek az eredménye szintén plusz fogyasztás.[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Varakozom egy jo akciora es csak azt szeretnem kerdezni, hogy P9 vagy Honor 8 szerintetek?
-
Thunder86
tag
válasz #86973952 #6064 üzenetére
screenshot.
Jelenleg ez az állás 1nap egy óra telt el töltés óta. Nagy fogyasztású alkalmazások a fb, messenger, whatsapp, chrome. Egyik használata se kimagasló átlagosnak mondanám.Wifi és 4g folyamatosan megy. Napközben munkaidő alatt végig wifin..
[ Szerkesztve ]
No Sacrifice, No Victory!
-
Balzak83
senior tag
válasz Thunder86 #6063 üzenetére
Teljesen más értéket fogsz kapni akkor ha csak bekapcsolgatod pár másodpercre a kijelzőt, vagy ha folyamatosan használod huzamosabb ideig. Eddigi tapasztataim szerint akár még bele is fér a 3,5 óra használati idő két nap rendelkezésre állás alatt.
Sokat számít emellett, hogy milyen appokat használsz, mik futnak a háttérben, milyen hálózaton vagy, mert igy tényleg nem tudunk tippet adni.
-
törölt tag
válasz Thunder86 #6063 üzenetére
Ez alapján nem igazán tudunk segíteni.
Pontosan mennyi idő alatt, pontosan milyen képernyő idő, fogyasztó alkalmazásokről, elemekről is kellene egy kép. Pontosabb adatok kellenének, és hogy lássuk a fogyasztókat is.
Egy teljes fogyasztási stat kellene. Meg az sem mindegy, ha állandóan fent lóg valamelyik vezetek nélküli kapcsolaton, sokat keres hálózatot, gyenge a jel...stb.
[ Szerkesztve ]
-
Thunder86
tag
Sziasztok! Olvastam többször is, hogy a kijelzőidő akár 5 órára is felszökhet két töltési ciklus között. Régebben én is több mint 4 órákra emlékszem (júniusi a telefon 1simes p9) azonban mostanába olyan 3,5 óránál nem tud többet. Viszont majd két napig bírja egy töltéssel.. Arra tudok gondolni, hogy lehetséges összefüggés a két dolog között.. Mivel már nem nyomkodom annyit így tovább bírja de ezáltal a képernyő idő kevesebb lesz... Másnak vannak ilyen irányú tapasztalatai? Nem hinném, hogy ennyi idő után már ilyen mértékben romlana az akksi élettartam..
No Sacrifice, No Victory!
-
-
őzláb
csendes újonc
válasz Trevize1987 #6057 üzenetére
Ezért kell a regényt eredetiben elolvasni s nem a kritikusok elemzését, mert az attól függ ki milyen szemüveggel olvassa!
mk7
Köszönöm az elnéző megértéseteket![ Szerkesztve ]
-
japy
őstag
válasz Ferenczi Áko #6045 üzenetére
Az rendben hogy opcióban van de meg is csinálja? Mert nekem ugyan azok a rácsok vannak mint a "rácsok opciónál!
-
törölt tag
válasz Trevize1987 #6048 üzenetére
14 napos elállási jog miatt érdemes élni a netes vásárlással. Ezalatt a Huawei -től rá lehet kérdezni a készülékre IMEI alapján.
Valami nincs rendben, akkor elállsz a vásárlástól.
Illetve az is hamar kiderül, ha nem regisztrálható prémium garanciára.
Szerk.:
Ezek fontos, telefonnal, illetve vásárlással kapcsolatos információk. ON -ba tettem a hozzászólásokat.[ Szerkesztve ]
-
tkonya
aktív tag
válasz Trevize1987 #6048 üzenetére
Nincs okom kételkedni, abba amit leírtál, viszont a huawei levelezése megnyugtatott😃
Azon kivül egy simes kellett, és nem szolgáltatós😃[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
Trevize1987
aktív tag
Az összes zug-gsm ezt csinálja amúgy. Más régiókból hozzák, áfát csalnak, stb. Sok esetben emiatt Magyarországon nem is javítják őket (pölö engem Nokia szervízből küldtek el az indonéz Lumia 1020-asommal), de akkor a Huawei éppen kivétel. Én azóta már csak hivatalos boltokból veszek, összeszorított foggal ugyan, de odaadom azt a +20-30e Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
-
tkonya
aktív tag
válasz Krisz1531 #6021 üzenetére
Szia mobilcorner rendben van, huawei-el leveleztem, imei alapján érdeklődtem. Áll a három év, tiszta telefon. Az egyetlen észrevételem, régió nem európai C432, hanem C900 vagyis all. Nem tudom a többi náluk kapható készüléken is ez van e, annyi a két régió közt a különbség, hogy ota ritkább és az online téma letöltés nem megy. Ezen kivül teljesen rendben van a telefon.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
sohi83
tag
No, megérkezett a kütyü. Hát, eddig küzdök vele, mint disznó a jégen. De ezt leginkább az androidra értem (hogy szinkronizálok névjegyet nem gmail-ből, hogy állítok be másik e-mail fiókot), szóval vakarom a fejem rendesen. Lehet teszek majd fel idióta kérdéseket, más platformról érkezve nagyon sokmindent nem tudok még.
Első benyomás szerint jó fogása van, az ujjlenyomatolvasó parádés, az EMUI nekem egyelőre tetszik. -
Shyciii
veterán
válasz bollizolee #6042 üzenetére
Nekem ott a phi grid van, de az meg a rule of thirdsre hasonlít emlékeim szerint.
-
japy
őstag
6024 Erre valaki?
-
MK VII
veterán
Én személy szerint megbocsájtok, csak elgondolkozok azon, hogy így, hogy tudsz érvényesülni az életben egy hivatalos ügyet intézve..
Tényleg ne haragudj, de a szabatos fogalmazást még bizony gyakorolnod kell.. De majd belejössz.. Gondolom még a 20-as éveidbe be sem léptél.
Nem a Te hibád, hogy ilyen a szavad járása.. Sajnos elkurvul a világ ilyen téren is.. Elég hanyag mód tanítanak az iskolákban és semmi helyesírást nem követelnek meg.. Örülnek a tanárok, ha a gyerek elbukdácsol kettessel a nyolcadik végéig, mert már igény nincs a helyes magyar beszédre..
Én személy szerint, ha lenne gyerekem iskolába sem járatnám, hanem megtanítanám neki magam a dolgokat.Na, de jól elmentem bolond fele... Bocsi az offért srácok...
Egyébként, hogy ON is legyek... Nem egyforma a két telefon méretre.
P9: 145 x 70.9 x 7 mm
P9+: 152.3 x 75.3 x 7 mm
P9 Lite: 146.8 x 72.6 x 7.5 mm[ Szerkesztve ]
-
őzláb
csendes újonc
Hiába, még gyakorolnom kell a szabatos fogalmazást!
Nochmal:
Két azonos méretű teló p9 sorozat(dualcamera) lásd:
"A kengyelek miatt jóideig észre sem vettem hogy mindkettő ugyanakora méretre, sima p9."Meg tudtok bocsátani a körültekintő ámde slendrián fogalmazásért?Ruhaszaggatás+Hamu
-
jegenye77
addikt
-
MK VII
veterán
Az amoled kijelzős az a P9+ és nem műanyag a hátlapja, hanem ugyan az az alumínium mint a sima P9-nél csak vízszintesen van szálcsiszolva. Annak valóban AMOLED a kijelzője.
A másik amiről beszélsz az meg valóban a P9.
Viszont még mindig nem tetted fel a kérdésed.. Vagy nincs? Csak tapasztalatodat osztottad meg?
-
őzláb
csendes újonc
Bocsesz
Eccerűen amit tapasztaltam módosult tudatállapot nélkül.
Két azonos méretű teló p9 sorozat(dualcamera) lásd:
"A kengyelek miatt jóideig észre sem vettem hogy mindkettő ua. méretre, sima p9."
Eggyik:amoled kijelző,keresztben szálcsiszolt müa bevonatú tapadós hátlap
Másik:ips neo kijelző,csúszós eloxált hátlap(amilyennek megismertem a sima p9-et)
Mindkettő:színhőmérséklet=alapértelmezett (a kör közepén de nem Edda)
Tehát a sima p9-re nem jellemző kijelző és hátlap együtt nekem már sokk!
Eladó (unott és elfoglalt) "a demo darabokra nem lehet adni" s rögtön lefoglalta a bankkártyáját markolászó vevő. -
MK VII
veterán
válasz redbiro #6025 üzenetére
Nekem valami olyasmi jön le, hogy az első tehát az 1-gyes tapogatott telefon az a P9+ volt.. A másik tehát a 2-tes az meg a P9. És, hogy a P9+-nak sárgásabb AMOLED-es volt a kijelzője, a P9-nek meg kékes hidegebb IPS..
Ezeknek ilyennek kell lennie. Csak még mindig nem értem a miértjét a hozzászólásának..
Fúúú.. Feladta a leckét a fórumtárs.. Bár szerintem elengedem, mert 20 perce megfagyott a tányéromban a vacsi is..
Majd jön és felnyitja a szemünket.[ Szerkesztve ]
-
őstag
hát bazmeg el kellett olvasnom vagy 4x, de megpróbálom lefordítani:
elment a tatabányai tescoban lévő telekomba megcsodálni a huawei P sorozatot.
volt kirakva 1 db P9 Plus és 2 db P9.
a két p9 között látta a leírt különbségeket, és azt kérdi hogy mitől lehet.nekem egy tippem van, hogy az egyik p9 lite volt, azért volt azonos a méret, és különbözött a kijelző.
de ez csak tipp, még tévében sem láttam lite-ot.it never gets easier, you just go faster
-
japy
őstag
A fotó beállításoknál eltűnt az "arany vonal" beállítás?
-
MK VII
veterán
Bocsi, de mi van???
Lehetne érthetőbben fogalmazni? Annyit értettem belőle, hogy egy Tesconál a T-pontban volt a kezedben két telefon.. De mire akarsz kilyukadni?Szerk.:
Áhááá... Csak álmodtad... Most már minden világos..
Illetve erre enged következtetni az első szavad: "Látomás"[ Szerkesztve ]
-
őzláb
csendes újonc
Látomás: ma 18ó15p
Helyszín:Tatabánya-tesco- t-com
Tapogatás:1, p9+ és 2, p9 egymás melletti lőállás. A kengyelek miatt jóideig észre sem vettem hogy mindkettő ua. méretre, sima p9.
Ugyanis
1,keresztbe szálcsiszolt műa bevonatú tapadósabb hátlap, kijelző sárgásabb hátterü amoled azaz p9+ küllem
2, tipikus p9 küllemű eloxált fém csúszósabb hátlap, kékesebb fehér háttér ips neo.De mindkettő színhőmérseklete defaultra állítva( 2x is). Tudom meg kellett volna nézni a szoft verziót de többen is ráugrottak(vevők)s több időm nem lévén el. (előtte eladó: Fekete Péntek csak online, a listát, árakat nem tudják)
Valaki találkozott már ilyen különbséggel?[ Szerkesztve ]
-
Krisz1531
újonc
Sziasztok!
A közeljövőben szeretném lecserélni Sony Xperia T3-as telefonomat. Két potenciális jelöltem van: Huawei P9 vagy Sony Xperia Z5. Melyiket ajánlanátok? Én az előbbi felé hajlanék, ahogy olvastam a véleményeket, igen jó kis masinának tűnik. Sajnos volt a Huawei márkával rossz élményem, de az egy alsó kategóriás készülék volt..
Van-e olyan aki a prémium mobiltól vagy a mobilcorner webáruházaknál vásároltak készüléket? Ha jól látom mindkettő 3 év gyártó garanciát ad, és a boltokról is biztató véleményeket olvastam.Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
válasz icecave #6018 üzenetére
Szolgáltatótól ne várj sokat. Az a B190 -es Plus független dual SIM -es.
Meg nem azonosak a build sorrendek. P9 Lite -nál is volt már ennyi frissítés, mint P9 -en, és B160/B161 -nél ("single", dual) tart.
Szerk.:
A szolgáltatói cust egyébként ott is lemaradásban van...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #6007 üzenetére
Ami azt illeti, hajlamos vagyok minden "óvintelem" ellenére is rápróbálni bármire, mert csak akkor érzem ezeket a dolgokat jogosnak, ha magam is átélem
Most nézem a P9 plus topikot, ott a független B190-es ROM-nál tart, nekem a T-s (igaz, nem dual szerintem, csak sima) meg B160-asnál jár, mint legfrissebb.
-
sohi83
tag
No, megrendeltem a kütyüt, holnap veszem át, remélem áldani fogom az eszem, hogy ezt választottam.
-
daninet
veterán
Updaterrel mit lehet csinalni? Nem akarok frissiteni android 7-re egyelore, mert nincs root. De minden egyes kepernyo feloldasnal bedobja a frissito kepernyot.
Toroltem az updater applikacio data tartalmat akkor 5 percig nem szol, de aztan ujra zaklat hogy adjak neki jogot letolteni a frissitest. Ha megadom azonnal leszedi, ha nem akkor percenkent feldobja, hogy adjak neki
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #6004 üzenetére
Valószínűleg nekem is azért nem fájó pont, mert már "öreg vagyok ehhez", azért használom, ha gyorsan el akarok érni valakit, de 34 évesen már más az igény az ilyenekre, mint 24 évesen mondjuk
S7-ez én is néztem, edge-t főleg, az állandóan bekacsolt kijelzős dolog, meg a vízállóság miatt jó lett volna, de beleolvastam a topikba, hát köszi, inkább nem. Pedig kinézetre az S7E nagyon bejön, de azzal sokra megyek, ha amúgy meg az agyamra menne.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz icecave #6002 üzenetére
Köszi. Annyira azért nem függök a FB-tól, ahhoz már öreg vagyok, van nekem IRL életem is Közben visszaolvastam a hsz-eidet is, okosabb lettem. A kamera nekem fontos, hisz ez van mindig kéznél, ezen a téren úgy látom jók a tapasztalataid.
Még a Galaxy S7-en agyalok, nem sokkal drágább mint ez, de a legutóbbi droidos telóm egy S5 mini volt, és az elég mély nyomokat hagyott bennem, csalódtam a Samsungban...
Holnap majd jól beletépünk...
-
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #6001 üzenetére
Nálam nem volt gond a messengerrel, még ikon értesítés is működik. Lehet néha később kapok megy egy üzenetet, de kit érdekel, nem maradok le az életről miatt. Ha fontos, max. többször indítom el az appot, aztán úgyis frissít. Érdekes, hogy ennyire függők az emberek (ezt most nem rád írom, hanem általában), meghallják, hogy nem azonnal, hanem kicsit később kapnak meg egy értesítést, és máris kitör a pánik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest