-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz sirokipatrik #20866 üzenetére
felőlem pattoghatsz ezen, de én próbáltam, te meg nem.
nem mindegyik c150 azonos.
úgy kezdtem hogy telekom hu c150-re raktam c150 updatet xda-ról, c900 lett.
utána mentem át c432-re.
zsuppim ugyanígy jár, csak rollback után.it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz sirokipatrik #20848 üzenetére
nagyjából garantálom hogy ezzel a húzással c900-at csinál a telóból
it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz philoxenia #20798 üzenetére
én szinte folyamatosan használom a telefont, nem a polcon parkoltatom, ergo baromi fontos mérőszám a SOT.
és főleg az egyéb fogyasztás mellett, mert nekem a p9 a polcon is merült mint a titanic.
automata fényerőn használok minden telefont, és évek óta nem volt olyan készülékem amit este nem kellett volna töltőre tenni (teljesen függetlenül a korától), ez meg most erősen közelít egy másfél naphoz.nem véletlenül írtam a hozzászólást, nem is a te felhasználásodhoz hasonlítom az enyémet, hanem a sajátomhoz.
elment másfél év amikor végig azt gondoltam, hogy biztos én vagyok a béna, ne használjak facebookot meg messengert, tényleg csak az nem volt, hogy rosszul tartom.135 volt a P9, 145 az 5T, szerintem egy liga a két telefon.
-
őstag
válasz philoxenia #20796 üzenetére
másfél éves.
tény hogy az elején tudott 4 óra SOT-ot akár, de mégsem egy liga.[ Szerkesztve ]
-
őstag
karácsony környékén váltottam OnePlus 5T-re, vártam 10 napot hogy beálljon az akksi kezelés, jelenleg 4 óra SOT-nál járok, és még 53% van a telepben.
tény hogy 300mah-ral nagyobb az akksi, de a kijelző is 1 collal nagyobb.
appra ugyanaz a konfiguráció fut, ami a p9-en max 3 órát tudott, ha este elindultam otthonról, hajnalban már bajos volt taxit hívni.
ezt csak azért mondom, hogy akinek folyamatosan akksi gondja van az ne magában keresse a hibát, hanem az emuiegy kalap szarvan rosszul optimalizálva.it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz redbiro #19871 üzenetére
hm, elsőre elszállt system update failed üzenettel, most újra letöltöm az OTA-t.
recovery rendben, azt csekkoltam előtte.szerk:
hát nekem az ota elhasal.
ha letöltöm a full package-et és azt küldöm rá, akkor az csinál factory resetet, vagy ugyanúgy megmarad minden, mint a 660 megás kis csomagnál?[ Szerkesztve ]
-
őstag
az OTA felrakásához kell a gyári recovery, vagy rá lehet engedni twrp-vel is?
nincs root, meg mókolás, csak nyitva a BL jelenleg.it never gets easier, you just go faster
-
őstag
-
őstag
ha ez vigasztal, nekem is szaggat a 60fps, mindegy hogy belső tárhelyet, vagy külső sd-t választok mentésre. nem tudom mi a megoldás, mert a sima 1080p minősége néha tényleg gyalázatos és custom romok híján próbálkozni se lehet mással.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
sziasztok!
ha c432b386-ról akarok visszaállni c150-re gariztatás miatt (nincs a gyári állapotról twrp mentésem), akkor elég feltenni 3gombossal a rollback romot, majd a c150b130-at cunaja blogjából?it never gets easier, you just go faster
-
őstag
valaki tapasztalt már olyat hogy viszonylag magas akku százaléknál egyszer csak 1%-ra ugrik a töltöttség és kikapcsol a teló?
nekem most b386 van fent már hónapok óta, tegnap 30%-nál történt meg a fenti esemény.
meghalt az akksi, vagy ez valami szoftveres gond?nincs a telón semmi mókolás, csak a BL van nyitva.
-
őstag
mostanában 15% körül feladja az akksi és kikapcsol a teló.
valami ötlet?
stock b386 van rajta, semmi mók.it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz the_pimp #17101 üzenetére
leírom sokadszorra:
általánosságban is kijelenthető már, hogy a mai telefonokban a gps pontos, mp-ek alatt pozícionál és a belvárosban is tökéletes.
ha nem, akkor az hardver hiba, vissza kell vinni javításra vagy cserére a telefont.nekem ugyanez volt lg g2-vel, egyszerűen vannak hibás darabok, ezt el kell fogadni.
-
őstag
válasz Gatto75 #16096 üzenetére
nincs javítás, a rollback a megoldás.
ezt írták a cikk végére (németből translate-tel) fordítva:
to tell all skeptics: You do not need to be afraid that the problem will reappear. We have now carried out these instructions several times, or have them carried out by other users. In all cases, the B386 ran perfectly.magyarul: nem kell félned, hogy a probléma újra előjön, többször kipróbálták a rollbackes megoldást, MM-ről indulva minden esetben hiba nélkül települt a b386.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz Cunaja #15158 üzenetére
nekem jól szuperál az adaway, a beépített ad filter az advanced settingsben viszont erősen kerülendő, teljesen összekuszálja a network beállításokat, appok nem működnek, a google a hongkongi lokalizációnak hiszi a telefont, stb.
-
őstag
-
őstag
@cunaja
az létezik, hogy a romodban (B383) nem megy a google voice typing?
vagy nálam ment el valami?[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz wallace #14534 üzenetére
nekem egész tavaly nyáron már megvolt a teló, végig is navigáltam vele a nyarat, a hosszabb utazásokat is, mondom mi a tapasztalatom:
nekem 2A-s töltőm van a kocsiban, a telefon az ablakra van téve, alaphelyzetben szépen tölti is a telót navigálás közben.
ami viszont egyértelmű hatással van a telefon merülésére, az a hő.tehát ha tavasszal 25 fok környékén megyek a kocsival és süti a nap a telót, akkor nincs az a töltő ami mellett nem merül, fogásra is borzasztó meleg lesz a ház.
ha ennél melegebb van, és elkezdem használni a légkondit (ami szinte pont ráfúj a telefonra az ablak tövéről), akkor viszont gyönyörűen működik a töltés, és a folyamatos hűtéstől a telefon sem melegszik extrém módon.szóval az én tapasztalatom az, hogy nyáron csak úgy lehet hosszútávon navigálni a telóval, ha a légkonditól extra hűtést kap.
-
őstag
válasz brainticket #14224 üzenetére
detto. kijön a oneplus5, másnap megy az apróra.
-
őstag
válasz snicky #13989 üzenetére
két helyen:
battery - close apps after screen locks
apps - battery optimizationén mindkettőt be szoktam állítani.
fut tovább a háttérben és foglalja a memoriát, fogyasztja az akksit
igen.
sztem józan ésszel belátható, hogy olyan nem lesz neked soha, hogy kapsz értesítést DE közben nem fut a program.it never gets easier, you just go faster
-
őstag
tegnap este 19%-nál közölte a telefon hogy benne nincs több, és kikapcsol.
b383, factory reset megvolt miután felraktam.
valami ötlet a megoldására?it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz C. Vieri #12800 üzenetére
én inkább a huaweiblog.de oldalról töltenék a helyetekben, minden update-et külön posztba tesznek a letöltési linkekkel egyetemben, nincs keveredés mint a finderben.
én egy szót nem beszélek németül, de nem is kell, 2 db linket szerintem mindenki meg tud találni egy cikkben.it never gets easier, you just go faster
-
őstag
használ valaki pushbulletet?
a nougatra frissítés óta a pc-n nem jönnek meg az sms-értesítések.
minden mást szépen megmutat, kivéve az sms-t.[ Szerkesztve ]
-
őstag
én nyomtam már deep FR-t a b378-on, de minden oké volt utána. szerintem nem feltétlenül az FR a gond.
-
őstag
olvassatok már vissza pls
-
-
őstag
válasz laszlolczka #9986 üzenetére
köszi, neked is meg cunaja-nak is
-
őstag
válasz laszlolczka #9979 üzenetére
a topikot linkeld be légy szíves amiből az idézet van.
-
őstag
válasz musicryder #9962 üzenetére
nálam is ugyanez van, facebook, tumblr, swarm rendszeresen összeomlik.
(csak esztétikai, de a wifi ikon mellett továbbra is egy lyuk tátong, pedig ez már a harmadik nougat build)
az akkuidő továbbra is gatya, 4 órát alig érem el.tény, hogy rohadt gyors a működés, de összességében nekem nem elég soso az élmény.
és mindez már B378-on.
(FR-rel váltottam főverziót, ez se lehet gond)it never gets easier, you just go faster
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával