Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
válasz cenzor #26281 üzenetére
Köszönöm szépen, végül ezt a megoldást alkalmaztam én is. Meg rájöttem az áttekintés közben, hogy nem is minden kell innét. Most már csak egy gyári visszaállítás jön és le is adom az eddig jó szolgáltatott tett P9-et a Huawei ügyfélszolgálaton (garancia időn belül vagyok még vele).
A jegyzettömbön kívül mindent szépen külön-külön (kontaktok, üzenetek, hívás infók) ki tudtam a HiSuite segítségével menteni, a képek esetében pl meglepően gyorsan ment a dolog a nagy adatmennyiség ellenére. Ezek egy részét a másik telefon nano-sd kártyájára visszarakom a HiSuite-al vagy sima másolással.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz cenzor #26126 üzenetére
Szia!
VersionB540. zip kell elsőnek.
Majd felrakni a gyári romot és utána a V14-et újra.
Ezt eltudod kerülni, ha egy teljes nandroid mentést csinálsz a V14 feltelepitése után egyből.
A data decrypt, azaz a titkosítás feloldás után, minden személyes adatod kinyerhető. Mikor mit csináltál, mikor mit néztél, az otthonod címe is akár. Ami a legkeményebb, a bankkártyád adatai és ōsszes jelszavad. Persze csak annak aki ért hozzá.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
juuzer
addikt
válasz cenzor #25582 üzenetére
Szia!
Az enyém már a dobozból kivéve laza volt. Bekattant, de könnyen kijött a foglalatból. Amikor leadtam akksicserére a telefont a Huawei szervízbe, felírtam a lapra és kicserélték nekem gond nélkül.Plusz más telefonnál találkoztam már olyannal, hogy egy idő után kilazult a csati. Ha garanciás, szerintem megcsinálják szó nélkül.
Vamos a la playa.
-
pacseryk
csendes tag
válasz cenzor #25104 üzenetére
Mennyit bírt a aksitok amikor cserére vittétek? Hogyan lehet mérni, hogy hány 100% os.
Én használtan kaptam és elégé nem vagyok vele megelégedve. Kb 9 órát bír. (igaz BT, WIFI, stb. folyamatosan bekapcsolva, de pl max 10 perc beszéd, 20 perc játék.)
Síelés közben GPS-trackel max 6 óra. -
scalpal
tag
válasz cenzor #25104 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen! A korábbi verziós HiCare-ben biztosan máshogyan nézett ki, de legalább tudom, hogy most hogyan néz ki.
Nálam így néz ki a főoldal!Mint látható, semmi hivatkozás se a garira, se a kiterjesztett garira. Remélem, hogy az ügyfélszolgálat vissza tudja állítani. Köszönöm, hogy feltöltötted.
[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
válasz cenzor #24961 üzenetére
Mind a kettőt napi szinten használom. A simple rootolt eszközzel is működik, semmi probléma nincs vele. A Smartbank viszont roottal nem működik. Törli a regisztrációt, de amint unrootolod működni fog. Kb. Fel perces munka, ha a root előtt és után csinálsz egy-egy twrp mentést a környékről és a bootról.utána már csak visszaállítod azt, amit szeretnél.
-
z.z
csendes tag
válasz cenzor #20372 üzenetére
Felrakod a QuickShortcutMaker appot, ott pedig úgy emlékszem az Activities alatt megtalálod, és tudsz indító ikont készíteni hozzá. Az alkalmazást utána törölheted is, az ikon megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
Caranita
aktív tag
válasz cenzor #20372 üzenetére
Szia!
Feloldott képernyővel középen lehúzod, akkor a kereső bal oldalán ott van az ikon.
Vagy elindítod a kamera appot, rányomsz a qr-ra hogy oda fókuszáljon, és megjelenik egy gomb, hogy részletek.
Sorry, ha hülyeséget írtam, lehet a frissítésekkel már megváltozott, jelenleg tesómnál van a P9, én már Honorozok
-
MK VII
veterán
válasz cenzor #17261 üzenetére
HTC pont most tett le egy elég komoly kis ketyerét az asztalra U11 néven.. Mondjuk tök mindegy, mert HTC-t sosem vennék, ahogy Samsungot, Sony-t és LG-t sem. Oneplus részemről szóra sem érdemes.. Nem létező "fogalom" nálam..
101%, hogy Iphone-ra megyek vissza én is mint sokan.. A zártsága egyáltalán nem érdekel, csak az, hogy úgy működjön ahogy kell, és azt az Iphone tudja, szemben a Huawei-el...
Belefáradtam már abba, hogy valamilyen probléma mindig van ezzel a telefonnal.. -
Cunaja
Topikgazda
-
Cunaja
Topikgazda
válasz cenzor #15913 üzenetére
Tudod, de a fél rom root-ra épül.
Nem kell idegeskedni a root miatt, mindig a User figyelmességén dől el a vírus védelem .
A mai rosszindulatú alkalmazások, egyből rootolják a telefont és már teljes hozzáférésük is van.
Egyszóval védelem szempontjából teljesen mindegy.
Nem kell ártó dolgot letölteni és telepíteni.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Newlachka
őstag
válasz cenzor #15905 üzenetére
ha én elküldöm szervizbe még 1x nem teszem bele a sim kártyám az biztos!
383-at is meg 361-et is megpróbálom mindjárt.
Cunaja szerint BL nyit majd cunaja rom,és 2 perc vissza lehet menni gyári romra. de én erről a szar romról 100% hogy nem csinálok biztonsági mentést..bekapcsoláskor felveszi a hálózatot 4G minden....utána eldobja
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
-
Gabbbb
senior tag
Van még egy dolog!
A navigációs bár ikonok, csak piszkosszürke és fehér színre képesek és a legtöbb elszínezett materiálos programnál ez elég furcsán néz ki. Minél világosabb a navigációs sáv háttere, annál rosszabb.
Nekem pixel nav ikonjaim vannak már, de az alapértelmezettel is pont ugyanilyen:
[ Szerkesztve ]
-
cenzor
tag
-
nagymolnar
tag
Mindenképpen szoftverfrissítéssel próbálkoznék vagy downgrade-el, akár régiókód váltással is....
nálam a friss szoftverben volt a ford kihangosítón folyamatos recsegés, visszatértem egy előző verzióra és az akkuidőm is javult és a Bt kapcsolat is tökéletes lett. A fordot nem bántottam L19-C432B161 -
pepetech
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest