Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Cunaja #26274 üzenetére
Ezen már csak nevetni tudok. Most nem azért, de a te módszereid miben mások? Te sem vagy Huawei mérnök, csak egy mezei user, aki ugyanúgy külföldi fórumokról szed össze ezt-azt. Szerinted én nem ezerszer tesztelt 100%-os módszereket osztok meg? Az user error ellen nincs védelem. Meg milyen személyes adatot kért a HiSuite??? Na jól van ez már kabaré. Ja, és a leírásomban szereplő linkek a SAJÁT mediafire accomra vannak feltöltve, szóval abban tuti nincsen semmi vírus meg semmi ilyesmi, amikre célozgattál. A nagy "hekk" egy szimpla konfig fájl és szerver mod. Közel egy éve osztották meg XDA-n, és még senki nem írt ilyen hülyeségeket, hogy vírusos, meg személyes adatokat kér... Mert a Pistike rányom az adatmentés opcióra... 100% ki merem jelenteni, hogy amit én megosztok, az biztonságos, és szarrá van tesztelve mielőtt kiadom a kezeimből. Aki nem ért hozzá alapszinten, az ne romoljon, ennyi. Szerintem nem is nézik milyen romot akarnak felnyomatni, approved vagy nem, full vagy nem, miiindegy, hadd szóljon...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest