Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder86
tag
válasz Cunaja #26395 üzenetére
Elkezdtem telepíteni a EVA-L09C150B360-FULL-t azonban 38%-nál Software install failed-el elszáll.
"Get help from http://www.emui.com/emotiondownload.php?mod=restore-al.Próbálkozzak mással vagy szépen törődjek bele és próbáljam bevinni a szervízbe, hogy ők varázsoljanak valamit vele?
No Sacrifice, No Victory!
-
N_A_S
veterán
Hozzám került egy P9. Akku elég gatya szerintem. A szoftver C432B182 ( 6.0 ), érdemes frissíteni?
https://tinyurl.com/phnas
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Thunder86 #26392 üzenetére
Nos akkor nincs más hátra mint előre.
EVA-L09C150B360-FULL
EVA-L09C150B360-DataNyomd fel ezeket.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Thunder86 #26390 üzenetére
Szia!
Telefon kikapcs és recovery majd factory reset.
Ezután frissíteni fog.
Recovery = teló kikapcs. Hangerő fel és bekapcs nyomvatartása a recovery megjelenéséig.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Thunder86
tag
-
Thunder86
tag
válasz Thunder86 #26388 üzenetére
User error volt, elnézést. Megválaszoltam magamnak a hibát. Töröltem az UPDATE.APP-ot a 2. lépésnél mivel írtad, hogy mindig csak egy legyen a dload mappába... de aztán amikor írtam gyanús volt, hogy "egy keretrendszer" nélkül, hogy tud frissíteni az app
-
Thunder86
tag
válasz Cunaja #26384 üzenetére
Szia!
Az EVA-L09C150B183-FULL tökéletesen felment. Utána következett a EVA-L09C150B183-Data azonban amikor ezt elkezdi telepíteni a következő üzenetet kapom: Software install failed. The update package does not exist. Please download the package again.
Letöltöttem újra a pakkot biztos ami tuti és felmásoltam ismét a dload mappába de ugyanúgy ahogy az első csomag ez is ezt a fenti hibát dobta. Mi lehet a probléma van valami ötleted?
Esetleg az Upload.app fájlt szükséges fennhagyni minden esetben és a mappákat kell csak cserélgetni alatta?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Thunder86 #26385 üzenetére
Mert a B130-nál, nem került ki mindegyik IMEI-re a frissítés.
Ez egyértelműen Huawei hiba, de nem foglalkoznak vele.
A B183-nál elvileg javítva lett.
Ezért kell manuálisan frissíteni.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Thunder86 #26383 üzenetére
Fentebb szerkesztettem.
Sajnos a letöltés lassú lehet. Figyelj oda, mert törölhet mindent a telóról.
Nem kell neki, de előfordulhat.
A szerviz is ezt csinálná.
A telefon legyen lehetőleg minimum 50%-on.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Thunder86 #26381 üzenetére
Szia!
Gondolom mivel B130 Ezért Telecom.
Most még az kellene nekem, hogy L09 (szinte 90%) vagy L19?Szerk!
Na figyelj! Kell egy mikro sd, ami minimum 4GB és ráfér a rom.
Csinálsz egy dload mappát a gyökérbe és letöltés után, kicsomagolva másolod az összetevőket a micro-sd dload mappába. Ezután a teló kikapcs és a 3 gombot egyszerre nyomva felrakod a romot, majd ezután a két összetevőt. Egyszerre csak egy legyen a dload mappában.
Ha végeztél, jönni fognak a frissítések.
Mindhárom kell egymás után. A sorrend fontos.
EVA-L09C150B183-FULL
EVA-L09C150B183-Data
EVA-L09C150B183-Data-HU[ Szerkesztve ]
-
Thunder86
tag
Sziasztok!
P9-es készülékem a végét járta nagyon így bekerült a szervízbe. Még a 3 éves gariba is pont belefértünk szóval boldogság... Elkészült a huawei a javítással. Fődarabot (alaplapot) valamint akksit cseréltek a készüléken. Ennek okán ugye egy teljesen szűz rendszer fogadott a bekapcsolás után. Gondoltam, hogy mielőtt nekiállok visszaköltözni lefrissítem az EMUI valamint Android verziót, hogy már az elején túllegyünk ezeken a körökön. Itt lepődtem meg ugyanis mind a HiCare illetve a manapság már Támogatás appnak hívott alkalmazás valamint a telefon beállítások menüjéből elérhető frissítés szekciója is azt mondja, hogy hát bizony semmilyen elérhető frissítés nincs ehhez a készülékhez.
A jelenlegi helyzetben EMUI 4.1, Android 6 és a B130-as bulid számú verzión ketyegek.
Van esetleg bárkinek bármilyen ötlete vagy találkozott már ilyennel mostanság? Oké oké, hogy nem új csúcsmodell de a régi frissítéseknek csak-csak elérhetőnek kéne lennie még?
Beszéltem a HUAWEI ügyfélszolgálattal de ott egyedüli válasz annyi volt, hogy hát ha máshogy nem akkor a szervízben rátudnak frissíteni ha újra beviszem hozzájuk stb stb. De nyilván ha nem muszáj akkor kiahagynám ezt a manuális frissítést ha lehet...
Köszi
-
Williams
aktív tag
válasz pilipi #26377 üzenetére
Én az Accubattery app-ot használom már régóta, ezért láttam a régi akku csökkenő kapacitását. Csere után az app 100%-osnak írta az akkut. Más módon nem tudok róla, hogy lehet ellenőrizni. De szerintem a Huawei márka szerviz nincs rá szorulva ilyen jellegű nyerészkedésre.
-
-
PAtr0n
addikt
válasz Aryon87 #26369 üzenetére
Akku cserénél nem kell kijelzőt is cserélni P9-nél. Van egy buktatója viszont, ha elkefélik, ki kell a kijelzőt is cserélni. Az akksi alatt fut srégan a kijelzőkábel, ezt szerszámmal könnyű felsérteni/ elszakítani, így jártam én is amikor először cseréltem az akkut.
Durván bele van ragasztva az akksi, ezért nem egyszerű a cseréje sem.Szerintem amikor először vitted, akkor bizony elszarták, és csak fehér kijelző volt raktáron.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Aryon87
félisten
Na ez fura.. elso szervizkor meg ala is kellett irnom a papirt, hogy beleegyezem abba, hogy a feketebol feher lesz, mert igy tudjak megoldani az akksicseret. Bar ne tettem volna akkor..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #26368 üzenetére
Ennyit az Erzsebet koruti szervizrol. Nem csinaltak vele semmit, de a papiron ott van hogy akksicsere tortent.
Nem ugy van, hogy az akksi csak a kijelzovel egyutt lehet cserelni?
Megjegyeztem, mert mikor leadtam, a vedofolian volt egy bubi oldalt, es az most is ott van.
+ Leadtam delutan, masnap jott az sms hogy atveheto.
Erdekes nem?
Kimagyaraztak hapogva hogy ez olyan modell, hogy az akksi nem a kijelzovel egyutt cserelendo. Akkor kerdem en, miert lett a fekete elolapos telobol feher mikor eloszor vittem szervizbe?
TMX papirt kaptam, nem csalodtam most sem... Foleg hogy tavaly hibas akksit is kapott a telo ott, mint utolag kiderult..
Hazafele bemegyek az Europarkba a huawei szervizbe.. azok legalabb normalisak...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Williams #26367 üzenetére
+(#26365) bluemirage
Ma adtam be szervizbe. Gariból kifutott, már akksiszavatossággal vették be. 3x járja a túrát.
Honor20Pro az utódja, fényévnyi a különbség, de még a P30Pro is durva volt hozzá képest, nemhogy a P40Pro-m.. És ja B3xx-en ragadt..
Használt ára eléggé kaksi.. Inkább porosodjon a fiókban..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Williams
aktív tag
válasz bluemirage #26365 üzenetére
Én P30 Pro-ra váltottam P9-ről. Nagy ugrás, de a P9-nek nem kell szégyenkeznie valóban a maga 4 évével, tökéletesen használható még mindig. Jó kis teló, nekem is marad még tartalékba. Kapott új akkut, úgyhogy egy darabig biztos jó lesz tartalékba. P30 Pro sokkal másabb (jobb minden tekintetben), de árban is azért durva kategória. Sajnálom eladni a P9-et, bár minél előbb kellene eladni, mert megy lefele az ára a használt piacon...
-
Caldera
aktív tag
válasz bluemirage #26365 üzenetére
Nekem még kb. 2 hete jött rá a B506-os ROM, ami a legfrissebb. El van téve tartalék telefonnak, jó az akkja, szerintem sokáig megmarad. Most egy P10-et használok, ami számomra teljes mértékben megfelel, fémből van és még nem a tepsi kategória.
Szerintem nem egyenes következménye, hogy a hardverre adott 3 év garancia ugyan ennyi szoftver frissítést is jelent.''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
őstag
2107 áprilisában vettem a P9-et. A covid19 miatt a meghosszabított garija 2020.06.15-el járt le. Most még beadtam a Győrbe garanciális akksi cserére és szoftver frissítésre.
B399 szerintük rá az utolsó hivatalos és arról nem is frissítenek tovább... illetve a telefon sem frissíti tovább magát... Ez 2018 nyara... Egy zászlóshajóra 3 év garit adtak, de hivatalosan csak 2 évig jött rá szoftver... a többi a szerencsén múlik, hogy valaki megkapta-e... Aki B386-on ragadt be... ott csak bő 1 évig volt rá szoftveres támogatás... Ezt nehéz kimagyarázni.A P9 ennek ellenére marad, mert a P30 semmivel sem tud többet. legalábbis nekem. A P40 nyüglődés lenne és szerintem a cég nem is engedné.
Dokumentumokat fényképezgetek a P9-el... azt nyilván még tudja... az alkalmazásokkal nincs gond... most az új akksival sem lesz gond egy darabig.
Megy ameddig megy... ez még fém... nem törik úgy, mint a kb. 20grammal, azaz +15%-al nehezebb üveges P30. Volt kézben... nem szerettem bele a kamerán billegő üvegalátétbe.
Az Oled-et sajnálom... az jó dolog. Volt olyan telóm... tudom.Ha lesz újra Goggle' Huawei, akkor veszek, vagy... ha a HMS felnő hozzá és trükközés nélkül megy rajta biztonsággal minden. A mobil világ nagyon változékony... az is lehet, hogy a HMS komoly rendszerré növi ki magát.
Meliora sunt bono inimica
-
PAtr0n
addikt
válasz Caldera #26363 üzenetére
Tudom, hogy olcsóbb lett volna de mivel telefonokat javítok amúgy is hébe-hóba, és úgy általánosságban nem bízok a szervizekben, így nem volt kérdés, hogy itthon lesz kicserélve.
Arról nem beszélve, hogy oké a 4400,de oda el kell valahogy juttatni a készülékeket, ami szintén pénz. Lehet nem jöttem ki drágábban itthon."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Most cseréltem ki én is asszonynak meg magamnak is, mert esténként már másodjára raktuk töltőre. Gyárit rendeltem bele, a 2db volt 7380ft + posta innen .
Nekünk sokat segített, nem csak az üzemidőn, hanem, a performance-on, a régi aksival konrétan hosszú másodpercek voltak, míg 2 app között váltott, a kamera kb 10 mp alatt indult el, stb...
Sajnos a Huawei-re (vagy magára az androidra) is igaz ami az Iphone-okra, ha csökken az akku kapacitása, leveszi a rendszer teljesítményét, elkerülendő a még gyorsabb merülést.
Ez most bebizonyosodott, mert újra gyors a teló, gyári szoftverral, és töltőre is csak este teszem intentzív használat után 40% körül."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
L4mie
veterán
hát gondolom a szoftver se törekszik már annyira a takarékosságra mint anno.....
nekünk végül a xiaomi kamera meg a xiaomi home app szívta az akkut, bébiőrnek van használva, fura, hogy se az Op3 se a P30 on nem szívta, de a p9en pörgette a procit akkut meg 70% ban szívta, úgy hogy csak 1-2 percre volt indítva....utána nem csak bezárva, kilőve lett az alkalmazás...kalap fos volt így. Factory reset is volt meg minden fittyfütty.....Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Caldera
aktív tag
Én most cseréltettem a szerviz napok keretében a feleségem P9-esébe az akkut, kemény 2200,- Ft volt. Érezhetően jobb, éjszaka 30%-ról 3%-ot merült. A régi 30%-ról 10 perc alatt úgy merült 10% alá, mintha lopnák belőle a töltést.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
nRu3
addikt
Garanciálisan kicseréltem a P9-ben az aksit mert már gyengélkedett, de valahogy az új aksi benne sem valami nyerő Valami nagyon akciósat cserélnek benne.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
GOTiBI
csendes tag
-
Horvi
őstag
válasz Pinyo16689 #26346 üzenetére
És milyen verzión voltál előtte amikor feldobta a frissítési lehetőséget? A családban maradt a régi P9-em, ha jól emlékszem azon 504 volt de eddig hiába kerestem az új verziót nem dobta fel.
Hello darkness, my old friend...
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok!
Jött egy 2.43 GB-os biztonsági frissítés. Majd 2 év után. 2.43 GB. Biztonsági frissítés.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
GOTiBI
csendes tag
Sziasztok!
Holnaptól szerviznapok.
Valaki tudja pontosan hogy a P9 benne van-e a támogatott készülékek listájában?Üdv GOTiBI
-
jolti
senior tag
válasz Trialbiker #26343 üzenetére
Köszönöm szépen!
Voltam bent itt helyi gsm szervizben ( Kisújszállás ), a srác azt mondta, hogy 16 ezerért kicseréli, gyárira. Majd meglátom.
Lehet tartaléknak megcsináltatom vele.
Mert közben - mérgemben - vettem egy Mate 20-at. ( Qurvajóóó! )
Mondjuk én a P9-et is imádtam! Pedig meg sem volt mókolva a Cunaja rommal. ( Többször nekiduráltam magam, de aztán nem mertem hozzáfogni... A felét sem értettem a felrakási instrukcióknak... )
De nekem így is tökéletes volt végig a 3 év alatt! Két hét múlva jár le a gari róla.
Most így törötten a hét éves fiam nyüstöli. -
Trialbiker
tag
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Sajnos pofára ejtettem szeretett P9-emet. Mennyiért lehetne kijelzőt cserélni benne?
Az üveglap sérült, az digitizer, vagy LCD, vagy hogy hívják, az nem. Csak' pókhálós, de mindent érzékel, teszi rendesen a dolgát.
A Huawei- nél azt mondták, hogy 35 ezer...
Azt inkább egy új telóba rakom bele...
Néztem az ebay-ről 7-8000 körül lenne itthon egy. Angliából.
Be lehet vállalni szerintetek?
Itt nem javít valaki? -
L4mie
veterán
válasz bontabela73 #26329 üzenetére
én hiába próbálom rávenni, hogy frissítse magát...sehogy se hajlandó rá jönni semmi. még mindig a 504 van rajta. :/
van valami tippetek? Telekomos p9Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Cunaja
Topikgazda
válasz lumesz #26338 üzenetére
Szia!
Sőt érdemes ki is lépni a fiókból a gyári beállítások visszaállitásakor.
Amúgy legyél nyugodt, csak ezen a telefonon törlődik. A többi készüléken nem lesz baja.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
lumesz
tag
Sziasztok! Ha gyári beállítás visszaállítását szeretnék eszközölni, akkor a google fiók, gmail stb. csak azon a telón törlődik, amin csinálom, vagy az összes telefonon törlődik? Egy fiókkal több telefonon vagyok bejelentkezve.
-
Tybor99
tag
[kép] siker nem tudhatni milyen app piszkált bele az előző romba de 40% aksinál ujra indult 3 kép készítés után stb stb. és tavaly December elején lett aksi cserélve így kicsit ideges voltam már hogy a telefon január óta újra indulgat és furcsa dolgokat művel .
-
Tybor99
tag
Nos leírást követve kínai B540. ragadtam ... és az istennek se akar felmenni a b399
-
Tybor99
tag
Sajnos szarvas hibát vétettem cunaja v12 voltam és felraktam a b540stock számú lépésnél a fájlt és most hiába raknám hisuittal a b399re nek tudja feltelepíteni mivel ugye nem b528 ról akar vissza állítani hanem b540.
szóval kicsit becumiztam[ Szerkesztve ]
-
Tybor99
tag
S.O.S Cunaja v12 állítanám vissza barátnőm telefonját akkumlátor hiba kizárás ügyében .
[link] cunaja 10. hozzá szólását ha végig követem nem gyártok téglát ? mivel cunaja v12 alapja b539 nem pedig 540 . válaszotokat előre is köszönöm . -
Tybor99
tag
Sziasztok kezdek kicsit tanácstalan lenni barátnőmnek adott p9 cunaja v12 döcög valami szoftveresen bele mokolt sajnos így kijelző kezarasnal csipog 2 ha van értesítés 3. Szeretném neki a telefon vissza állítani gyárira vagy legujabb cunaja romot. 2019 december első héten lett aksi cserélve mert gyorsan merült mondom megérdemel egy új aksit az új aksival január óta újra indulgat a telefon néha Snapchat vagy kameratol is néha ultra lassú lett nem tudom mi a tököm lehet :( [kép] [kép]
-
TomKiss
tag
válasz bontabela73 #26329 üzenetére
Ahogy néztem, ez főleg a Huawei Appstore miatt került kiküldésre minden telefonra (persze ettől még tartalmaz egy régebbi frissítés, de amúgy semmi extra, és feltehetően nem is lesz több)
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Williams
aktív tag
válasz arion123hu #26326 üzenetére
Szia!
Majd véleményezhetnéd, hogy van-e gond vele. Az enyém is B399-en van (L19), ha jól műxik, én is felraknám.
Köszi! -
Meglivorn
aktív tag
válasz bontabela73 #26318 üzenetére
Tegnap meg megjött az 506 és felszaladt 2019 szeptember 1-re. Csak néztem hogy mi a csuda, ez csak fél év lemaradás
-
SkyNET0
csendes tag
Sziasztok!
Van itt olyan L19-essel valaki, akinek a az EVA-L19C432B399-nél frissebb felment OTA-n keresztül? -
busman
veterán
-
mufi
senior tag
Koszi a gyors valaszt, csekkolom az appot aztan ha kell cserelunk. Eddig memkartyara gyanakodtunk.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
olyan hibája van a telefonnak, hogy pl fényképezés közben kikapcsol, vagy újraindul attól függően, hogy mennyire van feltöltve az akksija. Ha pl 30%-on van és elkezdek fényképzeni vele, akkor kikapcsol, ha 100%-on van akkor viszont csak újraindul.
Mi lehet a gond vele? Köszönöm előre is a segítséget, ötleteket.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
SOAD19
addikt
válasz Cunaja #26308 üzenetére
Értem, leesett, hogy miről szól ez a dolog, a koronavírusról, hogy ne menjen most senki a szervizbe. Azt hittem, hogy csak egy újabb szerviz akció, amit úgy tartottam volna korrektnek, hogy mindenki megkapja a + 3 hónapot. Így már értem, hogy mi volt a dolog hátterében.
-
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Tybor99 #26309 üzenetére
Napi több privát üzenet jön, de most, hogy mondod már emlékszem.
Szoktam válaszolni, csak késés előfordul.
A kialakult helyzet miatt, nem mindig vagyok itt.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Tybor99
tag
válasz Cunaja #26306 üzenetére
Üdv cunaja köszönöm a válaszodat. Szeretném eus modelra vissza varázsolni barátnőmnek a p9 mivel neki fontos a Vodafone alkalmazás és egyebek és nem ért a telefon mókoláshoz ahogy én se annyira csak ha van leírás meg tudom csinálni. (szeretném majd segítségedet kérni a vissza állításba nem szeretnék téglát csinálni) persze ha lesz majd időd. PM írtam neked de itt hamarabb válaszolsz én is melózok nap közbe a telefon csak péntektől-vasárnapig van a közelembe szóval valamikor majd ha lesz időd szeretnék segítséget kérni a műtéthez ;)
-
Cunaja
Topikgazda
válasz SOAD19 #26307 üzenetére
Szia!
Ezt úgy kell értelmezni, hogy az adott intervallum között lejárandó garancia hosszabodik. Igen, akinek június 14-ig szól, az 1 napot kap.
Ha viszont mondjuk március 31-én járna le, most nem fog. Azért találták ki, hogy ne rohanj a szervizekbe, mondjuk akkut cseréltetni.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz bluemirage #26301 üzenetére
Köszi, végül letöröltem az adott app-ot idegemben. Kosárban is volt már ilyen problémám, mikor is az adott app-ot beállítottam alapértelmezettnek, ami nem működött megfelelően. Pl. chrono24 app, ahol használt és új órákat lehet meghirdetni, ill. venni. Viszont mikor az órás topikban rákattintottam egy ilyen chronos linkre, akkor nem az adott óra hirdetési oldalát hozta be, hanem simán csak az app kezdőlapját. Vagy volt hasonló hírportálnál is, a linkre kattintva, nem a konkrét cikkhez hozzá be, csak simán megnyitotta az appot.
#26303) Cunaja
Köszi! Nekem is megfelel az office, csak valamiért ez a wps lett alapértelmezett. Nem rég gyártó visszaállítását kellett eszközölnöm. Sikeresen megtakarítottam a telefont, aminek következtében minimális víz belekerülhetett, mert nem akart betölteni a rendszer. Pedig celluxszal leragasztottam a telefon alját, az aljzatokat, meg a telefon tetején a hangszórót is. Még óvatosabban kell tisztítanom. Estére ráraktam a radiátorra, kiszedett sim tálcával, és szerencsére reggel már betöltött.(#26306) Cunaja
Eza garancia hosszabbítást nem értem, ha jól értelmezem egy napot hosszabbítanak?
"melyek eredeti jótállási ideje március 15-e és június 14-e között lejárna, meghosszabbítjuk azt 2020. Június 15-ig*."Bár engem nem érint.
-
Cunaja
Topikgazda
Sziasztok!
[Ha valaki még érintett lenne. ]
Garancia!Tybor99:
Időm ugyan nincs, de a gyári romot kellene vissza varázsolni, majd a V14-et felrakni.
Valamelyik Alk. megpiszkálta a kamera szoftverét. Ugye Cunaja romon nem csinálunk FR-t, ezért ez az egy módszer marad.
Elsőnek a version.zip kell és a megfelelő gyári rom.
A leírásokban mindent megtalálsz. Az összes adat törlődik, kivéve a memóriakártyát.Cranium:
Ha nem jön magától, ami nem is fog már, akkor érdemesebb a szerviznek írni.
Más módszer az amit írtál, de komolyabb dolgok is vannak, aminél azért tégla is lehet.
Érdekes, azért az ügyfélszolgálatnak érdemes írni(megfelelő választ ne várj), majd válaszolnak, hogy szerviz kell neki.
Alternatív módszer amihez nem kell semmi külső beavatkozás, ha a HiSuite nevű programmal visszaállitod régebbi romra és azután nyomsz egy FR-t. Talán magához tér. Adatok elvesznek, legyen mentés. Van másik módszer is, de az már félő a téglásodás miatt. Mint írtad, nem értesz hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Cranium
tag
Sziasztok! Hosszu idok ota EVA-L09C150B383 frissitesen vagyok, meg anno Firmware Finderrel tudtam ezt is telepiteni. Meg mindig hasznaljam ezt a modszert frissiteshez vagy van jobb is egy hozzam hasonlo laikusnak aki nem akarja teglava tenni a telefonjat?
-
Tybor99
tag
Üdv sziasztok régi p9 telom barátnőmnél kicsit meg kergült. Tavaly decemberbe lett aksi cserélve benne és most nem lehet vele fotózni mert kamera hibát ír vagy újra indul fotózásnál csak a gyári app csinálja jelenleg cunaja v12 van fent. Kamera reset, gyorsítótár törlés nem segített
-
Cunaja
Topikgazda
válasz SOAD19 #26300 üzenetére
Sziasztok!
Beállítások >Alkalmazások és értesítések > Alapértelmezett alkalmazások.bluemirage is írta.
Az alkalmazásoknál a WPS-t megkeresed és az alapértelmezett részt törlöd.Amúgy én az Office alkalmazást használom, ami természetesen tud mindent.
[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
válasz bluemirage #26301 üzenetére
Másik tipp: ha az alapértelmezés nem írható át én letörlöm az appot, majd újratelepítem. Adott fájl megnyitásakor az app "tiszta lappal" indul és újra választási lehetőséget kínál, választhatsz szándékod szerint: mivel nyisson, illetve hogy egyszer-e, vagy mindig?
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
őstag
válasz SOAD19 #26300 üzenetére
Beállítások \ Alkalmazások
itt kikeresed az WPS app-ot és ott a megnyitás alapértelmezés szerintiben kell matatni, törölni... ha lehet mindent.Ez csak tipp.
A telefon eleve megkérdezi, hogy mivel akarod megnyitni. Majd van egy lehetőség, hogy mindig vagy most. Egyszer te rányomtál a mindig-re.
Nálam az office vagy éppen egy TXT, ZIP vagy bármi megkérdezi, hogy mivel akarom megnyitni és eddig sosem nyomtam a "Mindig ezzel" gombra.De szerintem a fenti módszerek közt matatva leakasztható a WPS a fájl társításról.
Meliora sunt bono inimica
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest