Új hozzászólás Aktív témák
-
Logen88
aktív tag
ha ezt nem jelentették volna be, akkor kitört volna a forradalom.The Last of Us is a masterpiece.
-
Mantin
aktív tag
Ha ennek is olyan értelmetlenül kell a 4 mag, mint a WD-nek, akkor nem leszek boldog...
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Dilikutya
félisten
válasz Stauffenberg #32 üzenetére
Nekem a GTA4 előtt nem volt gondom. A GTA3 2003 elején szépen futott egy 533MHz-es Celeronon 192Mb RAMmal és 16Mb-os TNT Vantával. A Vice City-nek sem kellett komoly gép, ugyanazt a motort használta. A San Andreas-t pedig láttam egy sulinetes Celeronnal, 256Mb RAMmal és egy MX440-es csodával, teljesen játszható volt. Felbontást, minőséget vissza kellett venni, de nem volt élvezhetetlen a látvány, csak picit elmosottabb a kép. Ezzel szemben a GTA4 kicsit több erőforrást igényelt, igaz, nem tudom, mennyire használta ki az akkor már jelenlévő kétmagos processzorokat. Most azért sokkal több erő van a gépekben.
Amúgy a GTA4 méretes gépigényéhez hozzátartozik, hogy töltés nélkül kezelt egy hatalmas, élő várost, egyik végéből átautózhatsz a másikba megakadás nélkül, ha a forgalmat, látótávolságot megnöveled, akkor meg tele lesz autókkal, és a hosszú főutakon is messzire elláthatsz. Nagy igénye van, nagy területet is kezel, ráadásul nem egy többéves motor volt, mint a San Andreas-é.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem tudom értelmezni ezt a reménykedés dolgot. Maradjunk reálisak: A Rockstar nem szeret PC-re optimalizálni, eddig egyik modern kori (értsd: 3D) GTA sem elégedett meg szerény, közepes vassal. Saját tapasztalat is egyben, hogy az erős konfigjaim mindig a GTA epizódok megjelenésére csúsztak vissza a középkategóriába és soha egyikkel sem volt még olyan, hogy normálisan futottak volna. Egy közepes konfiggal mindig csak a low szintet tudtam megütni és az sem volt atomstabil 60 fps, jó esetben 30 fps.
A nex-gen konzolokról meg nehezebb PC-re portolni, így szinte tuti, hogy az Xbox360 vagy PS3 verziót kapjuk PC-re egy kicsit felturbózva.
A GTA 4 tapasztalatom: Ekkorra már halálosan meguntam a PC fejlesztést, csak egy tetű nagy pénztemető, főleg amikor az ember fizet is a játékokért. Xbox360-on kétszer is végigtoltam, imádtam. Aztán egy évvel később mikor kijött PC-re csak a nyafogást, nyavajgást hallgattam, hogy milyen hatalmas a gépigénye. Akkoriban jöttek be a Core i7 processzorok, abból kapásból kért egy jobb darabot, de az akkor jellemző 512 MB VRAM-al szerelt VGA-val nem is volt érdemes nekiállni, akkoriban az 1 GB VRAM már csak a csúcsok csúcsa volt, az egy felső kategóriás VGA-ban volt csak. Aztán már PC-n is forgalomban volt egy ideje, amikor végül videó vágáshoz kellett vennem egy asztali gépet, minden játékot elvitt 60 fps-el (főként Battlefield Bad Company 2 pörgött nálam sokat ebben az időben, stabil 50-60 fps-t futott még High beállításokkal is) és egy Steam akcióban megvettem az egész GTA kollekciót. Beizzítottam a GTA 4-et, aztán pofára estem, hogy még mindig nem tudom maxolni a grafikát és az 1 GB VRAM is kevés neki, nyomja a pop-up hegyeket rendesen amiket annyira utáltam Xbox360-on és azt hittem, hogy a konzol gyengesége... hát nem, egy a Rockstar trehánysága.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Nem az. Nem egy játéknál írtak akadásról. Bár nyilván azok javítva lettek később. A "nextgen" optimalizáció meg annyit tesz, hogy nem is 1080p-ben futnak a játékok. Mellette szól, hogy az élettartam végéig halad a korral a grafika, legalábbis eddig így volt. Kíváncsi leszek, mit hoznak most ki belőle, elvileg architekturálisan a PC-hez nagyon hasonló az új Xbox és PS is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Rexcor
őstag
Ha a WD-nál nem lesz nagyobb gépigénye akkor jó lesz. Ha igen akkor muszáj lesz kicsit upgrade-elni a gépet.
-
tomas51
senior tag
Igazad van, de remélem lesz sli támogatás akkor nem lehet gond.
-
Chapel
addikt
A látvány csiszolása, így a megjelenés után 1,5 évvel minimum, de a fizikát is csiszolgassák csak. Amúgy meg szinte el sem hiszem....
Azokat kérdezem akik játszanak már vele boxon vagy konzolon: Tényleg szebb a graf vagy ez csak egy renderelt videó? Mert nekem sokkal szebbnek tűnik
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Dilikutya
félisten
Konzolokra már kijött tavaly, igen szép sikereket ért el, most PC-re, meg az új Xboxra és PS-re jön. Konzoltulajdonos minek venne PC-re GTA-t? Azok már megvették tavaly, idén biztos nem lesznek már olyan eredményei. Kíváncsi leszek a PC-s verzióra, a 4. rész már szépen megy végre. Az tuti nem fog.
-
tankcsabee
csendes tag
Oh yeee, csak győzzük kivárni a megjelenést
A football az egyetlen valóságshow, amit szeretek..
-
ViiiiktorOC
senior tag
Te jó ég! Keresem az állam!
Pont tegnap este számoltam be ismerősnek hogy biztos h nem jön pc-re. Sőt E3-on se vesznek részt, erre meg reggel erre kelek.
F@#k Yeah!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
boost
addikt
Sok sok GTA rész óta a konzolverzió korábban jelenik meg, mint a PC-s. Erre gondoltam a "Èn megtartottam volna a konzolexkluzivitást egy darabig" kifejezés alatt.
Szerintem félreértetted amit írtam. (vagy én írtam félreérthetően, vagy kötekedsz, vagy stb) Szóval ha egyszerre jön ki a két verzió, és ha valaki rendelkezik PCvel, és konzollal, akkor az megveszi a bugosabb, PC verziót, mert olcsóbb, nem tudva, hogy a PC verziói szarok a GTA-nak. És ha rájött, hogy szar, nem fogja mégegyszer megvenni a játékot, de most konzolverzióban, hanem elkönyveli, hogy a GTA szar.
Mindenesetre én tartok tőle, hogy most a nextgen konzol verzió is fosss lesz, ha egyszerre jön ki a PCvel.
-
xtremez
aktív tag
válasz #41133696 #35 üzenetére
Szerintem jobb lesz a helyzet sokkal! Egy rendkívül komplex motort rakták az akkori pc-re és az is lehet, hogy nem is tervezték, fejlesztették nagyon pc-s környezetre, mert valahogy ki kellett adni konzolokra.Úgy tudom, hogy eleve a PS3-as verzió miatt kellett tolni a megjelenésén a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
Shing
őstag
Reménykedni azért lehet... nem azt mondogatták a szakik, hogy nextgen konzolokról könnyebb lesz a portolás? Ha arról megy, akkor csak sikerülni fog. A Max Payne 3-nál igaz h nem volt nagy forgalom, stb de attól még láthatóan törődtek a porttal és nagyon jól is fut minden gépen.
-
törölt tag
Ja meg ugye 2008-ban, GameTrileresek bemérték, hogy 1,5 GB VRAM mellett tudott kiteljesedni. Akkor amikor még azon év elején 40 k-ért mérték a 256 MB-os Radeon 3850-et
-
Dani_kp
addikt
Azért nem igazán láttam/olvastam eddig, hogy konzolon bármi baj is lett volna egy játékkal, főleg "optimalizálás" terén. Mivel ott 1-1 adott célhardverre írják/csinálják meg.
Szóval szerintem ez így hülyeség az egész amit írtál.A konzolexkluzivitás pedig azt jelenti nálam, hogy az csak konzolra jön ki, pc vagy más platformra soha. Ha nem is azonnal csak mondjuk pár hónapra, esetleg 1 évre rá jön ki pc-re akkor sem beszélhetünk konzolexkluzivitásról.
Egy játék vagy exkluzív cím vagy nem.[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért a Max Payne 3 és a GTA között elég nagy különbség van, sokkal többet kell számolnia a motornak a GTA esetében, így egészen biztos, hogy magasabb lesz a gépigénye.
Mikor láttál utoljára GTA-t ami jól volt optimalizálva PC-re?
GTA 3
GTA Vice City
GTA San Andreas
GTA 4Ezek mind-mind nagyon megizzasztották a maguk idejében még a közepesnél erősebb gépeket is. Én most sem számítok arra, hogy egy közepes konfigon csontra lebutított grafika nélkül rendesen fusson, míg azért a Max Payne 3-at sokan dicsérték, de az egy kissé más volt, ott nem kellett annyit tornáznia a motornak, hogy megjelenítsen több tucat járművet, akár több száz járókelőt meg egy hatalmas várost, közben persze mindennek fizikája van, árnyékok, stb.
-
Xerxész
őstag
Helyes, jöjjön csak, jöjjön csak!
-
Tazsam01
tag
Hát ezért volt olyan sürgős kiadni akár bugosan is a WD-t
-
törölt tag
Ev jateka cim lesz PC-n
-
Alice90
aktív tag
Hát szerintem ez nem fog ősszel megjelenni mivel akkor pontos dátumot írtak volna már én sztem 2015 eleje-közepére gondolok.
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Lomha 8V
addikt
Kb a plafonig ugrottam örömömben, de nem gáz. Ez bizony egy nagyon jó hír.
-
boost
addikt
Èn megtartottam volna a konzolexkluzivitást egy darabig. Mindenki jobban járt volna úgy. Ha egyszerre jön ki a PC és a konzol verzió, akkor értelemszeruen aki teheti naívan megveszi a ´pécést, még egy konzoltulaj is, kipróbálja, és rájön, hogy optimalizálatlan, ahogy szokott lenni. Utána nem fogja mégegyszer megvenni a konzolt, hanem jön a pecsét, hogy az a játék szar, ahogy WD esetén is történt. Pedig lehet, hogy a játék konzolverziója, mint WD esetén is tök jó, csak épp a PC port szar.
-
törölt tag
Várható volt, de így már biztos!
-
Televan74
nagyúr
Nagyon várós játék a részemről.Sejtettem hogy megvárják PC -s verzióval a új konzolokat.Én már tavaly előrendeltem a CD galaxisnál, mikor még a megjelenés sem volt biztos.
Mindenbe beleugatok!!!
-
parampa
aktív tag
Akkor a butított verzió után most jön a rendes.
-
xtremez
aktív tag
Azt is írták fejlesztett törésmodell! Kell most! Jó lenne egy részletes ismertető mik is a pontos fejlesztések.
-
boost
addikt
válasz GegeWarrior #13 üzenetére
Talán nem október 10én. Aznap már vagy 6 jó játék jelenik meg.
-
jacint78
addikt
Azt nem lehet tudni, hogy mikó jön?
type your text here..
-
GegeWarrior
senior tag
Illő volt basszák meg
Szerencséje volt a Watch Dogsnak, hogy kijött, így addig lehet bőven tolniMár csak az a kérdés, hogy elég lesz-e hozzá 16 Gb ram?
jacint78: Ősszel, remélem már szeptemberben
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Rexdemon
aktív tag
RIP Watchdogs
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
bbTamas77
aktív tag
Természetesen nem írtak dátumot, és még ha írtak volna is, nem tartották volna be.
-
tomas51
senior tag
A max payne 3 engine van alatta, csak egy kicsit meghúzva szvsz nem lesz vele gond a gépigény tekintetébe.
-
CooLM@$TeR
tag
Elég lett volna elnézést kérni és kijavítani az előző hírt, nem pedig egy újat csinálni eltussolva a trehányságból fakadó hibát. Gratulálok, tipikus gamepod magatartás.
-
ddaydome
senior tag
Én is nagyon remélem, hogy jól lesz optimalizálva, mert a a San Andresas-nál kezdődött a hanyagság, ha jól emlékszem, bár ott nem volt annyira durva, mint a IV-ben.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
boost
addikt
válasz BoneDragon #3 üzenetére
Anno a XB360-PS3 változatnak a trailere is kb ilyen szintről indult el, és megjelenése lebutult.
-
XuChi
addikt
Csak nem lesz olyan szar mint a 4.
-
BoneDragon
veterán
Tényleg ennyivel szebb lesz? Remélem megtanultak optimalizálni, különben elmehetnek a fenébe.
-
DithenS
senior tag
Most mért kellet megint kirakni mikor pár sorral már ott volt alul? Csak a címet kellet volna módosítani hogy nem csak PS4 hanem One meg PC is...
-
Föcsök
aktív tag
VAN ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Durrogtass
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Új! Liitokala Lii-600, Lii-500, Lii-M4S, -M4, -100C, -S2, -S4, akku töltők
- Új évi AKCIÓ:Asus MINI PC:Core i3-4010u-8Gb DDR3-128GB SSD-UltraKompakt-Legolcsóbban-garival.
- 8gb ddr3/1600mhz Laptop Memoria (5db)
- Sonic X Shadow Generations Xbox One - Xbox Series
- Honor 200 Pro 12/512GB Fekete Dobozos 3 év garancia, Foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest