Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz _ocsisajt #38 üzenetére
Kérek mindenkit, hogy fejezzétek be a személyeskedést. Mivel kvázi bocsánatot kértél a trágárságokért, azokat csak moderáltam, a ban ezúttal elmarad. Remélem, hogy később sem kell bepótolnunk.
Szívesen fogadunk minden álláspont- és véleményütközést addig, amíg azt szalonképes, normális, emberi hangnemben vagytok képesek kommunikálni. Ha személyeskedést, vagy egyszerűen csak öncélú flémet szeretnél, akkor kénytelenek leszünk azt szankcionálni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zsoccc
senior tag
válasz fekeandras #42 üzenetére
Ezt találtam neked, és ez van a doboz hátulján is:
CPU: 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
RAM: 1 GB RAM:
VGA: NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+
HDD: 12 GB free hard drive space -
adalbert1
veterán
válasz fekeandras #42 üzenetére
Ha jól emlékszem én még a 7600 GST-mel toltam végig + E6300 + 2 Gb Ram.
Az már más téma hogy single playerben számomra kifejezetten unalmas volt, viszont haverral Co-op-ban (PC-n nem tudom megy-e osztott képernyőn, mi lanon toltuk) tolva nagyon jó móka volt.
-
fekeandras
őstag
A játékhoz kapcsolódó pc gépigényt tud valaki mondani?
-
sti10p
senior tag
Jó kis játék, bár van egy-két bibije. Pl. oltári nehéz (szerintem) még alap fokozaton is és a töltési rendszer miatt ez elég frusztráló tud lenni. Van néhány bug is: töltések után mindíg az első fegyver van a kezünkben és a lerakott fegyverek eltünnek. Nekem a hangulat bejönne, de a környezet tényleg nem túl változatos, ez a sötét-zöldes-szürkés színvilág elég monoton egy idő után. Az ok, hogy poszt apokalyptikus hangulat, meg lepusztult épületek, de én egy sci-fi-től több fantáziát és látnivalót várnék.
Amúgy nekem semmi gondom a framerate-tel, tökéletesen szalad és a legtöbb konzol port amit láttam szintén simán futott. Remélem azért 2-őt kiadják majd PC-re, mert csak ezért tuti nem vennék XBOX-ot (meg másért se )
Amúgy nekem kicsit villódznak a megvilágított textúrák, főleg a padlók, meg a karaktereken az árnyékok, valaki tapasztalt hasonló bugot?
XY
-
Zsoccc
senior tag
Srácok, kérlek benneteket fejezzétek be! Semmi értelme a vitátoknak, és most nem szeretném azt látni, hogy "de nekem van igazam és egyébként is ő kezdte."
Béke és nyugodtság van! -
_ocsisajt
őstag
hamar ilyen arulkodos vagy, akkor ide is beirom amit a modi topikba...
ovoda rulez!
A tragar szoveget visszaszivom! de a lejaratos szoveged, meg enyhen undorito... attol, hogy keptelen vagy felfogni, hogy folyamatos framerate pece fronton a jatekoknal egyenlo a sci-fi kategoriaval, az inkabb a te hozzanemertesedrol arulkodik...
(OS riszorsz menedzsment, hatterprocessek, vagy a soxor cpu-io-memosavszel szuk keresztmetszete style nalad smafu???)ez inkabb reszedrol ciki
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
najo akkor leirom, mert latom 1esek annyira beszukultek az idiota mokuskerek gepfrissitestol(halistennek ezt az orbitalis idiotasagot igy 30 utan szepen kinottem), hogy nem latnak el az orruknal tovabb...
A vita ott kezdotott, hogy meg mertem szolalni, hogy pecen soha az eletben nem lesz folyamatos frameret... mig a konzol az ugye egy celhardver amire belovik a jatekot, nem kell olyan felesleges dolgokra pazarolni az eroforrast, mint egy komplett pece OSenek adott esetben... (ezen mit nem lehet megerteni?)
Plane, hogy 60Kert kapsz egy folyekony(!!!) szep (jook nem fullhd, de legalabb "hdredi") x minosegu texturakkal es csilivilikkel karoltve...
vs
60Kbol 720pben x minosegu texturakkal es csilivilikkel milyen sebesseget(plane folyamatos nem lesz) kapunk egy ekvivalens pécén??? (nah? )
ennyi... csupancsak...
tovabbi joestet
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
[ Moderálva. - peterkeT ]
ad1: folyamatos 60 frame pc fronton ennel a jateknal meg mindig dragabb(konfig)
[ Moderálva. - peterkeT ]
(#31) BalaNce87
az meg a masik... egyetertek a konzumidiota beszolasig: konzolhoz kell a nagy teve... lol! pécéhez nem? (az ilyen tevhitektol meg falnak megyek, komolyan)
[ Módosította: parandroid ]
-
BalaNce87
addikt
Kezdjük ott hogy a monitortól függ mennyi fps-ed van, hiába van atom brutál gépet ami tudná a 200-at is, ha monitorod csak 60-at vagy 75-öt bír, az én esetemben 75-öt, mivel tft monitorrol beszélünk. Az xboxhoz meg már elkell egy jó kis tv is, ami 160-180-tól kezdődik (az alapok), igaz monitorra is rá lehet kötni vhogy az xboxot, de ha már konzol akkor fotelból és messziről.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
te is nagyon okos srac vagy!
a vsync mire jo nagyokos? hogy ha overframel a jatek, akkor kompenzalja (regi kep meg felul latszik, de az uj is "benez az ablakon"... ez egy csunya effekt ugye... namost en nem errol beszeltem, fuss neki meg1X!
hint: a folyamatos frame azt jelenti, hogy FOLYEKONYAN hozza az elvart frameratet amit szeretnenk elerni(60 fps pl)... na ezt pecen felejtsd el... jaigen! amire te akarsz kilyukadni, az az, hogy van egy atompover pcd ami a legrosszabb esetben is az also frame erteket (jelen peldankban) 60at presel ki magabol... akkor oke alairom... (mert ugye vészink opcio rulz)... de nekem MEG NE MAGYARAZD CSEZD meg, hogy a girszofvort futtato pecet osszedobsz moncsi nelkul 60bol, ami KONSTANS hozza a 60 fpst(tehat NEM LEHET ALATTA! >>minimum folyekony<< 60 fps legyen 1280*720ban!)... LOL!
a tobbi bologato nagyokosnak is szol a hsz...gondolkozzatok el egy kicsit
(szerk: nagyokosoknak: de meg pover pcvel(nem nem a MAC! ) sem lesz folyamatos a game... mindig lesz ingadozas... mivel pécé, vindozgaming ezert az oprendszer eroforrasmenedzsmentjebol kiindulva neha-neha mas is hozzanyul stb, mindig ingadozni fog! ez teny! igaz minnel mumajerebb a konfig annal inkabb nem lesz eszreveheto, de INGADOZNI fog! merjetek le, tudom kukacoskodasnak hangzik, de tenyleg be kell ismerni )
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
-
plus44
veterán
válasz Silencer83 #8 üzenetére
Teljesen igazd van. Én is csak az irányítás miatt nyomtam 360-on. Én úgy vagyok vele, hogy végignyomtam vagy 2x azt hiszem, aztán lerakom és mással játszom, majd unalmas óráimban előveszem és akkor megint nyújt vagy 1-2 óra szórakozást (ez majdnem minden játékomnál így van)
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
BalaNce87
addikt
Írtad hogy okos társak, ez nem igaz, legalábbis amennyit láttam játékból (bátyjám játszott vele), elég sokszor bénáztak pl.kifutottak az ellenfél elé és még volt pár... egy szóval elég ostobán viselkedtek.
-
Nunder
őstag
A cikkhez gratula! A játék meg magáért beszél. Aki játszott vele az tudja milyen jó aki meg nem az sürgősen pótolja.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
_ocsisajt
őstag
nem leszek kozkedvelt a topikban, de finoman szolva rosszul vagyok ezektol a "jatekoktol"... valahogy ez a buta stilus mar nem nagyon jon be... raadasul evvel a kikszámessz amcsistyle(style!) csilivili orgiaval megspekelve...
sorry
(csak a sok omlengo hsz utan... nem birtam kihagyni a ziccert )
szerk: megyek vissza vegigtolom az Arcanumot, mert igy fenpeccsel mar egesz jol jatszhato es qvva hangulatos
[elfut][ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz Silencer83 #8 üzenetére
Jobb egerrel mint joyon,szinte fps a celzasrendszer.
A 2re nyilakozta a micro-soft hogy nincs jelenleg kellokeppen eros hardver a futtatasahoz.
Menten berohogtem,mert akkor mar piacon volt a gtx 280 es a 4870.e8400stb.Ne szemetelj ! = Steam
-
félisten
Hihetetlen jó játék!
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Prof01
veterán
válasz Sweet Lou 6 #10 üzenetére
Legelején nekem se jött be, de aztán másodszorra kipróbáltuk coopban haverral és nem volt megállás.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Sweet Lou 6
addikt
Ne kövezzetek meg érte, de nekem már az első óra után monoton volt... (vagy csak nem tetszett a hangulat )
De ezzel nem leszólni akartam a játékot, sok ismerősöm kedvence a mai napigsweetlou6.wordpress.com
-
Prof01
veterán
Én is nagyon jónak tartom! 9/10 biztosan megvan nálam. Coop-ban az Isteni! Haverokkal nagyon jókat toltunk.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
plus44
veterán
XBOX-on nyomtam, hát mit ne mondjak, helyben megtetszett, ezóta a kedvencek között dübörög minden nap
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Enton
addikt
Haverral a multkor 1 délután alatt ledaráltuk Co-Op-ban. Frenetikus. Kevés játéknak van ilyen jó szingli része.
De sajnos a hossza az sajnos tényleg csak átlagos.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Jofi81
őstag
Tényleg nagyon nagy játék!
-
Mystic
tag
Alig várom, hogy meglegyen!
Az akasztott embert még az ág is húzza
-
nrgia
őstag
Egyik nagy kedvencem ez a game, és ez nállam 100%
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Fairplays
aktív tag
Üdv! A Brothers in Arms: Hell's Highway -nem csak magyar feliratos, hanem szinkronosan jelent meg! Egyébként jó kis írás, Fantasztikus a GOW!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- PH! Darts
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest