Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Hozzá kell adni egy bankkártyát is az accounthoz, hiába veszel ingyenes dolgokat. Ja és ne lepődj meg, ha egy dollárt zárol róla az MS, a za próbavásárlás, hogy valós kártyaszámot adtál-e meg nekik.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Bono'
csendes tag
Sziasztok! Elég új vagyok az xbox világában, eddig mindennel megbirkóztam ami adódott de most megaladtam. A Forza Horizon-t tölteném le, de kapok egy üzenetez miszerint: "this purchase channel requires a billing account. please add a valid payment instrument..."
Mi a teendő ebben az esetben? -
rdt89
addikt
A Horizon-nak nagyon örülök, remélem a Forza 4 is BC lesz valamikor.
-
wolruf
őstag
Horizon 1 megvan még 360-ról digitálisan, de végre BC lett Mirror's Edge lemezen van meg, végre digitálisan is lejön, nem kell bohóckodni vele. A másik kettőt meg majd meglátjuk milyen, jó felhozatal
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával