Új hozzászólás Aktív témák
-
csenger41
tag
Ez a legtávolabbi nézet, nem emlékszem pontosan hogy PC-n hogy volt a kamerairányítás, konzolon csak két féle van ha minden igaz.
Szerintem nagyon is szép a játék, stratégiához képest pedig főleg.
Tény hogy nem egy Crysis, bár arról megvan a nagyon rossz véleményem, úgyhogy nem szeretem ha emlegetik...Google a barátod, Wiki a barátnőd! :)
-
csenger41
tag
-
csenger41
tag
Szerintem a grafikával nincsen semmi gond, nagyon is szép, még közelről is, feltéve hogy maxra van véve.
Ha jól látom őstag a rangod, mégis ahhoz képest elég sajnálatos hogy egy játékot a grafikája alapján ítélsz meg. És egyre inkább arra tolódik el a játékipar hogy "mindegy milyen egyszerű, monoton a játékmenet és az sem baj ha ugyanazon téma ezredik megvalósítása, csak legyen SZÉP".
Egyébként pedig szerintem az ilyen grafika egy ezer forintos játéknál több, mint szép.Google a barátod, Wiki a barátnőd! :)
-
csenger41
tag
Nagyon érdekes játék, nekem elnyerte a tetszésemet, ajánlom figyelmedbe ezt a tesztet a játékról.
Én személy szerint mindig elolvasok legalább három különböző oldal tesztjét egy játékról és nézek gameplay videot, mielőtt kipróbálnám vagy megvenném...
Ajánlom ezt a gyakorlatot mindenkinek az oldalon, elkerülhető a csalódás. ^.^Google a barátod, Wiki a barátnőd! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest