Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz Ereshkigal #36 üzenetére
ja már fizetnem is kellett, csak az első kampány ingyenes.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Ereshkigal
őstag
válasz TazLeacher #37 üzenetére
Bocs, máshogy értelmeztem.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ereshkigal #36 üzenetére
Pontosan ezt írtam én is:
Csak egy idő után kellett fizetni.
-
Ereshkigal
őstag
válasz TazLeacher #35 üzenetére
Szerintem meg sosem volt ingyenes a teljes játék, csak az eleje. Ha tovább akartál haladni, akkor meg kellett venni. Ugyanígy a kiegészítőket is.
-
Djuree
félisten
ipadon ingyenes a gém. steamen hogyhogy fizetős?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Prof
addikt
En inkabb maradok az ingyenes Infinity Wars-nal
Ingyen kartyak a szimultan aktivharc rendszer is jobban tetszik.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
-
HPAA
őstag
aki egyébként "oda van érte" , annak ajánlom a már tavaly ilyenkor a 2014-es fórumában is kiposztolt régebbi ps-s változat linkjét
hhppaa -ként engem is jelölhet aki játszani szeretne a régebbi verziókkal steamen************* censored
-
válasz TazLeacher #20 üzenetére
Tervezem, hogy megveszem, de még nem tudom, hogy mikor fogok időt szánni a játékra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
joysefke
veterán
válasz TazLeacher #23 üzenetére
Mire gondolsz?
szerk: most látom..
A Steam fórumon nem tudtak új játékmódról..Tudomásom szerint nem lesz semmilyen új játékmód. Évek óta csak szedik ki a játékmódokat, nem belerakják
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Utánna olvastam a dolognak a Steam-oldalon, elég elkeserítő a helyzet.
-2v2 vagyis a "Two headed Giant" játékmód nem lesz benne a játékban, csak 1v1 illetve FFA, ez egy nagyon fontos limitáció, ami a játékosok jórészét érinti, mert a 2HG nagyon népszerű játékmód volt.
- A 300 lapos dolog sem tiszta. 300 lap nagyon kevés, itt az a gyanú, hogy szettenként lesz 300 lap, amelyből lehet építeni.
Én elég csalódott vagyok a 2HG hiánya, illetve emiatt a szabad pakliépítés dolog miatt. A játék ezzel nagyon erősen elmegy a normál Magic Online (vagy hogy hívják) irányába, a Wizzard sosem titkolta, hogy a Duels of the Planswalker szériát mint kedvcsináló ugródeszkát szánják a jóval drágább Magic Online játékhoz...
A probléma csak annyi, hogy aki MtG: DotP-el akar játszani, az nem feltétlenül örül annak, hogy elmegy a pakliépítés nagyon szabad (Magic Online) irányba. Én kifejezetten szerettem az előre definiált pakkli-kereteket, amiből lehetett válogatni, és egyéni arcualata volt az összes paklisettnek
Nem örülök annak, hogy most egy csomó lappal kell majd pöcsöljek, ráadásul a "HG játékmenet valószínőleg emiatt (ballansz okok) nem kerül bele.
J.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Lesz innen olyan, aki már tudja, hogy megveszi?
Ha igen, vegyen fel...ha kicsit kitanultam majd a lapokat nyomhatnánk pár 1v1 vagy 2v2 meccset.
-
Diopapa
addikt
Most vettem meg pár hete 5€-ért a 2014-et az összes deck packal, szerintem megérte..
Amúgy nem értem miért mondod, fent van az összes... 2012, 2013 stb..
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Vico87
tag
válasz TazLeacher #6 üzenetére
jer1cho, Diopapa
Köszönöm a választ! Én mind a mai napig azért maradok távol a fizikai Magic-től, mert az az érzésem, hogy nagyon sok idő/pénz/energia befektetésével járna (ezért is nem tolok MMO-kat sem ). Azonban egy "lightos" digitális kiadás valószínűleg már érdekelne. -
HPAA
őstag
válasz TazLeacher #11 üzenetére
én tuti beszerzem,csak nem a premier áron
a 14 utolsó dlc-jét is 2 hete vettem meg az akcióban************* censored
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na vajon kik veszik meg a drágább változatot?
Live-Die-Respawn
-
HPAA
őstag
válasz TazLeacher #8 üzenetére
eddig minden évben megvettem, most viszont kivárom a leárazást , eddig igazán új dolgokat nem hozott , a játszható paklik/lapok sem igazán jöttek be ,talán még a legelső játék fekete lapjai voltak számomra a legtáposabbak
bár ez természetesen szubjektív
rengeteg órát bele lehet tolni amúgy,de az igazi értéke valóban a teljesen szabad pakli összeállítás lenne,ami szerintem /még/ ebben sem valósul meg
az meg egyenesen undorító volt a 14-es ben, hogy a frissen bontott paklikat külön vásárolt helyekre lehetett menteni csak************* censored
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Sirandrish #2 üzenetére
+joysefke
Ez csak nézőpont kérdése. Az én hozzáállásom közelebb áll Sirandrish-éhoz. Nem vagyok nagy profi, így amikor elkezdek egy új deckel játszani, akkor nekem igen hasznos az az út, amíg feloldom a kezdeti 20 lapot. Addigra látom már, hogy minek van értelme, minek nincs, előjönnek a kombók, amiket adott esetben elsőre nem látok...stb...stb.
Az első a 2012 volt amit megvettem, nem ismertem a játékmechanizmust, és akcióban -75%-al megvettem ezt a full packot. Jól rá is b@szarintottam. Egyrészről nem értettem, hogy miért nem kapok semmi jutalmat, másrészről túl nagy volt a káosz.
Ettől függetlenül tudok olyanról, aki keni vágja a Magic-et, ő tavaly is a full packot vette indulásnak, és 1 db Single pályát sem csinált meg, only multi. Én szeretek Single-t is játszani, multiban pedig igazából a többszemélyes (mondjuk 4) játékokat csipázom. Ebből a legjobb a 2012-es 3v1 volt, csak akkor sajna még nem volt Magices haverom, így közösen nem tudtuk kipróbálni.
-
Diopapa
addikt
Ezek a verziók causaloknak valók szvsz viszont cserébe olcsó. Rendes "digitális" MTG az a Magic Online
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TazLeacher
nagyúr
Lényegében igen, DE:
- egyrészről vannak némi megkötések
- másrészről a valódi életben 10€-ból egy jobb lapot veszel a kártyajátékhoz...tehát abból nagy "party-t" nem fogsz rendezni...
- harmadrészről igen. Én pl. szívesen játszanék akár a valóságban is, csak ugye 2 gyerek meg meló mellett az embernek nem igazán van ideje erre. Erre pedig tökéletes. Felugrom 20 percre, lenyomok egy menetet, majd megyek a dolgomra -
Diopapa
addikt
Régebben a 2013-al sokat two head gianteztünk egy haverrel abszolút amatőrként, sokszor ki is kaptunk, de élveztük. Szóval nem kell aggódni, multira fel! (Feltéve ha a trágya netkód hagyja....)
-
Csapoati
nagyúr
Ha tényleg lesz benne szabad pakliösszerakás (single-ben is, multizni nem merek ), akkor ezúttal nem várom meg a -75%-os leárazást, hanem elég lesz -50% is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
joysefke
veterán
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Frászt!
Én eléggé sokat játszottam a Magic DotP 2014-el (tehát a széria jelenleg aktuális tagjával) és a rövid és gyakorlatilag semmilyen kampány után az egész az online multiról szól, az a lényege az egésznek, nem pedig a bugyuta lapfeloldás.
A lapfeloldás csak arra való, hogy a törelmetlen játékosokat feloldókulcs pénzes megvételére ösztönözzék.
Ha én ki akarok próbálni egy új paklit, nem akarok 30-40-et játszani csak azért hogy feloldódjon az összes lapom és végre legyen esélyem multiban, hanem kvázi egyből a teljes kártyaállományból akarok a pakliba válogatni.
J.
-
Sirandrish
legenda
"A Complete Bundle pedig nem kevesebb, mint 31,99€, ezért cserébe pedig a játékban feloldható összes kártyalap egyből feloldásra kerül, "
Nice..már a vásárlás pillanatában kiölhetsz minden tartalmat a játékból...ez szuper
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vico87
tag
Jól értem, hogy gyakorlatilag fogták a kártyajátékukat és megcsinálták videojátéknak? Minden évben frissítik az aktuális fizikai kártyajátékukhoz a digitálisat, és ez adja el (leszámítva a GUI megpiszkálását) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest