Előrendelhető a Magic 2015

A héten (pontosabban e hét keddtől) már előrendelhető a Magic the Gathering kártyajátékon alapuló multiplatform játék PC-s verziója. A megjelenés e hónap 16-a, vagyis alig két hét van már csak hátra. A széria 2011-ben indult (eredetileg Xbox-on), évről évre újabb résszel gyarapodik, azonban ebben az évben valami olyannal rukkoltak elő a WotC-nál amiért már a játékosok többsége a széria legelső darabja óta rágja a fülüket: ha valóban igazak az ígéretek ezúttal szabadon rakhatjuk össze a paklinkat a rendelkezésre álló lapokból.

A játékfelület ismét új dizájnt kapott, a lapokat a frissen megjelent 2015-ös Magic the Gathering lapokhoz, szabályokhoz igazították, a trailerből pedig kiderül, hogy a jó szokáshoz híven megmarad az egyszemélyes kampány, multiplayer módokból valószínűleg a normál 1v1, 2v2 illetve a F4A.

UPDATE: nem lesz 2v2 játékmód, ez teljesen eltűnt a 2015-ből. Kizárólag 1v1 és F4A módra lesz lehetőség multiplayerben, és nem került a helyére semmilyen más többszemélyes mód sem.

Jelen álláspont szerint a változások a 2014-hez képest:

- Teljesen testre szabható deckek a rendelkezésre álló kártyakészletből
- 30 deck slot a saját pakliknak
- Felújított dizájn
- Kikerült a Two Headed Giant, vagyis a 2v2 játékmód

Arról továbbra sincs információ, hogy lehet-e a jövőben (ha igen, akkor mennyiért) újabb booster packokat venni a játékhoz.

A játék 3 különféle változatban vásárolható meg:

A normál változat ára 9,99€

A Special Edition-ért már 19,99€-t kell fizetnünk, amiért mindössze néhány hátteret, soundtrack-et és ebook-ot kapunk.

A Complete Bundle pedig nem kevesebb, mint 31,99€, ezért cserébe pedig a játékban feloldható összes kártyalap egyből feloldásra kerül, 300 lapot pedig Foil Card-á varázsol.

Bármely változat elővásárlása esetén egy 10 kártyalapos Premium Boostert kapunk ajándékba.

Steam oldalán mindhárom verzió elérhető.

Azóta történt

Előzmények