Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Most ez komoly? Már vagy a negyedik Boruit RJ-02 fejlámpát rendelem kollégáknak és soha egyetlen panasz sem volt rá. Villanyszereléshez pl. ennél jobbat el se tudok képzelni, nem kell kapcsolgatni, csak elhúzom a kezem és már fénylik is, nem kell letenni a szerszámokat, meg kapcsolgatni.
Mellékesen hozzátenném, hogy RENGETEGET mászkálok földeken, erdőkben éjjel, ilyenkor 5-6 órán keresztül a fejemen van, sosem volt még olyan, hogy nehéznek éreztem volna. Külön plusz pont neki, hogy olyan erősségűre állítom be a fényerejét, amilyen re én akarom, nem a szokásos "Hi-Mid-Low" fokozatok vannak csupán.
Életem legjobb vétele volt szerintem lámpákból, pedig a 33 itthon lévő lámpámból 4 fejlámpa is van... Mégis MINDIG ezt használom éjjel, ha "kódorgok".
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
veterán
Sincerity még működik, 13 nap alatt megérkezett a pendrive SanDisk Ultra Flair 128 GB, CrystalDiskmark szerint 150/70 MB/s (azt hiszem ezt még át kell váltani, mert 1000-rel számol)
Ugreen kábel viszont tavaly november 19-ről nem akar megérkezniHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
CHIPman
nagyúr
-
biega
aktív tag
Bluetooth hangszórót keresek, eddig a Blitzwolf BW-AS2-t néztem, de elég lenne egy jóval kisebb teljesítményű is.
Tudnátok javasolni? -
Skillet
addikt
-
vince
őstag
válasz Skillet #162388 üzenetére
Tekercsben valamivel olcsóbb és akkorát vágsz belőle, amekkorára szükséged van. Rocketek, Topk, esetleg Ugreen. Persze ha a keskenyített vége + a számára kialakított nyílás is feltétel, akkor ez a megoldás nem játszik...
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Skillet
addikt
ILYEN tépőzáras kábelrendezőt szeretnék venni. Pont ilyen van itthon 2db talán, de kellene belőle még bőven. Tudtok esetleg olcsóbban? Kaki nem kell, csak ugyanilyen vagy jobb minőségű jöhet szóba! Ugreen nagyon bevált nálam, eddig semmivel sem volt bajom, pedig van már pár cucc tőlük... szóval ha nincs tuti tipp, akkor veszem ezt, csak gyanítom ezt nem feltétlenül az ugreen gyártja/gyártatja, csak rászitázzák a nevüket. Hátha van ugyanez a cucc csak más márka alatt, vagy márkátlanul olcsóbban
ITT pl 50db-os pakk is van.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
vince
őstag
válasz MADcat #162367 üzenetére
Ha gondolod, Veszprémben tudok mutatni Skilhunt H03-at, Armytek Wizardot és Sofirn SP40-et (ez talán a jövő hét közepén fut be), esetleg egy Manker E02H-t a fejlámpa vonalon.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
KamuMazsola
őstag
válasz zeon.hu #162350 üzenetére
Nekem nem kihajtható képernyős van. Első körben csak a figyelmedet szerettem volna felhívni, hogy az olcsóbbaknak bizony botrányos a hangjuk, ezért írtam a chipek tipusát, mert az jó támpont lehet.
Ezen a linken van pár kihajtható képernyős autórádió, de nem tudom, hogy a te autódban hogyan lehet elhelyezni. Sajnos Renaulthoz nem árulnak tipus/méretpontos készüléket.Üdv.: KamuMazsola
-
senior tag
Blitzwolf BW-MT3 kábel egyet fizet kettőt vihet akcióban. A kábel alapból micro USB, de jár hozzá egy type-c adapter is, 90/180cm kivitelben kapható.
No money, no honey.
-
Ra3
őstag
válasz MADcat #162367 üzenetére
Az Sp40-et érdemes lehet kipróbálni, szerintem egy 260lm-es lámpánál látványosan jobb. De ahogy feljebb is írtam akció+alis kuponokkal elég jó árban érdemes megvárni.
A Boruittal nem biztos hogy többet fogsz látni.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
DJGABI
addikt
nem tudom itt volt-e téma, kereső nem hozza: wifis/kábeles webcam-ra mi az ajánlott? kültér/beltér is érdekelne
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
HoTaZo
addikt
válasz alcapone386 #162373 üzenetére
Semmi gond.
Lehet, hogy elhamarkodott voltam. Legfeljebb dekkol hétezer párszáz forintom mashol.
De több, a normál áránál többért árusított terméket látni a fb-on, mint olcsóbbat. Attól még lehet kamu persze.
Amit te linkeltél, azt viszont túlzottnak találom már.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
alcapone386
őstag
válasz alcapone386 #162373 üzenetére
Kis kutatás után: link
Aliexpress appban termékfotó alapján is lehet keresni. Érdemes használni. -
alcapone386
őstag
válasz HoTaZo #162365 üzenetére
Bocs, hogy ilyet írok, de egy fontos dolgot mindig szem előtt kell tartani. Ami túl jó, hogy igaz legyen az sajnos átverés. Facebookon sok kamu hirdetés van, és meglátasom szerint ez is azok közé tartozik
Ennek a toknak a valós ára messze van még a hírdetésben látható áthúzott ártól is. Csak gondolj bele. Egy normális tok dragább, mint amiért hírdetik.
Ne legyen igazam, és valóban küldjék el neked a hirdetésben szereplő terméket, de részemről fentartásokkal kezelem az ilyen facebook hírdetéseket.
Itt pl akciósan 430dollár, ami reálisabb
link -
Ciccuka
veterán
Vannak most kuponok még 200 pontért a BG-n, aki siet.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
HoTaZo
addikt
Paypallal fizettem.
Hatalmas elvárásaim nincsenek vele kapcsolatban, kamionban, lábtávolságra tervezem a vetítést, ha ott elfogadható a kép és olvasható a felirtat már megúsztam a laptop vásárlást.(#162369) kigyi_23 : Természetesen!
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
edk-
őstag
válasz HoTaZo #162365 üzenetére
Ha Paypallal fizettél, akkor jó, mert majd visszakapod a pénzt, ha nem küldenek semmit. Ha küldenek valamit, ami köszönőviszonyban sincs azzal, amit reklámoznak, akkor meg megtérítik a visszaküldés költségét. Ha akarsz vele foglalkozni.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
MODERÁTOR
Fenix Light HL35 használok melóba. A fentebb linkeltek jobbak lehetnek?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
sambenez
addikt
válasz bbsofficial #162362 üzenetére
Kutya?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy fb video postban láttam, aztán utána olvasgattam a véleményekne, ami alapján rendeltem egy ilyen telefontok projektort.Hátha, valakit még érdekelhet.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
AndrewBlase
senior tag
-
emre
veterán
válasz i-sti #162341 üzenetére
A Boruit át/érték arányban teljesen jó, speciális igények nélkül felesleges a háromszorosát fejlámpára költeni.
Hosszú használatnál kicsit nehéz, de masszív, és jó a led hűtése."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #162295 üzenetére
Végül megrendeltem a Blitzwolf bw-sd6 szivargyújtótöltőt.
Hosszas keresgélés után emellett döntöttem. Kuponnal 6,99$ lett az ára, +0,20$ biztosítás.Köszönöm Szoszo94-nek, Imy-nek, + aki segíteni próbált.
-
balazs1956
senior tag
-
Debilon
addikt
-
w.miki
veterán
Xiaomi Airdots Basic TWS bluetooth 5.0 Earphone Mi True Wireless Earbuds
Ár: 16$ ~4800 forint
Kupon: BGRMBRLézeres macska játék
Kupon: BGHU604
Kupon ár: 3,99$[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sphe
senior tag
válasz KamuMazsola #162339 üzenetére
Nem miattad írtam neki, amit írtam, a te hsz-ed is csak utána olvashattam. Drága hazai márka kereskedést - még ha értem is hogy ugyanolyanok a chipek, típusok - ne hasonlítsunk már össze kínai árakkal itthoni áruházi árak helyett (még ha a végső igazság hasonló is lesz). Peace
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Infinity70 #162349 üzenetére
Más nem tudja felhasználni.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zeon.hu
nagyúr
válasz KamuMazsola #162339 üzenetére
Kihajtható képernyős?
Grand Scenic-be kéne, ott a rádió fölött van egy kis perem és jó lenne tudni, emiatt ki lehet-e húzni/hajtani rendesen a kijelzőt.#?*@&!
-
Digitalis
senior tag
válasz Janaboy #162344 üzenetére
ez jó hír, kösz.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
vince
őstag
válasz t72killer #162343 üzenetére
Sofirn SP40 a gyártó boltjából, akkuval, beépített töltéssel, 20/1-es store kuponnal $22.12. Ennél jobbat szerintem nem találsz ebben az árkategóriában. Én a 4000K színhőmérsékletűt venném, de ez szubjektív, neked lehet, hogy a hidegebb vagy a melegebb tetszik, ezt te tudod
Fej felett is futó pánttal (minden valamirevaló lámpát ilyennel adnak) szerintem nem kényelmetlen a 18650-es fejlámpa sem, nem fog a szemedbe csúszni.
Tudtommal belemegy, de normális lámpához nem kell védett akku, a lámpába épített áramkör ellátja az akkuvédelem minden funkcióját: túltöltés, túlmerítés, fordított polaritás, ilyesmik...Lassan itt off leszünk, ha mélyebben érdekel a téma, gyere át a szaktopikba
[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
válasz t72killer #162338 üzenetére
Az a borult olyan ormótlan hogy lenyomja a szemöldököm a szemembe. A 18650 akkuk eleve nehezek hogy az ember a homlokán hordja őket, azzal számolj. Az usb töltés 9$ cuccnál egy újabb hibalehetőség. Asszem a sofirn-t lehet rövidebb hosszabb csővel, ha meggondolod kisebb akkut tehetsz bele. A convoy meg kategóriákkal színvonalasabbat csinál a borult lámpánál. jah..elkéstem.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz i-sti #162341 üzenetére
Nem műkszik a kód, én ezt 26€-nak látom postával. usb töltés sincs, se akksi a csomagban.
#162342: értem, köszi. Sajna még az éjjel berendeltem a Boruitot az alin, húzza amíg húzza... egy UK Rangerben vett fejlámpám 1 évet se bírt ki, szétment a pántja - azt a szintet nem lesz nehéz megugrani. Megmunkálás oldalról az esőállóság fontos, a külcsínt lesz.rom.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Ra3
őstag
válasz t72killer #162338 üzenetére
Ha nem sürgős én kivárnám az sp40-et, abban is van usb, mágnes, és sokkal jobb a minősége.
Régebben, 2-3 éve sokat rendeltünk ebből a Boruitból, amikor még nem voltak rendes fejlámpák 30-35 dollár alatt, de megmunkálási minőségre, súlyra, fényerőre hagy kivánnivalót maga után.
Nekem még mindig van egy otthon amiben bedöglött a kapcsoló javíthatalanul, utána senkinek nem javasoltam.[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
válasz Janaboy #162333 üzenetére
kb. 4 percig megy a beat is, kipróbálnád egy kicsit hosszabban is?
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
KamuMazsola
őstag
Szándékosan nem írtam a kommentbe hogy ajánlom! De mindenesetre ugyanezt Opel szakos szerviz 140 ezerért árulja, nem tudom, hogy a beszerelés plusz költség-e. Mindenesetre nekem ez hangzásban és szolgáltatásban túlteljesíti amit vártam. A garanciát nagybetűkkel lesz@rom. Ha valaki kíváncsi rá, tartós tapasztalataimat szívesen megosutom majd.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
t72killer
titán
A Boruit XPE-t nézem még, ebből is úgy tűnik ezreket adnak el. Sztem ezt rendelem be, az USB töltés jól jöhet. A szenzor remélhetőleg többet fog használni, mint ártani...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
sphe
senior tag
válasz zeon.hu #162324 üzenetére
Autóba kínai garancia nélküli autórádiót nem vennék. Nagyon sok mindent veszek kintről, de itt a BT stabilitás, a hangzás, a megbízhatóság mind eléggé kérdéses dolgok, amik objektív valóságát nem fogja pár "nekem ez van ennyi ideje és jó"hsz, vagy a moderált kínai értékelések helyre tenni. Ugyanúgy meg tud hibásodni a hazai is, csak ha a kínai off egy fél év után, oda a pénzed, ami egy autórádió esetén nem 85 fillér.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz KamuMazsola #162332 üzenetére
esetleg egy direktlinket hozzá? E46-hoz nézegetnék valami jót.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz zeon.hu #162328 üzenetére
Audio erősítő IC: ST TDA 7388
Radio IC: ST TDA 7808Nekem ezzel van szerelve, illetve Android 9, CPU ARM A= 4*1,2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB ROM. A rom bővíthető maximum 64 GB mikroSD kártyával (a kártyára kiválasztható rendszertár, vagy külső tár is).
Jó még (vagy jobb) ezen kívül:
TDA 7851(audio) + TDA 7786(radio) + PX30 processor[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Janaboy #162307 üzenetére
látom te is küzdesz a gumiharanggal QCY-nál se sikerült eltalálni a fülméretem, szerencsére volt itthon jópár a régebbi fülesekből, így megtaláltam azt ami jó a jobb fülembe
Ha letakarom akkor is szól a zene, de mint írtam még a fal sem volt akadály, tegnap kimentem a dolgozóból, át a nappalin, legalább 6-8 méter volt a távolság, és falon keresztül is akadásmentesen szólt tovább a zene.
Az érintés engem is zavar, mert néha sikerül átléptetnem a számot ahogy igazgatom a fülemben[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Mad_Wolf #162326 üzenetére
kipróbáltam egy illetve két fülessel is, semmi különbség. Szóval ajánlott telefonálásra is.
A hosszú szár szerintem sokat számít, így közelebb van a szájhoz a mikrofon, mint a szár nélkülieknél. Illetve a tesztek alapján ennek volt a legjobb mikrofonja, többek közt ezért is válaszottam. -
silvergod
őstag
válasz Janaboy #162317 üzenetére
köszi. amit maestro87 kérdezett az engem is érdekelne ,hogy telefonon kívül lehet mással is(pl: PC,TV) használni? nem kapcsol szét pár perc múlva?
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
zeon.hu
nagyúr
-
KamuMazsola
őstag
válasz zeon.hu #162324 üzenetére
Nem tudom mi a best buy, de karácsony előtt vettem egy 70 dolláros (ugyan 2 dines) 10 collos android autórádiót. Hát csalódás volt a hangja. A végén akciósan 185$ körüli áron vettem egy tipusazinos de csak 7"-os szintén androidos autórádiót, ami nagyon szépen szól és ugyanazt, vagy többet tud minden másban, mint az olcsóbbik. Fontos a rádió és a hangchip típusa. Ha kéred megnézem az enyémben milyen van.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz koxkids #162325 üzenetére
írtam is, hogy jó a minőség telefonlálásnál. Próbálok csinálni egy felvételt és felrakom.
Update: Kipróbáltam a feleségem telefonja segítségével, semmi különbséget nem hallok fülessel vagy anélkül.
Egyszóval kiváló a minőség. Zajos háttérben (tévé szólt) is egészen tisztán érthető, pont olyan mintha simán a telefonba beszélt volna.
A felvételt nem rakom fel, mert csapnivaló a minősége, egyáltalán nem adja vissza a hívás minőségét.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Mad_Wolf #162323 üzenetére
Egy kérdésem lenne..
Telefonálni milyen vele? Másik fél nem panaszkodik hogy rosszul hall? Ennél a kialakításnál azért van egy “szár” rész, amiben van a mikrofon, így az a sejtésem hogy jól lehet vele telefonálni. Nekem egy Haylou GT1 van de azzal lehetetlen telefonálni, sosem hallanak megfelelően..
Szerk
Ja igen, bocsánat. Átsiklottam felette. Nem szükséges a felvétel, h a nincsen rá panasz akkor oké.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Autóba android rádió mi a best buy?
1 din, de nagyobb (8-10") kihajtható kijelzővel kéne.#?*@&!
-
Mad_Wolf
aktív tag
karácsonyra megleptem magam egy QCY T5 TWS fülessel.
Előtte egy QCY QY7-et használtam jópár évig, így számítottam a jó minőségre. Elolvastam/megnéztem azt a kevés tesztet (főleg kínai és koreai videók) amit fel lehetett róluk találni, így a többi hasonló kategóriájú TWS-hez képest ezt találtam a legjobb minőségűnek.
Tapasztalataim:
A tokja töltőként funkcionál, eddig még sose merült le igaz nem is használtam még 1 óránál tovább egyszerre. Specifikáció szerint akár 5 órát is kibír egy töltéssel, és 25 órát standby-ban (tokból kivéve).
Amint kiveszem a tokból, párosodik Mire a fülembe dugom, már csatlakozott a telefonhoz. Ha csak telefonálni akarok, bármelyiket kivehetem, csatlakozik. Amint kiveszem a tokból a másikat, az is csatlakozik, innentől sztereó üzemmódban van. Ha visszarakom a tokba, azonnal tölteni kezdi, illetve bontja a kapcsolatot a telefonnal.
A távolság elég jó, a másik szobából, falon keresztül, kb 6-8 méter távolságra még akadozás nélkül szólt.
A hangminőségre sem lehet panasz, főleg zenehallgatásra, néha filmnézésre használom. Basszus jól szól, nem tompa.
Telefonálásnál se volt még panasz a minőségre.
Dupla koppintásra felveszi/leteszi a hívást, illetve megállítja/folytatja a zenétNegatívumok:
Bud mérete: a gyári 'bedugó' (2 méretet adnak hozzá) csak az egyik fülembe volt jó, a másikból akármelyiket is raktam rá, állandóan ki akart esni. Szerencsére volt otthon jópár különböző méretű, így tudtam találni egy megfelelőt. Ennek ellenére ha hajolgatok akkor előfordul hogy meglazul. Ha azonban eltalálom a jó szöget, akkor elég stabilan ül a fülemben.Érintős vezérlés. Sokszor kell igazgatni a fülemben, és néha sikerül úgy megfogni, hogy a következő számra ugorjon.
Ha valakinek van kérdése, írjon nyugodtan, megpróbálok válaszolni.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #162319 üzenetére
Hivatalos ügyintézésnél, pl vámhivatal adat bekérése. Pénz visszautalásokat is itt lehet megnézni. Eddig jó volt, most miért nem?
-
törölt tag
Sziasztok! Regisztrálva vagyok az Alipay-en, Aliexpress-en hibátlanul zajlik a vásárlás, azonban az Alipay oldalon nem jelentkezik egy tranzakció sem, csont üres, no records kiírással, pedig az utóbbi 3 hónapban 10-szer biztos vásároltam. Járt már valaki így? Vajon hol a hiba? Jó lenne, ha jó lenne.
-
spiky03
veterán
válasz alcapone386 #162313 üzenetére
Koszi a tippet lehet beprobalom en is. 700 hufot csak meger
Amim most van olyat mar nem lehet rendelni.
ilyenem vanNem volt vele semmi problema.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
bul07
nagyúr
SEAGO elektromos fogkefe
SEAGO Electric Toothbrush Rechargeable buy one get one free Sonic Toothbrush 4 Mode Travel Toothbrush with 3 Brush Head Gift
[link]
Instant discount: Buy 2 get 50% off
kupon 25/1$Tehát
2x 1gép + 8fej -> US $24.19 (+Shipping: US $1.05 )Hátha akar valaki Xiaomi Mi band 3 venni
Original Xiaomi Mi band 3 Smart Watch OLED Display Heart Rate Monitor Bracelet International Version - Black
[link]
BGBANDNY3
Grand Total: US$ 15.54[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
spiky03
veterán
Van mosat valami ajanlott vetel telfontoltore?
3 helyes erdekelne amibol az egyik QC3as.Asszony beleboritotta a jelenlwgibe az energiaitalat es mar nem mukodik valami tokeletesen.
Koszonom!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Janaboy
veterán
Gondoltam írok egy kis összehasonlítást, hátha másnak is hasznos lehet.
Tegnap megjött a Tronsmart Onyx Neo, az első ilyen vezetékmentes fülesem, az egyetlen összehasonlítási alapom egy Baseus S06 al van.Kezdem a negatív dolgokkal, aminek egy része relatív:
- A gyári gumiharangok nekem nem igazán passzolnak, a jobb fülembe oké a középső, de a balba már nem, nem is olyan igazán kényelmes, ráadásul ha iszok akkor hallom ahogy "kontrasztot" veszít a hang
Ezt sikerült kompenzálnom és jelenleg tesztelem a Baseus harangjával, sokkal kényelmesebb.
- Szörnyű ez az érintés érzékeny téma, kiveszem a fülemből már kattog-dudál-világít össze-vissza minden, csak a hangerő miatt nem biztos, hogy megéri, bár ha valaki használja headsetként is akkor persze hasznos lehet. Ki lehet kapcsolni amúgy az érintés érzékelést? Amúgy azért gond ez, mert annyira pici, hogy nincs rajta normálisan fogás.Ami a hangját illeti (Huawei P20 Proval használom), nem volt még aptX-es fülesem, de amit hallok az tetszik, nincs olyan erős basszusa mint a Baseusnak (és nem is kell), szebb és tisztább a hangja, viszont nem tud olyan hangos lenni mint az S06.
Összességében nekem jobban tetszik a Tronsmart hangja.Ami még fura, de lehet az összes TWS füles ilyen, hogy ha letakarom a kezemmel mindkettőt, akkor nincs hang tovább gondolom megszakad a kapcsolat?
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Ra3
őstag
válasz t72killer #162304 üzenetére
Ez egy jól használható fejlámpa megbízható eladótól, most 20 dollár felett van, de ha nem sürgős akkor 17-18 között szokott lenni akciós időszakokban, seller és alis kuponokkal 15 dollár környékére letornászható.
Van beépített microusb töltése is, szóval egy 18650-es akksi kell csak hozzá pluszban, ha kitben veszed 2-3 dollárral drágábban akkor azt is kapsz hozzá.
Mágneses talp, jó fejpánt, minőségi led, választható színhőmérséklettel, a bevonat se gagyi.
Nincs benne csillió mód, cserébe egyszerűen használható, bizonyos szintig vízálló is, esőtől nem lesz baja, vízbeejtés már kérdéses a microusb miatt.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
Ra3
őstag
válasz i-sti #162301 üzenetére
Ne legyünk már olyanok mint sok más szaktopic, idetéved valaki a témában teljesen kezdő mert jó lenne neki néha egy lámpa, erre egyből leosztjuk hogy ami 25ezer kapható az mind hulladék.
Ugyan árat nem mondott, de feltételezem hogy nem ezzel a kategóriával akar kezdeni.
Én első körben Sofirn Sp40-et mondanám, ha nem sürgős akkor alin kivárni egy akciósabb időszakot, akkor 20 dollár alatt elhozható, kuponnal nem ritka a 15 környéke sem.
Több embernek segítettem a környezetemben ilyet venni, mindenki elégedetten használja hónapok óta.Szerk.: bocsi, benéztem, ez nem a lámpás topic, de a többi attól még áll.
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz 1stVikman #162295 üzenetére
QC4 kellett, használom is sűrűn, nem melegszik fel és egész kicsit lóg ki a foglalatból a normál töltőkhöz képest. Volt, mikor egyszerre két eszköz volt rajta és nem forrósodott, úgyhogy én ezt mindenképp tudom ajánlani
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest